Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Празник за мечтатели с "Майки за донорството"

Фондация "Майки за донорството" ви канят на празника им тази неделя. Повече за каузата им можете да прочетете в статията "Да дариш живот". А за да ги опознаете, заповядайте на партито.

Каним малки и големи на празник с много игри, танци и щастие! Фондация „Майки за донорството” навършва три години. Вече ходим стабилно, говорим малко, но пък сме любознателни и неуморни. Не спираме да се учим и, макар да сме само на три годинки носим много усмивки. Не броим рождени дни, а родени бебета. На 21-ви май 2017г. имаме рожден ден. Затова Ви каним ви да се впуснете „С деца в игри“ тази неделя от 10:30 часа в Южен парк, София на голямата поляна. Ще има много игри - за деца от различни възрасти, както и такива между деца и родители, томбола с подаръци, детски концерт. И още: Филмови герои, аниматори и игри с препятствия плюс допълнителни изненади. Подарете на децата си един великолепен ден! Събитието ще протече под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова - кмет на Столична Община.

От 2014 година фондация „Майки за донорството“ е потърсена от над 3000 души от цялата страна, заявили желанието си да бъдат донори на репродуктивен материал. Бебета родени с донорска яйцеклетка в България са над 1000.

От 2015 година организацията ни набира средства за двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донор и вече сме финансирали 23 двойки, които не са анонимни, с по 5000 лева всяка. Родени са две бебета, скоро ще се увеличат с още четири. През 2016г. стартира Програма „Ин витро” на Столична община за двойки, нуждаещи се от донор и с нейна помощ има още две родени бебета, като още други 5 са на път. Ежедневно се опитваме да даряваме шанс за нов живот по най-прекрасния начин – като помагаме на българските семейства да имат деца.

Благодарим ви за подкрепата и доверието!

Последно променена в Петък, 19 Май 2017 09:45
Прочетена 594 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Мамо, не казвай...

Мамо, не казвай...

06 Мар, 2018 Добра форма

Дървото е гнило от корена

Дървото е гнило от корена

13 Мар, 2018 Образование

Дайте я тая телевизия!

Дайте я тая телевизия!

16 Фев, 2018 Образование

Какво представлява бабата

Какво представлява бабата

17 Фев, 2018 Забавно

Facebook

I want to ride my bicycle :) #justalex #mamaninja

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on