logomamaninjashop

Lidl подарява мечтано пътуване в България или чужбина

През април веригата ще зарадва 100 късметлии с ваучер за пътуване, всеки на стойност 1000 лв. 

След големия интерес и рекордния брой кандидатури в първото издание на най-вълнуващото предизвикателство на Лидл България „Който пазарува, пътува“ през 2018 г., веригата стартира инициативата и през 2019 г. През април Lidl ще даде възможност на 100 от своите клиенти да реализират мечтано пътуване до дестинация в страната или чужбина. Веригата ще раздаде 100 ваучера за почивка, всеки на стойност от 1000 лв. С помощта на туристическа агенция късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение.

Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях дестинация в България или чужбина. За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/pochivka. Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип чрез томбола. Всяка седмица през април ще бъдат теглени 25 печеливши. Датите на томболите са 8, 15 и 22 април и 2 май.

През 2018 г. в инициативата участваха повече от 85 хиляди потребители, регистрирали своите касови бележки и от тях бяха избрани 100 късметлии, които реализираха мечтано пътуване. Сред спечелилите най-голям бе интересът към дестинации като Италия (Рим, Неапол, Милано), Испания (предимно почивки в курорти и Барселона), Прага, Братислава, Будапеща, Израел, Турция и Гърция.

Новата вълнуваща инициатива на Lidl продължава в периода от 1 до 30 април 2019 г. и дава възможност на потребителите, пазарувайки от Lidl, да се насладят на повече от това, което обичат и да сбъднат мечтано пътуване още в рамките на тази година. За повече информация и пълните условия на играта: www.lidl.bg/pochivka.


За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 95 магазина в 47 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. 


Прочетохте ли

Какво е да си майка, която работи у дома?

Последно променена в Четвъртък, 04 Април 2019 09:47

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам