logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 24.06 - 30.06.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, изглежда в сряда ще е по-добре за вас, ако се омекотите малко. В този ден Меркурий, който е във вашата зона на дома и семейството, ще се срещне със Сатурн, който пък е в дома ви на философски разсъждения и поставяне на край. Възможно е да имате дилеми, свързани с вашето лично вътрешно състояние в контраст със състоянието, в което се намират семейните ви отношения и тези с близките ви роднини. Във ваша полза ще е да приберете малко рогата и да подходите по-дипломатично към ситуациите, ако възникнат такива. Влиянието е кратко - два-три дни около сряда, така че не би следвало да е непосилно трудно да сте по-деликатни.

В неделя Сатурн ще се завърти ретроградно, което ще бъде едно по-дълготрайно и качествено по-значимо влияние. До 15 ноември планетата на житейските уроци и структурата ще действа във вашия дом на философия, слагане на край, лекуване и мъдрост. Периодът е подходящ за преработване на неизлекувани рани, както и за осмисляне на изминатия път дотук, житейската философия и ценностната система. Всичко това може да се превърне във ваш морален компас оттук нататък. Възможно е в живота ви да се завърнат и хора-уроци от миналото. Подходете съзнателно към тези срещи и се опитайте да извлечете максималната доза познание за себе си. Сатурн в момента е в знака на Риби, което означава, че печелившият подход към задачите и предизвикателствата, пред които ще се изправите, е разбиране, осъзнаване и спокойствие.

Телец

Тази сряда Меркурий и Сатурн ще се срещнат и това ще ви даде много добра възможност да създадете важен контакт или да укрепите вече съществуващ такъв. Има и вероятност тази среща да ви изправи пред известна дилема по отношение на качеството на връзката ви с някого (лична или от друг характер). И в двата случая това, което би работило добре за вас, е да сте отворени към общуване, да покажете умения за изслушване и разбиране. В крайна сметка в сряда и два-три дни около този ден, шансовете ви са по-скоро да печелите хора, отколкото да ги отблъсквате. Просто трябва да бъдете проактивни и то - с позитивни постъпки.

В неделя ще започне едно по-дълготрайно и по-силно влияние. Сатурн ще се завърти в ретроградна посока и ще остане така във вашия дом на технологиите и комуникацията с големи групи от хора до 15 ноември. Първото, което трябва да имате предвид, е да бъдете особено внимателни с онлайн присъствието си. Прегледайте профилите си в социалните мрежи и ги приведете във вид, който показва най-доброто от вас и работи добре за имиджа ви - професионален и личен. Възможно е да излязат проблеми с работата ви в екип или с шефовете, но това ще са проблеми, които ретроградният Сатурн ще ви даде възможност да решите. Много важно е да имате предвид същността на тази планета - тя ни дава най-трудните уроци, за да можем да се изкачим по-високо в развитието си. Когато мислите над някой проблем, мислете как да го решите фундаментално и да изградите структура за бъдещето.

Близнаци

Тази сряда вашия повелител Меркурий ще се срещне със строгия, но справедлив Сатурн. Тъй като Меркурий е във вашия дом на финансовата сигурност, а Сатурн - в този на професионалното ви развитие, тази планетарна среща ще ви помогне да изострите ума и вниманието си и да уловите важни детайли по отношение на работата си. Може да използвате този ден и два-три дни около него, за да прегледате още веднъж важните за вас документи или подробности по изпълнение на проект, по който работите. Подходящо е и за изграждане на стратегии за развитие. Също - за консултации със счетоводители, адвокати или друг вид експерти, които могат да ви помогнат, за да подсигурите дейността и плановете си.

В неделя ще се случи нещо, което ще има по-дълготраен и сериозен ефект. Сатурн ще се завърти ретроградно във вашия дом на професионално развитие, като ще продължи да го прави до 15 ноември. Спокойно, ретроградното въртене на тази така или иначе тежка планета не означава непременно беди. Означава обаче, че е възможно да влезете в период, в който ще имате по-малко пикове на кариерата. Всъщност това също не е толкова лошо, защото тези „равни” периоди дават възможност да се достигне до истинско съвършенство в изпълнението на работата. До 15 ноември ще може да решите стари проблеми, които досега сте смитали под килима и вече да се отървете от тях. Периодът е подходящ за цялостно осмисляне на избрания кариерен път, оценка на личната удовлетвореност и фундаментални решения за бъдещето.

Рак

Скъпи Раци, в момента очаквам да сте в романтична фаза и да сте фокусирани върху отношенията си и как те да са посипани с цветя и рози… Обаче в сряда ще трябва да помислите малко и за филтър на устата. Да, по принцип откровеността е най-добрата политика. Но може би не точно в сряда и два-три дни около този ден, когато Меркурий, който е във вашия знак, ще се срещне със Сатурн. Сатурн е суров учител, който в момента е именно в дома ви на откровеност и дори директно общуване. Възможно е да станете чувствително по-директни отколкото е полезно за вас и отношенията ви, така че преди да говорите - премисляйте, моля.

И всъщност… С малко притеснение бих искала да ви уведомя, че тази политика на „внимавай какво говориш” ще трябва да се удължи още няколко месеца. В събота Сатурн ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави чак до 15 ноември. Това е период, в който не просто да внимавате как говорите, а и ще получите възможност да осъзнаете кой от обкръжението ви всъщност може да понесе да бъдете искрени с него. Все пак невинаги, когато на хората не им харесва какво казваме, проблемът е само в нас… Както отбелязах и по-рано - Сатурн ни дава уроци. Понякога трудни, но винаги ценни. Затова използвайте периода, за да направите равносметка как общувате, какви резултати носи комуникацията ви, както и дали всеки от заобикалящия ви кръг си е на мястото.

Лъв

Тази сряда ще ви се отвори чудесна възможност да получите важни прозрения, скъпи Лъвове. Меркурий, който се намира във вашия дом на философски разсъждения и слагане на край, ще се срещне със Сатурн, който пък е във вашия дом на интроспекция и интимност. Или с други думи казано - може да паднат големи разсъждения и, както вече споменах - прозрения. Сряда и два-три дни около този ден дайте възможност да съзнанието си да се изчисти от битовизми и от проблемите, които няма да са важни след две години. Позволете си да се отворите към мисъл и вдъхновение за по-съществените неща в живота. Също - дайте си свобода да мислите по-нестандартно от обикновено и да погледнете живота си от различен ъгъл.

В събота, Сатурн, който е във вашия дом на интимността ще се завърти ретроградно. Ретроградният период ще продължи до 15 ноември и бързам да ви информирам, че далеч не вещае лоши преживявания. Сатурн е житейски учител, той обича да ни поставя препятствия, за да можем да намерим най-правилното решение (което често не е очевидно или пък най-лесното) и така да получим ценен урок за бъдещето си. Това, което можете да направите до 15 ноември е да обърнете по-специално внимание на общуването си в интимните връзки. Давате ли това, което смятате, че ще послужи за изграждането на такава връзка, която желаете? А получавате ли каквото ще ви накара да се чувствате удовлетворени? За да намерите добрия за вас баланс ще трябва да обърнете внимание на хармонизиране на комуникацията с партньора и осигуряване на двупосочност в нея.

Дева

Тази сряда може да сте поставени пред дилема, свързана с по-широкия ви кръг контакти и партньора ви. Това ще се дължи на среща между Меркурий и Сатурн, които са съответно в дома ви на общуване с големи групи от хора и партньорските ви отношения. Опитайте се да не вземате прибързани решения, както и да избегнете ситуация, в която да се чувствате притиснати. Може би някой ще има нужда от напомняне, че вие също имате потребности и чуждите такива не следва винаги да на първо място. А може би този някой, на когото да напомните, сте самите вие… Не се притеснявайте, така или иначе това влияние ще отмине за два-три дни.

В събота обаче ще имаме събитие, което ще е с по-дълго влияние. Тогава Сатурн ще се завърти ретроградно във вашия дом на сериозни връзки, партньорства и колаборации до 15 ноември. Това е период, в който ще имате възможност да промените положително моделите в партньорските ви отношения, които не ви служат много добре към момента. Ако нещо не е наред, то ще излезе на дневен план. Във ваши ръце е да се възползвате от силата на Сатурн - да ни дава уроци (макар и трудни понякога), с които да въвеждаме фундаментални промени. Възможни са завръщания от и към миналото. Помнете, че тяхната едничка цел е да продължите пътя си напред по-добре, отколкото е било досега. Още нещо - докато Сатурн е в тази фаза, изпипвайте сделките си, не се доверявайте на късмета що се касае съвместни дейности с някого.

Везни

Тази сряда Меркурий ще се срещне със Сатурн. Двете планети са съответно във вашия дом на професионалното развитие и на ежедневните ви навици, както и грижата за себе си. Възможно е да бъдете изправени пред дилема кое е по-важно - прогресът в кариерата или собственото ви добруване. Или пък да размислите, дали това, което правите в ежедневието си е оптималното за целите, които сте си поставили. Ползвайте сряда и два-три дни около този ден, за да преосмислите организацията на живота си и как тя работи за развитието ви. Вероятно ще излязат интересни изводи.

В събота Сатурн, нашият най-суров, но пък и най-достолепен учител, ще се завърти ретроградно в дома ви на организация, служба, навици и грижа за себе си. До 15 ноември тази планета ще ви даде възможност да поправите и подобрите всички свои модели на поведение, които касаят отношението към ежедневието, целите ви, а и към вас самите. Дори и да бягате от подобна равносметка, ретроградните периоди са за това - за да изкарат на преден план, което има нужда от промяна или преработка. Понякога (даже най-често) уроците изскачат пред нас като проблем. Не се съсредоточавайте върху това колко е неприятна ситуацията, а върху мисълта, че благодарение на трудността може качествено да промените нещо и да подобрите бъдещето си. Избягвайте да се пренатоварвате физически в този период. Напротив - търсете начини да намерите баланс между здрав дух в здраво (и отпочинало) тяло.

Скорпион

Тази сряда е възможно авантюристичният дух да ви превземе малко повече от здравословното, скъпи Скорпиони. Това ще бъде провокирано от среща между Меркурий и Сатурн, които са съответно във вашия дом на приключенията и преминаването на граници и този на слава, романси и гламур. Може би всичко ще ви изглежда безкрайно лесно, рисковете - пренебрежими, а късметът - кацнал устойчиво на рамото ви. Шансът обаче да сте жертва на нереално оптимистична преценка е висок. По-скоро бих ви препоръчала да изчакате с хвърлянето в авантюри от всякакъв характер до петък, когато влиянието ще е преминало.

В събота Сатурн, който е в дома ви на романси, слава и блясък, ще се завърти ретроградно. Този период на ретроградно въртене ще продължи до 15 ноември и ще ви даде възможност да поукротите малко желанието за бурен живот, безразсъдни афери, страстни флиртове и пр. Просто бащинската фигура на Сатурн ще ви даде знак, че е по-добре да използвате периода за рефлексия на действията си и как те съответстват на целите и желанията ви, отколкото да натискате педала на газта. Имам насоки и за тези от вас, които така или иначе нямат желание да се впускат в щури приключения. Възможно е някои от нещата, които искате да произведете (разбирайте това в широк смисъл) да се изправят пред забавяне, поради различни поводи и причини. Дишайте спокойно - забавянето е, защото ви се дава поле за прецизиране на действията и за постигане на по-добър резултат.

Стрелец

В сряда Меркурий и Сатурн, които са съответно във вашия дом на интимно общуване и в зоната ви на дома и семейството, ще се срещнат. От тази среща е възможно да произтекат някои противоречия във връзка с приоритетите ви, касаещи тези два аспекта на живота. Добре е да помислите дали това, което ви се иска в момента, е най-доброто в дългосрочен план. Макар, че невинаги е задължително да се съобразяваме с дългосрочния план, все пак е хубаво да имаме едно наум за него и да вземаме осъзнати решения. Така или иначе влиянието ще отшуми за два-три дни, така че бъдете спокойни.

Едно по-продължително влияние ще започне тази неделя, когато Сатурн ще се завърти ретроградно във вашата зона на дом и семейство. Този период ще продължи до 15 ноември и по време на него ще имате възможност да обърнете повече внимание на своя най-близък кръг хора и на крепостта си. Може би дори ще има малко противоречие между това, което представлява вашата натура - волни ездачи и пътешественици и това, което Сатурн ще постави на дневен ред - домашния уют във всеки смисъл на думата. Но ако има такова противоречие - то ще е за добро, за да можете да премислите какво ви е важно, по какъв начин искате да го съхраните и къде всъщност са вашите лични граници. Подходящо е да оправите отношения с членове на семейството си или роднини, ако имате конфликт или неразбирателство с някого. Ретроградният период не е благоприятен за съществени ремонти или смяна на дома.

Козирог

В сряда вашият управител Сатурн, който в момента е в дома ви на комуникация, както и на братя, сестри, приятели и колеги ще се срещне с Меркурий, който пък управлява дома на партньорствата ви в момента. От тази среща на планетите може да излязат противоречия между домовете ви, които те управляват. Възможно е да се наложи да балансирате между отношенията с партньора си и тези с близкия ви кръг от хора. Не се ядосвайте, а го приемете като шанс да калибрирате баланса, който сте постигнали (или е добре да постигнете) по отношение на ангажираността си към един или друг човек (или група хора). Винаги, когато някой зодиакален знак може да бъде „дърпан” в различни посоки, напомням да не забравя за себе си и своите интереси. Напомням го и на вас сега.

И като се заговорихме за вашия управител Сатурн… В неделя планетата на структурата и уроците ще се завърти наобратно и до 15 ноември ще поддържа този курс във вашия дом на комуникацията с приятели, братя сестри, колеги, съседи и пр. платонични връзки. В този период ще имате възможност да получите и осмислите ценни уроци по отношение на това как общувате с хората си от най-близкия кръг, както и кого допускате в него. Ще можете сами да откриете (с известно старание, разбира се),  дали вашият собствен модел на поведение не търпи промяна към по-добре. Дали ви чуват правилно или трябва да използвате различни изразни средства? А вие чувствате ли се достатъчно изслушани? Ретроградността е и възможност да оправите отношенията си с някого, с когото имате неразбирателство или конфликт.

Водолей

Водолеи, ще отворя една тема, която живо ви вълнува, но малко сме посветените, че се интересувате от нея. Става дума за пари. В сряда Меркурий, който е във вашия дом на навиците и службата, ще се срещне със Сатурн, който в момент управлява зоната на парите ви и финансовата ви сигурност. Възможно е да усетите противоречие между действията си на ежедневна база по отношение на парите си и това, което бихте искали да постигнете като дългосрочен резултат. Най-елементарното такова противоречие е да си купите нещо неразумно скъпо или пък да заложите пари лекомислено някъде, но може да става дума и за нещо друго. За щастие това влияние е кратко - за два-три дни ще отшуми напълно.

Друго, по-дълготрайно влияние ни очаква от тази неделя. Отново Сатурн - този път ще влезе в ретроградна фаза, която ще продължи до 15 ноември. Както ви казах по-горе - Сатурн е във вашия дом на парите. Не се плашете, че ще е ретрограден, това не означава непременно финансови загуби. Означава обаче фокусиране върху финансовата ви дисциплина. Ще имате задача да осмислите моделите си на печелене, харчене и спестяване и да ги оптимизирате. За някои от вас това може да с състои в повече спестяване, за други - различна схема на харчене или инвестиции. Важно е да направите всичко възможно да си поставите реалистични цели, а след това да хармонизирате ежедневните си действия с въпросните цели. Периодът е подходящ за оправяне на някакви стари финансови бакии, ако имате такива. Сатурн дава уроци, с които ни помага да изградим структура за действие в бъдещето си. Възползвайте се от това.

Риби

Тази сряда ще имате шанс да стъпите на по-сериозна позиция или да заемете по-важна роля в някакъв проект, Риби. Това се дължи на среща между Меркурий и Сатурн. Планетата на комуникацията е във вашия дом на славата, а сериозния Сатурн, който покровителства важните, фундаментални промени, е именно във вашия знак. Влиянието ще е кратко - два-три дни, затова се оглеждайте внимателно за възможностите, които се отварят пред вас и действайте, за да ги оползотворите по най-добрия възможен начин. Имате добри аспекти харизмата ви да заработи за вас и да бъдете предпочетени пред конкуренцията.

В неделя Сатурн, който, както ви казах, е във вашия знак, ще се завърти ретроградно. Това движение на планетата ще продължи до 15 ноември и през това време вие ще имате задача да балансирате времето и задълженията си така, че да постигнете оптимума между изпълнението на ангажиментите и грижата за себе си. Сатурн е планетата, която ни дава фундаментални житейски уроци и ни учи да работим върху структурата на живота си. Или с други думи - сериозна е работата, не подценявайте влиянието. Една от задачите, които тази планета поставя е да обърнем внимание на това как ежедневните ни действия съответстват на дългосрочните ни цели. Така, че мислете си дали това, което вършите, ще ви заведе там, където искате да бъдете. Както и на каква цена. Накратко - карайте го по-спокойно и осъзнато до 15 ноември (поне).

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар

На 4 юли може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти в летен театър Бургас -> https://www.facebook.com/events/440117162137192

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 24 Юни 2024 09:00

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам