logomamaninjashop

Кулинарно

В групата на Яна и Ивелина сол & пипер са се събрали кулинари, които не просто готвят.  Те пишат поеми, рисуват картини и композират симфонии в кухнята. Избрали сме ви три от неустоимите им предложения, които ще изпълнят с радост всичките ви сетива.  Любимата салата на Моника Стоянова:  Тази салата е чудесна…
Деветото издание на Балканския международен винен конкурс (The Balkans International Wine Competition) ще се проведе между 15 и 17 юли в Белград, Сърбия, след като бе отложено заради затварянето на границите през март. Това е първото издание на конкурса извън България и поставя началото на ротация на страните-домакини, чиято цел…
Автор: Евелина Добрева Понеже никак не обичам да ми е скучно и е хубаво понякога човек да се забавлява, реших да се впусна в едно предизвикателство, което измислих, а именно: 30-дневно азбучно меню или Как по забавен начин да разнообразим менюто си за един месец! Идеята е всеки ден да…
Автор: Мария Пеева Лора… Как си отива на името тази жена, едновременно крехка и силна, нежна и безстрашна. Запознахме се покрай блога ми, но се срещнахме на живо, когато държеше едно чудно ресторантче в центъра. Отидохме с тайфа приятелки, нагости ни вкусно, разсмя ни, откарахме до късно в сладки приказки.…
Автор: Мария Пеева Нека ви разкажа за още едно усмихнато семейство. Пламен, Вася и Антония Каимски са от град Дупница. Те са посланиците на Lidl за месец април. Вася я познавате отдавна, тя е създател на страницата „От мама за Нийка – всеки ден вкусотийка“, любима на много майки, а…
Автор: Яна Пеева Тази седмица (не точно тази, защото се движим малко назад) темата на предизвикателството е “азбука”. Мислих го, мислих го и в един момент спрях да го мисля, защото не можех да се сетя за нищо, което искам да приготвя. Седмицата така или иначе беше лудница, имах много…
Автор: Яна Пеева Тази седмица темата на предизвикателството ни е пържене. Като цяло го смятам за досадно, шумно и миризливо занимание, което е и сравнително опасно за изпълнение при наличието на постоянно тичащо в краката ти хлапе. Крайният резултат обаче в повечето случаи е храна, на която трудно можеш да…
Автор: Яна Пеева Знам, че вече си говорихме за чушки, но предизвикателството ме изненада с тема, специално посветена на тях. След като в седмицата за неща, които преди не сме обичали, ви разказах за това как чушките са се намърдали в сърцето ми, днес ще споделя любимата ми рецепта за…
Автор: Яна Пеева Темата на тази седмица ми беше изключително интересна от изследователска гледна точка. В първия момент, когато видях "фермeнтиране", доста се стреснах. Теоретично знам кои храни са продукт на ферментация, както и какво е ферментация, но до този момент никога не се бях замисляла да приготвя нещо такова…
Автор: Мария Пеева  "Хляб и сол да ядете, но обич да има", казват възрастните хора. А в семейството на Елеонора и Калоян и хляб, и обич има в изобилие. Затова и ЛИДЛ избра тях за свои посланици в месеца на хляба, а аз ги поканих да ни разкажат за обичта…

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам