logomamaninjashop

Как да тренираме у дома

Тези препоръки с полезни видеа за домашни упражнения са подбрани от споделения опит на жените в майчинската ни група. Надявам се да са ви полезни – не се нуждаят от специална подготовка и се адаптират напълно към свободното ви време. Ако сте постоянни, съвсем скоро ще се убедите в положителния ефект и ще се радвате на видими промени. Успех!

Пилатес

  • Кратки серии, подходящи за начинаещи. С тях ще изградите сила и гъвкавост, а след тренировката ще бъдете пълни с енергия. 

  • Ексклузивна тренировка за пилатес за цялото тяло, която ще ви направи по-стройни и по-силни. Опитайте три пъти седмично, за най-добри резултати.

  • Коя е най-добрата тренировъчна машина? Твоето тяло. С пилатес можете да прекроите и тонизирате цялото си тяло. Всеки може да прави пилатес, независимо от възрастта или нивото на фитнес. 

  • Всяко видео представлява завършена Пилатес тренировка. Най-кратката е 10 минути, а най-дългата – около 45. Класическа или интензивна, за начинаещи или напреднали, с или без уред, за цяло тяло или определена мускулна група – изберете според готовността и свободното си време 

Фитнес

  • Упражненията на Руми са популярни отдавна – с тях бързо се влиза във форма и се напредва към следващите по трудност програми. Упражненията са така комбинирани, че тялото да е в баланс и да е предпазено от травми. Вижте тук.
  • Джаки Уорнър е американска фитнес треньорка, известна най-вече с участието си в риалити шоуто „Work Out”. Нейните тренировки доказано работят.

  • 30-минутна домашна тренировка за изгаряне на мазнини за начинаещи.

  • Кардио тренировка за изгаряне на мазнини 

Йога

  •  В този канал видео клипове с изключителна йога се обновяват всяка седмица. Може да намерите също ежедневни практики, семинари, задълбочено обучение, седмични или месечни поредици.

  • Създавайте нови навици и бъдете фокусирани към позитивното и полезното. „Официален пътеводител за 14-дневно пътешествие“ включва съвети по йога, насоки за медитация, много информация, която да ви помогне, както в йогата, така и в живота.

  • Home Yoga съществува за хората със забързано ежедневие, които осъзнават нуждата да се погрижат за себе си - на телесен и ментален план. Освен качествено абонаментно съдържание, е осигурена общодостъпна информация по разнообразни теми в сферата на йога и здравословния живот за всеки, който желае да се погрижи за себе си. Страницата може да разгледате тук.

Може да харесате също:

Как свалих 15 килограма

Последно променена в Сряда, 24 Февруари 2021 20:52

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам