logomamaninjashop

Коледните картички на Тони

Антония Михайлова е застраховател по професия и творец по душа. Ежедневието й изпълват с радост четиригодишната Михаела и Даниел, който е на година и 4 месеца. Казва, че обича ръчно изработените неща. Автор е на обеци от пера, гривни от полускъпоценни камъни, картички, сватбени покани и украси. Наближаващите празници са добър повод да посетите страничката й Handmade Christmas Cards/ Ръчно Направени Коледни Картички и да зарадвате близък с оригинална картичка.


Послание към всеки подарък

Започнах с картичките покрай приятелката ми Стела, с която организираме събития. В момента сме по майчинство и двете, а не обичаме да бездействаме. Тя прави покани и украси за сватбите, аз й помагам с аранжирането на цветята. Реших да направя и коледни картички, защото има едно неписано правило, че към всеки подарък, трябва да има картичка с лично послание към човека, за когото е. И понеже не харесвам принтираните картички, които се продават навсякъде, реших да предложа на хората ръчно изработени, с внимание към всеки детайл. Моите картички са семпли, но направени с любов.
Изработих и коледни свещи, защото са прекрасно допълнение към празничната украса у дома, както и за подарък. Могат да се запалят и да греят. Използвам бели свещи, защото тяхното значение е заздравяване на семейните връзки и дават душевна сила.

toni9toni12
Малката помощничка и бъдещите планове

Повечето модели си измислям сама, други заимствам от интернет. Работя с канап, прежда, вълна, копчета и картон. Дъщеря ми Михаела ми помага много, тя обожава да изрязва и лепи. Ако някой има собствена идея, с радост ще я осъществя. Първата картичка е елхичка с прежда и тя ми е любима.

toni2toni3toni4Оттук нататък ще продължа с хендмейд нещата, за Баба Марта, 8-ми март и други празници, за които ще направим картички. Надявам се хората да научат за нас и да изберат ръчно изработеното пред принтираното изображение на Дядо Коледа. Ще продължим да развиваме и агенцията за сватби, погачи и кръщенета отново с ръчно направени декорации.

toni7
Пожелавам на всички ваши читатели много светли и щастливи празници. Бъдете много здрави, щастливи, обичайте се и посрещнете Новата година с усмивка!


Препоръчваме ви още:

Щипалка - много любов и щипка магия
Коледа в албум

Джуфки за щастливи хора

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 11:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам