Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Музейко откри новата учебна година

Lidl Неделя в Музейко постави началото на новата учебна година. Септемврийското издание на инициативата се проведе миналата неделя и бе посветено на училищните емоции. То се превърна в истински учебен ден, изпълнен с любимите на децата предмети в училище.

Специален гост в час по четене бе известната блогърка Мария Пеева (Мама Нинджа), която проведе съвместна работилница за деца и родители. В нея малки и големи четоха заедно любимите си детски книжки. В час по рисуване децата направиха изложба с рисунки на тема „Най-забавните моменти в училище" и „Как си представям първия учебен ден?". За любителите на сложните ребуси имаше различни математически загадки, а в любимия на всички час по физическо партньорите от БГ Бъди активен въвлякоха малчуганите в различни спортни активности.
Muzeiko Sept102017 Risuvane

А най-любимата част на всички деца – междучасието – се превърна във вкусен кулинарен урок, в който малчуганите приготвиха своята здравословна закуска.

Както всяка Lidl Неделя в Музейко, на 10 септември билетите за детския научен център отново бяха на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.


За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 служители. Инициативата „Lidl – за твоето дете“ е отражение на цялостната социално отговорна политика на компанията. Лидл България фокусира своята социална отговорност върху пет основни области: околна среда, общество, продукти, служители и бизнес партньори.


За Детски научен център Музейко

Музейко е най-големият детски научен център в Източна Европа. Създаден е през 2015 г. от фондация "Америка за България"Музейко обхваща интерактивно пространство от 3500 кв.м. с над 130 образователни игри, посветени на различните науки, инженерството, екологията, комуникациите и изкуствата и Учебен корпус, който предлага специализирани научни и творчески ателиета. Музейко осмисля по увлекателен и лесен начин връзката между децата и знанието чрез съвременно пространство и прогресивна методология в поднасянето на учебния материал. 

Препоръчваме ви още:

Читателят живее хиляда животи
Влогърът Стан с идеи и трикове за справяне с уроците 
Първият учебен ден у нас и по света 

Последно променена в Понеделник, 11 Септември 2017 08:13
Прочетена 332 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Апелът на една майка

Апелът на една майка

09 Фев, 2018 Здраве

Моля ви, тръгнете си!

Моля ви, тръгнете си!

14 Фев, 2018 Отношения

Мамо, живей си живота!

Мамо, живей си живота!

27 Ян, 2018 Възпитание

Така, както всички мъже правят

Така, както всички мъже правят

03 Фев, 2018 Отношения

Мразя разходките

Мразя разходките

12 Фев, 2018 Забавно

Facebook