logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 09.10 - 15.10.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Хороскопът ви за тази седмица е прекрасен, скъпи Овни! И още по-хубавото е, че влиянията са за месеци напред,

Започвам с това, че планетата на трансформациите Плутон във вторник спира да е ретроградна, след пет дълги месеци. Тази малка, но силна планета влияе на вашия дом на професионалното развитие. Сега, когато вече ще се върти в правилната посока, вие ще имате възможност да се задействате с размах. Възможно е да сте усещали някакви пречки преди или да е трябвало да повтаряте едно и също нещо по няколко пъти, докато стане. Сега ще се освободите от тези смущения и ще можете да стигнете толкова далеч, колкото зависи от самите вас. За Овните, които са успели да отбележат някакво кариерно развитие от май месец досега, мога да кажа две неща. Първо - браво! И второ - ползвайте този успех като трамплин за нещо още по-голямо.

В четвъртък вашият управител Марс ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на еротика и тайни. Накратко - ще станете като машина за любов и сбъдване на фантазии. Периодът на това влияние е до 24 ноември и ви съветвам да го ползвате максимално, ако искате да оставите партньора си с непоклатимото убеждение, че вие сте най-доброто, което може да има. За необвързаните - просто пуснете харизмата си да излъчва свободно… Това ще е достатъчно, за да привличате хората към себе си. Разбира се - от вас зависи в кого от привлечените ще пожелаете да инвестирате време и внимание.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни, което ще изгрее във вашия дом на партньорствата. Това влияние много добре се комбинира с Марсовото, за което ви казах по-горе. Особено за необвързаните ще се отворят възможности да трансформират някоя плътска връзка в нещо по-сериозно и с перспектива. Или пък поне да разберат в коя от връзките им без ангажименти наистина не се крие сериозно бъдеще. Обвързаните да поставят отношенията с партньора си като приоритет в следващите две седмици. Ще видите, че това е инвестиция, която ще ви се отплаща поне за половин година напред.

Телец

Време е да разперите криле, скъпи Телци! Във вторник Плутон - планета на силата, решителността и трансформациите, ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на пътуване, приключения и учене. През последните пет месеца може би сте чувствали, че все нещо не е точно по отношение на пътуванията ви и покоряването на нови територии. Сега вече това чувство може да отпадне. Светът е пред вас и чака само да протегнете ръка и да вземете това, което искате. Или поне да го докоснете, защото все пак не всичко може и трябва да се вземе… Същината на това влияние е да вдигнете очи и да погледнете някъде надалеч, накъдето ви дърпа сърцето. Може да става дума за пътуване или пък за друг вид развитие - Плутон ще ви подкрепя да го постигнете със своята решителност и енергия за промени.

В четвъртък Марс ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на сериозните партньорства. Влиянието определено е добро. Ако говорим за служебни партньорства - със съдружник или съмишленик, енергията на Марс е водеща напред, експанзивна и носи визията на победител. А ако става дума за лична връзка - можем да се осланяме на сексуалната енергия на Марс и да очакваме, че поне до 24 ноември, докогато е и периодът на това влияние, ще имате много силно свързване с партньора си. За необвързаните Телци горещо препоръчам да се огледат за някой, който е на същата вълна като тях и да му покажат спалнята си…

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни и за вас ще е добре да си поставите уелнес цели. Например нов хранителен режим, повече спорт, повече сън… такива неща. Новолунието ще освети именно дома ви на грижа за себе си и ако искате тази грижа да се подобри, най-целесъобразно ще е да се възползвате от влиянието още в първите две седмици след събота. Така ще може да го удължите до шест месеца напред и да въведете устойчиви навици, които да подобрят качеството на живот и усещането ви за добра форма.

Близнаци

Възможно е в последните месеци да сте чувствали как подсъзнанието и вашият личен свят, който не разкривате на никого, са бълбукали и са ви носили по-скоро объркване, отколкото решения на въпроси и покой. Това е така, защото Плутон - планетата на трансформациите, беше ретроградна във вашия дом на тайни, мистерии и еротика. Този вторник обаче ретроградността ще спре и вие ще имате възможност да си подредите мислите, без Плутон да ги разбърква. Както след всеки ретрограден период и тук е важно какви уроци сте научили и как ще ги ползвате в бъдеще. Защото всяко нещо, което се случва в ума ни има значение и носи някаква информация. Надявам се, че не сте пренебрегнали нищо с идеята, че ще „мине”, защото след вторник ще имате вече енергия и пространство да сглобите разбърканите пъзели в главата си.

В четвъртък Марс ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на служба, навици и грижа за себе си. До 24 ноември ще имате възможност да подредите навиците си, така че да ви доведат до успех, който желаете. Ще имате енергия и визия как да подредите времето и ежедневието си, така че да обслужват целите ви, в зависимост от това какви са те. А ако нямате цел - периодът е подходящ да си поставите.

В събота ще имаме новолуние във Везни, което не само ще освети, а направо ще възпламени вашия дом на романтика, флиртове и изяви пред публика. Влиянието ще е по-скоро в романтичен аспект и определено ми се иска да ви насърча да обърнете внимание на тази част от живота си. Дайте свобода на желанията си, пуснете прословутата си харизма да се вихри и реализирайте най-горещите си флиртове. Разбира се - обвързаните сред вас нека флиртуват с половинката си. А за необвързаните - предстои ви период на много забавления и кой знае… Може би ще срещнете и някой, който ще се открои от всички останали.

Рак

Започвам с добра новина, скъпи мои Раци! Най-накрая, след 5 изтощителни месеца, Плутон ще обърне ретроградния си ход и ще тръгне в правилна посока. Омнипотентната планета на трансформациите е във вашия дом на връзки и партньорства. Затова, ако в последните месеци сте се чувствали, че едновременно давате газ и спирачка във връзката си, сега ще може да почувствате облекчение от края на тази главоблъсканица. Нали знаете какво е важно след ретрограден период? Да сте си взели уроците, да сте разбрали какво искате и да се устремите към него. А в случая с Плутон - и да бъдете уверени и да подходите с несломим оптимизъм.

От четвъртък до 24 ноември огненият Марс ще се подвизава в Скорпион и във вашия дом на флиртове, забавления, гламур и слава. Предвиждам, че в този период сексуалната ви енергия ще се умножи, а умението да привличате към себе си ще работи безотказно. И отново тук идва въпросът с дефинирането какво искате. Просто ако не сте наясно дали наистина желаете някого и не си давате сметка за силата на сигналите, които излъчвате, може да се забъркате в някое недоразумение… Също - имайте предвид, че огънят, който вие усещате от Марс може да не е толкова силен в човека отсреща (и ваш обект на желанията) и е по-добре да му дадете време да реагира.

В събота срещу неделя ще имаме новолуние във Везни. Луната ще огрее вашия дом на семейството и корените и зоната ви на дома. Следващите 14 дни са подходящи за нови инициативи, свързани с тези аспекти на живота ви. Везните са знак с пословично добър вкус, така че на това новолуние всякакви декорации и промени в сферата на естетиката са добре дошли.

Лъв

Скъпи Лъвове, най-накрая ще можете качествено да си обърнете внимание да положите за себе си грижите, които заслужавате. В последните месеци планетата на трансформациите Плутон беше ретроградна точно във вашия дом на навици и грижа за себе си. Този вторник Плутон ще спре с ретроградния си ход и вие ще получите шанс да подредите ежедневната си рутина в своя полза. Влиянието е благоприятно по отношение на промени, които може да направите, така че наистина сега е моментът да поработите над ежедневната си рутина и да я организирате по благоприятен за здравето и добрата ви форма начин.

В четвъртък Марс ще се премести в знака на Скорпион и във вашата зона на дома и роднините. До 24 ноември може да разкриете някои тайни, свързани с дом и роднини. Не е задължително да е нещо, което се  крие от вас по лоши причини. Може някой добронамерено да се е опитвал да ви държи настрани. Не позволявайте обаче Скорпиона да ви направи твърде мнителни. Ако някаква история има нужда да се разкрие - тя ще бъде разкрита и без да се посвещавате специално на тази мисия. Също - агресивната енергия на Марс може да ви вкарва по-лесно в конфликт, отколкото е здравословно. Бъдете внимателни за това и премисляйте дали и кога.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни, което ще повлияе на вашия дом на приятелства, отношения с братя и сестри, съседи и др. под. платонични връзки. Това също може да извади на повърхността някои прикрити неща, този път - свързани с приятел или друг човек от обкръжението ви. Отново ще ви посъветвам да сте спокойни, дори и ситуацията да е неприятна. В крайна сметка всичко минава, а истината е най-важна, макар и понякога да се прегръща трудно. Със сигурност ще се справите и с това, ако изобщо се случи нещо такова, защото Лъвската ви натура ще ви изведе както винаги над нещата и с поглед напред.

Дева

Скъпи Деви, ако в последните месеци сте се чувствали малко в небрано лозе, когато сте флиртували или пък просто сте общували в светска среда - от Плутон е. Още от май месец планетата на трансформациите беше ретроградна във вашия дом на слава, флиртове и блясък. От този вторник това ще приключи и вие ще можете пак да си възвърнете харизмата и увереността в комуникацията с другите. А за по-неуверените Деви, това ще е възможност да затвърдят самочувствие, което пък ще им помогне да общуват по-открито. Плутон е планета, която покровителства промените, така че ако чувствате нужда нещо да се случва по различен начин - действайте след вторник. А на който има нужда да го чуе, бих искала да кажа, че много ще ви върви във флиртовете, уважаеми!

В четвъртък Марс ще премине в знака на Скорпион, както и във вашия дом на платоничните връзки, като ще стои там до 24 ноември. Това е влияние, което ще ви помогне, ако имате съвместна дейност с приятели, братя и сестри, съседи или др.под. Марс е планета на експанзията, така че имате добри аспекти за развитие на проектите или дейностите, които правите съвместно с някой от тази група хора. Също, Марс е планета и на сексуалната енергия, така че е възможно да установите, че платоничните ви отношения с някого имат потенциала да са повече от това. Особено в комбинация с влиянието на Плутон, за което ви казах.

И сега, след като в известна степен Вселената се погрижи за романтичния ви живот, ще обърне внимание и на финансовия ви. В събота ще имаме новолуние във Везни и във вашия дом на финансова сигурност. Ще можете да чуете шума на парите много ясно. А ако сте проактивни още в първите две седмици, след събота, и разработите план как да изкарате допълнителни доходи, ще усетите и повече от шума им. Действайте по този въпрос, защото имате силна подкрепа от Луната. Постарайте се още в първите 14 дни и така ще удължите благотворното влияние до шест месеца напред.

Везни

Скъпи Везни, може би в последните месеци сте усещали, че нещо не е съвсем наред с отношенията ви със семейството и роднините или пък сте имали някакви въпроси за решаване, свързани с дома. Това се случваше заради ретроградността на Плутон, който е именно във вашата зона на дома. За всеобщо облекчение планетата на трансформациите най-накрая ще се завърти в правилната посока, считано от този вторник. Плутон има много силна трансформираща енергия и ви съветвам да я ползвате в изглаждане на противоречия с близките, както и за решаване на въпроси за дома, които все отлагате. Вземете решение дали, кога и какъв ремонт ще правите, ще сменяте ли жилище или друга дилема от подобен характер.

В четвъртък Марс ще излезе от вашия знак, но и тази новина е по-скоро добра. Защото огнената планета ще влезе в Скорпион и вашия дом на пари и финансова сигурност. Чудесна комбинация, която ще бъде от полза за Везните в полето на печалбите им чак до 24 ноември. В този период мислете за увеличаване на благосъстоянието си, скъпи ми въздушни приятели. Скорпионът е много интуитивен знак, затова е добра идея да си осигурите известно време за самовглъбяване и да чуете вътрешния си глас и накъде ви насочва той. Разбира се - не се осланяйте единствено на интуицията си, но определено е добре да ѝ обърнете внимание.

В събота вечер ще имаме новолуние във вашия знак и това е не просто добре, а страхотно. Време е да се устремите към нови хоризонти и да протегнете ръка към мечтите си. Важно е обаче да бъдете проактивни и да направите ясни и категорични стъпки към постигане на желаните цели. Направете ги в първите две седмици след събота и може да удължите благоприятните влияния до шест месеца напред. Това новолуние определено ще обича смелите. Успех!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, рядко може да се направи подобно заключение за някой зодиакален знак, но сега е точно така - вашият хороскоп е най-хубавият за тази седмица! Случва се по този начин, защото вие имате две планети управители, а сега и двете ще работят във ваша полза. Също - към това ще добавим и едно новолуние за разкош. Започвам едно по едно.

Първо вашият съуправител Плутон ще спре да се върти ретроградно този вторник. Планетата на трансформациите е във вашия дом на комуникацията и завъртането ѝ в правилна посока ще се отрази много добре на тези от вас, които имат какво да кажат на света. Ако в последните месеци сте усещали, че за вас е по-добре да минавате под радара или да не парадирате много с присъствие, сега определено може да разчитате, че това се е променило. Плутон е олицетворение на сила и промени. Затова ако имате послание за разпространение - поемете си въздух и го заявете ясно и категорично на целия свят. Или пък постнете имейл до колегите, или пост в социална мрежа… Според вашите си изразни средства действайте.

В четвъртък другият ви съуправител Марс ще влезе не къде да е, а именно във вашия знак.  До 24 ноември имате пълна подкрепа от Вселената за осъществяване на напредък и дори завземане на нови територии. Би следвало да нямате проблем в постигане на целите си, ако сте премислили стъпките към тях добре. Всъщност това е основното, което трябва да направите - да си създадете хубав план за действие. Защото ако веднъж имате плана, ще започнете да вървите по него с цялата увереност и сила, която притежавате, така че шансовете да изпълните този план изцяло са огромни. Именно затова трябва да сте особено внимателни каква основа си поставяте.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни и вашия дом на слагане на край, лекуване и философия за живота. Добре е в първите две седмици, след събитието, да си помислите над въпроса има ли нещо, което ви спира по пътя ви напред и какво е то. След тази оценка, ще можете да осмислите и как да се разделите с ограничаващите ви обстоятелства в живота. Не подценявайте подобни разсъждения, защото много често не си даваме сметка, че влачим излишен багаж, а да се отървем от него, би ни освободило и би ни осигурило размах на действието. Успех, Скорпиони!

Стрелец

Скъпи Стрелци, започвам с добра новина за парите ви! Във вторник Плутон най-накрая ще спре да се върти ретроградно и да ви слага спънки по отношение на финансовата сигурност. Време е да надигнете глава от грижите и да помислите в перспектива. Плутон е планета на трансформациите, както и на решителността и силната мотивация. Значи, ако го пожелаете и работите по въпроса, неминуемо ще повишите благосъстоянието си. Добре е, както след всеки ретрограден период, да си направите равносметка. В този случай това означава да опишете точно финансовото си състояние. Оттам ще разберете над какво трябва да се работи първо - запушване на дупки, намиране на нови източници на доходи, наблягане на спестяванията или друго. Когато имате решение на този въпрос, не се бавете и начертайте конкретни стъпки за постигане на финансовите си цели. Плутон ще направи всичко по силите си, за да ви помогне - вие сте на ход!

В четвъртък Марс ще влезе в Скорпион и вашия дом на слагане на край, лекуване на рани и философски поглед над живота до 24 ноември. Огнената планета с нейната действеност, като че ли не е много подходяща за този дом, но може да използвате този период, за да кажете „Сбогом на оръжията”. Добре е да премислите с кого имате вражда, конфликт или просто какво ви тормози или притеснява и ви кара да ставате по-агресивни, отколкото е полезно. Сега бихте могли да преосмислите този аспект на живота си и да доведете сами себе си до решения за ефективни промени. Като че ли ще се чувствате по-добре в този Марсов период, ако избягвате шумни компании и си давате пространство за тихи разсъждения. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата война и планетите ви дават възможност да постигнете по-хармонично съществуване.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни и то ще освети вашия дом на общуването с групи от хора, работата в екип и технологиите. Знаете - новолунието е една своеобразна нова година, затова не губете време, а си поставете цели, свързани с този аспект от живота ви. Новата Луна ще ви даде възможност за нови проекти и осъществяване на нови идеи.

Козирог

Козирози, дойде време да си отдъхнете и да пуснете тревогите си извън себе си, а вие да продължите напред с лекота и увереност. Тази оптимистична прогноза я давам, защото Плутон най-накрая, след пет дълги месеци, ще спре да се върти ретроградно във вашия знак. От вторник наистина ще може да започнете да се отървавате от своите несигурности и тревожности и да възвръщате енергията си. И още нещо - за тези от вас, които може би бяха позагубили малко вкуса от радостта на живота - ще се върне. Плутон е планета на силата, на промените и на увереността в бъдещето. Сега след ретроградния му период, най-умното, което можете да направите, е да сумирате всичко научени уроци и да ги капитализирате като своя сила, с която да продължите уверено по пътя си напред.

В четвъртък Марс ще влезе в знака на Скорпион и вашия дом на работа в екип, общуване с групи от хора и технологии. До 24 ноември използвайте това влияние, за да развиете своите умения за работа в екип и общуване с другите. Марс ще ви осигури лидерска харизма и от вас зависи как ще я използвате. Вероятно по-опитните Козирози ще направят крачки напред не само за себе си, но и за хората около тях. А по-неопитните сред вас е добре да усвоят уменията да правят разлика между мениджър и лидер.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни, което ще освети вашия дом на кариерното развитие. Това влияние всъщност кореспондира много добре с другите влияния, които ви изредих дотук. Защото със силата на Плутон, както и с тази на Марс за работа в екип, може да постигнете сериозни кариерни успехи. Новолунията са събития, които поставят начало на нещо. В този смисъл - помислете за нови начинания в професионален аспект и предприемете първите действия още в първите две седмици след събота. Това е начинът да запазите доброто влияние до шест месеца напред.

Ако трябва да обобщим хороскопа ви, той звучи така - освободени от излишни тревоги и съмнения, ще имате възможност да се свържете с хората около вас, да взаимодействате и да постигнете професионални успехи.

Водолей

Предстои ви омиротворяването на духа, от което толкова имате нужда, скъпи Водолеи. Във вторник Плутон ще спре да се върти ретроградно след пет дълги месеци. Планетата на трансформациите е във вашия дом на лекуването, слагането на край, философските разсъждения и интроспекцията. Малко е трудно, когато планета с такава силна енергия, като Плутон, е ретроградна именно в този дом. Обаче с края на този период ще можете да си отдъхнете и да приведете в употреба научените до момента уроци. Защото, нали знаете - ретроградните периоди са точно за това - да отработим пренебрегнати или пък несъзнавани проблеми, да ги изчистим, да научим уроците си и да продължим напред. Сега не само ще можете да продължите напред, а и да предприемете стъпки към ценни промени за живота ви. Какви ще бъдат промените зависи от вашите собствени желания, аз просто искам да ви дам знак, че ще бъдете свободни да ги осъществите.

В четвъртък Марс ще влезе в Скорпион и ще бъде във вашия кариерен дом до 24 ноември. Предстоят ви много ценни шест седмици, през които ще можете да осъществите на практика амбицията, които отглеждате в себе си за професионално развитие. Осланяйте се на експанзивната енергия на Марс и разкрийте завоевателя в себе си. Имате основното, което е нужно на хора като вас, за да успеят - свобода. Оттам нататък вие сами знаете какво да направите.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни, които ще освети вашия дом на пътуване, приключения и учене. Новолунията поставят нови начала и предвиждам, че в следващите седмици много Водолеи ще организират пътувания до неочаквани дестинации. Възможно е и някои от вас да се впуснат в учене на нещо ново за тях. Звучи доста вълнуващо и ви желая успех!

Риби

Добра новина за тези от вас, които работят в екип или с технологии, Риби! То всъщност кой не работи в екип или с технологии в наши дни? Във вторник Плутон ще спре да се върти ретроградно във вашия дом, който отговаря за тези аспекти от живота ви. В последните пет месеца планетата на трансформациите малко забавяше темпото и ви пречеше на комуникацията. Сега обаче ще имате възможност да се възползвате от пълната сила на Плутон. А как да се възползвате ли? Като погледнете по-отблизо начина, по който общувате с колеги и съмишленици и прецените имате ли нужда от промяна. Промяната може да е в различни посоки - да излезете от някаква среда или пък да се отдадете повече на целта ѝ, може да промените начина, по който общувате с определени хора или да си поставите цели, които да постигнете заедно с тези хора.

Марс ще направи така, че дните ви до 24 ноември да са изпълнени със силни емоции и желание за приключения. В четвъртък огнената планета ще влезе в знака на Скорпион и вашия дом на пътешествия и разрастване на хоризонтите и ще стои там в следващите шест седмици. Скорпионът е много решителен знак, също - има увлечение към тайни и първичност. Подхранвани от тази енергия и от Марс много от вас може да се посветят на окултни практики и/или да отпътуват до някакъв вид свещени места, където да търсят познание незаписано в официални книги. По-мекият вариант за преживяване на влиянието в този период е общуване с хора от различни култури. Вие си преценете какво предпочитате.

В събота вечер ще имаме новолуние във Везни, което ще огрее вашия дом на тайни, мистерии и еротика. Новолунието е събитие, което катализира ново начало, така че твърде вероятно е да се увлечете по нещо ново и непознато за вас. Тъй като това влияние много кореспондира с горното - на Марс, а и вие си падате доста интуитивни - нека ви напомня, че все пак за всеки от нас е полезно да се държи малко или повече стъпил на земята (дори и да е воден знак).

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу на 11.10. —> https://www.facebook.com/events/149482024871388

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 09 Октомври 2023 11:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам