logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 28.06-4.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Вие сте си вие – „вулкан среща торнадо“ и все пак сте добрички в сърцето си (аз знам, колкото и да го пазите в тайна). Тази седмица няма да е много по-различна. Важно е да запомните денят четвъртък. Тогава вашият покровител Марс влиза в Лъв и пред вас се отварят доста съществени работни възможности. Огледайте се добре – може би има проект, който чака само вас, за да го поведете. А може би има нещо, над което работите от известно време и ви се иска да добие по-голяма популярност. Четвъртък е денят, в който да направите крачка напред и да се заявите.

Все пак – не подценявайте влиянието, което околните имат над живота ви. Огледайте се добре кой наистина е ваш съюзник или би могъл да стане такъв и на кого да не разчитате. И се опитайте да дадете едно ухо и на чуждото мнение (но без да му давате и един рог после).

В събота премисляйте по няколко пъти, преди да влезете в спор или конфликт. Имайте предвид, че това е необикновен за вас ден – Уран и Марс се срещат по неприятен начин и загряват и без това горещия ви темперамент. Опитайте се да бъдете по-дипломатични и ще видите, че ще ви се отплати. Най-малкото – в спестени нерви.

В края на седмицата може да се успокоите от всичко преживяно и на трезва глава да прегледате финансите си. Неделя е подходящ ден за това и е възможно, ако посмятате малко, да отрежете някои ненужни разходи и да останете доволни от баланса по сметката си.

Телец

Седмицата е посветена на чувството ви, че сте сами срещу света, Телци. Имате ужасно много задачи и задължения и като че ли много хора очакват от вас да оправяте и техните животи, вместо да гледате своя. В цялото това задъхване е много важно да си давате по малко време всеки ден, в което да приоритизирате задачите си. Имайте предвид, че приоритизирането не трябва да е на принципа какво трябва и какво се налага, а какво ви е нужно, какво искате и какво наистина е важно за вас. Знаете, че околните винаги ще искат от вас да поемате много отговорности на гърба си. Това е така, защото вие можете да носите много. Но от самите вас зависи кой товар да вземете.

Особено в четвъртък, когато Марс влиза в Лъв, ще ви е трудно да балансирате между работа и семейство. Бъдете мъдри и не се оставяйте на потока от задачи да ви повлече и да ви удави. Свършете тези неща, които са с предимство за самите вас.

В събота нещата може да ескалират и член на семейството да постави ребром пред вас въпрос, който ви напряга. Тогава Уран и Марс се срещат по немного добър начин и това води до подобни ситуации. Важно е да отстоите позицията си. Не говоря за скандали, разбира се. Говоря за вашия начин – да застанете стабилно на мястото си и да не позволите да ви помръднат. Само че за да се случи това, трябва да сте определили кое точно е вашето място. Помислете хубаво по темата и просто бъдете себе си – това е достатъчно. И, между другото – ако това е вашият човек, имате много добри възможности да заздравите връзката си.

Близнаци

През цялата седмица мислите много напред, Близнаци. Това по принцип е характерно за вас, но този път ще бъде малко по-интензивно. Внимавайте, докато кроите планове и полагате основите на бъдещето, да не забравите какво имате да свършите тук и сега. Може би делегирането на задачи е добър подход за следващите дни, за да може хем работата да е свършена, хем вие да си чертаете плановете. Хубавото на вашите планове е, че обикновено не са само мечти, а неща, които осъществявате на практика.

Като заговорих за делегиране, дойдохме на темата за хората, с които работите или които са ваши съмишленици. Не знам как да го кажа по-деликатно, затова ще карам направо – не се предоверявайте. Човешките отношения са динамични системи и не е сигурно, че ако до вчера с някого сте работили по един начин, днес ще е същото. Не ви карам да ставате мнителни, естествено. Просто ви давам знак, че четвъртък е добър ден, да поразгледате по-внимателно кой стои около вас и какви са интересите му.

В неделя бъдете предпазливи с комуникацията. Най-вече с това, което вие изпращате като послания на другите и света. Марс и Уран имат лек сблъсък помежду си и това много ви разбърква сигналите. Има някакъв елемент на фантазьорство в главата ви в този ден, има го и нестихващото ви желание да общувате, да увличате другите в идеите си и т.н. Просто се налага повече да премисляте не само какво казвате, а и как го чува човекът отсреща, за да предотвратите недоразумения или бъдещи тревоги.

Рак

Макар и пестеливи по природа вие, Раци, сте и много щедри. Изповядвате принципа, че е по-добре да даваш, отколкото да получаваш. И това не е само на теория – вие го живеете. Тази седмица обаче имате повод да разберете, че далеч не всички мислят така. Възможно е да сте научили някого (или няколко човека), че може да разчитат на вашите ресурси, без да полагат усилия. Това не е добре за нито една от страните и ви съветвам да използвате влиянието на Марс в четвъртък и да направите преоценка какво и на кого давате. И далеч нямам предвид само в емоционален план или по отношение на жестовете, които правите за другите. Вижте внимателно къде отиват и парите ви. Като всяко нещо в живота – и даването трябва да е балансирано, за да не ви се отрази зле.

Разбира се, да осъзнаете какво се случва и къде изтичат парите и енергията ви е само първата част от проблема. Втората е какво да правите, когато разберете какво наистина се случва. Защото най-често от вас се възползва хора, на които симпатизирате или чувствате близки. Ако разпознаете нещо такова, не е нужно да слагате картите на масата и да водите някакви сериозни разговори. Просто направете малки (но твърди) стъпки да отдръпнете грижата си. Така ще разберете кой наистина държи на вас и всъщност не желае да ви манипулира, а се е подвел по вашата всеотдайност. И, в случай че хората са от втория тип (дано, дано!), твърде възможно е на свой ред да усетите тяхната грижа към вас.

Лъв

Тази седмица е посветена на любовта, която носите в себе си и която чувствате. Ще имате огромно желание да обичате, да сте с някого, да чувствате сливане и любовен плам. И също така... ще чувствате автентичното лъвско желание да сте свободни и да покорявате света.

Това противоречие отваря много интересна (и малко опасна) възможност за вас, Лъвове. Сега можете да разберете с кого наистина искате да бъдете. Ако сте необвързани може да изясните за себе си какъв партньор търсите, дали има такъв човек около вас и какво да предприемете в тази посока. А, ако сте обвързани, много ясно ще усетите, дали желанията ви са насочени към партньора. Защото нали разбирате – когато истински желаеш да си с някого, не приемаш сливането с този човек като заплаха за свободата си. Каквото и да разберете обаче, имайте предвид, че седмицата е подходяща за прозрения, но не и за сериозни решения на любовния фронт. Оставете мислите си да отлежат още малко. Особено, ако имате мисли за прекратяване на партньорство – не се подавайте сега, а ги превъртете в главата си още няколко пъти.

В края на седмицата ще се озовете с много задачи, когато е време за почивка и ще се наложи да направите още една равносметка. Кое е важно да се свърши и кое може да почака, в името на това да не се претоварвате? Възможно ли да ви прехвърлят повече работа, защото просто сте по-ресурсни? Не бързайте да отхвърляте хората, които ви молят да направите нещо сега. Но сега направете тази оценка, тя ще ви помогне в бъдеще.

Дева

Така... Четете внимателно какви вътрешни и външни конфликти ви предстоят тази седмица, Деви, защото в събота може да излязат на повърхността. В събота Марс и Уран се срещат по начин, който маха цедката от устата на Девите. Иначе сдържаните ви натури ще са склонни да кажат всичко на всеки. И горко на тези, които не са били достатъчно праведни пред вас.

Но да се върнем на самата седмица. Имате нужда от някакви намествания и размествания в работата. От една страна ще ви се иска да работите в партньорство с някого и това е много възможно – огледайте се около вас кой е на същата вълна. От друга страна вече ви е писнало от рамки, ограничения и съобразяване с другите. Което ми говори, че някой много е прекалил, щом дори на структурираните Деви им е писнало. Тези чувства и желания водят до определени вътрешни противоречия, които могат да се отразят на настроенията ви, а и на работния процес. Бъдете разумни (каквито винаги сте) и се вгледайте в чувствата и желанията си. Ще видите, че когато подредите за себе си какво искате и не искате, ще успеете да промените и реалността около вас.

И всъщност, ако посрещнете съботата с ясно съзнание, може би дори това, че ще кажете доста директно на околните какво ви притеснява, няма да е лошо. Но, ако не сте се изяснили със себе си, рискувате да направите гранде скандале и после да му берете плодовете.

Като цяло – вървите към възход. Истината се ражда в конфликтите, а най-големите успехи идват след катарзис. Освен това – кой е казал, че Девата не може да бъде и малко експлозивна?

Везни

Вашият колаборативен знак ще преживее малко неудобства тази седмица. Винаги Везните са тези, които могат да сплотят екип, да помогнат, да (разбира се) уравновесят ситуацията и отношенията. Но невинаги Везните са тези, които обират лаврите на успеха и понякога това ви наранява. Естествено, вие трудно бихте си признали, че изпитвате такава низша емоция като наранено его, например. Но не бъдете толкова горди – няма нищо лошо в това да искате работата и приносът ви да се забелязват. Този път се заявете, вместо да махнете гордо с ръка, сякаш не ви пука, че пак сте на втори план.

Между другото – когато направите тази заявка, когато поискате дължимото признание за свършената работа, и затова че се грижите за останалите от екипа - тогава ще видите кой държи на работата ви и кой просто се възползва от нея. За вас много често дори само хубавото общуване с някого е достатъчно, за да се заредите с енергия и да се издигнете над дребните несъвършенства в отношенията си. Това е хубаво, разбира се, просто не си позволявайте да се заслепявате.

В четвъртък може да ви се прииска да минете някаква граница и да установите интимни отношения с досега платоничен приятел. Това не е толкова шокиращо за Везни, предвид че вие се свързвате първо на духовно ниво с интимните си партньори. Не мога да ви посъветвам, дали да предприемете нещо, защото планетите не дават ясен отговор. Зависи от много неща. Мога само да ви стискам палци и да завиждам на човека, който е успял да привлече Везни.

Уикендът може да е много забавен, ако излезете от зоната си на комфорт поне за ден и пощуреете!

Скорпион

Изглежда сте много увлечени в работата си и за тази седмица трябва да ви оставя няколко лампички да мигат предупредително. Ще сте увлечени във вихъра на задачите, на желанието за успех, на стремежа да направите нещо по-добре и по-бързо... И в този вихър може да се окаже, че се държите малко по-грубо с колегите или служителите си. Чувствате, че нямате време за любезности, но истината е, че доброто отношение няма да забави процеса. Напротив – ако не оставяте хората около вас с горчиво чувство, те ще работят по-добре и по-бързо. А и инвестирате в бъдещите си отношения с тях. Просто не забравяйте, че никой не е във вашата скорпионска глава, всеки си има негови грижи, нужди и желания и шансът да получите разбиране, ако не се държите добре, не е голям.

Но пък от друга страна – ако ви е трудно да се сдържате – винаги може да им пратите извинителна кошница с лакомства след това и да вкарате в ход скорпионския чар. Но това го казвам само за крайните случаи, не се успокоявайте!

Положението вкъщи също може да стане малко напечено, ако не обърнете подобаващо внимание на най-близките си хора. Може би все пак е добре, че те ще ви спират малко от това, да бъдете изцяло погълнати от работата си. Бъдете дипломатични и внимателни, за да не се налага да си губите взаимно времето в обяснения, обвинения и извинения.

Уикенда се наспете добре и презаредете за следващата седмица. Духът ви има нужда от малко спокойствие, а дух най-добре се успокоява в обгрижено тяло... И като казах „обгрижено тяло“ – сексът няма да е нито излишен, нито невъзможен в края на седмицата, Скорпиончета :)

Стрелец

По принцип има един малък проблем с това как комуникирате, Стрелци. Мъничък проблем, който аз наричам „Стрелецът първо говори, а после брои оцелелите“. Тази седмица в четвъртък е възможно този проблем от малък, да прерасне в голям. Обикновено вие се държите сякаш не ви пука наистина какво говорите и как го приемат другите. Отчасти не ви пука. Но от части това е просто защитен механизъм, за да не влизате постоянно в обяснения защо сте казали едно или друго. Разбирам ви. Както и знам, че всъщност не искате да наранявате, просто сте искрени и не обичате да губите време в замисляне над приказките.

Направих това дълго интро, за да обърнете сериозно внимание на препоръката ми в четвъртък да се опитате да бъдете по-деликатни. Марс влиза в Лъв и това ви влияе особено експресивно, както и може да доведе до излишни конфликти и най-вече – до излишно обидени и наранени хора. Обърнете внимание и на постовете си в социалните мрежи. Понякога един уж невинен или шегаджийски пост, може да се върне към вас по лош начин.

В събота Марс пък „се сблъсква“ с Уран и много хора могат да променят посоката, възгледите и намеренията си. Има възможност това да се случи с хората, които работят с вас. Не го приемайте драматично, а променете хода на нещата, според промените. Бъдете себе си – първо пускаш стрелата и после рисуваш мишената там, където е паднала. Не е изключено промените, макар и неочаквани, всъщност да доведат до още по-добри развития.

Козирог

Искат ви се нови неща, Козирози, но ви се иска и всичко да си остане същото. Как да стане, питам аз? Сърцето ви жадува изненади, вълнения, пътувания, промени... Или поне едно от тези много неща. А умът ви казва да се придържате към установените навици и принципи. Разбира се, умението да живеете структурирано и да внасяте стабилност в нещата, които правите, е безкрайно ценно. Но не бива да го превръщате във ваша спирачка. Освен това – колкото повече се придържате към установения ред, толкова повече ще се страхувате от нови неща. А страхът не бива да е мотив за нищо.

Така, че накратко – живейте го тоя живот през цялата седмица! Позволете си да сте щастливи, да пробвате нови неща. Престрашете се да внесете промени в живота си. Възможно е близките ви, които се възползват от комфорта, който създавате със стабилността си, да са малко шокирани. Не позволявайте да се чувствате виновни за желанието си да сте свободни. Може би говоря много патетично, но това е защото знам, че няма да изпаднете в крайности. Просто наистина си позволете някаква промяна – за добро е!

През уикенда ще бъдете много романтично и флиртаджийски настроени. Обвързаните да не обясняват много на половинките, а направо да ги отнасят в страстен танц... Необвързаните могат да се впуснат в приятни преживявания, като за малко забравят въпросите „Това може ли да прерасне в нещо сериозно?“ и „Накъде вървим изобщо“. Насладете се на момента, после ще му мислите, Козирози!

Водолей

Такаа... Марс се разхожда из вашия дом на партньорствата и това прави нещата леко неспокойни. Силно неспокойни обаче ще ги направи, когато застане в опозиция на Сатурн. Това ще се случи в четвъртък и тогава може да почувствате, че цялата система, която сте си изградили на близки, семейство и приятели, се клати. Може би някои хора малко са ви се качили на главата напоследък... Марс ще ви подтикне да ги сложите много бързо на мястото им. Не съм сигурна, че това е добър вариант, особено в дългосрочен план. По-добре бъдете по-деликатни, за да постигнете по-стабилни резултати.

Дори и да ви се струва, че положението е „или комфортът на другите, или психичното ми здраве“, просто знайте, че Марс ви сипва масло в огъня. Всичко може да се нареди и без да подпалвате ничия черга.

Между другото, подобни ситуации може да възникнат и с хората, с които работите в най-тесен кръг. Едно от най-силните ви качества е, че дърпате другите напред. Не позволявайте на някой Марсиански порив да ви вкара в ретроградно поведение и да си развалите трайно отношенията с колегите.

За съжаление, възможно е в събота да бъдете поставени в конфликт между две скъпи и важни за вас страни. Например – партньор и семейство. Подобни ситуации са доста мъчителни за вас, защото не мразите драми, както и да наранявате. Обаче бъдете честни и заемете позицията, която чувствате, че е редно. Това може да се възприеме по-добре, отколкото опита за неутралитет, който в крайна сметка би разсърдил всички.

И не забравяйте да си починете през уикенда, че много ви се събра!

Риби

По принцип, ако Рибите трябва да избирате между фантазия и реалност, бихте избрали фантазията. Не мога да ви обвинявам за това, все пак вие толкова хубаво рисувате с въображението си, че не виждам кой не би потънал в това (във вашия случай – поплувал).

В момента сте в период, в който Сатурн се е застопорил във вашия дом на фантазии и интроспекция. Това ще продължи до 7 март 2023 г. и няма да е само цветя, рози и прекрасни мечтания. Ще гледате към себе си, към отминали преживявания и ще ги преработвате отново. Възможно е да отворите и стари травми. Не знам какво да ви кажа, освен че през такива процеси всички ние порастваме. А за вашия духовен знак е особено важно да расте и да се развива интелектуално и емоционално. Така че – не се колебайте да гледате навътре.

Обаче имам и нещо конкретно за казване - тази седмица ще се наложи да се структурирате малко по-сериозно. Спрете да гледате мечтателно през прозореца или в любимия си и започнете да отмятате задачи.

Възможно е да жонглирате с няколко неща едновременно и съветът ми е да не изпускате никое от око. Заради „сблъсъка“ на Марс и Уран, може да ви се изплъзнат детайли, които сте си мислели, че контролирате.

Накратко казано – имате да работите над себе си, имате и влияния, които ви карат да фантазирате ярко и цветно, но вие трябва да сте капитан на собствения си кораб. Ясно определете курса си на движение и не изпускайте от контрол управлението.

Разбира се, ако сте ме послушали за работата, уикенда се наградете с нещо вкусно и красиво (а защо не и сексапилно). Имате нужда от красота, за да живеете – давайте си я!

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! Вече и в книжарниците!

Untitled design

Последно променена в Понеделник, 28 Юни 2021 18:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам