Коледните картички на Тони

Антония Михайлова е застраховател по професия и творец по душа. Ежедневието й изпълват с радост четиригодишната Михаела и Даниел, който е на година и 4 месеца. Казва, че обича ръчно изработените неща. Автор е на обеци от пера, гривни от полускъпоценни камъни, картички, сватбени покани и украси. Наближаващите празници са добър повод да посетите страничката й Handmade Christmas Cards/ Ръчно Направени Коледни Картички и да зарадвате близък с оригинална картичка.


Послание към всеки подарък

Започнах с картичките покрай приятелката ми Стела, с която организираме събития. В момента сме по майчинство и двете, а не обичаме да бездействаме. Тя прави покани и украси за сватбите, аз й помагам с аранжирането на цветята. Реших да направя и коледни картички, защото има едно неписано правило, че към всеки подарък, трябва да има картичка с лично послание към човека, за когото е. И понеже не харесвам принтираните картички, които се продават навсякъде, реших да предложа на хората ръчно изработени, с внимание към всеки детайл. Моите картички са семпли, но направени с любов.
Изработих и коледни свещи, защото са прекрасно допълнение към празничната украса у дома, както и за подарък. Могат да се запалят и да греят. Използвам бели свещи, защото тяхното значение е заздравяване на семейните връзки и дават душевна сила.

toni9toni12
Малката помощничка и бъдещите планове

Повечето модели си измислям сама, други заимствам от интернет. Работя с канап, прежда, вълна, копчета и картон. Дъщеря ми Михаела ми помага много, тя обожава да изрязва и лепи. Ако някой има собствена идея, с радост ще я осъществя. Първата картичка е елхичка с прежда и тя ми е любима.

toni2toni3toni4Оттук нататък ще продължа с хендмейд нещата, за Баба Марта, 8-ми март и други празници, за които ще направим картички. Надявам се хората да научат за нас и да изберат ръчно изработеното пред принтираното изображение на Дядо Коледа. Ще продължим да развиваме и агенцията за сватби, погачи и кръщенета отново с ръчно направени декорации.

toni7
Пожелавам на всички ваши читатели много светли и щастливи празници. Бъдете много здрави, щастливи, обичайте се и посрещнете Новата година с усмивка!


Препоръчваме ви още:

Щипалка - много любов и щипка магия
Коледа в албум

Джуфки за щастливи хора

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 11:21
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Искам пли плоститулката!

Искам пли плоститулката!

20 Сеп, 2018 Татко Калоян

Майка на деветокласник

Майка на деветокласник

22 Сеп, 2018 Образование

Да ги научим да учат

Да ги научим да учат

18 Сеп, 2018 Възпитание

Колко точно са големи 9-годишните?

Колко точно са големи 9-годишните?

19 Сеп, 2018 Образование

Ева на третия етаж

Ева на третия етаж

17 Окт, 2018 Истории

Къде живееш?

Къде живееш?

16 Окт, 2018 Истории

Малкият човек и светът наоколо

Малкият човек и светът наоколо

15 Окт, 2018 Възпитание

У дома

У дома

15 Окт, 2018 Истории

Време назад

Време назад

14 Окт, 2018 Истории

Шерше ла суп

Шерше ла суп

14 Окт, 2018 Забавно

Facebook

This look... #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам