logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 25.09 - 01.10.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Мили Овни, приготвила съм ви чуден хороскоп! Има две предстоящи събития, и двете ще се случат в петък, като аз ще започна с това, което е с по-краткотраен ефект. Венера и Уран ще се „сблъскат” и е възможно да станете малко по-раздразнителни. И като казвам „малко по-” имам предвид, че може някой от околните ви много сериозно да си го получи. Разбира се - ако някой си заслужава да бъде „насолен” - няма да ви спирам да го правите (то може ли и Овен да се спре от това). Само ще ви обърна внимание, че спонтанните ви реакции може да са обострени от Уран и да забъркате по-голяма каша, отколкото ви се иска. Затова, ако някой ви подразни - запомнете го кой е и се разправяйте с него в началото на другата седмица, когато влиянието ще е отминало.

Най-добрата новина в хороскопа тази седмица е точно за вас, Овни! Ще имаме пълнолуние във вашия знак в петък! Не се бавете и чудете, а запретвайте ръкави и се хващайте да завършите започнатото в последните шест месеца, както и да оберете плодовете от положените старания дотук. За каквото и да става дума - пълнолунието ще работи за вас и ще ви помага да получите резултата от труда си. Независимо дали в личен или професионален план, или и в двата - дайте си време, в което да погледнете какво сте изработили дотук, да се самопотупате по рамото и да потърсите заслужена отплата за труда си. Както казах - без бавене и чудене, защото ако се активирате в първите две седмици след 29-ти, ще може да удължите ефекта до шест месеца напред. Успех, Овни!

Телец

Скъпи Телци, тази седмица хороскопът ви е много интересен… Има две събития, но и двете са важни и, което е любопитно, и двете ще се случат в петък. Започвам с това, което ще има по-краткотраен ефект. Венера и Уран ще се срещнат в неособено благоприятен ъгъл. Покровителката ви Венера е във вашата зона на дома и роднините, а пък планетата на революциите - Уран е точно във вашия знак. Значи, възможно е да имате някакви пререкания с близки и роднини. Или някой да ви нарани, без да влизате в пререкание. Най-откровено ще ви посъветвам за края на седмицата да развиете малко по-дебела кожа и да избягвате да се връзвате. Ако все пак нещо наистина ви докосне - опитайте се да говорите спокойно с другия човек и да се изясните. Може би не е искал да ви засегне наистина…

В петък се случва и още нещо важно - пълнолуние в Овен. Това пълнолуние ще освети вашия дом на прошка, приключване, лекуване и слагане на край. Интересното е, че е в знака на Овен, който пък слага началата и по-скоро има експлозивна, отколкото кротка и лекуваща енергия. В общи линии, за да може максимално добре да се възползвате от влиянието, обърнете фокуса към грижата за себе си и своя емоционален свят. Използвайте влиянието, за да прецените какво ще е по-добре да приключите вече и силата на Овена, за да бъдете категорични и да не се извинявате, че правите най-доброто за себе си. Заслужавате душевен мир, а той понякога идва след радикално разчистване. Действайте в първите две седмици и може да удължите ефекта до шест месеца напред.

Близнаци

Хубав е хороскопът за тази седмица, уважаеми Близнаци, просто всичко ще се случи в петък. Ще започна с по-краткотрайното влияние. Венера и Уран ще се срещнат в неособено приятен ъгъл . Планетата на любовта е във вашия дом на общуването, а тази на революциите в дома ви на несъзнаваното. Конфликтът между двете може да ви въведе в състояние на несигурност. Може да чувате едно, да мислите друго, да отговаряте трето и накрая да не знаете, дали има реален повод за притеснение от нещо или вие си го измисляте. Не бих ви посъветвала да пренебрегвате вътрешния си глас. Просто мисля, че е по-добре да не го следвате непосредствено в момента, в който се появи. Запомнете си мислите и чуденията и си ги изяснете след началото на седмицата, вероятно ще е полезно.

В петък, за щастие, ще имаме и пълнолуние в Овен. То ще освети вашия дом на груповите активности, общуването с широк кръг от хора, изявите пред публика и обществените такива. Пълнолунието е време да оберете плодовете на това, което сте свършили до момента в тази сфера. Първите две седмици след петък са подходящи да обявите пред широка публика някакво свое постижение, планове занапред или пък да съберете подкрепа за своя идея. Колкото повече и по-отворено комуникирате толкова повече ще привличате успеха.

Рак

Тази седмица всичко ще се случва в петък, скъпи Раци. Ще започна хороскопа ви с по-краткотрайното влияние. Венера и Уран ще имат лек конфликт и това може да повлияе на отношенията ви с колегите. Или да се изнервите за несъществени неща или да усетите, че някой от тях просто не е свестен. Със сигурност не пренебрегвайте инстинктите си, особено при толкова развита интуиция като вашата. Изчакайте обаче с действията до началото на другата седмица. Тогава на свежа глава ще прецените дали да се отървете напълно от енергиен вампир или да сложите по-леки граници с някого.

Още едно събитие има в същия ден - много силно и хубаво за вас. Ще имаме пълнолуние в Овен, което ще освети вашата зона на кариерата и професионалното развитие. Двете седмици след петък ще са времевия прозорец, в който ще привлечете най-добрите предложения за стъпка напред в кариерата си. Това, което сте правили в последните шест месеца ще даде плод сега. В зависимост от това с какво се занимавате, може да имате различен успех - някой да ви предложи работа, да купят идеята ви, да ви повишат, да станете по-популярни или нещо друго подобно. Но нека ви издам една тайна… Всичко това ще стане, ако активно потърсите вашата реализация. Не губете време, а го направете още в първите 14 дни след 29 септември и ще можете да удължите благотворния ефект от пълнолунието до шест месеца напред. Успех!

Лъв

Имам една много хубава новина и едно леко предупреждение, скъпи Лъвове. И двете астрологични събития тази седмица ще се случат в петък. Ще започна с предупреждението, което споменах, защото в крайна сметка ще е с по-краткотраен ефект. Венера, която е във вашия знак, ще се срещне в неблагоприятен ъгъл с Уран, който е в дома ви на професионалното развитие. Уран е планета на революциите и когато се среща накриво с друга планета, обикновено провокира конфликти. В този случай е възможно конфликтът да си е с вас самите. Внимавайте какво правите в работата си, за да не се окаже, че сами сте си попречили за нещо. Също - внимавайте и ако ви се приискат радикални промени в професионален план - не е сигурно дали идеята е добра или просто Уран ви потиква. В началото на другата седмица вече ще може да разсъждавате по-хладнокръвно, така че пазете вземането на решения за тогава.

В петък ще имаме и пълнолуние в Овен, което ще освети вашия дом на експанзия приключения, пътуване и учене. Какво да ви кажа - огнен с огнен знак се събирате под това силно влияние. Изведнъж ще ви се прииска да сменяте обстановка, да постигате нови неща, да знаете повече. Имайте предвид, че всичко това може да се случи по най-добрия начин, ако стъпите на изработеното си дотук. Защото пълнолунията всъщност са време на жътва на посятото в последните шест месеца. Тоест - ако сте мислили за някакво пътуване, учили сте, или сте си представяли как ще минете на друго ниво в работата си - групирайте си ресурсите и действайте. Избягвайте енергията на Овена, която се хвърля бързо в начинанието, пък после го мисли. Планирайте смело, но все пак планирайте и всичко ще може да се изпълни. Желая успех!

Дева

Доста е интересен вашият хороскоп тази седмица, скъпи Деви. Позволете ми да ви представя две събития, които заслужават внимание, като и двете ще се случат в петък. Ще започна с това, което ще има по-краткотраен ефект. Венера и Уран ще се срещнат в неособено благоприятен ъгъл. Едната планета е във вашия дом на несъзнаваното и себерефлексията, а другата - в разкриването и приключенията. Възможно е, ако сте невнимателни в дните около петък, да разкриете своя тайна или просто да кажете повече от необходимото. Поради това може би мъдрия избор за края на седмицата е да се обградите само с най-близките си или пък с хора, пред които не ви интересува толкова много какво ще кажете.

Другото събитие ще е по-силно - ще имаме пълнолуние в Овен. То ще бъде във вашия дом на интимност, тайни и еротика и, предвид знака, в който ще изгрее - ще бъде доста огнено. Как да се възползвате максимално от влиянието? Насочете се към промяна в позитивен аспект на интимния си живот и най-вече - промяна свързана с надграждане. Ако искате да разнообразите общуването с партньора си или да си намерите партньор, който да отговаря на вашите страсти и желания - бъдете активни още в първите две седмици след пълнолунието и предизвикайте промяната. Отдайте се на своите желания, без да ги потискате и пренебрегвате - позволете си да поставите страстта като приоритет.

Везни

Интересен хороскоп имате, Везни… За щастие - по-скоро е благоприятен :)

Започвам със събитието, което ще има по-краткотраен ефект. В петък Венера и Уран ще се „сблъскат” и е възможно тази среща да ви изкара малко от любимото ви състояние на баланс. Повелителката ви Венера е във вашия дом на платоничните връзки, а планетата на революциите - Уран, в зоната в на интимност и тайни. Значи в края на седмицата е възможно някакво преплитане на платонични и интимни връзки, от което може да се произведат и искри на напрежение. Не е фатално, просто е по-добре да подхождате с повишено внимание към това кой какво иска от вас и дали вие искате същото. След края на седмицата ще се размине влиянието и ще ви се проясни какво всъщност се случва и как е най-добре да реагирате.

В петък е другото събитие за седмицата, то е по-силно - ще имаме пълнолуние в Овен. Това пълнолуние ще освети вашия дом на партньорствата и, виж ти, колко интересно ще стане - много от вас ще трябва да се определят по отношение на партньорствата си. И по-точно ще трябва да определите дали това, което се е развивало през последните шест месеца в този аспект от живота ви, е достатъчно важно за вас, дали искате да го продължите и евентуално да минете на следващо - по-сериозно ниво. Като цяло периодът е подходящ за надграждане, така че - помислете си добре какво за вас е да преминете напред (защото може да означава много неща). Действайте в първите две седмици след 29 септември и така може да удължите добрите развития поне до шест месеца напред. С любовта (и обвързването) напред, Везни!

Скорпион

Надявам се, че сте добре, Скорпиони, защото идвам с новини, че ще бъдете още по-добре. Тази седмица има две събития, и двете са в петък и ще започна с това, което ще има по-краткотраен ефект.

Венера и Уран ще се срещнат. И тъй като едната планета е във вашия дом на партньорствата, а другата - в дома ви на професионалното развитие, възможно е балансът между двете да се наруши. Съветът ми е да не се подавате на усещания, че нещо трябва да бъде свършено на всяка цена и да прекалявате с натоварването. Уран е планета на революциите и точно тя е в кариерния ви дом. Което означава, че ако ви споходят мисли за радикални промени в края на седмицата, е по-мъдро да ги оставите да отлежат до началото на другата, когато Уран ще е разсеял влиянието си.

В петък ще имаме и пълнолуние в Овен, което ще освети вашия дом на грижа за себе си. Това е чудесно, защото ще ви даде възможност в следващите шест месеца да подобрите чувствително качеството си на живот. Добре е да се обърнете назад към последната година и да помислите какво сте искали да подобрите в навиците и организацията на дните си, както и за какво сте работили в тази насока. За повечето от вас предстоящият период е добър не просто, за да започнете диета или да тръгнете на фитнес, а да въведете устойчиво добри и балансирани навици. Действайте още в първите две седмици, след пълнолунието, за да удължите ефекта до половин година напред. Успех, Скорпиони!

Стрелец

Охоо… Какви хубави неща предстоят, скъпи Стрелци! Имаме две събития тази седмица, и двете ще се случат в петък. Ще започна с това, което ще има по-краткотраен ефект. Уран и Венера ще се срещнат в неособено благоприятен ъгъл. Докато планетата на любовта и изобилието е във вашия дом на приключения и пътуване, тази на революциите е в дома ви на навици, грижа за себе си и служба. Конфликтът между двете влияния може да доведе до сблъсък на ценности при вас, а от сблъсъка на ценности може да последва решение, че някой от обкръжението ви всъщност не трябва да е там. Не бих ви посъветвала да пренебрегвате чувствата и импулсите си, но ще отбележа, че Уран обича да ни потиква към радикални промени. Може би, в тази връзка, е по-добре да изчакате с решенията до началото на другата седмица, когато влиянието ще се е разсеяло.

Важното е, че в петък ще имаме и пълнолуние в Овен. И не само, че ще е в този огнен знак, а и ще е във вашия дом на флиртове, гламур, слава и романси. Или иначе казано - хубави и забавни развития ви очакват в следващите шест месеца, уважаеми. Ключът към добрите развития обаче ще е във ваши ръце, колкото и да е добро влиянието - няма да ви прати нищо даром. Първо - пожелайте си хубавите неща - дали те ще са свързани с романтика, с изяви пред публика или просто с възможност повече да му отпускате края - вие си знаете. Но добре е да знаете какво искате и да помислите как може да поемете по пътя на добрите развития. Тъй като е пълнолуние - ползвайте изработеното в последните шест месеца и надграждайте оттам. Не забравяйте, че трябва да действате още в първите две седмици, след пълнолунието, за да удължите добрите влияния до половин година напред. Забавлявайте се, Стрелци!

Козирог

Скъпи Козирози, тази седмица имаме две събития и вие сте единствената зодия, за която и двете ще са с положителен знак. Какво повече да искаме? И двете важни неща тази седмица се случват в петък, ще започна с това, което ще е с по-краткотрайното влияние.

Уран и Венера ще се „сблъскат”. Едната планета - тази на любовта и изобилието е във вашия дом на еротиката и тайните, а планетата революционер Уран е във вашия дом на флиртове и гламур. От срещата им в края на седмицата може да произтече развитие на някое ваше романтично увлечение. Необвързаните може да реализират (до пълна консумация) някой свой флирт, а обвързаните може да организират изненада на половинката си. Или пък да бъдат изненадани, знае ли човек… При всички положения - страстите ще бъдат в точка на кипене. Така че гледайте да не планирате уикенд в градската библиотека, примерно…

Другото събитие е пълнолуние в знака на Овен. То ще изгрее във вашата зона на дома и рода. Пълнолунието е силно влияние за подобрение и за обиране на плодовете от труда ни за последните шест месеца. За да го ползвате максимално добре, може да се фокусирате върху ценността на домашния уют за вас - какво ви носи, как да почерпите максимално от тази енергия и как да я балансирате по-добре с работата си. За да постигнете най-доброто от влиянието е нужно да се задействайте още първите две седмици, след пълнолунието, както и да осмислите какво сте изработили в тази насока от последната половин година насам.

Водолей

Скъпи Водолеи, отиват на добре нещата, няма как да е иначе… Тази седмица имаме две събития, и двете са в петък. Едното е дългосрочно и благоприятно, а другото е кратко и леко напрегнато. Ще започна с по-краткотрайното.

Вашият повелител Уран и Венера ще се „сблъскат” и това може да доведе до някакви противоречия в партньорството или дома ви. Планетата на любовта е във вашия дом на партньорствата, а тази на революциите - в зоната на дома ви. Уран обича да потиква към радикални решения, към стъпки за бърза промяна… Ако усетите някакъв порив да разклатите статуквото си в края на седмицата, добре е да го обмислите по-добре. Не казвам, че със сигурност ще е грешка да правите промени, казвам само, че в началото на следващата седмица Уран ще е отслабил влиянието си и ще може да разсъждавате по-трезво.

Другото събитие е пълнолуние в Овен, което ще освети вашия дом на приятелствата, братя, сестри, съседи и най-вече - на комуникацията. В следващите шест месеца ще имате възможност да развиете изработеното от вас в последната половин година, във всеки един аспект на живота ви. Важното е да помните две неща и да ги ползвате. Едното е, че ще просперирате, ако общувате с хората около вас и ги въвличате в идеите си и че пътят на успеха ви минава през съмишлениците. Запознавайте се и с нови хора, бъдете отворени към споделяне и научаване на нови неща от тях. Другото важно е, че за да катализирате добрите развития, трябва да се активирате още първите две седмици след петък.

Риби

Тази седмица имаме цели две астрологични събития, скъпи Риби, като и двете ще се случат точно в петък. Ще започна с това, което има по-краткотраен ефект. Венера ще се „сблъска” с Уран и вероятно ще ви направи по-чувствителни. Планетата на любовта ви е в дома на грижа за себе си, а тази на революциите - в този на общуването с другите. Значи околните може да конфронтират по някакъв начин вашето разбиране за комфорт и спокойствие. Моят съвет? Изобщо недейте да цепите басма на когото и да е. Ако можете - не ги взимайте нещата присърце, а ако все пак нещо ви дойде „вътрешно” - кажете на дразнителя да отиде някъде по-далеч от вас. Към началото на седмицата това влияние ще се е разсеяло.

Важното сега е да знаете, че на 29 септември ще имаме и пълнолуние в Овен, което ще освети вашия дом на парите и печалбите. Овен е силно действен знак, така че чудесно се съчетава с идеята за печелене на пари. Ще имате успех (или иначе казано - берекет) с изкарване на печалби от нещата, за които сте работили до момента. Може да продадете някоя своя идея или да увеличите приходите от сегашната си работа. Ключът е да повикате парите към себе си. Защото те ще искат да се озоват в джоба ви, но все пак вие трябва да сте активните, за да се осъществи тази обогатяваща среща. Започвайте с бизнес стратегиите още сега, успех!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоу на 11.09. —> https://www.facebook.com/events/149482024871388

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 25 Септември 2023 10:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам