Коледните картички на Тони

Антония Михайлова е застраховател по професия и творец по душа. Ежедневието й изпълват с радост четиригодишната Михаела и Даниел, който е на година и 4 месеца. Казва, че обича ръчно изработените неща. Автор е на обеци от пера, гривни от полускъпоценни камъни, картички, сватбени покани и украси. Наближаващите празници са добър повод да посетите страничката й Handmade Christmas Cards/ Ръчно Направени Коледни Картички и да зарадвате близък с оригинална картичка.


Послание към всеки подарък

Започнах с картичките покрай приятелката ми Стела, с която организираме събития. В момента сме по майчинство и двете, а не обичаме да бездействаме. Тя прави покани и украси за сватбите, аз й помагам с аранжирането на цветята. Реших да направя и коледни картички, защото има едно неписано правило, че към всеки подарък, трябва да има картичка с лично послание към човека, за когото е. И понеже не харесвам принтираните картички, които се продават навсякъде, реших да предложа на хората ръчно изработени, с внимание към всеки детайл. Моите картички са семпли, но направени с любов.
Изработих и коледни свещи, защото са прекрасно допълнение към празничната украса у дома, както и за подарък. Могат да се запалят и да греят. Използвам бели свещи, защото тяхното значение е заздравяване на семейните връзки и дават душевна сила.

toni9toni12
Малката помощничка и бъдещите планове

Повечето модели си измислям сама, други заимствам от интернет. Работя с канап, прежда, вълна, копчета и картон. Дъщеря ми Михаела ми помага много, тя обожава да изрязва и лепи. Ако някой има собствена идея, с радост ще я осъществя. Първата картичка е елхичка с прежда и тя ми е любима.

toni2toni3toni4Оттук нататък ще продължа с хендмейд нещата, за Баба Марта, 8-ми март и други празници, за които ще направим картички. Надявам се хората да научат за нас и да изберат ръчно изработеното пред принтираното изображение на Дядо Коледа. Ще продължим да развиваме и агенцията за сватби, погачи и кръщенета отново с ръчно направени декорации.

toni7
Пожелавам на всички ваши читатели много светли и щастливи празници. Бъдете много здрави, щастливи, обичайте се и посрещнете Новата година с усмивка!


Препоръчваме ви още:

Щипалка - много любов и щипка магия
Коледа в албум

Джуфки за щастливи хора

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 11:21
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Добра домакиня или добра майка

Добра домакиня или добра майка

13 Авг, 2018 Възпитание

Мама е сухарка

Мама е сухарка

13 Авг, 2018 Блог

Много „трябва“

Много „трябва“

12 Авг, 2018 Възпитание

Епидемията на разглезването

Епидемията на разглезването

11 Авг, 2018 Възпитание

Ако баба не обича внучето

Ако баба не обича внучето

10 Авг, 2018 Отношения

Вуйчото и двете му сестри

Вуйчото и двете му сестри

09 Авг, 2018 Истории

ИИИИХХХ!

ИИИИХХХ!

08 Авг, 2018 Забавно

Facebook

This look... #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on