logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 16.10 - 22.10

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица важните астрологични събития ще се случат през уикенда, скъпи Овни. Първото е, че в събота Плутон ще се срещне със Слънцето в неособено благоприятен ъгъл и ще се опита да ви обърка плановете. Обикновено вие сте устремени към някого или нещо и не прекарвате времето си в покой. В събота обаче е възможно да усетите забавяне на темпото и то такова забавяне, което няма да е по ваше желание. Дали плановете ви ще срещнат някаква пречка или просто ще ви е трудно да изпълните каквото сте планирали, каквото и да е - едва ли ще е много приятно. Но може да избегнете негативното усещане, като оставите плановете за развитие в събота и се отдадете на почивка, например. Или ако не си позволите да го вземате твърде присърце, ако срещнете някаква трудност - Плутон е, ще отмине.

В неделя ще имате възможност да отпушите каналите на своята креативност и да намерите решение на въпросите, за които до момента не сте. Или пък да си измислите нови въпроси за решаване - това също е креативност… Причината е, че Венера ще се срещне в Юпитер и това ще вдъхнови вашата творческа енергия да се изразява. Не проспивайте този ден, а по-скоро наистина се отдайте на намиране на творчески подходи за различни ситуации, които ви стоят на дневен ред. Също може да си организирате посещение на места и събития, които ви стимулират интелектуално и творчески.

Телец

Скъпи ми Телци, този уикенд ви предстои бърза смяна на две астрологични събития и съответно - на две различни влияния. Първо ще преминете през влиянието на среща между Слънце и Плутон. Тази среща няма да е особено благоприятна, а това, което ще се случи при вас ще е, че дипломацията ще изтече в канала. И то - дипломацията и от вас към околните, и обратното. Възможно е да захвърчат критики в различни посоки, а ехото от тях да отеква дълго след събота. Затова или избягвайте много контакти в този ден, или бройте до десет (сто?), преди да кажете нещо на някого.

В неделя обаче нещата се променят коренно. Вашата повелителка Венера ще се срещне с планетата на късмета Юпитер, който пък е точно във вашия знак. Срещата е благоприятна и ще дари с особено силна харизма в този ден. Значи - неделя (а може да остане и малко влияние в понеделник) е вашият момент да омаете избраника на сърцето си, да впечатлите шефовете или просто да отидете на парти, на което да сте звездата на вечерта. Както и да прецените да ползвате влиянието, определено заслужавате да бъдете на върха на пирамидата, така че не се колебайте да се насладите на чара си и да го пръснете около вас.

Близнаци

В събота Плутон ще се сблъска със Слънцето и това може да повлияе на настроенията ви, уважаеми Близнаци. Казвам „настроенията”, защото под влияние на това събитие, наистина е възможно да имате множество настроения и те да се сменят рязко. Добре е да си осигурите по-спокойна среда в този ден, за да не си давате много поводи за широки емоционални амплитуди. Осигурете си спокойствие в събота, а ако усетите порив за емоционален изблик - помислете добре, преди да му дадете свобода.

В неделя Венера и Юпитер се срещат. Това е генерално добро влияние, а конкретно за вас ще е свързано с разни тайни в любовта. Но спокойно - говоря за позитивни разкрития. Примерно обвързаните сред вас може да споделят някоя своя фантазия на партньора си и да се позабавляват заедно. А за необвързаните денят е подходящ за разкриване на чувствата пред обекта на техния любовен интерес. Знайте, че Юпитер обича смелите и им помага, както може.

Рак

Най-доброто, което можете да направите в събота, скъпи Раци, е да отделите време за себе си и за почивка. Слънцето ще се сблъска с Нептун и може да се почувствате сякаш ви е паднала батерията… Затова, може би е добре да отмените плановете, които Раците често си правят - да се видят с близки хора, да ги изслушат, да се вживеят в техните проблеми и така нататък и вместо това да си резервирате едно хубаво СПА или пък да се уедините някъде с книга. Просто това ще е ден, в който ще ви е най-комфортно на скрито в черупката.

В неделя обаче плочата се сменя, така че не пропускайте да излезете от комфортната черупка. Венера ще се срещне с Юпитер във вашия дом на технологиите. Или иначе казано - любовта и късмета ще влияят добре на начинанията ви, свързани с технологии. Денят ще е най-благоприятен за необвързаните сред вас. И то - по най-простата причина - ако изберат да влязат в приложение за запознанства или да осъществят контакт с някого, през някаква технология, ще имат завиден късмет. Това е… Не е малко!

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица в събота ще мислите за служебните си връзки, а в неделя - за личните. Уикендът ви очевидно ще бъде натоварен…

В събота Плутон ще се сблъска със Слънцето и това ще ви направи по-мнителни по отношение на финансите ви и хората, с които имате отношения, свързани с пари. Със сигурност не мога да ви гарантирам, че усещанията ви, че има нещо нередно не са верни. Но, за добро или зло - не мога да гарантирам и че са. Затова, от вас ще зависи, ако усетите, че имате финансов проблем с някой от близкото ви работно обкръжение - изчакайте ден-два, за да спре Плутон с влиянието си да ви потиква към крайни действия и да постъпите обмислено.

В неделя планетата на любовта - Венера ще се срещне с тази на късмета - Юпитер и за вас на дневен ред ще излязат принципни въпроси за поставяне пред половинката ви. Не е задължително да се впускате в сериозни разговори и уточняване какво точно искате и как да ви бъде дадено… Нужно е обаче да проявите разбирането, че животът е маратон, а не спринт и да не пришпорвате нищо. Необвързаните може да ревизират критериите си за връзка и партньор и да стъпят на това като база за търсене на най-подходящия човек за живота им.

Дева

Тази седмица важните астрологични събития се случват през уикенда и сега ще ви разкрия какви са, скъпи Деви. Първо, в събота, Плутон ще се сблъска със Слънцето и вие може да почувствате сериозна нужда да се доказвате пред себе си и пред другите. Едва ли има лошо да се доказвате… Въпросът тук е защо ще го правите и дали ще ви донесе повече почитатели, отколкото засегнати хора. Последното го казвам, защото понякога се доказваме на гърба на другите, в условия на конкуренция. Та, ако имате желание да покажете колко сте добри е нещо, просто внимавайте да не би Плутон да ви кара да стигате до крайности и да се сравнявате с околните, само за да покажете собствената си ценност.

В неделя ще имаме едно доста по-благоприятно влияние. Венера, която в момента е във вашия знак, ще се срещне с Юпитер - планетата на късмета. Тази комбинация пристига с една добавка, която ще я направи още по-експлозивна за вас - ще се случи във вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. Под изобилната Венера и късметлията Юпитер може да ви се стори, че всичко хубаво е лесно постижимо и е на една ръка разстояние. По принцип не е лошо това, но наистина внимавайте колко бързо и (не)обмислено вземате решения в този ден,

Везни

Мили ми Везни, каквото има да се случва с планетите тази седмица, ще се случи през уикенда. При това - влиянията са противоречиви.

В събота Плутон ще се сблъска със Слънцето и това може да предизвика някакво душевно безпокойство у вас, което е свързано с дома ви. Може да почувствате определени неща от пространството, което ви заобикаля като не на място или пък да пожелаете промяна. Дали да осъществявате промените е добре да решите след ден-два, когато влиянието няма да работи. Но все пак - в деня обърнете внимание на чувствата, защото вероятно не са без причина там.

В неделя вашата управителка Венера ще се срещне с Юпитер и тази среща, за щастие, ще е много благоприятна. На вас ще се отрази в желание за спокойствие и интимност. Един ден на уединение с партньора ви би бил много добро решение за края на седмицата. Фантазията ви ще работи без задръжки и определено не виждам защо да не я изразите в реалността. Необвързаните може да разкрият чувствената си страна пред обекта на своето желание.

Скорпион

Първо е възможно в събота вашият повелител Плутон да ви донесе някакво объркване, но после в неделя нещата се оправят, скъпи ми Скорпиони. В събота Плутон ще се сблъска със Слънцето и е възможно наистина да се почувствате толкова объркани от нещо, че да повярвате, че обстоятелствата са ви победили. Изходът от това е да говорите за притесненията си. Ако не държите мислите си в себе си, имате шансове да ви чуе точно някой, който да ви подкрепи и помогне във вашите колебания.

В неделя пък Венера ще се срещне с Юпитер и този път срещата ще бъде благоприятна. Любовният ви живот ще получи доза лекота и ще разцъфне. Обвързаните сред вас да захвърлят грижите настрани и да прекарат качествено време с любимия си човек. А за необвързаните ще се появят много шансове някой интересен да изгрее на хоризонта им. Особено е важно обаче, да хванете тези шансове и да не бъдете пасивни. Използвайте технологиите за връзка с нови хора и не се стискайте да показвате от чара си. Възможни са и преминавания на отношенията от такива на „добри познати” или приятелски към романтични. Изобщо - забавлявайте се, Скорпиони!

Стрелец

Тази седмица важните неща ще се случат през уикенда, скъпи Стрелци. Първо, в събота, Плутон ще се сблъска със Слънцето и това ще се отрази на вашия дом на работата в екип. И тъй като срещата е неблагоприятна, а Плутон има навика да ни тласка към радикални решения, трябва да ви предупредя за две неща. Едното е, че може да установите, че някой от служебното ви обкръжение не е толкова читав, за колкото се представя. Но може и да го заподозрете, без да имате доказателства. Съветът ми е да не махате с лека ръка и да подминавате случая, но и да изчакате ден-два, преди да излезете с някакви решения за ситуацията.

В неделя ще имаме доста по-благоприятно събитие - вашият покровител Юпитер ще се срещне с Венера. За вас това ще е влияние отново в работата и този път - в партньорствата. Влиянието е позитивно, така че може да очаквате, че ще получите или отправите предложение за партньорство. Колкото и розово да ви изглежда всичко (а то може и наистина да е такова) - изчакайте още ден-два Юпитер да спре влиянието си, което ви тласка към това да разчитате на късмета си… Защото вие късмет имате, но е добре да имате и рационален план, нали? Желая успех и вярвам в добрите развития, Стрелци!

Козирог

В събота ще станете особено конкурентни, скъпи Козирози. Това се дължи на срещата между Плутон и Слънцето. Тази среща няма да е особено благоприятна, особено докато планетата на крайностите - Плутон е във вашия дом. Не е страшно, разбира се. Но е хубаво да имате предвид, че Слънцето е в дома ви на кариерата и вие може да почувствате нужда да направите нещо крайно, за да се докажете в своята работа. Вероятно това е начин да се успява - когато си готов да тичаш по-бързо и по-дълго от всички… Затова няма да ви спирам. Само ще обърна внимание, че е важно да премислите защо се хвърляте в целите си - за да се докажете, да победите някого или по друга причина?

Така или иначе - каквото ще мислите за работа - мислете го в събота… В неделя планетата на любовта и изобилието Венера ще има благоприятна среща с планетата на късмета -

Юпитер. И тази среща ще се осъществи във вашия дом на слава, флиртове и гламур… Значи в неделя ще е направо задължително да се развъртите пред света и да покажете чара си навсякъде. И още по-задължително е да оберете плодовете, които харизмата ви ще осигури. Малко внимание и възхищение на никого не е навредило, нали?

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица важните неща ще се случат през уикенда и ще има и горчиво, и сладко за вас.

Започвам първо с горчивото, като ще отбележа, че то може почти да не се усети, ако сте подготвени какво ще става. А именно - Слънце и Плутон ще се сблъскат и ще ви направят несигурни по отношение на това колко са доволни околните от вас. Вие сте знак, който обича да взаимодейства с останалите, както и да се чувствате оценени… Затова няма как да ви е особено приятно, ако усещате, че има някакъв дисбаланс в отношението на околните (колеги, приятели, семейство) към вас. Ще ви го кажа директно, за да сте по-спокойни - напълно възможно е това усещане да идва от Плутон, така че далеч не бързайте да му се доверявате и отдавате.

В неделя ще се случи нещо много по-благоприятно - Венера ще се срещне с Юпитер и над вас ще се посипят късмет и любов. И най-вече - това ще се посипе във вашия дом на интимността и мистиката. Всички Водолеи - обвързани и необвързани имат много добри аспекти да бъдат пожелани от всеки, когото те поискат. Само от вас зависи как ще ползвате този късмет… Надявам се, ще излезете от това само с приятни спомени и без никакви усложнения. Успех!

Риби

Ще трябва да сте по-внимателни този уикенд, скъпи Риби, но това ще ви се отплати. Първо, в събота, Плутон ще се сблъска със Слънцето и ще размъти малко преценката ви за хора и ситуации. Това е ден, в който да не взимате никой и нищо особено присърце, защото е твърде възможно да не разбирате правилно какво се случва. Важи и в посока да не развивате симпатии, преди някой да се е доказал, както и да не се ядосвате първосигнално - може да се заблуждавате в мащаба на причината. Изобщо - в събота избягвайте напрежението и всичко ще бъде наред.

В неделя ще имаме хубаво събитие - Венера и Юпитер се срещат и на вас ще ви стане едно открито, едно добронамерено, едно лекомислено… Всичко това е чудесно и може да е в основата на много добро прекарване на времето. Единствено ще сложа едно предупреждение, че може да започнете да се изказвате твърде свободно и това да ви вкара в конфузни ситуации. Затова - радвайте се на живота, без много-много да се занимавате с други хора и всичко ще бъде наред.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу на 20.10. —> https://www.facebook.com/events/1005094730540750

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 16 Октомври 2023 09:41

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам