logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 13.05 - 19.05.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Чувате ли, Овни? Как какво дали чувате? Шума на парите… Тази сряда Меркурий ще излезе от вашия знак и ще се премести (отново много благоприятно за вас) в знака на Телец и вашия дом на финансовата сигурност. До 3 юни имате чудесни аспекти да печелите пари през комуникационни проекти или пък да увеличите печалбите си чрез реклама и популяризация на работата си. Не забравяйте и интензивно да използвате технологиите, защото Меркурий покровителства и тях. Особено добре ще са повлияни бизнеси, които се развиват технологично. Също - постарайте се да осъществите контакти с хора, които биха имали позитивно влияние над вашето благосъстояние и да заздравите вече съществуващите такива. Сега ви е паднало да омайвате и привличате парите - действайте!

Особено благоприятен ден в тази насока ще имате в събота, когато Юпитер и Слънцето ще се срещнат под добър ъгъл. Тъй като Юпитер понякога може да бъде твърде голям оптимист (повелител на късмета все пак), може би е по-добре да не се увличате по хазарт. Но що се отнася до останалите начини за печелене на пари - да, Фортуна ще бъде на ваша страна. Така, че - уикенда си е уикенд, но вие не забравяйте да мислите за увеличаване на доходите тази събота. Успех!

Телец

Тази седмица вие сте с най-позитивният хороскоп, скъпи ми Телци! Започваме с това, че в сряда планетата на технологиите и комуникацията Меркурий, ще влезе във вашия знак. Меркурий ще властва в Телец до 3 юни и през този период ви съветвам да не се пестите в нищо! Вие ще бъдете най-убедителните хора на планетата, затова действайте си по всички задачи - работни или лични, които зависят от общуване с хора. Много е важно да оставите колебанията си, скромността и страховете някъде настрани и да не им позволявате да насаждат съмнения у вас дали трябва да извисите глас. Да - трябва и ще е добре да ви чуят. Успех!

В събота ще имате супер късметлийски ден, защото Слънцето и планетата на късмета Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл, и двете - в Телец. Бих ви препоръчала да избягвате хазартните действия, защото Юпитер ще ви потиква да се чувствате твърде оптимистични… Но при всички положения имате зелена светлина да разчитате на късмета си там, където сте заложили труд. Уикенда си организирайте срещи с хората, от които могат да зависят добрите ви шансове или пък пристъпете към тези действия, които са заявка за успех.

Близнаци

В сряда вашият повелител, планетата на комуникацията и технологиите, чието движение всички внимателно следим - Меркурий, ще влезе в Телец и в дома ви на несъзнаваното. До 3 юни слушайте своя вътрешен глас и интуицията си и дайте поле за изява на фантазията си. Не пренебрегвайте сънищата си, вероятно в този период те ще ви дават важни послания за темите, които са ангажирали съзнанието ви. Периодът е подходящ за изява на талантите, независимо дали сте професионален артист или ви е просто хоби. И не на последно място - това е период, в който да си говорите най-много с любимия си интелигентен, забавен и приятен човек, а именно - вие самите :)

В събота ще бъдем дарени със супер късметлийски ден, защото Слънцето и планетата на късмета Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл. За представителите на вашия знак е най-добре да повярвате, че можете да освободите съзнанието си от границите, които сами сте си наложили. Или иначе казано - през уикенда може да си позволите да повярвате в себе си, в смелите си мечти и да поемете уверено по път, за който засега само тайно си мислите.

Рак

Тази сряда Меркурий, планетата, която всички осторожно следим, ще се премести в знака на Телец и вашия дом на общуване с големи групи от хора. До 3 юни имате всички най-добри аспекти да намерите съмишленици, сродни души, поддръжници, бизнес партньори, последователи… Всички видове разгласяване на идеите и работата ви би следвало да се увенчаят с успех и да получите подкрепа. Разбира се, знаете - Меркурий помага само в комуникацията, за изработването на работата, която искаме да огласим, отговаряме ние. Периодът е добър за стартиране на онлайн проекти. Както и за необвързаните Раци да намерят своя потенциален партньор през сайт или приложения за запознанства. Така да се каже - дерзайте, Раци!

В събота ще имаме изключително късметлийско събитие - Слънцето и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Юпитер е планета на късмета, а Слънцето ще ѝ даде много голяма мощ да се вихри. Във вашия случай вихренето ще се изрази отново в дома ви на комуникацията с широки кръгове от хора. Чудесен ден за нови контакти, както и за оповестяване на новини или пък първи стъпки към нови начинания, свързани с комуникация.

Лъв

Скъпи Лъвове, една от най-забележителните за всички ни планети - Меркурий, тази сряда се мести в знака на Телец и във вашия дом на кариерно развитие. Бих ви посъветвала до 3 юни да натиснете особено много педала на газта по отношение на комуникацията, която би спомогнала развитието ви в кариерен план. Срещи с шефове за повишение или пък с екипа за мотивация, както и с клиенти - настоящи и в перспектива ще са особено благоприятствани от Меркурий. Или с други думи - задействайте пословичния си чар за повече професионални успехи. Ползвайте и технологии, те също са покровителствани от Меркурий.

В събота ще имате особено късметлийски ден по отношение на работа и професионално развитие. Юпитер, който е планетата на късмета, ще бъде силно задействан от Слънцето. През уикенда ще е много подходящо за вас да задвижите проект, който ви е важен или да установите полезни контакти. И да знам, че ви карам да мислите за работа през уикенда, но го приемете като една добра инвестиция в светлото бъдеще.

Дева

Скъпи Деви, вълнуващата планета Меркурий ви е подготвила не по-малко вълнуващи развития! Тази сряда повелителят на технологиите и комуникацията ще се премести в знака на Телец и вашия дом на пътувания и приключения. До 3 юни може да отворите съзнанието си за пътувания, извън границите на държавата, в която сте. Може дори да ги организирате по необичаен за вас начин. А също така - периодът е много подходящ за установяване на контакти с хора, които са извън пределите на мястото, на което живеете.

Предложение за пътуване или пък идея от ваша страна може да се появят тази събота. Тогава ще имаме един особено късметлийски ден, благодарение на Юпитер и Слънцето, които ще се срещнат под благоприятен ъгъл. Юпитер покровителства късмета, а Слънцето ще увеличи силата му. Влиянието отново ще е в дома ви на пътувания и приключения. Оглеждайте се и се ослушвайте, за да може да уловите хвърчащите във въздуха добри идеи.

Везни

В сряда ви предстоят добри новини на едно от любимите ви полета в живота, скъпи Везни - интимното общуване. В този ден планетата, от която всички се вълнуваме - Меркурий, ще влезе в Телец и във вашия дом на интимност, като ще остане в тази позиция до 3 юни. Периодът ще е много подходящ за необвързаните да срещнат нова и вълнуваща тръпка. И знае ли човек - тръпката може да прерасне в нещо много по-значимо. За обвързаните бих казала да не губаят време и да се фокусират в разнообразяване на интимния си живот с любимия човек. И още нещо - нека не забравяме, че интимността не е само секс, а Меркурий управлява общуването - периодът е добър да се свържете по-силно и по-дълбоко с партньора си.

Особено силен ден за горното влияние ще имаме в събота, когато Юпитер и Слънцето ще се срещнат в същия ваш дом. Срещата ще бъде благоприятна и ще ви превърне в царете на съблазняването. Не, че това превръщане ще е много трудно.. Особено подходящо е ако искате да спечелите някого, да си уредите среща с него този уикенд и да се разлистите като овошка напролет…

Скорпион

Тази сряда любимата на всички ни планета Меркурий ще се премести в знака на Телец и във вашия дом на партньорствата. Планетата на комуникацията и технологиите ще влияе на отношенията ви в най-важните връзки до 3 юни. Добрата новина е, че влиянието ще е силно положително. Периодът е подходящ за подобряване на комуникацията в личните и служебни партньорства. Ще имате възможност да изкажете съкровените си нужди и желания и да бъдат разбрани. Както и ще можете да чуете по-добре какво иска да ви сподели вашият партньор. Подходящо е и за намиране на нов партньор, в случай, че сте в такова търсене в някой аспект на живота си.

Особено добро влияние по отношение на връзките ще усетите този уикенд. В събота късметлията Юпитер ще бъде подсилен от Слънцето и уикенда може да бъде дори съдбовен, ако го пожелаете. Можете да си позволите да поемете риск, защото ако нещо е добро за вас късметът ви ще работи във ваша полза. А ако не се получи каквото искате, ще имате много ценната информация, че е добре да зарежете празните надежди и да продължите към нещо истински. Казано накратко - ще имате късмет и затова бъдете смели - което е за вас - ще дойде.

Стрелец

Тази сряда много важната за всички ни планета Меркурий ще премести своята позиция и ще влезе в Телец и вашия дом на ежедневни навици, организация и грижа за себе си. Влиянието е много благоприятно и до 3 юни ще имате възможност да направите позитивни промени в ежедневието си. А както знаем  - ежедневната рутина е това, което определя големите резултати в живота ни. Затова хванете вълната и въведете вече тези дребни здравословни добавки в организацията на деня си, за които си казвате „би било добре”. Може да въведете и използването на повече технологии за по-добра организация или да ограничите прекомерното им ползване, където е нужно.

Този уикенд ще имате особено благотворно влияние по темата с организацията. Вашият повелител оптимистът и късметлия Юпитер ще се срещне под благоприятен ъгъл със Слънцето в събота. Абсолютно подходящо е за вземане на решения за отърваване от лош навик или въвеждане на трайно подобрение в грижата за вас самите. Или иначе казано - спокойно и уверено може да тръгнете към максимата „Здрав дух в здраво тяло” именно в събота.

Козирог

Охоо, кой ще се запролети и ще посрещне лятото в най-доброто възможно състояние на духа? Вие, Козирози. Това ще се случи защото добрият познайник на всички - Меркурий, повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в Телец и във вашия дом на слава, флиртове и гламур тази сряда. До 3 юни ще бъдете особено харизматични, ще можете да завъртите много глави и да ги оставите загледани във вашата посока. Периодът е добър за забавления, за привличане на блага и добри развития, както и за зачеване. Отпуснете си душата и дайте на околните възможност да надникнат в нейните красиви и весели кътчета.

Особено подходящ ден за това ще имате в събота, когато Слънцето и Юпитер ще се срещнат в същия ваш дом. Юпитер е късметлията на небесните тела, а Слънцето ще го направи особено силен. Така, че необвързаните сред вас да се впуснат в срещи, защото ще имат шанса да спечелят много сърца. А за обвързаните е подходящ ден да помислите с партньора си дали не искате да изведете връзката си на следващо ниво.

Водолей

Скъпи Водолеи, ако имате нещо за уреждане със семейство и близки или пък свързано с дома - пригответе се да си го уредите в скоро време. Повелителят на комуникацията Меркурий ще се премести в Телец и вашата зона на дома тази сряда. До 3 юни за вас ще е много подходящо да уредите всякакви въпроси, които са свързани с общуването ви със семейство и роднини. Може би е дошло време да решите дали искате да простите нещо, дали ще поискате прошка, дали пък не трябва да прекарвате повече качествено време с някого и други подобни. Използвайте технологиите, за да се чуете с роднини, с които сте позагубили контакт. Също - периодът е подходящ да се заявите пред близък, за който нямате усещането, че ви слуша много внимателно…

Особено подходящ ден за вземане на благоприятни решения за семейството и дома ще бъде тази събота. Тогава Слънцето и Юпитер ще се срещнат под благоприятен ъгъл в този ваш дом. Юпитер повелява късмета, подходящо е за решение за покупка на жилище, увеличаване на семейството, общи инициативи или каквото е на дневен ред във вашия житейски контекст.

Риби

Скъпи Риби, отваря ви се клапата за общуване тази седмица! В сряда любимият на всички Меркурий - повелител на комуникацията и технологиите, ще се премести в Телец и във вашия дом на приятели, братя и сестри, съседи и като цяло - комуникация в платоничните връзки. До 3 юни ще имате много добри аспекти за приятно изкарване на времето с изброените групи от хора. И не само това - имате възможности за заздравяване на отношенията, както и да спечелите някого на своя страна за нещо, което ви вълнува. Също така - ще бъдете харизматични и хората ще търсят компанията ви (не, че имаме новина тук). С други думи - изобщо не ви съветвам да си стоите вкъщи :)

В събота ще е особено благоприятен ден за срещи с хора, които чувствате, че може да ви обогатят по някакъв начин. Слънцето ще се срещне с Юпитер и това ще ви повлияе в желание да научите и разберете нови и интересни неща за живота. А това се случва най-лесно и приятно през общуване с другите. През уикенда ще имате благоприятни аспекти да се запознаете с някой, който може да се окаже важен за живота ви по някакъв начин.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Следващото стендъп шоу с Надя в гр. София може да гледате на 14 май в Park Center Mall. За повече информация —>  https://fb.me/e/hPO7WCFYN

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф & Hate“, както и всеки петък от 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 13 Май 2024 09:10

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам