logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 13.11 - 19.11.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

О, Овни! Изглежда ще станете ужасно секси и привлекателни (то има ли накъде?) в следващите месеци… Още в понеделник тази седмица ще имаме новолуние в Скорпион, а то ще освети вашия дом на мистика, тайни и интимни забавления. Луната ще направи всичко възможно вие да почувствате енергия за взаимни интимни радости с обекта/ите на вашето желание. И точно затова съм длъжна да ви предупредя - избирайте внимателно. Защото ако харизмата ви е прекалено силна, а желанието - нетърпеливо, възможно е да се приберете вкъщи с някой, който всъщност не пасва много добре на критериите. Оставяйте се да ви очароват, да ви ухажват и чак тогава преценявайте с кого да стигнете по-далеч. Ако правите добри избори - ще се случат и устойчиво добри интимни партньорства. Все пак - обърнете внимание на хората, които срещате в началото на седмицата. А на обвързаните ще кажа само едно - забавлявайте се! Нека не забравяме, че и собствената спалня става за такива дейности! :)

За това влияние ще помогне и тройната среща на Марс, Нептун и Слънце, която ще се случи в петък и ще продължи да действа до края на седмицата. За много от вас ще бъде по-лесно да свалят защитите, които си изграждат при общуването в любовта. Така може да успеете по-лесно да се свържете с някой, който има романтичен интерес към вас. Триангулацията между небесните тела ще ви се отрази и по отношение на споделянето и дискретността. Съветът ми е да премисляте, преди да споделяте в края на седмицата, за да пазите по-добре личното си пространство.

Телец

Луната ще ви дари с много положително влияние по отношение на връзките и партньорствата, уважаеми Телци. В понеделник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще огрее именно вашия дом на сериозни обвързвания. И не става дума само за лични партньорства. Знакът на Скорпиона ще ви помогне да усещате по-добре на кого да се доверите. Само трябва да се оставите на интуицията си и да не ѝ позволявате да се замъглява. Разбира се - не ви препоръчвам да загърбвате рационалното. Просто казвам, че ако срещнете някой нов човек (защото новолунията работят с нов материал) и усетите, че можете да бъдете с него под някаква форма в живота си - твърде вероятно е този човек да издържи и на тестовете на времето. Също - тъй като е новолуние, ще има благоприятни аспекти да се отървете от стари партньорства, които не работят добре за вас. Успех!

В края на седмицата може да станете (даже е добре да го направите) по-общителни. Марс, Нептун и Слънце ще образуват тройно влияние, което ще действа в петък и през уикенда, и ще благоприятства вашето общуване с по-широк кръг хора. Ще имате добри аспекти и за общуване през социалните мрежи. Това означава, че ако имате някаква цел - може да благоприятствате постигането ѝ, като се запознаете с правилните хора и ги впечатлите.

Близнаци

Скъпи Близнаци, още в понеделник Луната ще ви даде шанс за качествено пренареждане на ежедневието ви, така че да получавате повече за усилията, които давате. В този ден ще имаме новолуние в Скорпион, което ще огрее вашия дом на грижа за себе си, навици и служба. Ако не подцените събитието и неговото влияние, ще имате възможност да приоритизирате дейностите си в ежедневието и да създадете устойчив модел, от който вие самите да се чувствате по-добре. Помислете си още в началото на седмицата как бихте искали да изглежда вашето ежедневие. След това се опитайте да начертаете реалистичен план, с който да промените някои навици. Отново искам да кажа - целта е вие да се чувствате по-добре. Какъвто и смисъл да носи „добре” за вас. Някои Близнаци може да искат да са по-здрави, други - по-успешни, а трети - да отделят повече време на хобито си. Е, ако скоро след понеделник се опитате да пренаредите графика, до шест месеца вече ще берете плодовете от това.

Имате невероятната възможност точно в петък и през уикенда да се разработите, Близнаци… Да, казвам го малко иронично, но всъщност за много от вас може да е добър шанс да отметнете важни задачи. В петък и събота се образува триангулация между Слънце, Марс и Нептун, която ще повлияе много положително на тези от вас, които гледат към професионално развитие. Краят на седмицата е подходящ за създаване на контакти, намиране на решения на ситуации, както и за откриване на неочаквани идеи за растеж. Желая успех!

Рак

Време е да спрете да скромничите и да помислите как да развиете талантите си и да ги покажете на света, скъпи ми Раци. И то - времето ще дойде още в началото на седмицата. В понеделник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще огрее вашия дом на флиртове, слава и гламур. Какво означава това за вас? Първо - още от понеделник се фокусирайте върху план за развитие на дейност, свързана с ваши таланти или с някаква публичност. Ако направите първите стъпки сега, може да берете плодове от това чак до края на април идната година. Второто значение идва от знака на Скорпион, който покровителства интимността и страстите. Не е изключено за много от вас да се отвори нова страница във флиртовете и романтичните преживявания. Необвързаните Раци да се оглеждат добре - съвсем вероятно е да пожелаете страстно някой от новите хора, които ще срещнете. И съвсем, съвсем вероятно е този човек да пожелае вас. Обвързаните да използват момента, за да разнообразят връзката си с пикантни изненади.

Още едно добро допълнение към това влияние ще бъде тройната среща между Марс, Нептун и Слънце, която ще се случи в петък и ще действа и през уикенда. Влиянието е романтично и е възможно, благодарение на него, да разкриете чувствата си пред някого. Също може да дадете по-сериозен шанс на човек, на когото досега не сте гледали особено сериозно. Краят на седмицата е подходящ и да рекламирате себе си във всеки смисъл на думата.

Лъв

Вселената ви е приготвила поток от вдъхновение по отношение на вашия дом, скъпи ми Лъвове. В понеделник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще освети именно зоната ви на дома. Новолунията, знаете, са събития които ни помагат да поставим ново начало. В тази връзка е възможно много от вас да се превърнат в главни дизайнери на своя дом и да успеят да го преобразят в близко бъдеще. Ако мислите по въпроса с евентуален ремонт или предекориране, но сте го отлагали - в понеделник ви предлагам да помислите по-сериозно и в следващите няколко дни да излезете с конкретен план, който да последвате. Влиянието може да продължи до април идната година, но за да го оползотворите, трябва да предприемете първите стъпки сега. Имайки предвид знака на Скорпион, вероятно вдъхновението ви ще е в посока изразяване на вътрешния ви свят, чрез интериора. Какво по-хубаво от това - истински лъвски дом :)

В края на седмицата е възможно да станете по-чувствителни и сантиментални. Което всъщност е чудесно и дава възможност да прекарате един задушевен уикенд с хора, които харесвате. В петък и събота Марс, Нептун и Слънце се срещат и тройното им влияние ще направи така, че емоционалната ви страна да надделее над рационалната. Това означава, че е по-добре да планирате дълъг уикенд с близките си и с приятни, отпускащи дейности, отколкото работни срещи или пък събирания с шумни компании. Първо се прегърнете сами, а после прегърнете и тези, които обичате.

Дева

Предстои ви да подобрите живота си, чрез създаване на нови приятелства или интегриране в общности и групи от хора, които досега не сте познавали, уважаеми Деви. Това е така, защото в понеделник ще имаме новолуние в Скорпион. То ще изгрее във вашия дом на платонични връзки - приятелства, колеги, братя и сестри. Нещата, за които ще имате благоприятно влияние са свързани например с влизането в някакъв клуб по интереси, намиране на нови приятели, създаване на инициативи, в които да участвате с приятелите и близките си. Дейности, свързани с подобряване на средата около вас (квартала ви) също са добре дошли, според това новолуние. Изобщо - в следващите месеци ще можете да се развивате през дейности, които да развивате с хора със сходни интереси на вашите. Новолунието е събитие, което благоприятства новото начало, така че поемете си въздух и се огледайте за нова посока, в която бихте искали да поемете.

Краят на седмицата ще мине за вас под знака на взаимодействието с друг човек. В петък и събота Марс се среща със Слънце и Нептун и това, в зависимост от вашите приоритети, може да ви повлияе както в работен, така и в личен план. Възможно е да поработите с някой и от тази съвместна работа да произлязат добри резултати за вас. А е възможно и да получите неочаквано обяснение в любов, което да трябва да обмислите.

Везни

Ще имате възможност да хвърлите свеж и градивен поглед върху бюджета си, скъпи Везни. В понеделник ще имаме новолуние в Скорпион, което ще огрее вашия дом на финансова сигурност. Новолунието покровителства новото начало, така че е важно наистина да се опитате да погледнете финансовия аспект на живота си от различна перспектива и с нов поглед. Така може да ви дойдат ценни идеи как да подобрите благосъстоянието си. Скорпионското влияние е добро за изчистване на „малките сметки” - ежедневни разходи, невидими течове от бюджета. Всъщност, това е много полезно, защото именно ежедневните ни финансови навици оформят голямата картина на бюджета ни. Влиянието е подходящо и за измисляне на нови начини за увеличаване на приходите. Ако искате да се възползвате от силата на новолунието - почнете да мислите по темата с бюджета си още в понеделник и предприемете стъпки за подобряването му до две седмици след 13 ноември. Така ще може да удължите ефекта до шест месеца напред.

В петък ще се случи специфична тройна среща между Марс, Слънце и Нептун и това ще ви помогне до края на седмицата да имате по-остра мисъл за работните си проекти. Под това влияние много от вас може да открият начин да решат някоя от належащите си ситуации в работата или пък да се сетят кой техен контакт може да им е от полза. Възможно е да ви осенят и други идеи, свързани с професионалното ви развитие, така че слушайте внимателно вътрешния си глас.

Скорпион

Не стига, че сме в сезона на рождените ви дни, а и Луната ще ви даде още една Нова година, скъпи Скорпиони. Още в понеделник ще имаме новолуние във вашия знак и за вас ще стане особено подходящо за поставяне на нови цели. Нямате ограничение какво да си поискате. Важното е да искате осъзнато и да сте готови да правите нужните крачки напред към мечтата си. Препоръчвам ви в понеделник и два-три дни след това да отделите време за себе си и да помислите къде се виждате след шест месеца, когато ще е пълнолунието във вашия знак. Имате всички шансове да постигнете желаното, ако планирате сега и предприемете действия по плана си още през първите две седмици след 13 ноември. Успех, Скорпиони, силата ще бъде с вас!

В петък и събота вашият повелител Марс ще направи триангулация със Слънце и Нептун. Това означава, че в края на седмицата ще имате особена сила да привличате. Какво ще привлечете зависи от вашето желание, както и от начина, по който ще канализирате енергията си. Някои Скорпиони може да привлекат полезни контакти за работата си, ако се промотират в тази насока. Други може пък да завъртят главата на някого с романтичен интерес… Каквото и да ви е на сърце - планетите ще помагат да ви дойде в ръцете, вие само бъдете наясно със себе си.

Стрелец

Започвам с много силно новолуние, което ще се случи още този понеделник, скъпи Стрелци! Новата Луна ще огрее в знака на Скорпион и във вашия дом на интроспекция, подсъзнание, философски поглед над живота и слагане на край. Комбинацията с толкова мистичен знак като този на Скорпиона е много силна. Вашата фантазия и умението ви интуитивно да усещате правилната посока за вас ще бъдат особено събудени и ще може да разчитате на тях. Затова новолунието е подходящо да помислите визионерски за живота си сега - какво усещате, че може и трябва да е различно? Коя е картината за живота ви, когато освободите мислите си от всички излишни самосаботажи? В понеделник и два-три дни след него ще може да изкристализирате тази визия. А ако предприемете стъпки към нея още сега - след първите две седмици на новолунието - до шест месеца може да изградите видяното.

В края на седмицата вероятно ще почувствате желание да се свържете с близките и роднините си или да потърсите близост с важна женска фигура в живота ви. Това се дължи на интересната среща между Марс, Слънце и Нептун, която ще се случи в петък и влиянието ѝ ще продължи до края на седмицата. Ще имате желание да почерпите сили и топлина от дома или семейството си. Възможно е да получите някакво прозрение за себе си, именно от общуването със своите близки. Не е изключено да простите нещо и да оставите зад гърба си стари конфликти.

Козирог

Седмицата започва много силно още в понеделник, уважаеми Козирози. Тогава ще имаме новолуние в Скорпион, което ще огрее вашия дом на екипната работа и груповите активности. Как ще ви повлияе Луната ли? Като покровителства начинанията, които предприемате в колаборация или сътрудничество. Време е тези от вас, които смятат, че само те знаят как да си свършат работата достатъчно добре, да отпуснат малко контрола и да позволят да получат помощ. Ще видите, че е истина - повече хора вършат повече и по-добра работа. Можете спокойно да помислите и за привличане на нови хора към екипа си - новолунието все пак символизира новото начало. Каквото искате да постигате - планирайте го сега - още в първите две седмици след 13 ноември, защото така ще може да положите основите за успеха, който да пожънете на пълнолунието в Скорпион в края на април идната година.

В края на седмицата Марс, Слънце и Нептун се срещат и създават специфично влияние, което ще действа в петък и през уикенда. За вас ще е най-добре ако в тези дни се обърнете към общуване с някакви групи от хора, с които споделяте общи интереси. Участието в каузи или в събирания на хора, споделящи близки за вас възгледи, ще ви се отрази добре. А ако няма такива предстоящи събития точно за края на тази седмица - организирайте си среща с приятели, които чувствате като сродни души и взаимодействайте с тях.

Водолей

Пълен напред към професионалните успехи, Водолеи! Това е посланието на новолунието, което ще се случи този понеделник в знака на Скорпион. Луната ще задейства вашия дом на кариерно развитие и в следващите дни ще имате всички шансове да поставите основата на печеливши планове. Новолунието е точно за това - да започваме нови неща с поглед до шест месеца напред, когато ще е пълнолунието в същия знак. Ако искате да започнете нещо ново или пък да се изкачите на по-високо ниво в настоящето си поприще - не се бавете изобщо, а действайте отсега. А ако обмисляте да се впуснете в непознати води - подходящо е да потърсите съвет от коуч или ментор, който да ви насочи. Защото вие сте иновативни и умеете да визионерствате, но малко споделен опит никак няма да ви е излишен.

Това влияние още повече се подсилва и от една планетарна триангулация, която ще се случи в петък и ще продължи да действа до края на седмицата. Марс, Нептун и Слънце ще се срещнат и ще ви помогнат страшно много, ако желаете да създадете план за развиване на идеите си. Под това влияние краят на седмицата ще се окаже най-благоприятното време да брейнстормвате идеи, да мислите за нови бизнес планове и дори да се осмелявате да мечтаете мащабно. Може би ще видите, че всичко, което искате ви е по силите, Водолеи.

Риби

Луната влиза силно още от понеделник във вашия хороскоп, Риби! В този ден ще имаме новолуние, то ще бъде в знака на Скорпион, както и във вашия дом на пътуването, приключенията и покоряването на нови хоризонти. Понеже е новолуние, ще трябва да погледнете напред и да прецените какво ново искате да ви се случи. Може да планирате пътуване, да се запишете да учите нещо, да започнете да работите в нова сфера или пък да осъществите колаборация с чужбина. Каквото и да е - това влияние ще благоприятства подобни инициативи. Важното е да не отлагате и да не позволявате лимитиращи вярвания от типа на „О, това е твърде трудно постижимо” да ви спират да вървите към мечтите си. И също така е важно да започнете да планирате и действате още в понеделник. Ако в двете седмици след новолунието направите първите крачки към целта си, шансовете в края на април, когато е пълнолунието, да сте я изпълнили, е огромен.

В случай, че се занимавате с творчество - краят на седмицата е вашия момент за идейно избухване. В петък и до края на уикенда ще сме под влиянието на тройната среща между Марс, Нептун и Слънце и за Рибите това е момент на отпушване на креативността. Може да нахвърляте много идеи в края на тази седмица. Вероятно ще се окаже, че не малко от тях ще са ви полезни в бъдеще. Под това влияние може да станете и доста искрени в общуването си. Това като цяло е хубаво, стига да го правите контролирано, вместо после да се чудите „какво толкова казах”. Така че - по-малко приказки, повече творене, мили Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Тази седмица Надя ще гостува в Бургас и Варна, като част от стендъп шоуто „София срещу провинцията”. За град Бургас вижте тук -> https://www.facebook.com/events/339190948746686, а за град Варна - тук -> https://www.facebook.com/events/1405969776618564

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 13 Ноември 2023 09:59

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам