logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 25.04 - 01.05.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Подредете календара си, Овни, и не забравяйте да оставите някои свободни места в натоварения си график. В петък планетата на социалните контакти Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще освети третия ви дом на комуникация и връзки с околните до 22 май. Тези по-весели и креативни вибрации идват като дълго чакано облекчение след последните три седмици яко натискане на професионалния педал. Свържете се отново с някои от забавните и страхотни хора, които познавате. Излизайте на места, където може да се запознавате с нови хора и да флиртувате безсрамно. Меркурий в Близнаци дава дарбата да увличате останалите и да ги печелите за идеите си. Така че използвайте това в своя полза, като представите своите професионални планове пред когото трябва. Сега ви е паднало да сте на върха на ораторските си възможности!

В петък Плутон слага начало на ретроградния сезон. Планетата ще върти наобратно в Козирог и вашия дом на успеха следващите пет месеца. Спокойно, това няма да ви се отрази много зле, само ще ви забави. Най-добре е да ползвате периода до октомври за прецизиране на работата и обмисляне на посоката в кариерата си генерално. Работете с мисълта, че ще видите резултатите си в бъдещето, а не веднага. След като премине ретроградността може да се случат големи развития за вас, в зависимост от това как сте си „постлали“.

В събота има новолуние в Телец, което ще освети много силно дома на финансите ви. Това новолуние ще е и рядко слънчево затъмнение. Сега е моментът да направите покупка-инвестиция. Нещо материално или нематериално, което ще ви донесе не само стойността си, но и някакъв важен за вас смисъл.

Телец

В петък Меркурий ще влезе в Близнаци и ще постави темата с парите на централно място за вас, Телци! От сега до 22 май е времето да печелите пари, да говорите за тях, да ги привличате и да си осигурявате бъдещето. То всъщност всяко време е важно за тези дейности. Просто, докато Меркурий е в Близнаци, ще имате особен късмет по темата.

В петък Плутон ще се завърти наобратно и ще даде старт на ретроградния сезон (за съжаление). При вас това ще стане в зоната ви на учене и експанзия. В следващите пет месеца трябва да сте внимателни с плановете за разширяване на полето си на действия, ученето на нова материя и други подобни. Не защото няма да успявате в това, а защото ще иска повече усилия и много внимателно планиране. За вас не е проблем да влизате обмислено в нови начинания, така че няма да ви е много трудно през този период.

В събота ще имаме новолуние в Телец и за вас наистина това ще бъде нещо като Нова година. Освен това - новолуние ще е и рядко Слънчево затъмнение. То ще ви помогне да изчистите всичко, което ви пречи да развивате потенциала си. Ще имате възможност ясно да осъзнаете, кои са препятствията пред вас, както и кои от тях идват отвън и кои си поставяте сами. Луната ще ви влее сила и увереност да се справите с ограниченията и да освободите силата и енергията си за реализация.

Близнаци

В петък покровителят ви Меркурий влиза в своя най-уютен дом – вашият знак. До 22 май всичко, което искате да кажете ще получава широка гласност и ще докосва околните. Затова – помислете добре какво искате да кажете :) Не се съмнявам, че каквото и да е то, ще е важно, затова остава кротко да изчакам и да се появят новините в блоговете, ютуб каналите и подкастите на Близнаците.

В петък Плутон ще започне да се върти наобратно и ще бъде ретрограден около 5 месеца. В общи линии няма да ви създаде големи драми, само ще е препоръчително да се задълбочите в мисленето си в този период и да видите живота си и самите себе си от различни ъгли. Сега, докато четете това, сигурно ви се струва малко скучно занимание да обмисляте чак толкова и едва ли ви се занимава… След петък е възможно Плутон да ви промени настройката.

В събота имаме новолуние в Телец (това новолуние ще е и рядко Слънчево затъмнение) и това за вас отваря момент, в който трябва да прецените кои от нещата, към които се стремите или в които сте се вкопчили, да оставите. Ако не всичко, за което полагате усилия или считате за важно, е добро за вас – новолунието ще го освети и ще ви даде ясен знак да се отървете. Не си затваряйте очите за тези знаци, защото понякога в стремежа си да си докажете, че можете да докарате нещо докрай, губите много енергия, която би била полезна в друго начинание. Пуснете ненужното и се радвайте на останалото.

Рак

В петък Меркурий ще излезе от вашия знак и ще влезе в Близнаци и вие ще направите преход от екстровертен към интровертен период. До 22 май имате много добри аспекти да погледнете навътре в себе си и това да ви вдъхнови за полезни неща. Първото полезно нещо ще е, най-накрая да оставите нещата, с които сте се разделили, но още страдате за тях, там, където им е мястото – в миналото. Второто много хубаво и полезно нещо е, че ще имате муза да творите. Творчеството ви ще се храни именно от успешното ви преминаване през трудните преживявания и изплуването на отсрещния бряг. Ще можете да развивате вдъхновението си по-скоро в уединение, отколкото в социална среда.

В петък Плутон ще се завърти ретроградно и ще бъде така в следващите пет месеца. Интересното е, че влиянието на Плутон ще бъде във вашия дом на любовните връзки. Ще имате възможност да направите себерефлексия над собственото си поведение и на негативните модели, които пречат на пълноценното развитие на връзките ви. Периодът може да е много ползотворен както за обвързаните, така и за необвързаните сред вас. Първите ще изчистят някои вътрешни противоречия, които се отразяват на партньорството им, а вторите ще видят кои са техните самосаботиращи модели на поведение.

В събота имаме новолуние в Телец, което ще е и слънчево затъмнение. Обърнете внимание на технологиите, които ползвате. От една страна – пазете паролите си и поствайте обмислено. А от друга – не пропускайте възможност да намерите нови възможности, чрез контакти с нови хора.

Лъв

Цялата астрологична прогноза за тази седмица се върти около работата ви, Лъвове.

На първо място, в петък, Меркурий влиза в Близнаци и това ще повлияе на начина, по който работите. От сега до 22 май влагайте усилия в това да работите умно, а не много. Използвайте лидерските си качества, както и влиянието на Меркурий и създайте мрежи от хора, на които можете да разчитате и с които да прогресирате.

В петък имаме още едно събитие – Плутон се завърта наобратно и дава старт на ретрограден период, който ще продължи около пет месеца и който също ще влияе на работата ви. Във времето на ретроградния Плутон е силно вероятно да не успявате толкова бързо, колкото вие искате. Важното е да не се ядосвате и да не напъвате прекомерно нещата. Приемете всяко предизвикателство като урок – колкото по-хладнокръвно и систематично се справяте с трудностите, толкова по-силни ставате и толкова по-удовлетворяващ ще бъде успехът ви, когато дойде.

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще е и слънчево затъмнение. Това събитие може да донесе много сериозна възможност в кариерен план за вас. Пред вас сякаш всички светофари светват зелено и ако можете да уловите момента – ще отбележите много сериозен професионален успех. Или поне ще положите основите за него.

Дева

В петък Меркурий влиза в Близнаци и рязко ви изкарва от по-скоро спокойния ви modus vivendi и ви вкарва в усилен работен режим. До 22 май имате възможност и желание да постигате много в кариерен план. Ще бъде забързано, но ще ви харесва и ще се справяте. Помислете за хора от миналото си, които могат да са ви полезни сега и се свържете с тях. Обикновено Девите оставят добри спомени за себе си в професионален план, така че не вярвам някой да ви откаже съдействие.

В петък Плутон ще се завърти наобратно и ще даде начало на петмесечен ретрограден период. От една страна това ви дава аспекти за сложни и заплетени любовни връзки. Възможно е да се почувствате като герой от роман, на който се случват необикновени неща. От друга страна обаче, ретроградността на Плутон ще ви даде и едно успокояване на емоциите и възможност да рефлектирате върху тях. Тоест – ще се хвърляте в интересното, но няма да сте безрасъдни. На мен това ми се струва доста добра комбинация за любовни преживявания…

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще е и рядко слънчево затъмнение. Това новолуние ще ви зареди с оптимизъм и свежи идеи за прекарване на времето. Изобщо няма да ви се седи на едно място и ще искате да взимате от живота с пълни шепи. Какво да кажа? Виждам доста Деви, които ще постват интересни и щастливи снимки от далечни места в следващите седмици!

Везни

В петък Меркурий влиза в Близнаци и ще бъде там до 22 май. В този период вие обръщате поглед към перспективите си в живота и към по-голямата картина. Погледът ви определено ще е оптимистичен и ще доведе до добри развития за вас. Наистина оптимизмът, увереността в бъдещето и чувството ви за хумор трябва да бъдат водещи, за да откриете добрите пътища за вас. Не е задължително да правите някакви големи промени, може просто да калибрирате нещо в живота си. При всички положения – ако след този период излезете с увереност какво искате за себе си в бъдеще, ще означава, че сте отиграли влиянието на Меркурий добре.

В петък ще се случи още нещо – Плутон ще се завърти ретроградно и ще бъде така в следващите пет месеца. На вас това ще ви повлияе по отношение на дома и начина ви на живот, свързан с него. Възможно е да направите промени и нямам предвид ремонт или нов диван. Имам предвид качествени промени свързани с пространството или хората (и животните), с които го споделяте. Пренареждане на лично пространство, преместване или промяна в състава са възможни резултати през ретроградността на Плутон тази година.

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще бъде и слънчево затъмнение. Това ще възбуди интереса ви към флиртове и романси. Възможно е обаче да станете и една идея по-драматични. Просто в следващите две седмици емоциите ви ще бъдат по-бурни. От една страна е добре – все пак ще ви е интересно. Но от друга – хубаво е да внимавате да не изгорите някой (или себе си) с огъня си.

Скорпион

В петък Меркурий ще влезе в Близнаци и влиянието му върху вас ще бъде да извади скорпионските ви черти на преден план. До 22 май ще бъдете своята най-истинска версия. Това означава, че добрите ви качества ще бъдат най-силни и ще можете да постигате целите, които сте си поставили, както в личния, така и в професионалния живот. Но означава още и че „сянката“ ви  също ще е получила своя прилив на енергия. Вие си знаете каква ви е сянката, както и че не е много лесна за преглъщане от околните. Оставям на вас сами да прецените как да използвате качествата си… И после – който видял доброто от вас – видял. А който видял – лошото… Ами дано се възстанови.

В петък ще имаме и още едно събитие – вашият управител Плутон ще се завърти ретроградно в дома ви на комуникация и ще бъде така в следващите пет месеца. Предстои ви немного кратък период, в който е възможно да получите уроци относно това как общувате с другите. Разбирате какво имам предвид под „уроци“, нали? Това са неособено приятни моменти, в които получавате обратна връзка, че нещо трябва да се подобри. Но погледнете го от добрата страна – ако се подобрите още малко, направо ще станете перфектни.

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще е и слънчево затъмнение. Това новолуние може изненадващо да изкара под прожекторите на вашата житейска сцена някой, който сякаш сте чакали и търсили отдавна. Възможно е и да сте познавали човека преди, но сега да го видите в нова светлина. Това изглежда като съдбовна среща, която трябва да разпознаете и да уловите. Успех, Скорпиони!

Стрелец

Като че ли тази седмица тръгват добри влияния във всички аспекти на живота ви, Стрелци! Започваме с връзките и партньорствата. В петък, Меркурий влиза в Близнаци и ще стои там до 22 май. Така вие ще се превърнете от най-свободния електрон на зодиака, в някой, който търси силата на партньорствата. В личен план ще бъдете особено щастливи да прекарвате време с любимия си човек и това ще ви зарежда и вдъхновява.

В професионален план е възможно да успявате най-вече в колаборация с някого. Под влияние на Меркурий в Близнаци лесно ще ви идват идеи с кого да свършите определено нещо. Също – в периода до 22 май ще получавате интересни покани за включване в работни проекти.

В петък Плутон ще се завърти наобратно и ще продължи да го прави в следващите пет месеца. В този ретрограден период вие ще преживеете още една неочаквана промяна, която ще ви доведе до добри развития. Ще станете по-внимателни с харченето и по-склонни да обръщате внимание дори на детайлите в бюджета си. Знам, че докато четете това, не изпадате във възторг, че импулсивните покупки на хубави неща вероятно ще се ограничат до минимум. Но погледнете го от добрата страна – ще развиете финансова дисциплина. Поне да я имате теоретично, пък като Плутон се завърти пак в правилната посока, ще прецените, дали да я ползвате.

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще е и слънчево затъмнение. Това ви насочва към темата за здравето ви и поддържането на добра форма. В следващите шест месеца е възможно да постигнете най-добрите си външен вид и тонус и да сте много доволни от себе си.

Козирог

В петък Меркурий ще влезе в Близнаци и до 22 май имате възможност малко да успокоите топката, Козирози. Това ще бъде период, който ще тече по-регулирано, една идея по-бавно от усилените ви времена досега и наистина – по-спокойно и плодотворно за вас. Защото всички знаем, че вие няма да използвате забавянето в темпото, за да мързелувате. Напротив – ще си подредите задачите така, че да тече работен процес, но и да намирате време за себе си. Може да усъвършенствате делегирането, например. Защото, колкото по-добре делегирате, толкова повече работа се върши.

Освен това, в петък Плутон ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави в следващите пет месеца. Това е период на осъзнати промени за вас. Възползвайте се от влиянието на Плутон, за да обмислите подредбата на живота си и да рефлектирате върху себе си. Дали сте доволни от всичко, искате ли нещо по-различно или нещо повече? Имате добри аспекти за дори фундаментални размествания в живота си. Не се плашете от промяната – ако я направлявате по вашия начин – ще излезете по-щастливи от процеса.

А пък в събота новолунието в Телец, което ще е и слънчево затъмнение, ще ви донесе късмет в любовта. Какво му трябва повече на човек, през пролетта? Слагайте новите дрехи и се впускайте да се наслаждавате на романтичните трепети!

Водолей

Вдъхновявате се за радостите на живота, Водолеи! В петък Меркурий ще влезе в Близнаци и ще бъде там до 22 май. И сега вие, след един определен период на интровертност, отново ще заблестите на сцените на живота. Танцувайте сякаш всички ви гледат! (защото те ще го правят).

Основното, за което ще сте вдъхновени през идния месец ще са флиртове и романтика. Обикновено, когато Водолей стане романтичен, никой не може да устои и обектът на интереса ви влиза сякаш в розов водовъртеж от емоции. Може би е хубаво все пак да имате едно наум, че ако не сте много сериозни в намеренията си, е добре да не давате подвеждащи знаци. Така или иначе – предстои ви силен период на забавления от този род, направо ви завиждам…

В петък ще се случи още едно нещо – Плутон ще се завърти наобратно и ще остане ретрограден в следващите пет месеца. За вас това ще донесе малко разклащане в представата за собствената ви личност. Ще бъдете поставени пред предизвикателство да обмислите отново ценностите и целите си, може би дори и поведението си. Това съвсем не означава, че се налага нещо да поправяте или че периодът ще бъде болезнен. Означава, че ще имате възможност и задача да погледнете себе си от различни ъгли и да си направите изводи, които да ви бъдат полезни в бъдеще.

В събота ще имаме новолуние в Телец, което ще бъде и слънчево затъмнение. Това е силен момент за вас да обърнете внимание на дома си и връзките си с роднините. Новолунието идва с положителни промени и добри шансове. Във вашия случай – можете да подобрите мястото, където живеете и да заздравите някои роднински връзки, които имат нужда от това.

Риби

В петък Меркурий ще влезе в Близнаци и това ще пренасочи енергията ви от социалните събирания към дома. С което нямам предвид, че ще се затворите вкъщи, разбира се. Ще продължите да се виждате с приятели и да си изкарвате добре. Просто ще обърнете голямо внимание на пространството, в което живеете. Предвиждам преподредби и освежителни ремонти. Също – предвиждам, че ще ви хрумнат доста екстравагантни идеи. Премисляйте по два-три пъти, преди да си купите огромен лампион за хиляди пари (примерно), който вероятно ще ви изглежда странен след 22 май, когато Меркурий ще излезе от Близнаци.

В петък се случва и още едно нещо – Плутон се завърта наобратно и в следващите пет месеца ще е ретрограден. Нищо страшно няма, но ще е по-добре да се адаптирате към неговите влияния. За вас най-важно ще е в следващите месеци да не се доверявате само на интуицията си по отношение на хората. Знам, че интуицията ви е много силна и обичате да я следвате. Но имайте ми доверие – Плутон ще я замъглява и затова е по-добре да добавите и допълнителна преценка към нея.

Имайте предвид горното, когато се случи и новолунието в Телец. Това новолуние ще е и рядко Слънчево затъмнение. Влиянието на това новолуние върху вас ще е появата на нови хора в обкръжението ви. Някои от тях ще бъдат много ценни в различни сфери на живота. От вас се иска само да разпознаете кои.

Като истински бонус само за вашия знак, Венера и Юпитер – най-позитивните планети в Слънчевата система, се синхронизират на еднакъв градус с Риби по време на съботното затъмнение. Не може да има по-мощен момент за заявяване на вашето послание в света. Ако сте мислили за подкастинг, YouTube или организиране на редовно събитие, започнете да предприемате стъпки, за да го превърнете в реалност.

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Последно променена в Понеделник, 02 Май 2022 08:40

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам