logomamaninjashop

Музейко откри новата учебна година

Lidl Неделя в Музейко постави началото на новата учебна година. Септемврийското издание на инициативата се проведе миналата неделя и бе посветено на училищните емоции. То се превърна в истински учебен ден, изпълнен с любимите на децата предмети в училище.

Специален гост в час по четене бе известната блогърка Мария Пеева (Мама Нинджа), която проведе съвместна работилница за деца и родители. В нея малки и големи четоха заедно любимите си детски книжки. В час по рисуване децата направиха изложба с рисунки на тема „Най-забавните моменти в училище" и „Как си представям първия учебен ден?". За любителите на сложните ребуси имаше различни математически загадки, а в любимия на всички час по физическо партньорите от БГ Бъди активен въвлякоха малчуганите в различни спортни активности.
Muzeiko Sept102017 Risuvane

А най-любимата част на всички деца – междучасието – се превърна във вкусен кулинарен урок, в който малчуганите приготвиха своята здравословна закуска.

Както всяка Lidl Неделя в Музейко, на 10 септември билетите за детския научен център отново бяха на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.


За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 служители. Инициативата „Lidl – за твоето дете“ е отражение на цялостната социално отговорна политика на компанията. Лидл България фокусира своята социална отговорност върху пет основни области: околна среда, общество, продукти, служители и бизнес партньори.


За Детски научен център Музейко

Музейко е най-големият детски научен център в Източна Европа. Създаден е през 2015 г. от фондация "Америка за България"Музейко обхваща интерактивно пространство от 3500 кв.м. с над 130 образователни игри, посветени на различните науки, инженерството, екологията, комуникациите и изкуствата и Учебен корпус, който предлага специализирани научни и творчески ателиета. Музейко осмисля по увлекателен и лесен начин връзката между децата и знанието чрез съвременно пространство и прогресивна методология в поднасянето на учебния материал. 

Препоръчваме ви още:

Читателят живее хиляда животи
Влогърът Стан с идеи и трикове за справяне с уроците 
Първият учебен ден у нас и по света 

Последно променена в Понеделник, 11 Септември 2017 08:13

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам