logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 11.09 - 17.09.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Как минават последните седмици от лятото, Овни? Имаше ли малко повече неконтролирани изкушения и трудно следване на ежедневния режим? Надявам се, че не, но ако все пак е имало - спокойно, и това приключва. В петък Меркурий, който се върти в Дева и вашия дом на навици и грижа за себе си, ще спре да се върти ретроградно най-накрая. Освен това в същия ваш дом и пак в Дева, ще имаме новолуние точно в петък. Тоест - петък е денят, в който да ви потръгне в цялата ви подредба на живота. Може да промените всичко в ежедневието си, което смятате, че ще допринесе за качеството ви на живот. Например - часа на ставане, организацията на хранене, приоритизирането на задачите, отказване на цигари, спортуване и др. Разбира се, за да ви помогне максимално новолунието трябва да имате предвид две неща. Първото е, че целите, които си поставяте трябва да бъдат наистина съобразени с вашите възможности и да въведете промените щадящо, с грижа за себе си и най-вече - с мотив да се почувствате по-добре, а не за да се накажете за нещо. И второто е, че ако се задействате в първите две седмици след петък, ще може да се радвате на подкрепа от Луната до шест месеца напред.

В неделя Венера и Юпитер ще се срещнат и малко ще ви завъртят главата, така че да сте склонни на рискове в любовта. Няма да ви спирам или насърчавам, вие си знаете. Само ще кажа, че между импулсивно, романтично предложение и хвърляне с главата надолу в нещо неясно, разликата е много тънка. Затова, ако не се подвеждате чак толкова по рисковия Юпитер, може би ще е по-добре. Но не се лишавайте от романтика, разбира се!

Телец

Скъпи Телци, предстои ви чудесно време, в което да разцъфнете като… Ами, като каквото си искате! Първо трябва да изчакате до петък, когато Меркурий, който е във вашия дом на слава, флиртове и гламур, ще спре да се върти ретроградно най-накрая. Както и в същия ден да изгрее новолунието в Дева и отново в този ваш дом. И „Ех, тогава… Предвиждам такъв живот, че само си викам Дано!”. С отсъствие на ретрограден Меркурий и със силата на новолунието ще можете да почувствате лекота да общувате и да водите по-интересен и шарен социален живот. Имате добри перспективи не само за забавления, но и за изяви пред публика. Необвързаните може да завъртят главите на много обожатели… Ако в първите две седмици след петък се развъртите в новите си дрехи, може да удължите влиянието на Луната дори до шест месеца напред. И изобщо не подценявайте този дом, защото не е никак повърхностен. Повече срещи с хора и посетени събития означава повече креативност, контакти и възможности за успех.

В неделя Венера ще се срещне с Юпитер, който е във вашия знак в момента и това може малко да ви скъси търпението, така да се каже. Възможно е да се дразните повече на хората, които обичате, дори за малки неща. Значи, имайки предвид това, вероятно е по-добре уикенда да го карате по-спокойно, с повече уединение и/или да броите до десет, преди да изразите нервност… А най-добре е да се отдадете на почивка и тихи забавления.

Близнаци

Скъпи Близнаци, ако искате да правите някакви ремонти или реновации, имам удоволствието да ви съобщя, че вашият повелител Меркурий ще спре да ви се пречка. В петък планетата ще престане да се върти ретроградно (най-после) и вие ще усетите своя летящ старт в плановете си за подобрения на дома. И тук не говоря само за материални подобрения. Всъщност, ще имате много благоприятни аспекти за отношенията ви с близки и роднини. За това ще помогне и новолунието в Дева, което се случва също в петък и също във вашата зона на дома и роднините. Това новолуние е подходящо за нови инициативи, в които да участвате заедно с близките си. Инициативата може да бъде „да ходим по-често на гости на баба” или пък общ бизнес с роднини. Честно казано - първото май винаги е добра идея, а за второто се надявам да не разчитате само на Луната. Но ако все пак сте премислили добре и решите да се захванете с нещо подобно - новолунието е на ваша страна. Особено добре ще влияе в първите две седмици след петък и ако тогава предприемете действия, ще удължите ефекта до шест месеца.

В неделя Венера и Юпитер ще се срещнат и това ще ви се отрази в честност в любовните отношения. Ако има нещо, което е потенциално конфликтно, в дните около неделя ще имате възможност да отворите темата и да я обезвредите, преди да е детонирана. А ако няма нещо такова - просто се наслаждавайте на хубавото общуване с партньора си.

Рак

Колко е хубаво, че в петък Меркурий ще спре да е ретрограден, нали? А още по-хубаво е, че в същия ден ще има новолуние в Дева, в същия дом, в който Меркурий досега ви даваше смущения. Става дума за дома ви на комуникация и приятели, братя, сестри и съседи. Тоест - новолунието ще е много подходящо за вас да обедините сили с хора от тези категории и да сътворите нещо, което искате. Тъй като е новолуние, особено благотворно влияние ще имате върху дейности, на които слагате начало. Или накратко казано - помислете какво ви се иска да видите реализирано, за какво мечтаете, и повикайте на помощ някой приятел, роднина или съсед. С общи усилия ще постигнете много повече, а най-добри перспективи имат проекти, свързани с комуникация :)

В неделя пък Венера ще се срещне с Юпитер и това може да ви развърже езика. И то - в посока да изкажете директно мнението си по даден въпрос. Знаете, директността понякога носи риск от това някой да ви се обиди. От друга страна - може би пък е важно да си кажете каквото мислите, без да се съобразявате постоянно с някого. Преценете си какво предпочитате, но не забравяйте, че не е важно само другите да са спокойни - важно е и да могат да ви приемат, каквито сте и с това, което мислите.

Лъв

Хайде да си поговорим за пари, Лъвове :) И то - да си поговорим позитивно. В последните седмици Меркурий е ретрограден във финансовия ви дом и това може би носи известно напрежение във вас по отношение на паричните ви потоци. Още малко остана - в петък планетата на комуникацията ще спре да се върти ретроградно и ще може да си отдъхнете. И не само това е добрата новина, има още една - в същия ден ще изгрее новолуние, което отново ще е в Дева и във вашия дом на парите. Имате много благоприятни аспекти да изчистите неща, които „затапват” финансовото ви развитие и да измислите нови канали за доходи. Ако имате финансови тревоги или пък нямате такива, но искате да промените модела към по-добро, стъпките са следните: 1) Запазете спокойствие. Вие можете да привлечете пари, за вас предизвикателството е да ги канализирате и да балансирате с разходите; 2) Изчистете стари неща, които не ви носят полза, но са някакъв вид разход. Това може да включва продажба на вещи, даване на жилище под наем или прекъсване на някакъв разход; 3) Много подробен оглед на разходите и оптимизирането им; 4) Обмисляне на варианти за допълнителни доходи. Всичко това може да го обмисляте и планирате още през седмицата, но най-силен старт ще имате, ако започнете да действате в петък. Също така - ако работите по въпроса в първите две седмици на новолунието, ще може да удължите ефекта до шест месеца напред.

В неделя Юпитер и Венера, която е във вашия знак, ще се срещнат и това ще ви даде много добро влияние над професионалния дом. Влиянието е свързано с креативност, идеи и мислене „извън кутията”, Може би е добре уикенда да да оставите една част от мозъка си да мисли и за работа. Така, ако ви осени важната хрумка, ще я уловите на мига. Успех!

Дева

Нося ви много, много добри новини, скъпи Деви! Първо започвам с това, че Меркурий, който се върти ретроградно във вашия знак, ще се обърне в правилната посока още този петък. Смущенията, които усещахте по отношение на себевъзприемането си (външно и личностно) е време да спрат сега и вие да се почувствате стабилни и уверени. Другата много добра новина е, че в петък ще имаме новолуние във вашия знак. Новолунията са нещо като Нова година, когато изгреят в собствения ни знак. И сега това важи с пълна сила за вас. Ще имате много благоприятни аспекти да си поставите цели и да преследвате мечтите си. Ако търсите някаква промяна или пък искате да развиете още това, което сте и което правите - новолунието е времето да планирате и да пристъпите към действия. Бъдете смели, вярвайте в себе си и в труда си и ще успеете да постигнете желаното. Напомням, че ако направите първите стъпки в двете седмици, които следват петък, ще може да удължите благоприятното влияние до шест месеца напред.

В неделя Венера и Юпитер се срещат и е възможно тази среща да ви направи малко по-раздразнителни. Имайте го предвид, ако решите да кажете нещо по-рязко на някого. Не ви казвам да не се изразявате, казвам само да преброите първо до десет и после да прецените как да реагирате. В крайна сметка - нека всеки получи, каквото заслужава, нали така?

Везни

Скъпи Везни, вие по принцип сте си замечтани и гледате по-розово на живота, но напоследък и Меркурий доста ви омота главата, така да се кажете. Планетата на комуникациите е ретроградна във вашия дом на философски размисли, мъдрост и себерефлексия и като че ли прави по-трудно за вас да различавате фантазията от реалността. Това ще срещне своя край в петък, когато Меркурий се завърта в правилната посока и когато ще имаме новолуние в Дева в същия ви дом. Какво да правите ли? Да си помислите в каква посока искате да се развивате духовно и интелектуално и от какви мисли и вярвания желаете да се отърсите. Новолунието е много подходящо за нови предизвикателства и вие можете да го ползвате да ви даде енергия именно за това - да поемете по нов път на израстване. Разбира се, не е задължително да си купите билети за индийски ашрам или да направите рязка промяна във вярванията си (макар, че ако го искате - новолунието е подходящо за това). Може просто да пожелаете да промените нагласата си за нещо или пък реакцията си на определени обстоятелства в живота. Каквото и да е - вие имате афинитет към работа с мислите и вярванията си, така че не подминавайте възможностите, които Вселената ви дава сега.

В неделя Венера и Юпитер ще се срещнат и под това влияние на вас много ще ви се харчат пари. Само ви предупреждавам, вие сами си преценете дали и колко да похарчите. Просто имайте предвид, че ако не си купите, каквото сте си харесали, точно в този момент, вероятно то няма да изчезне завинаги… Тоест - може да се изчака ден два и да се помисли.

Скорпион

Как сте, уважаеми Скорпиони? Работи ли ви се в екип или не много? Питам, защото хороскопът носи добри новини именно в този аспект на живота ви. Първо и много важно - Меркурий, който се върти ретроградно във вашия дом на екипната работа, най-накрая ще спре да го прави този петък. Това означава, че смущенията, които сте чувствали при работата си с колегите, трябва вече да отпаднат и да ви потръгне гладко. Но има и още една много добра новина - в същия петък ще имаме новолуние в Дева, отново във вашия дом на екипна работа. Може и да не звучи като най-вълнуващия дом, който едно новолуние може да огрее, но нека да го обмислим по-внимателно. Ако се разбирате добре с колегите си, ще живеете много по-спокойно. А ако работите добре с колегите си, може да постигнете много важни успехи. Точно в тези две направления ще ви помага новолунието. А най-много ще ви помогне, ако имате някакви цели. И не само ако имате цели, а и ако направите първите стъпки по тях, още в двете седмици след петък. Така ще удължите благоприятното влияние до шест месеца след 15 септември. Желая успех!

В неделя Венера и Юпитер се срещат и имате много добри аспекти да се съберете с хора, на които разчитате и да измислите силни идеи, които имат потенциал за успех. Или пък да намерите неочаквано решение на проблем, пред който сте изправени. Това е и ден, в който по-ясно може да си проличи кой е с вас поради лоялност и кой просто иска да е „в мача”.

Стрелец

Скъпи Стрелци, ако последните седмици на лятото не са ви най-продуктивните възможни, не се притеснявайте - това е ретроградният Меркурий, който смущава вашия дом на кариерата. Обаче аз имам две много добри новини, касаещи този аспект от живота ви! Първата е, че Меркурий ще се завърти в правилната посока този петък и ще ви освободи от дребните спънки и напрежение, които внасяше. А втората е, че в същия ден ще имаме новолуние в Дева, което ще влее много силна енергия именно в дома ви на професионално развитие. Изведнъж ще се почувствате сякаш някой е снел тежест от раменете ви и вие можете да тичате напред леки, като вятъра. Препоръчвам ви да не губите време и да си поставите цели за кариерно развитие, след което да си набележите пътя към тях. Направете първите стъпки още в двете седмици, които следват петък и ще удължите благоприятното влияние до шест месеца напред. Не позволявайте никакви съмнения или странични дразнители да ви отклоняват от пътя към набелязаната ви цел. Успехът ви принадлежи, само трябва да минете пътя до него.

В неделя вашият покровител Юпитер ще се срещне с Венера и за вас уикендът може да премине в изтощителни опити да угодите и услужите на близките си. Това невинаги е лошо - понякога може да пренебрегнем себе си, в името на тези, които обичаме. Просто отбелязвам, че има шанс да се случи неусетно и после да се вайкате, къде са ви потънали силите и времето. Имайте предвид влиянието на планетите и се влагайте мъдро.

Козирог

Уважаеми Козирози, идвам с много добри новини! Още съвсем малко - до петък, и вие ще се усетите сякаш крилата ви са били защипани, а сега се освобождават. Първо Меркурий ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на приключения, учене и покоряване на нови хоризонти. Значи ако сте усещали някакви смущения по отношение на реализацията на планове за пътуване, за разширяване на перспективите или развитие - сега това трябва да спре. Втората добра новина е новолунието в Дева в същия този дом. И то ще се случи в петък и носи със себе си страшно много нови възможности. От вас се иска да отворите сърцето и съзнанието си и да помислите (мислете със замах) в каква посока искате да покорявате света. Някои от вас може да запишат ново образование, други - да организират далечно пътуване, а трети - да разширят дейността си извън граница. Каквото и да желаете - планирайте го сега и действайте след петък. Ако направите първите стъпки в двете седмици след петък, Луната ще ви помага в следващите шест месеца.

В неделя ще се срещнат Юпитер и Венера. Докато планетата на любовта е във вашия дом на силните емоции, Юпитер пък е в дома ви на флиртове и забавления. Срещата между двете планети може да ви направи по-емоционални от околните и е възможно да се почувствате неразбрани. Ако усетите нещо подобно, обмислете как да поднесете реакцията си на околните, така че да не получите задълбочаване, а решение на проблема.

Водолей

Връзките и интимността ще са приоритет, както и тайните и мистериите, скъпи Водолеи. И колкото и да звучи неясно, все пак идвам с добри новини и с перспективи за изясняване. Първо - най-накрая Меркурий ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на интимност този петък. Ако в последните седмици, докато планетата се въртеше наобратно, са ви измъчвали някакви съмнения по отношения на интимния ви партньор, след петък реалността ще се избистри и ще се изясните. Другото хубаво е, че в същия ден ще имаме новолуние в Дева, което ще освети именно дома ви на интимни връзки, еротика и тайни. За много Водолеи предстои период, в който да преживеят позитивни промени и развития в този аспект от живота си. Някои от вас ще се изяснят кого и колко обичат, други ще привлекат правилния човек, а трети и четвърти - ще се наслаждават на живота си като обвързани и необвързани. Периодът, в който ще ви действа благотворното влияние на новолунието може да се удължи до шест месеца напред, ако направите първи стъпки още в двете седмици, след петък. А какви стъпки ли? Такива, които ви нашепват страстта и вътрешният ви огън, Водолеи!

В неделя Юпитер и Венера ще се срещнат и пред вас ще излезе въпросът, колко внимание искате да обръщате на партньора си, колко внимание иска той/тя да му бъде обърнато и как да съчетаете двете величини. Не знам какво ще прецените, но искам да ви споделя, че няма смисъл от много голяма полемика, защото Юпитеровото влияние ще отмине и едва ли искате да се окаже, че сте направили голям проблем от малък.

Риби

Нося добри новини за Рибите, които са в партньорства, както и за тези, които искат да се обвържат! Първо - в петък Меркурий ще спре да се върти ретроградно във вашия дом на партньорствата и смущенията в тази сфера от живота ви ще намалеят драстично. Надявам се, че в ретроградния период сте загладили стари конфликти и сега ще можете да започнете на чисто. Защото определено в хороскопа ви се задава и нова, по-добра страница в партньорствата, а именно - новолунието. То ще се случи също в петък, в знака на Дева. В следващите шест месеца ще имате възможност да постигнете това, което искате за своите връзки. Обвързаните може да погледнат към ново благоприятно развитие на отношенията си с партньора. Необвързаните сред вас да не се правят на разсеяни (или да не се разсейват натурално), а да си отворят добре очите, защото май любовта ви чака зад някой ъгъл, уважаеми… Изобщо - най-доброто предстои, стига да поработите за него още в първите две седмици след петък, за да удължите ефекта до шест месеца напред.

Неделя ви е време за наслада и радост от живота. Венера и Юпитер се срещат и ще ви отворят желанието (а и ще ви дадат възможност) да изживеете безгрижно време, да се срещнете с приятели, да си купите нещо… Само да предупредя, че тези две планети в обединение може доста да ви подкокоросат (каква хубава дума) да харчите пари, та е добре да внимавате с това. Но все пак - порадвайте се на живота, колкото може, заслужавате си!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 14 септември може да ви разсмее в шоуто „София срещу провинцията”, което се провежда в рамките на Sofia Summer Fest. За повече информация вижте тук -> https://www.facebook.com/events/7394553037240203

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 11 Септември 2023 09:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам