Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Празник за мечтатели с "Майки за донорството"

Фондация "Майки за донорството" ви канят на празника им тази неделя. Повече за каузата им можете да прочетете в статията "Да дариш живот". А за да ги опознаете, заповядайте на партито.

Каним малки и големи на празник с много игри, танци и щастие! Фондация „Майки за донорството” навършва три години. Вече ходим стабилно, говорим малко, но пък сме любознателни и неуморни. Не спираме да се учим и, макар да сме само на три годинки носим много усмивки. Не броим рождени дни, а родени бебета. На 21-ви май 2017г. имаме рожден ден. Затова Ви каним ви да се впуснете „С деца в игри“ тази неделя от 10:30 часа в Южен парк, София на голямата поляна. Ще има много игри - за деца от различни възрасти, както и такива между деца и родители, томбола с подаръци, детски концерт. И още: Филмови герои, аниматори и игри с препятствия плюс допълнителни изненади. Подарете на децата си един великолепен ден! Събитието ще протече под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова - кмет на Столична Община.

От 2014 година фондация „Майки за донорството“ е потърсена от над 3000 души от цялата страна, заявили желанието си да бъдат донори на репродуктивен материал. Бебета родени с донорска яйцеклетка в България са над 1000.

От 2015 година организацията ни набира средства за двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донор и вече сме финансирали 23 двойки, които не са анонимни, с по 5000 лева всяка. Родени са две бебета, скоро ще се увеличат с още четири. През 2016г. стартира Програма „Ин витро” на Столична община за двойки, нуждаещи се от донор и с нейна помощ има още две родени бебета, като още други 5 са на път. Ежедневно се опитваме да даряваме шанс за нов живот по най-прекрасния начин – като помагаме на българските семейства да имат деца.

Благодарим ви за подкрепата и доверието!

Последно променена в Петък, 19 Май 2017 09:45
Прочетена 489 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Ти все нямаш време за мен

Ти все нямаш време за мен

15 Дек, 2017 Възпитание

Ало? Обажда се Дядо Коледа!

Ало? Обажда се Дядо Коледа!

15 Дек, 2017 Забавно

Новогодишен лексикон

Новогодишен лексикон

15 Дек, 2017 Отношения

Ягоди през зимата

Ягоди през зимата

15 Дек, 2017 Истории

Моята болка, моят лек

Моята болка, моят лек

14 Дек, 2017 Хранене

Facebook