logomamaninjashop

Грабни си през септември

Автор: Мария Пеева

Официално вече е есен. Все още се надяваме на малко закъсняло лято, но сутрините и вечерите стават все по-хладни, трафикът – все по-натоварен, и щем, не щем, налага се да сменим малко приоритетите.

Офертите, които ми грабнаха окото този месец в Grabo, са съвсем подходящи и за преходното време, и за настроението ни - все още слънчево от лятото и далеч от обичайната ноемврийската депресия, която ни захлупва заедно с облачното небе. Хвърлете им едно око, може пък да са „вашите“.

1. Нещо спортно. Басейн със солена вода и спа за тези, които не искат лятото да си отиде. Хубавото е, че водата не е хлорирана и не се почиства с препарати, а освен това се предлага и спа. Цената е повече от добра. Офертата можете да видите тук.

 Грабо1

Впрочем басейните със солена вода имат много предимства пред хлорираните басейни. Този вид пречистване на водата не само е по-щадящ за природата, но и не вреди на очите, не предизвиква алергии, а дори действа благоприятно на кожата. Който веднъж е пробвал такъв басейн, трудно ще се върне отново в хлориран. Предполагам, че един ден хлорирането на басейни като начин за хигиенизиране изобщо ще отпадне. Дотогава с ваучера от Грабо можете на добра цена да усетите разликата.

2. Нещо за здравето. Септември е месецът, в който си запазвам часове за всякакви профилактични прегледи, включително и при зъболекар. Ако все още нямате своя фея на зъбките, ето една оферта, която може да ви впечатли. Професионално избелване на зъби в клиника Нуридент с новата технология – революционната Led лампа робот Beyound Polus. Процедурата продължава 45 минути, а ефектът трае две години. Препоръчва се след процедурата две седмици да не се приемат оцветяващи зъбите храни.

Отстъпката е толкова голяма, че съм готова да рискувам моята лична фея на зъбките да ми се разсърди, че съм й изневерила.

Грабо2

3. Нещо екстремно. Или може би просто нещо забавно за подарък – разходка с балон за двама. Надявам се сина ми да не прочете тази статия, защото съм намислила такава изненада за нас двамата. С него имахме едно приключение преди много години на виенско колело, когато токът спря и останахме много време във въздуха. Той все още ми напомня за онзи кошмар и как искаше да слезем до земята по виенското колело. Намислила съм му тази изненада, защото знаете кой е най-добрият начин да се борим със страховете си, нали? Като застанем срещу тях.

Грабо3

4. Нещо, което се молим "дано не ни се налага". Следващата оферта не е забавна, но е изключително полезна. Написах ви, че я слагам в рубриката «дано не ни се наложи» заедно със застраховките например. Но на нас ни се е налагало да търсим такава услуга – за да транспортираме възрастна леля, която не беше за Спешна помощ, а ние бяхме в чужбина и нямаше как да я откараме до болница. Беше скъпа услуга. Сега я видях на половин цена, затова я споделям с вас – ако пази боже, се наложи на някого. Тези хора слагат и системи, и инжекции, правят превръзки и различни манипулации. Не са Бърза помощ, но в случай на нужда вършат чудесна работа за София. Ето и офертата тук.

Грабо4

5. Нещо за косматите ни деца. С къпането на малкото ми кученце се справям, макар че после ме мрази няколко дни. Но хъскитата… там е сложно. Цезар вие и се дърпа, все едно го колят, Чара бяга. А септември и март може би са най-тежките месеци, защото тогава козината им се сменя, и навсякъде из къщи хвърчи козина. Признавам си, досега не съм правила кой знае какво – вчесвах ги с един гребен всеки ден, при което се събираха косми за няколко пуловера. Този месец, докато преглеждах офертите за домашни любимци, окото ми се спря на една картинка с голям, космат сладур. Оказа се, че има специализирана услуга за къпане, сушене и вчесване за махане на мъртвата козина за всякакви породи, включително и „трудни“. Веднага записах моите хубостници и можете да видите разликата. В интерес на истината не съм си виждала животните толкова добре изглеждащи. Ето и офертата – Груминг пакет за кучета „хигиена“.

Грабо5

На основната снимка на статията сложих Цезар - как изглежда сега и как го закарахме. А ето и майка му Чара - сега и преди. Никога не съм ги виждала толкова чисти и вчесани, а те дори не са дворни кучета.

Чара след и преди6. Нещо за душата. Приключвам с една постановка в "Театро" с любимата ми Стефания Колева – грабвайте, докато има! Затегнете коланите и... ще се видим на премиерата!

Грабо6

Последно променена в Петък, 23 Септември 2022 19:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам