logomamaninjashop

Да е умна, но не много!

Как мачото си представя идеалната жена

 

Отдавна ни измъчва въпросът каква е идеалната жена в мачистките представи? Как истинският мъжага си представя любовта на живота си, с която ще сподели ракията, салатата и леглото? Докато ние мислим, други действат. Ето какво прочетохме за резултатите от подобна анкета, направена от група жени, сред „широко скроени и добре сложени мъже“. Отговорите са малко противоречиви, но това е само, защото са несъвместими един с друг.

Тя трябва да е умна, но не много!

В пояснението става ясно, че мачото не одобрява жените, които устройват скандали и предявяват неоснователни искания. Не харесва дами, които задават неудобни въпроси, които искат да обсъждат взаимоотношения. Не му трябват жени, които се съмняват, анализират ситуацията и изискват същото от партньора си. С други думи, добре би било жената да има мозък, но много-много да не го използва в ежедневието.

Тя трябва да е самостоятелна и прелестно безпомощна!

Да се опитаме да го преведем. Жената трябва да решава самостоятелно проблемите си, проблемите на семейството също, ако е възможно без мъжко участие. А когато например се бъгне нещо в домашния компютър или трябва да се укроти тръгналата да се разхожда пералня, да каже с най-нежния тон в колекцията си: „Скъпи, нищо не съм пипала, то само се развали!“ За да може той, почувствал се компетентен и потребен като истински мачо, да се намеси.

Тя трябва да изкарва добри пари, но да не занемарява домакинството!

Да съвместяваш кариера и домакинство е невъзможно. Или имаш някаква работа на половин работен ден (за жълти стотинки) и като се прибереш се захващаш с кулинария и чистене, или имаш кариера и домашна помощница. Можеш да съвместяваш кариерата и домакинската работа, разбира се, но с цената на невероятни усилия и бързо прегаряне.

 

jena ideal

Тя трябва да изглежда добре, но да не харчи много пари за външния си вид!

Записвайте си: стегнато дупе, тънка талия, вирнат бюст, лице без бръчки. Всичко това трябва да бъде съхранено до самия климакс, а ако изначално го е нямало – да бъде създадено. Но не за сметка на семейния бюджет, работата и домашните ангажименти. Какви 6 часа седмично във фитнеса? Защо е този козметик? Антицелулитни процедури, лазарен пилинг? Сериозно ли? Знаеш ли колко струва това?

Тя не трябва да ограничава свободата на мъжа, може да го ревнува, но с мярка!

По отношение на личната свобода сме съгласни, разбира се. Не е ясно, как това се съчетава с ревността. Но мачото знае. Ако жената не ревнува, той се чувства ненужен и мисли, че на нея й е все едно. Затова трябва да ревнуваме, но умерено. Да прощаваме мъжките сбирки до рано сутрин, но да не му звъним често, защото това го вбесява. Просто си ревнуваме. Той се прибира, ние му казваме: „Аз така ревнувах, не бях на себе си. Но ти не се притеснявай! Кога ще се събирате пак?“ Нещо такова.

Тя трябва да е негов партньор във всичко, но не винаги!

Ако да речем той е решил да пийне бира и за изгледа за 167-и път „Бързи и яростни 1,2,3,4,5,6“ ние, разбира се, сме добре дошли да му правим компания, да дъвчем пуканки съпричастно и да показваме удоволствието си от развитието на сюжета. Но ако му дойдат приятели на гости, за да гледат заедно мач, е препоръчително, да не се мяркаме наоколо. Бихме могли деликатно да се оттеглим с думите: „Не, не мога да остана, момчета, забавлявайте се, аз ще ви приготвя нещо вкусно в кухнята!“  

Тя трябва да е целомъдрена, но да обича нестандартния секс!

И въобще трябва да прави любов с ентусиазъм и стръв. Ако е възможно да се погрижи за оргазмите си и да не го занимава с тях. Но най-важно е, преди да го срещне, да е имала скромен сексуален опит, една мисионерска поза, най-много... Това, разбира се, е прекрасно, но има един неизяснен момент – как можеш да станеш сексуална богиня, без съответната практика?

Тя може да има вредни навици, но трябва да се държи като дама!

Не прави добро впечатление честото надигане на чашата или непрекъснатото пушене. От друга страна, ако кажем, че не вкусваме алкохол ставаме подозрителни – може би ще броим неговите чаши? Сигурно сме някоя досадна трезвеничка? Така че най-добре е да се въоръжим с чаша вино, примерно Бордо от 2007-а и периодично да плакнем устни в него, без да губим трезвия си поглед върху нещата.

Трябва да е харесвана, но да не харесва никой друг, освен мъжа си!

Да привлича самците, но да не дава повод да си помислят за нещо повече от възможността да дишат въздуха й. След тази жена мъжете трябва да лазят на четири крака и пътьом да завиждат на единствения щастливец - нейният мъж. Докато тя е недостъпна за тях. Ледена кралица, която се топи само, когато я погледне любимия, а когато се прибере вкъщи, тутакси се трансформира в Жената-котка.

Последно променена в Събота, 22 Април 2017 12:17
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам