logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 29.01 - 04.02.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник вашият повелител Марс ще се обедини с революционера Уран. Това ще е благоприятно влияние. Ще го усетите във вашия дом на кариерното развитие и ефектът му ще продължи до средата на седмицата. Влиянието ще е кратко, но за сметка на това - доста интензивно. Това са три дни, в които можете да направите „квантов скок” в своите професионални планове. Възможно е да имате дори революционни идеи и те да изглеждат изпълними. И, честно казано - със силата на Марс е твърде вероятно не само да изглеждат изпълними, а и да са такива. Може би в главата ви ще се избистрят важни планове за бъдеща реализация или ще получите вдъхновение за действие с нестандартен подход. Мислете смело и да видим какво ще измислите, скъпи Овни!

В петък Луната в своята четвърт под знака на Скорпион може да увеличи силата на емоциите ви, както лупа - слънчев лъч. Затова бъдете по-скоро внимателни да не изгорите някого или себе си с тях.

Телец

Седмицата започва много интересно, скъпи Телци. В понеделник Уран и Марс ще се обединят, влиянието от тази среща ще е благоприятно и ще се усеща до сряда. В тези три дни вие може да получите силен прилив на мотивация и енергия по отношение на предприемането на пътешествия извън вашите граници. И това го разбирайте в широк смисъл - от пътуване в чужбина до предприемане на непривични за вас действия. Планетата на трансформациите Уран е точно във вашия знак и ако действеният Марс не беше в разумния Козирог, можеше да се притесня колко бихте били готови да поемате рискове. Сега обаче вероятностите са към това да останете разумни, което е добра комбинация - обмислена качествена промяна.

Луната е във вашата зона на партньорствата и в знака на Скорпион. В петък ще бъде в своята четвърт, което е балансиращата ѝ фаза. Имате добри аспекти в този ден да работите над синергията в партньорствата си.

Близнаци

В понеделник ще имаме събитие с кратко, но за сметка на това силно влияние. В този ден трансформиращият Уран ще се срещне с действения Марс, влиянието ще е благоприятно и ще се усеща до сряда. Конкретно за представителите на вашия знак може да доведе до много интензивно желание за някакъв вид промяна. Какъв вид зависи от контекста на собствения ви живот в момента. Съвсем не е изключено това интензивно желание да не остане само в сферата на мисленето, а да се реализира с активното участие на Марс. Все пак, имайте предвид, че и двете планети са малко рискови играчи и обмисляйте добре стъпките си, преди да ги осъществите. В тези три дни може би шумните компании и събития ще ви дразнят.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион. Четвъртината е фаза на Луната, която помага за установяване на баланс. Влиянието, което вашият знак ще усеща е в зоната на навици, служба и грижа за себе си. Иначе казано - краят на седмицата е идеален момент за разтоварваща диета и разходка сред природата.

Рак

От известно време хороскопите ви са все за връзки и партньорства, Раци. И сега ще започна с тази тема. В понеделник Уран ще се срещне с Марс и това ще бъде кратко, но за сметка на това силно влияние. По-скоро го оценявам като благоприятно. Ефектът от него ще бъде до сряда и ще го усетят най-вече върху необвързаните сред вас, както и тези, които не са в стабилен съюз. Уран е трансформатор, а Марс е планета на действието - възможно е да пожелаете да направите рязка промяна или пък нещо да се промени около вас по отношение на партньорствата ви. Ако това се случи - опитайте се едновременно да се пазите с черупката си, но и да не се криете в нея. А сериозно обвързаните - направете някаква изненада на партньора си, да не пропилявате Урановото влияние.

В петък Луната ще бъде в своята четвърт в знака на Скорпион и във вашия дом на флиртове, слава и забавления. Това е още и домът на творчеството и креативността. Четвъртинките на Луната са балансиращи, така че най-доброто използване на влиянието е да дадете на душата си това, което ще я „нахрани” най-засищащо.

Лъв

Уважаеми Лъвове, започвате силно седмицата от гледна точка на професионалното ви развитие. В понеделник Марс и Уран ще се срещнат и ще влияят до сряда - кратко, но силно. При вас може да има концентрация на желание за промяна в професионалното ви поприще, както и ясна визия как тази промяна да бъде осъществена. Ако сте премислили достатъчно или имате основание да сте напълно уверени в себе си - действайте. Ако не… помислете още малко и тогава. Защото и Уран, и Марс ни тласкат към рискови действия и е добре да го имате предвид. Също - имайте предвид, че огнените ви събратя Овните ще са под влияние като вашето и ако се съветвате с някой от тях, все пак се посъветвайте и с друг знак за баланс на ентусиазма.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион. Четвъртинката на Луната има балансиращо влияние и за вас то ще бъде в зоната на дома. Подходящ ден да се отдадете на почивка в домашния уют. Или за основно почистване, но все едно не съм го казала…

Дева

Скъпи Деви, казвам ви го направо - възможно е до средата на седмицата да сте се сдобили със самолетни билети. Просто в понеделник Марс и Уран ще се срещнат. Влиянието им ще е кратко - до сряда, но за сметка на това - доста интензивно. При представителите на вашия знак ще се изразява в желание за пътуване и, при много от вас - в реализиране на тези желания. Като цяло това ми звучи много добре и няма да ви спирам да го правите. Само ще отбележа, че и Уран, и Марс са склонни да ни потикват към рискове, така че… Може би си дайте възможност да обмислите още веднъж, преди да направите резервации в Лапландия, примерно…

В петък Луната ще е в Скорпион и в своята четвърт, като от тази позиция ще влияе на вашия дом на комуникацията, братята и сестрите и приятелите. Четвъртините на Луната са балансиращи, така че денят е подходящ за сваляне на напрежение и умерени и приятни разговори.

Везни

В самото си начало седмицата може да ви изправи пред неочаквани предложения и изненадващи срещи, скъпи ми Везни. Това се дължи на кратко, но за сметка на това силно влияние от срещата между Уран и Марс. Двете планети ще се срещнат в понеделник и ефектът от срещата им ще се усеща до сряда. През това време е възможно да получите неочаквани предложения за партньорство, работа или нещо друго, което ще ви бъде много интересно. Нека не забравяме, че Уран носи трансформацията със себе си, така че може би точно от това имате нужда. Разбира се, ако имате такава възможност - добре е да обмислите, преди да се впуснете в нещо ново. Все пак и двете планети обичат да ни потикват към рискове, не е нужно да се втурваме безогледно напред.

В петък е добър ден да помислите спокойно за парите си и да балансирате бюджета си. Луната ще бъде в своята четвърт в Скорпион и вашата зона на парите. В тази своя фаза Луната действа балансиращо, затова може да се възползвате от влиянието и да направите любимото си нещо - да прецените плюсовете и минусите. В случая - на личната си финансовата политика.

Скорпион

Стартираме седмицата с много провокативно влияние за вас, Скорпиони. Уран и Марс ще се срещнат и ефектът от тази среща ще бъде кратък (до сряда), но за сметка на това интензивен. При представителите на вашия знак влиянието ще се усеща в зоната на интимните партньорства. Много от вас може да са провокирани от революционера Уран да направят промени в статуквото си. Необвързани Скорпиони може да направят „заход” към неочакван обект на своя интерес. Някои от обвързаните пък е възможно да изненадат себе си и партньора си с неочаквани решения. Каквото и да ви хрумне - имайте едно наум, че планетите ви подтикват към необичайни стъпки и премисляйте добре, преди да пристъпите към действие.

В петък Луната ще бъде в своята четвърт и то - точно във вашия знак. Чудесен край на седмицата, преди по-скоро бурното начало, защото тази фаза на Луната е балансираща, Денят е подходящ за намиране на вътрешен мир, каквото и да означава това конкретно за вас, в настоящия контекст на живота ви.

Стрелец

Седмица посветена на вас и на личните ви нужди предвиждам, Стрелци. В понеделник ще стартира едно кратко, но за сметка на това интензивно влияние. Марс ще се срещне с Уран и до сряда ще усещате силата на тази среща в своя дом на грижа за себе си и уелнес. Тъй като Уран е трансформативен, а Марс - действен, периодът е добър за получаване на прозрение какво точно е добро за вас и какъв е най-добрият начин да се грижите за тялото и духа си. Не подценявайте тази тема, напротив - обърнете ѝ внимание - вие сте най-големият актив, с който разполагате. И по тази причина периодът на влиянието от транзита на Марс и Уран може да бъде изключително ценен, да се погрижите именно за този актив.

В петък ще имаме четвърт Луна в Скорпион, която ще повлияе на вашата зона на размишления и интроспекция. Тъй като в тази своя фаза Луната има балансиращо влияние, възможно е да успокоите някаква своя тревога. Само си дайте време за вглъбение.

Козирог

Интересното е, че началото на седмицата за вас няма да бъде фокусирано върху служебните задачи, а върху нещо много по-вълнуващо уважаеми Козирози. В понеделник Марс ще се срещне с Уран и това ще бъде кратко (до сряда) но интензивно влияние в зоната на вашия романтичен живот. Уран иска да прави революции, а Марс - да действа и завладява. Значи доста представители на знака ви може да изненадат себе си и другите със спонтанни решения. Възможно е да осъзнаете, че във вас гори повече страст, отколкото сте предполагали и да канализирате и изразите тази енергия. Обвързаните да не пропускат влиянието и да го ползват, за да разнообразят с приятна изненада партньора и себе си. Доста необвързани Козирози може би ще признаят чувствата си, а други - ще усетят силно привличане към неочакван обект.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и ще влияе на общуването ви с групи от хора. В тази фаза Луната има балансиращо влияние, така че денят е подходящ за приобщаване към групи от хора или заздравяване на връзките с вече създадена общност.

Водолей

Седмицата ви може да започне с по-голяма чувствителност и дори усещане за лека меланхолия, скъпи Водолеи. Но няма страшно, това може да заработи във ваша полза. Първо - причината, да ви осенят подобни вълнения ще е срещата на Марс и Уран в понеделник. Влиянието от транзита на планетите ще се разпростре само до сряда. В тези три дни може да се обадят неизлекувани чувства, свързани с преживявания със семейството и рода ви. Позитивното е, че трансформиращата сила на Уран може да ви помогне да преработите неизлекуваното, да израснете и да го оставите зад гърба си. Осигурете си спокойствие, не се насилвайте да сте сто процента на линия за другите, дайте си време за самовглъбяване. Този кратък, но интензивен период има заряда да ви изкара сухи от морето на вътрешната несигурност.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и във вашия дом на професионално развитие. Тъй като тази фаза на Луната е балансираща, денят е подходящ за равносметки, свързани със служебното ви поприще.

Риби

Седмицата стартира с кратко, но за сметка на това интензивно влияние, скъпи Риби. В понеделник Марс ще се срещне с Уран, като ефектът от тази среща ще се усеща до сряда. При вас влиянието ще бъде по отношение на комуникацията - както публична, така и лична. Уран и Марс са готови да ви дадат силен тласък в предаването на послания, да заредят думите ви с енергия на трансформация и силно въздействие. Така, че от една страна може да ползвате влиянието на срещата на планетите, за да подсили ефекта от нещо, което искате да кажете. Определено ще се чуете по-ясно и на по-далеч. А от друга - ако нямате такива амбиции, все пак имайте едно наум, че в тези три дни думите ви ще отекват по-силно и на по-широк радиус.

В петък Луната ще е в своята четвърт в знака на Скорпион и ще въздейства върху вашия дом на пътешествия и приключения. Тъй като четвъртинките на Лунната имат балансиращо влияние, този ден е подходящ за планиране на пътувания.

***********

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

В София може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 1 февруари. За повече информация —>  https://www.facebook.com/events/1807627856328556?locale=bg_BG

Във Варна може да гледате стендъп шоу с нейно участие на 14 февруари. Повече информация за шоуто —> https://www.facebook.com/events/1807627856328556

Може да я слушате от понеделник до петък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 29 Януари 2024 08:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам