logomamaninjashop

10 идеи за незабравим Свети Валентин

В навечерието на Деня на влюбените обикновено се чудим как да направим този ден различен и впечатляващ. Ако традиционното гледане на романтични комедии и вечерята на свещи не са ви по вкуса, можете да изберете някое от следните предложения:

1. Нощ на покрива

Щом някои компании устройват фирмените си партита на покривите, защо да не си организирате една романтична нощ за двама? Между другото, позаинтересувайте се – възможно е някоя от сградите наоколо да предлага такава възможност. Ще кажете, че е студено? Първо, вас ви сгряват чувствата. Второ, винаги можете да си вземете топли напитки. Позитивните емоции са ви гарантирани.

2. Романтична езда

Дали сезонът е подходящ за такива разходки – разбира се. При това емоциите са незабравими. Изберете си място, което ще ви предложи достатъчно пространство и не забравяйте да се облечете топло.

3. Кулинарен мастър клас

Нищо не сближава повече от съвместното готвене. Един час по готварство е отличен начин да прекарате Свети Валентин. Можете да изберете нещо, което и двамата обичате да хапвате - пица, суши, сладкиши.

Шантав Свети Валентин

de2df791682f079f8397226a3ff38bc7 XL

снимка: Ивелина Чолакова

4. Урок по танци

Индивидуалният урок по танци е нещо, което със сигурност няма да забравите. Освен това имате избор измежду много възможности – салса, танго, виенски валс . т. н., според темперамента на двойката ви.

5. На снимачната площадка

Да отидете на кино е твърде банално, но можете да си организирате среща на снимачна площадка. Проучете какви са възможностите и дали бихте могли да ползвате подобна услуга. Ще се озовете сред интересни декори и ще попълните фотоисторията на връзката си с оригинални снимки. 

6. Екскурзия

Не е задължително да напускате града или страната, има интересни градски екскурзии. Можете да се присъедините към някоя туристическа група и да си направите куп снимки като хора, които никога не са идвали по тия места.

7. SPA за двама

И в този случай има избор – можете да си организирате масаж или ден в сауната, в басейна, да се отпуснете и да се „заредите“ за романтичната нощ.

5 подаръка, които жените не харесват

7aa3cdbe521e8339c01d4c47e738f898 XL

8. Активен ден

Ден на картинг писта, пързаляне с кънки, катерене по изкуствена стена, боулинг, пейнтбол, защо не и час на стрелбище – тези преживявания ще създадат емоции на вашата двойка. Просто изберете нещо, което никога не сте правили заедно.

9. Сватба

Свети Валентин е много добър повод за това, но изисква предварителна подготовка, дори ако става дума само за подписване. А ако вече сте женени, можете да си организирате едно „подновяване на обетите“, както обичат да правят в романтичните комедии.

10. Пътуване във времето

Ако сте двойка със сериозна история зад гърба си, може би ще ви е приятно да възстановите първата си среща и да си припомните най-хубавите моменти от нея.


Препоръчваме ви още:

8 фаворита за незабравима изненада на Свети Валентин

За любовта - не само на Свети Валентин

Всичко е любов

Последно променена в Вторник, 12 Февруари 2019 10:59

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам