logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 04.09 - 10.09.2023

Автор: Надя Брайт

Тази седмица целият хороскоп е свързан с влиянието на Юпитер. От понеделник до 30 декември тази планета ще бъде ретроградна в знака на Телец, а в петък ще се срещне със Слънцето. Първо ще дам обща информация, която е важна за представителите на всички знаци и след това ще продължа с отделните хороскопи.

Кой е Юпитер в астрологията? Юпитер управлява енергията на ученето, растежа, поемането на рискове, пътешествията, приключенията, излизането извън зоната на комфорт, искреността, късмета, кармата и вселенския ред, който е по-голям от индивида. Тази планета е и управител на зодия Стрелец и ако познавате знака, вече се ориентирате, че подкрепя правдата, вярата в добрите развития, управлява печеленето на пари, щедростта и връзката с децата.

Нека не забравяме, че ретроградността не е период, в който просто не ни върви в дадена област. Това е период на уроци, възможности за растеж и за решаване на стари проблемни ситуации, за да затворим страниците, които трябва, и да отворим нови пред нас.

Също така, вероятно много от вас знаят, но нека да го кажем и тук - ретроградното движение на планетите или както понякога аз го наричам - да се „върти назад” или „наобратно” е само привидно, спрямо положението на дадена планета със Земята в определен период. Реално никоя планета не се завърта наобратно.

След като имате тази информация, по-лесно ще разберете влиянието му върху вашия зодиакален знак.

Овен

Ще си говорим за пари, Овни. И то най-вече по темата как да ги задържате. В понеделник Юпитер ще се завърти ретроградно в Телец и вашия дом на парите и това ще продължи до 30 декември. Този период ще ви дава смесени сигнали. От една страна Юпитер е оптимист, обича рисковете и не е пестелив. От друга страна обаче, обратното му въртене е знак, че не трябва да се подавате на поривите за харчене. Вселенският ви урок докрая на годината ще бъде да премисляте къде насочвате паричните си ресурси и да не разчитате на нищо друго, освен на точни сметки и сигурни приходи. Естествено - всеки добре взет урок се награждава. И за вас ще бъде така. Ако успеете сега да бъдете разумни с парите си, първо - ще се спестите много главоболия и второ - ще си постелете  пре-богато за печалби през 2024г. „Трай, бабо, за хубост” е положението, скъпи Марсови чеда. Важното е, че хубост ще има накрая.

В петък пак Юпитер ще е център на събитията, този път ще се срещне със Слънцето. В този ден и два-три дни около него, ще ви се отрази много благотворно, ако направите някакво добро. Тази среща действа в зоната ви на щедрост, но нали се разбрахме, че пари няма да раздавате, та… Ще трябва да е нематериално добро. Разбира се, идеята не е да се мотивирате от това, че доброто ще ви се „върне”, но е твърде вероятно вселенската мъдрост да ви се отблагодари по неочакван начин. От вас остава само да приемете доброто, което идва обратно към вас, скъпи Овни.

Телец

Скъпи Телци, Юпитер може и да е главно действащо лице от планетите в хороскопа, но вие сте в главната роля на зодиакалните знаци тази седмица. Защото планетата на голямото учене и развитие е именно във вашия знак. Както вече сте прочели, от понеделник тази планета ще се завърти ретроградно и ще продължи да го прави до 30 декември. Как ще ви се отрази на вас ли? Ами добре, стига да го пожелаете. По време на ретроградния период ще имате възможност да поправите или дооправите нещата във всеки един аспект на живота си. Така ще може да приключите годината с чувство на удовлетворение и спокойно да затворите една страница, за да отворите нова. От вас се иска само да забавите темпото, да си дадете време за осмисляне на отделните аспекти от живота си, както и да бъдете откровени със себе си, какво бихте искали да е по-различно. Когато установите каква промяна желаете или, както се изразих по-горе - дооправяне на нещата, ще трябва да подходите спокойно и методично. С уверени и последователни стъпки може да постигнете максимума от това, което желаете.

В петък пък ще има един бърз транзит между Слънцето и отново Юпитер. В този ден и два-три около него ще имате много благотворно влияние по отношение на късмета си. Тоест - ако искате да пробвате какви са ви шансовете за нещо - сега е моментът да го направите! Разбира се - говоря за здравословни неща в живота, не за хазарт (за това никоя планета не помага). Но ако се чудите дали да се обадите на някой, за когото ви трепери под лъжичката, дали да пуснете CV за някаква работа или пък да проверите условията за записване на някакъв курс - давайте. Ако е вашето - ще стане и ще стане добре. А ако не стане - печелите знанието, че трябва да тропате на друга врата.

Близнаци

„Душевен мир” как ви звучи, скъпи Близнаци? Като нещо неособено нужно, нали? Само, че Вселената има други идеи, защото праща духовния учител Юпитер да се върти наобратно точно в дома ви, в който се търси душевния мир… Значи вашата задача от сега до 30 декември е да забавите малко темпото и да рефлектирате над нещата, които са ви се случили до този момент. Докъде са ви довели, къде искате да отидете, какво ще вземете с вас по пътя напред и какво искате да оставите… Все важни въпроси, за които ви трябва спокойствие. Спокойствието е трудно нещо. За постигането му се иска малко пускане на контрол, малко време за собствени нужди, малко да се спре надбягването със задачите и малко да се приспи желанието за един хубав купон. Вярвам обаче, че ви е възможно да го постигнете, защото за вас самите ще е благотворно и ще ви помогне да преминете на следващото ниво в развитието си, откъдето да постигнете още повече от това, което искате. Така, че - успокойте малко топката, за да може след Нова година да придобиете нова, по-хубава и по-скъпа топка.

В петък отново царят на късмета и кармата Юпитер ще играе на сцената, като този път ще се срещне със Слънцето. В този ден и два-три дни около него, вие ще имате много добри аспекти за сантиментални срещи и за общуване със скъпи хора. Сърцето ви ще бъде отворено за свързване, откровеност и взаимна любов и затова най-доброто, което може да си дадете през уикенда, е време с любимите хора.

Рак

В ретроградния си период Юпитер ще влияе на вашия дом на дейностите в групи от хора. Това може да касае приятелския ви кръг, групи по интереси, екипът, с който работите или друго подобно. Какво е важно да знаете за ретроградния период 4 септември - 30 декември? Че ще имате задачата да израснете в отношенията си с тези хора, да надградите това, което постигате заедно и да намерите нови подходи по пътя към общ успех. Много е важно да не забравяте, че Юпитер ще иска от вас да намирате неизползвани досега методи и решения, както и да бъдете открити с околните и да действате с вяра в бъдещето. Помнете, че разочарованията (ако има такива) са просто уроци и стъпала към по-добри развития.

В петък отново Юпитер ще играе на вселенската сцена и отново в дома ви, за който говорихме по-горе. Този път планетата на късмета ще се срещне със Слънцето. Петък и два-три дни около този ден са много подходящи за нови инициативи в екип, както и за заздравяване на отношенията с хората, с които се чувствате свързани като част от по-голямо цяло.

Лъв

Планетата на ученето и кармата ще се завърти наобратно във вашия дом на кариерата и професионалното развитие. Значи от този понеделник до края на декември имате задача от Вселената да позабавите малко темпото в работата, за да отсеете важните от по-малко важните неща. Вселенският ви урок в този период е, че нищо не трябва да е на всяка цена и че трябва да обърнете повече внимание на собственото си удовлетворение от работата си. Има едно трудно постижимо състояние на духа, в което не искаме, не настояваме и не очакваме. Подобно ниво на баланс е добре да откриете вие по отношение на кариерата си. Или с други думи - да правите това, което можете и да не хабите нерви и вълнения по неща, които са извън контрола ви. Ако вярвате в себе си, в силите си и в това, че заслужавате добри развития - вълните на житейското море ще изхвърлят на вашия бряг точно, каквото ви е нужно.

В петък отново Юпитер, отново в същия ваш дом, ще се срещне със Слънцето. В този ден и два-три дни около него е подходящо да развържете въображението си и да визуализирате колко далеч в професионалното си развитие искате да стигнете. Дните са подходящи за намиране на нестандартни решения на кариерни проблеми, както и на предприемане на стъпки за развитие. Може би точно сега е моментът за онзи курс или онази магистратура?

Дева

Скъпи Деви, изглежда, че планетата на пътуванията, приключенията и новите хоризонти Юпитер е именно в този ваш дом - на пътувания, приключения и нови хоризонти. Звучи чудесно, само е добре да се съобразите с ретроградния ѝ период, който почва сега от понеделник и ще приключи на 30 декември. Отсега докрая на годината планирайте много внимателно пътуванията си. Не се отказвайте, просто проверявайте детайлите. По-добре ще ви се отразят пътешествия, които ви връщат към минали преживявания, които да повторите или да подобрите по някакъв начин. В общи линии приключенията ви в този период ще бъдат по-ценни, ако през тях преработвате стари желания, отколкото ако се впускате в чисто нови хоризонти. Например - ваканция, на която да си припомните съкровени мигове с любим човек е за предпочитане пред нова дестинация. Обучение, свързано с надграждане на сегашна специалност, ще ви върви по-лесно от нова материя и др.под.

В петък пък Слънцето, което е във вашия знак, ще има много благоприятна среща с Юпитер (отново той). В този ден и два-три дни около него, вие имате възможност да заявите себе си по-ясно, да бъдете чути. Дните са подходящи да изкажете мненията си, които сте сдържали и да прецените кой е достоен да изслушва мненията ви и занапред. Отпушването на стаеното в нас действа освобождаващо и разчиства кръгозора за новите хоризонти. А Юпитер много обича, когато се случи последното, и ни зарежда с оптимизъм.

Везни

Скъпи Везни, Юпитер е във вашия дом на интимност, еротика и тайни и от понеделник ще се завърти ретроградно до 30 декември. Какво означава това ли? Означава, че ще се гмурнете много надълбоко в най-интимния си свят и неговото изучаване. Много задръжки, които имате от миналото могат да паднат, както и да се пренастроите по отношение на определени преживявания. Може да опитате неща, които преди не сте искали да правите или за които първият ви опит не е бил задоволителен. Ще имате нужда едновременно от силна връзка на доверие с партньора си, както и от свобода, за осъществите желанията си. Възможно е на моменти да изпитвате някакво неудовлетворение. В тези моменти си спомнете, че Юпитер покровителства разширяването на хоризонтите и нестандартните подходи, а това рядко минава без пречки, в което е и чарът му. Отдайте се на себеопознаване и цялостно осмисляне на концепцията за интимно свързване. Както и на концепцията си за тайна. Може би ще искате да разкриете някои от нещата, които пазите от другите. А може би ще осъзнаете, че трябва да пазите повече тайни. Какъвто и да е случаят - периодът има уроци в тази материя.

В петък Юпитер ще се срещне със Слънцето и това ще е благоприятен транзит. Особено благоприятен за вас ще е в любовен план. В петък и два-три дни около него ще имате много добри аспекти за започване на нова връзка, ако сте необвързани, или за прекрасно съвместно преживяване с партньора си. Значи просто гледайте да планирате календара си през уикенда така, че да имате време за любов.

Скорпион

Юпитер е във вашия дом на връзки и партньорства, скъпи Скорпиони и нека да видим какво ви е приготвил в ретроградния си период. От този понеделник до 30 декември ви предстои да поработите над връзките си. „Работата” зависи от това какъв ви е статусът в момента - обвързани отскоро, обвързани отдавна или необвързани. При всички положения  зависи и от миналите ви преживявания и какво от тях бихте искали да превърнете в урок и да надградите. Възможностите са безкрайни, защото колкото хора - толкова и житейски истории. Важно е да осмислите темата какво ви носи удовлетворение, как се свързвате с партньора си и как показвате нуждите си. Както и дали чувате нуждите на близкия си човек. Тези въпроси са от изключителна важност за оценяване на потребността от промяна в отношенията, както и за хората, които търсят партньор в момента. Юпитер работи за развитие, за позитивен резултат и за напредване, чрез истината. Така, че имате подкрепата му да достигнете възможно най-високите нива на удовлетворение във връзката си. Трябва само да бъдете абсолютно честни със себе си и да сте готови да бъдете открити и уязвими пред партньора си.

В петък Юпитер пак ще се изяви и ще се срещне със Слънцето. Това ще бъде много благоприятен транзит, който на вашия знак ще се отрази в дома на работата в екип или комуникацията с групи от хора. В петък и два-три дни около този ден е подходящо да съберете екип за нов проект или да отдадете на хората от екипа си заслужено уважение, като им покажете, колко ги цените. Последното е винаги ценна инвестиция в бъдещите начинания.

Стрелец

Така, такаа… Вашият повелител Юпитер ще е ретрограден в Телец и в дума ви на служба, ежедневни навици и грижа за себе си. Това означава, че до 30 декември имате задача да позабравите чаровното отношение тип „над нещата” към проектите си и да оглеждате детайлите. Ако искате да се развивате и да имате успех - ще ви бъде дадено. Условието обаче е да не пропускате стъпки, да бъдете внимателни към подробностите и да проявявате нужното търпение. И да, знам, че тези неща не ви допадат особено… Но помислете - ако нещо ни се удава, то никакъв урок няма в практикуването му. А ако няма урок - за какъв растеж може да се говори? Значи какво излиза? Ако искате накрая на тази година да сте по-силни, по-умни, по-успели и по-удовлетворени, ще трябва да бъдете внимателни и последователни. Нека оптимизмът ви не ви оставя, но забравете за известно време да се осланяте на късмета си. Вие сте напълно способни да постигнете всичко, което искате, със собствените си усилия. И така и ще стане докрая на тази година.

В петък отново управителят ви Юпитер ще играе, този път ще се срещне със Слънцето. В този ден и два-три дни около него имате много добри възможности за установяване на печеливши бизнес начинания или на полезни инициативи. Ако ви дойде някаква идея - не я пускайте да си замине и не отлагайте, а направете стъпки за осъществяването ѝ. Успех, скъпи Стрелци!

Козирог

Добре си живеете, Козирози, с веселия Юпитер в дома ви на флиртове, слава и гламур… Ще продължите да си живеете добре, но малко по-бавно, докато тази планета е ретроградна в периода от понеделник до 30 декември. Възможно е да се окаже, че искате забавленията да ви носят малко по-дълбок смисъл от просто весели повърхностни преживявания. Вероятно ще имате моменти, в които ще се връщат стари емоции и това ще е знак, че части от миналото ви чакат да се помирите с тях, за да може да продължите напред. За Козирозите, които са влезли в нова връзка, следващите месеци ще са време за разкрития, които може и да ви сближат още повече с партньора ви, а може и да ви наведат на други мисли. Всъщност - каквото и да става, няма да има скрити-покрити неща, защото Юпитер не работи така. Дори, когато е ретроградна, тази планета ни потиква към искреност до последно. Това важи и за обвързаните Козирози - вероятно все още има какво да споделите на половинката си, по отношение на романтичните си интереси, нали? Също така - премисляйте добре публичните си изяви, действайте с повече планиране и сведете импровизациите до минимум.

В края на седмицата отново нашият герой Юпитер ще участва, този път ще се срещне със Слънцето. Тази среща е благоприятна и в петък, както и два-три дни около него, е благоприятно да направите нещо извън зоната си на комфорт. Каквото и да е, стига да усещате потребност от освобождаване и от нови хоризонти - сега е моментът да надмогнете себе си в името на… себе си. Успех, Козирози и се забавлявайте!

Водолей

Уважаеми Водолеи, продължаваме с фокуса, който Юпитер е сложил върху вашата зона на дома. Сега, предвид на ретроградността на планетата, която започва в понеделник и ще приключи на 30 декември, нещата малко се обръщат, разбира се. Ретроградният период предполага олекотяване на графика, поемане на по-малко ангажименти и обръщане на перспективите с цел усвояване на уроци. Или иначе казано - пише ви се да си стоите повече вкъщи, със семейство и роднини, както и да преосмислите отношенията си с тях. Разбира се, не е нужно преосмислянето да води до радикални промени. Може да доведе само до калибриране. Или пък до по-силно свързване с близките. Периодът е подходящ и за ремонти и подредба на дома. По-добре е, ако ще започвате ремонт, да го направите след 15 септември, когато Меркурий ще спре да е ретрограден. И нещо важно - не се колебайте да търсите подкрепа и да черпите сила от семейството и роднините си. Никой не трябва да очаква само да давате.

Петък и два-три дни около този ден са ви подходящи за флиртове и забавления. За необвързаните е добър шанс да направят крачки към обекта на романтичния си интерес. Юпитер и Слънце ще се срещнат тогава и ще бъдат особено благосклонни към желанието ви да пофлиртувате, да се позабавлявате и съответно - да дарите някого с радостта от романтичното си внимание. Ако сте обвързани - не пропускайте да изненадате половинката си. Изобщо - слагайте най-съблазнителната усмивка и се впускайте, скъпи Водолеи!

Риби

Скъпи Риби, за вас Юпитер действа в дома на комуникацията и докато е ретрограден, ще трябва да сте по-внимателни към общуването си. Може би докрая на годината ще бъдете малко по-откровени, отколкото сте свикнали… Да не кажа директни, даже. Но колкото и това да дразни дипломатичната ви натура, може пък и да е за добро. А може и да се забъркате в някаква ситуация, но ако случайно стане така, помнете, че уроците са за добро. Може да го напомните и на събеседниците си, ако много се засегнат нещо… Така или иначе възможности за „загубени в превода” винаги има и не това е най-важното. Най-важното е да преглеждате важната част от комуникацията си, която минава писмено, както и да четете договорите, които ще подписвате по няколко пъти. Напомням, че договори е добре да се подписват след 15 септември, когато Меркурий спира да е ретрограден. И ако ви писва вече от ретроградни планети - да знаете, че и на мен ми писва, но такъв е периодът. И такава ни е Вселената, просто, нямаме друга. А ако ви предстоят публични изяви докрая на годината - пишете си речите предварително и ще минават гладко.

В петък героят на седмицата Юпитер, ще се срещне със Слънцето и в този ден и два-три дни около него, за вас ще е много благоприятно за разговори с партньора (личен, служебен или и двете). Ако имате нещо за изясняване - шансовете да успеете да се изясните са много добри. Ще трябва обаче и вие да сте гъвкави в убежденията си и да допуснете да ги промените. А ако нямате такава тема, просто се радвайте на разбирателството помежду си - това никак не е малък подарък от планетите.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

На 14 септември може да ви разсмее в шоуто „София срещу провинцията”, което се провежда в рамките на Sofia Summer Fest. За повече информация вижте тук -> https://www.facebook.com/events/7394553037240203

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 04 Септември 2023 20:34
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам