logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 10.07 - 16.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Вашият повелител Марс в понеделник ще се премести от знака на Лъв и вашия дом на флиртове, романси и гламур и ще влезе в Дева и дома ви на навици, служба и грижа за себе си. Промяната от парти настроение към систематизиране на рутината ще е осезаема, но и със силно положителен знак. До 27 август ще бъдете задвижвани от огнената енергия на покровителя си, за да установите точно такава рутина в живота си, каквато би ви помогнала да сте по-ефективни, по-здрави и по-удовлетворени. Само напомням, че няма нужда да се хвърляте с главата (рогата) напред и да правите кардинални промени от утре. Настройте се спокойно за целите си, обмислете стратегически какво искате да промените и подходете систематично към целта. А целта може да е всичко, свързано с ежедневния ви живот - от начина на хранене, през разпределянето на времето между работа и почивка и захващане с ново хоби до взимане на участие в проект с общественополезна цел или включване в кауза. Важното е да помните, че каквото и да правите, мотивацията ви трябва да е вие да сте по-добре, а не да се тормозите с излишни амбиции. Успех желая, ще станат нещата, Овни!

Във вторник още една планета ще смени знака. Това ще бъде Меркурий, който ще се премести в Лъв и вашия дом на романси, флиртове, популярност и гламур. До 27 юли имате всички необходими аспекти да заблестите ярко на който небосклон си пожелаете. Съветът ми е да излизате от вкъщи винаги в топ форма и нагласени, защото твърде вероятно е някой шанс, под формата на нов обожател или ценен професионален контакт, да изскочи, дори когато не го очаквате. В този период не пестете красноречие, не бъдете скромни и внимателно запомняйте кого срещате, защото контактът може да се окаже полезен.

Телец

Скъпи Телци, предстоят ви няколко седмици, през които ще бъдете на върха на романтичните си възможности и шансове. Не коя да е планета, а огненият Марс ще влезе в Дева и вашия дом на романтиката, флиртовете, славата, гламура и всичко блестящо. До 27 август се постарайте да се възползвате максимално от разпаления огън на страстта. Обвързаните - да обърнат внимание на половинката си и да си осигурят време за романтични секси преживявания заедно. Необвързаните да не си стоят вкъщи или да се движат само с едни и същи хора, а да посещават повече и различни нови места и да правят запознанства. Дайте на хората от чара си Телци, те са жадни за него! Като че ли лятото не ви е любимият сезон да бъдете много активни, защото цялата тази жега и пътувания малко ви напрягат (малко само), но… щом Марс е казал, че сега му е времето за любов, наистина предлагам да включите в спокойния си сърдечен ритъм и малко салса трели и да се насочите към любовните преживявания с танцова стъпка.

Във вторник още една планета ще смени знака си на пребиваване и това ще бъде Меркурий, който ще влезе в Лъв и ще стои там до 27 юли. Планетата на комуникациите ще влияе на вашата зона на дома и е добре да обърнете специално внимание на това кого каните в своята крепост и как ви действа общуването с него/нея. Докато Меркурий е в Лъв ще имате нужда да канализирате енергията, която е свързана с дома ви, да я успокоите и стабилизирате. Имате добри аспекти за общуване с женски фигури, както и за решаване на стари или скрити семейни конфликти. Изобщо - мотото на този период е „Спокойствие и топла храна” (което вие всъщност си обичате, Телци).

Близнаци

Мили ми Близнаци, всички на море, а вие - ремонт, та ремонт… Ако още не сте усетили това страстно желание за трансформация на дома - ще го усетите съвсем скоро. В понеделник Марс влиза в Дева и във вашата зона на дома, като ще резидира там до 27 август. В този период огнената енергия на червената планета ще ви мотивира да правите промени по своя дом. Като цяло това е супер - креативно и полезно занимание. Само внимавайте Марс да не ви инжектира свръхамбиция и да започнете бързо да осъществявате недопланирани дейности. Колкото и да сте ентусиазирани, да ви е леко на душата и да вярвате в способностите си - планирайте добре. Все пак не ми се иска, заради единия Марс, да трябва да изкупувате вина пред хората, с които живеете, заради прибързано бутната стена, например…

Във вторник ще има още едно важно движение на планетите. Вашият чаровен повелител Меркурий ще се премести в Лъв и в дом ви на комуникацията. Предвиждам, че до 27 юли ще бъдете един феномен на общуването, публичното говорене и търговията. Направо факир… Не знам как да го кажа по-ясно. Възползвайте се от периода, за да си продадете идеите (може би тази за ремонта - на половинката си, не знам), да завържете нови приятелства и да изгладите неразрешени конфликти от миналото. И също - не забравяйте да използвате този период, за да се забавлявате яко в шумни и пъстри компании.

Рак

Скъпи Раци, в понеделник Марс ще се премести от Лъв в Дева и във вашия дом на социалните контакти. Марс е огнен, мотивиран, на моменти агресивен и със сигурност - няма как да не забележиш енергията му. Точно по този начин ще повлияе и на вас, когато става дума за публични изяви, излизане с компания или общуване с по-широк кръг от хора. Очаква се до 27 август да бъдете в пика на популярността си и това да ви хареса. Също се очаква лесно да се палите, да влизате в спорове и изобщо - да създавате шум около себе си. Вие си преценете кое колко си струва и доколко ще навреди на имиджа ви. Моят съвет е да не изпускате баланса и да се опитвате повече да се радвате на общуването и изявите си, отколкото да раздавате справедливост, но… В крайна сметка постъпете както ви диктува нежното, но твърдо Рачешко сърце.

Във вторник пък Меркурий ще се премести от вашия знак и ще отиде в този на Лъв. Планетата на комуникациите ще бъде в Лъв и във вашия дом на финансова сигурност до 28 юли. Това е време, в което е подходящо бързо да се ориентирате към печелене на пари и оптимизация на бюджета. И тъй като е лято и спестяването ми се струва като мисия невъзможна, бих обърнала внимание по-скоро на идеята да печелите повече, Помислете от какво може да изкарате допълнителен доход и дали не е дошло вече време да поискате повишение на заплатата. Желая ви успех и свежи финансови попълнения, Раци!

Лъв

За каквото и да ви говорят - става дума за пари, Лъвове. Поне от понеделник до 27 август, когато Марс се мести от вашия знак в този на Дева и домът ви на финансова сигурност. Енергията на червената планета е силна и експлозивна, като самите вас. Затова е много важно накъде ще я насочите по отношение на парите. Разумното ще е да помислите за нови доходи и печалби. А другата страна на монетата е, че може да почувствате неудържимо желание за харчене. От вас и вашата визия за бъдещето зависи как ще се възползвате от този период. Не, че искам да ви съветвам, но… Изборът, по отношение на полезност е ясен. Въпросът е да заложите на систематичност и да не се подвеждате по импулсите си. Успех и да почерпите след няколко седмици!

Във вторник Меркурий ще влезе във вашия знак и до 28 юли ще работи за вашето себеизразяване. В каквато и посока да искате да се себеизразите (т.е. да се покажете, да демонстрирате силните си страни или просто - свободно да бъдете себе си), планетата на комуникациите ще ви съдейства. Ако искате да постигнете успех в работата - сега е моментът да прегледате стратегията си, да оправите детайлите и да се впуснете да продавате идеите си. Обърнете внимание и на профилите си в социалните мрежи - все пак Меркурий покровителства технологиите. Периодът е добър да ухажвате, както и да блестите като душата на компанията. За Лъвовете, които имат блогове, влогове или др.под. публични изяви - промотирайте се без свян, сега е моментът повече хора да ви видят и да ви заобичат. 

Дева

Марс влиза във вашия знак от понеделник до 27 август и… Внимание! Идва време да обърнете фокуса към себе си и да се поставите на първо място, скъпи Деви. Марс е силна планета, енергията му е огнена, експлозивна, даже може да премине и в агресия. Задачата ви в този период ще е да успеете да поставите граници на околните, да приоритизирате своите желания и, в работен план, да изтъкнете заслугите си, но и да не влизате в излишни битки. Като цяло на вас не ви е присъщо да поставяте грубо другите на мястото им, но в следващите седмици може да ви се прииска точно това да правите. Няма да ви казвам да се въздържате, защото някои хора си го заслужават… Ще ви кажа само да си преценявате кое поведение ще е по-печелившо за вас и да действате, според своите интереси. В крайна сметка - сега ви се е паднало Марс да ви подкрепя и да насърчава показването на индивидуалност.

Във вторник ще има още едно движение на планетите - Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на интроспекция, поставяне на край и лекуване до 27 юли. Тъй като Меркурий управлява комуникацията, вашата себерефлексия в този период ще бъде насочена предимно към този аспект на живота ви. Някои от вас ще се разделят с модели на общуване, които не работят добре за тях. Това не е толкова лесно, колкото звучи, защото промяната на комуникацията означава всъщност промяна на отношенията и започва с осмислянето на отношението ни към самите нас. Не е лоша тази храна за размисъл, макар и да не е лесно смилаема. Хубавото е, че планетите ще са на ваша страна по пътя ви. Желая успех и спокойствие!

Везни

Две различни влияния се преплитат в хороскопа ви, Везни и от вас ще зависи, дали ще се лутате в крайности или ще успеете да ги комбинирате някак. Предвид балансиращия ви знак, залагам на второто, но нека да видим…

В понеделник Марс ще влезе в Дева и вашия дом на приключване, лекуване на рани и себерефлексия. Огнената планета ще резидира там до 27 август и през това време ще имате възможност да преосмислите битките, които сте водили, какво сте научили, кое е по-добре да оставите зад гърба си и кое не искате да оставяте така. Енергията на Марс по-скоро ни бута в посока да се съревноваваме и да не забравяме, но вие призовете вродената си мъдрост и преценете кое ще е по-полезно за вас. Може би понякога е достатъчно просто да прекратите контакт с някого или пък да го избутате по-навън в приятелския си кръг, без да влизате в конфликт с този човек. А друг път удовлетворение носи само ултимативната победа. Както и да решите да действате, важното е в основата на това решение да не стои спонтанен импулс.

Във вторник Меркурий ще се премести в знака на Лъв и вашия дом на социалните контакти. И тук се среща противоречието, за което споменах в началото. Докато Марс действа на по-дълбоко ниво и е способен да предизвика конфликти с околните, Меркурий ще ви потиква да излизате навън, да се срещате с хора и да общувате с тях. Значи до 27 юли е добре да комбинирате тези две влияния така щото хем да ви е леко на душата и да се забавлявате с компании, хем да няма пострадали, в случай че Марс спонтанно ви прати факс. Аз вярвам в балансиращата ви същност, всичко ще бъде наред!

Скорпион

Ще трябва да станете много общителни в следващите седмици, Скорпиони. Спокойно, в името на вашите успех и забавление е.

Първото влияние в тази посока ще е на Марс, който този понеделник влиза в Дева и във вашия дом на груповите активности до 27 август. Това е период, в който да разширите своя кръг от контакти. Обърнете внимание на поканите за събирания, които не са от вашите близки познати и посетете възможно най-много. Периодът е подходящ за нови запознанства, които може да са ви полезни във всякаква насока. Освен това Марс ще ви даде от своята огнена енергия, така че ще правите ярко впечатление навсякъде. За необвързаните е подходящо да потърсят новата си половинка именно на събития, на които ще има повече хора. Като цяло - покрай новите забавления, може да намерите и хора, които да останат с вас за по-дълго в живота ви.

Меркурий ще има подобно влияние, свързано с професионалния ви живот. Във вторник планетата на комуникацията влиза в Лъв и във вашия дом на кариерно развитие до 28 юли. Отново ключово за вас ще бъде да създавате връзки и контакти, както и да обърнете внимание на отношенията си в екипа, в който работите. Покажете добрите си страни на всички, които имат някакво отношение към кариерния ви път. Това си е една инвестиция в бъдещето. А и ако отделите време да си поговорите свободно и задълбочено с хората, с които работите, може би ще чуете много полезни неща. Ключовото е да чуете - изслушването ще е вашият път към успеха. Макар и енергията на Меркурий да ни действа повече да се изразяваме, вие бъдете по скорпионски мъдри и задействайте уменията си за слушане. Това не само ще ви спечели приятели, но и ще ви даде най-важното - информация.

Стрелец

Лято, лято, ама… Вас ще ви завладее амбицията, скъпи Стрелци. И като казвам „ще ви завладее”, имам предвид тежката артилерия - Марс. В понеделник огнената планета, която е епитом на амбиция, ще влезе в знака на Дева и вашия дом на кариерното развитие. До 27 август имате много благоприятни шансове да изкачите поне едно стъпало нагоре в кариерната стълбица. А може и повече, стига да сте решили да гледате по-нависоко и надалеко. Напомням, че вашият знак напредва по-добре ако работи в екип, макар и понякога да ви се струва, че околните не разбират какво точно трябва да свършат. Все пак, не се предоверявайте на визионерските си способности, а се опитайте да привлечете най-много ресурси към осъществяването на идеите си. И да - понякога астроложката ви гледа на хората като на ресурси, но вие не казвайте на никого, то си остава между нас. Имате добри аспекти за привличане на по-опитни и по-влиятелни хора от вас за постигане на целите си. Може би е време да предложите на шефа си онази своя идея, за която засега само си мислите? Или пък да се осмелите да се представите пред някой по-голям клиент? Към каквото и да гледате - Марс е на ваша страна, така че не изпускайте шансовете.

Във вторник имаме още едно движение на планетите - Меркурий ще се премести в знака на Лъв и вашия дом на приключенията и пътуванията. Това ме успокоява, защото не ми се иска Стрелците само да работят това лято… До 28 юли се отдайте на пътувания или на резервиране на пътувания, защото хем ви се пише, хем това е, което най-силно ви зарежда с положителна енергия. Ако има обстоятелства, които ви пречат - не им се поддавайте, а помислете за достъпни дестинации. Има ли желание, има и начин, Стрелци (на кого го казвам)!

Козирог

Ще ви обземе силно желание за покоряване на света, Козирози. Или поне за неговото обикаляне… В понеделник Марс влиза до 28 август в Дева и във вашия дом на приключения и пътуване. Силната, експлозивна енергия на Марс ще ви накара да гледате към хоризонта с копнеж и решителност. Ако питате мен - дайте на сърцето си каквото иска. Единственото, за което да внимавате е да не вземате решенията си твърде импулсивно, под влияние на огнената планета. Също така - ще имате влияния за пръскане на пари, както и да си угаждате с хедонистични удоволствия. Не бих казала, че това е кой знае колко лошо… Просто е добре да следвате някаква здравословна граница, за да не стане от играчка - плачка. В крайна сметка - в позитивния си аспект Марсовото влияние е да обиколите, колкото се може повече от света, да научите нови неща, да напълните душата си с нови преживявания и да поглезите и тялото си с нови вкусове и аромати. Някои Козирози ще се възползват от енергията на периода и ще направят крачки към кариерен просперитет. Пожелавам ви бурно лято с най-доброто от Марс, Козирози!

Във вторник ще има още едно движение на планетите - Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на еротиката и интимността до 28 юли. Тъй като планетата управлява комуникацията, романтичните ви преживявания ще бъдат свързани с общуване на много нива. Някои от вас може да се отдадат на търсене на по-повърхностни еротични забавления и това е също добра идея. Но други (и то, като че ли повечето) ще се потопят по-дълбоко в изследване на интимността, свързването с партньора и опознаването на взаимните фантазии и желания. Напомням, че сте под влияние на Меркурий и опознаването ще се случва по-добре през разговори (може и мръснишки). Забавлявайте се, Козирози!

Водолей

В понеделник Марс ще се премести в Дева и във вашия дом на интимност и еротика, така че до 27 август ще ви стане доста горещо, Водолеи. А и не само на вас - на обекта/ите на желанията ви - също. Марс е с много силна сексуална и завладяваща енергия, така че предвиждам, че на някои Водолеи лятото може да премине като на Дон Жуановци. Други от вас обаче ще се задълбочат в темата с интимността, като ще се стремят да открият истинско, напълно удовлетворяващо свързване с един партньор. За тези от вас, които не са в обявена сериозна връзка, това ще е период, в който да разберете дали искате да прекарвате времето си с този човек или бихте желали да намерите нещо друго. Много Водолеи ще открият за себе си какво търсят в интимността. От самите вас обаче зависи, дали наистина ще се впуснете в търсене или ще оставите животът да тече по своему.

В периода на Марсово влияние е възможно да създадете и бизнес съдружия или други колаборации, свързани с професионалното ви развитие.

Във вторник още една планета ще се раздвижи - Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на сериозните връзки до 28 юли. Тъй като Меркурий управлява комуникацията - ще имате някои комуникационни предизвикателства в този период. Или пък другите ще имат предизвикателства с вас, знам ли… Въпросът е, че имате влияние да бъдете откровени и да си кажете неща, които по една или друга причина спестявате от известно време. Не си представям някакъв Армагедон, но все пак може да възникнат някои предизвикателства. При всички положения помнете, че и най-лошата истина е по-добра от най-добрата лъжа и не се потискайте излишно.

Риби

В понеделник Марс ще влезе в Дева и във вашия дом на партньорствата, така че до 27 август връзката/ите ви ще е приоритетна тема. Марс е силна, експлозивна, сексуална енергия и точно това може да усетите в интимната си връзка. За необвързаните Риби е добре да си позволят да потърсят партньор извън обичайните места и събирания, на които се движат. Марс е благосклонен към откриването на нови територии и обича поемането на рискове. Обвързаните Риби да се заемат с покоряването на нови територии заедно с любимия си човек. Това е, което ще влее гориво във връзката ви и ще накара самите вас да се чувствате по-добре - приключенията. Разбира се, напомням, че Марс често ни потиква към необмислени рискове, а вие самите имате навика да виждате нещата по-безпроблемни, отколкото са всъщност, затова е добре да внимавате точно в какви приключения се забърквате.

Периодът е подходящ и за промени във връзката на тези Риби, които имат нужда от това. Просто Марс няма да изтърпи да се съобразявате с обстоятелства, които не са по вкуса ви.

Във вторник ще има още едно разместване на планетите - Меркурий ще влезе в Лъв и във вашия дом на навици и грижа за себе си до 28 юли. Поставете здравословния начин на живот като приоритет в този период и това ще ви се отплати. Меркурий особено силно ще ви помага, ако вземете решение да въведете полезни навици или пък да се отървете от някои вредни такива. Влиянието е подходящо да поставите основите на дългосрочна промяна. Използвайте приятния летен сезон, за да инвестирате в здравето си - това винаги се отплаща. Разбира се - направете го по забавен начин, а не с лишения, защото това е, което Меркурий обича.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп комедия: https://www.facebook.com/events/635050341671478

Как решава Надя политическия тест на Флора в подкаста на БНР вижте ТУК

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 10 Юли 2023 19:56

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам