logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 12.06 - 18.06.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

В събота Сатурн, този сериозен планетарен учител, ще се завърти ретроградно в знака Риби и във вашия последен дом - на слагане на край и лекуване на травми. Ретроградното въртене на структуроопределящата планета ще продължи до 4 ноември. Това е немалък период, в който ще имате възможност (а и това си е задача от Вселената) да преработите нещата, които трябва да останат в миналото ви, за да продължите напред. Знам, че представителите на вашия знак възприемат продължаването напред като действие, е което прескачат от едно нещо на друго и никога повече не се обръщат назад. Само, че освен Овни сте и хора и невинаги става точно така. Понякога животът ни продължава в някаква посока, но части от нас остават в старото преживяване. И не, няма да ви лъжа - Сатурн няма да направи лесни трансформациите ви. За сметка на това - ще ги направи устойчиви. Така, че ако желаете качествена промяна и искате да се отървете от емоционален багаж - ползвайте този период, дори и да ви изглежда малко по-трудно, отколкото ви се иска. Ако усещате нужда от помощ - не се притеснявайте да се обърнете към специалист - терапевт или коуч, вероятно това ще улесни процесите. Желая успех и очаквам, когато преплувате до другия бряг, да сте по-силни, а в душата ви да е леко.

В неделя ще имаме и новолуние в Близнаци, което за вас ще е доста забавно влияние. Всякакви активности, свързани с излизане с приятели или пък с други компании, посещаване на събития и изобщо - добро прекарване на времето, ви се пишат и ви очакват. Новолунията поставят нови начала и вашите новости в следващите месеци ще бъдат именно в сферата на посещаването на различни събития и мероприятия. А какъв късмет ще ви срещне там зависи само от вас - къде ще изберете да отидете, за какво ще имате очи да видите и пр. Весело изкарване, скъпи Овни!

Телец

В събота планетата на житейските уроци Сатурн ще се завърти ретроградно в знака Риби и вашия дом на общности и технологии. Обратното въртене ще продължи до 4 ноември, като в този период ще имате една-две задачи от вселената. Първо - обърнете внимание на дигиталното си представяне и присъствието си в социалните мрежи. Много често хората си съставят мнение за нас, според това, което сме публикували и е добре да помислите стратегически какво впечатление искате да оставяте вие. Особено важно е за тези от вас, които искат да имат определен професионален имидж. В наши дни възможностите за нова и интересна работа дебнат на всеки ъгъл в интернет пространството - направете така, че птичето на щастието да поиска да кацне на вашето рамо (или профил). Второто, на което е добре да обърнете внимание е, от какви общности сте част. Дали мястото ви е точно там, където сте се присъединили? Ако не - къде е по-добре за вас да бъдете? А ако да - какво може да направите, за да допринесете повече за общността си? Все хубави въпроси, които могат да ви донесат не само чувство за удовлетворение, но и нови възможности за развитие.

В неделя ще имаме новолуние в Близнаци, което ще освети вашия дом на финансовата сигурност. Възползвайте се от положителното влияние - то може да сложи начало на промени към подобряване на благосъстоянието ви. Започнете да работите по финансовите си въпроси още в първите две седмици след неделя, за да може да удължите влиянието за следващите шест месеца. А как да работите ли? Прегледайте си бюджета, направете възможното, да го оптимизирате, опитайте се да промените перспективата, от която гледате на изкарването на пари и да мислите „извън кутията” - така ще ви дойде идея за увеличаване на доходите. Именно увеличаването на доходите е фокусът на това новолуние за вашия знак, но не забравяйте - ако не работите и за финансова сигурност, колкото и пари да изкарвате, ако само ги харчите, това е просто оборот. Но знам, че когато стане дума за Телец, не е необходимо много да се обяснява за парите - вие знаете как да се справяте с тях. Сега и Луната ще помага, така че - пълен напред, уважаеми!

Близнаци

В събота Сатурн - планетата на уроците и на структурните промени, ще се завърти ретроградно в знака Риби до 4 ноември. Ретроградното влияние ще бъде във вашия дом на професионалното развитие. И сега, докато въздъхвате раздразнено, нека ви споделя нещо. Има два начина, по които да гледаме на ретроградните влияния. Единият е като на период изпълнен със спънки и пречки. Другият ( и аз ви препоръчвам именно него) е като на време, в което имаме задача да изчистим излишния багаж и нерешените въпроси, които ни тежат по пътя ни и да продължим напред с по-ясен поглед и нови сили. Именно затова може да ползвате и Сатурновата ретроградност в професионален план. Направете си равносметка, дали професионалният ви път ви носи удовлетворение, какво бихте искали да е по-различно, има ли нещо, с което просто сте свикнали, но ви причинява дискомфорт и кои са тези ваши качества, които могат да се променят за добро. Имайте предвид, че Сатурновото време не покровителства импулсивните решения и бързите промени. Стратегически, добре обмислени и търпеливи стъпки ще ви изкачат на следващо професионално стъпало. Няма да ви лъжа - ще бъде трудно. За сметка на това - ще има смисъл. Успех!

А много хубавата новина, която имам за вас е, че в неделя ще имаме новолуние именно във вашия знак! За вас това събитие е нещо като нова година - време за вземане на решения и поемане в избрани посоки. В първите две седмици Луната ще увеличава като лупа вашите качества и ще намагнетизира персоната ви, където и да се появите. Именно поради това не бъдете лекомислени, а избирайте грижливо къде и с кого да прекарате времето си. Поставете си цели за следващите шест месеца и дерзайте за тях и новолунието ще помага. С тази приятна прогноза завършвам хороскопа ви и ви оставям да обмислите новите си дръзновения :)

Рак

В събота планетата на уроците и на устойчивите решения ще се завърти ретроградно в Риби и във вашия дом на общуването с другите, приключенията и ученето до 4 ноември. Влиянието на този ретрограден период може и малко да ви смути, но при всички положения има потенциал да ви научи на много неща и да излезете едни по-добри Раци от него (ако изобщо има накъде, разбира се). Умението ви да балансирате своята откровеност с преценката си кога другите биха могли да я понесат, ще бъде поставено пред предизвикателства. С други думи - възможно е до ноември да се изказвате по-директно, отколкото е полезно. Вероятно това ще ви донесе уроци, които ще ви направят по-добри в общуването. Знам, че много от вас се сърдят, когато другите не ги послушат за нещо, но… Хубаво е да се научите, че колкото и да е ценно мнението ви, в някои случаи може да си остане само за вас. Именно това е едно от нещата, които Сатурн ще ви помогне да осъзнаете. Не е много приятно, но пък е много полезно. Периодът е подходящ да подготвите и обмислите стартирането на нов проект, свързан с международна дейност или пък с учене. Планирайте добре, защото това е, което Сатурн ще благоприятства. А след началото на ноември може да се изстреляте като совалка, без никакви задръжки.

В неделя ще имаме новолуние в Близнаци, което ще освети вашия последен дом - този на слагането на край и лекуването на травми. Това е много положително влияние, защото ще ви даде възможност да надмогнете и забравите нещо старо, което ви тежи. Това ще ви даде емоционална свобода и енергия за успех, така че направо да се почувствате като чисто нови Раци. Е, за щастие - не съвсем нови - ще си имате качествата, опита и стремежите, просто ще сте се отървали от стари тежести. Използвайте първите две седмици след неделя, за да поработите над скрити и нескрити емоционални тежести - тогава влиянието ще е най-силно. Успех, Раци!

Лъв

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно в Риби и във вашия дом на интимността и секса и ще продължи този свой курс чак до 4 ноември. И тук трябва да ви светна една лампичка за внимание, скъпи Лъвове… В ниските си проявления това влияние може да предизвика обсебеност и ревност. Всяка връзка има своята динамика и в никакъв случай не искам да ви казвам, че ако ревнувате, то задължително ще е без повод и всичко ще е заради Сатурн. Просто ви съветвам да се опитвате да балансирате силното желание да бъдете постоянно с партньора си и всички чувства, които могат да произлязат от това. За щастие, влиянието има и високи проявления. Те ще бъдат по-трудни за достигане, предвид ретроградността на планетата, но все пак не са невъзможни. Ако наистина успеете да се балансирате, периодът може да доведе до по-дълбоко сливане с партньора ви и откриване на нови аспекти на интимността между вас. Желая ви най-прекрасни развития в тази посока, Лъвове!

В неделя ще имаме новолуние в Близнаци, което много силно ще освети вашия дом на общуването и технологиите. Ако още в първите две седмици, след събитието, се възползвате от влиянието, ще се окажете много популярна и търсена компания за най-различни събития. Избирайте добре как и къде ще се изявявате, защото тези изяви може да ви донесат много интересни възможности за бъдещето. Имате добри аспекти да използвате всички възможни технологични постижения, за да разширите влиянието си и да си повикате успеха. Какво да ви кажа - действайте, скъпи царски особи!

Дева

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно в знака Риби и вашия дом на връзките и партньорствата, като ще задържи този свой курс до 4 ноември. Това е период, в който ще имате възможност да преосмислите границите си в своите връзки. Уроците на Сатурн не са лесни, но за сметка на това са крайно полезни и в същото време - дълготрайни. Тоест - ако има нещо, което не е много добре поставено за вас в партньорствата, в които сте, до началото на ноември ще можете да си дадете сметка и да поработите за промяна на това. Поставянето на собствените ви нужди на първо място никак няма да ви е излишно в този процес… Девите правят промените си тихо, за сметка на това - категорично. Вероятно това ще доведе до известни размествания в личния ви живот, но аспектите са разместванията да са за добро.

Още едно събитие, което ще е за добро, ще се се случи тази седмица - в неделя. Ще имаме новолуние в Близнаци и то ще влее много силна енергия във вашия дом на кариерното развитие. Новолунието поставя нови начала, така че помислете в тази посока. Ако имате желание да поемете по нов път, свързан с професионалното ви развитие - започнете да действате още в първите две седмици, след неделя. Ако пък нямате никакви такива идеи - помислете малко по въпроса, току виж излязло нещо. При всички положения, това не е „задача”, която Вселената ви поставя (за разлика от Сатурновото влияние), а възможност, която да хванете, ако искате. И нещо важно - не забравяйте да се похвалите за постигнатото дотук - заслужавате. Успех, Деви!

Везни

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно в знака Риби и във вашия дом на навиците, службата и грижата за себе си и ще държи този курс до 4 ноември. Периодът е много подходящ да забавите темпото и да си обърнете внимание. Сатурн покровителства структурата, така че точно това е, над което да се фокусирате в следващите месеци. Добре е да си направите профилактични прегледи, за да сте спокойни за здравето си. Също ще е полезно да прегледате нещата, с които сте се нагърбили и за които се чувствате длъжни - ако са повече от необходимото или ако пък не сте чак толкова задължени, колкото сте решили - няма да е лошо да се олекотите малко. Последните месеци ви бяха усилни откъм работа, така че една равносметка в ретроградния период може да ви бъде много полезна. Какво сте свършили, както още искате да постигнете и най-важното - вървите ли по пътя, който ви носи удовлетворение или имате нужда от някаква промяна? Ако последното е с положителен отговор - планирайте добре - Сатурн покровителства именно това, изградете силна стратегия и я вкарайте в действие още в началото на ноември. Желая успех!

В неделя пък ще имаме новолуние в Близнаци, което ще се отрази много добре на романтичния ви живот. Определено се очертава раздвижване в посоката, в която желаете за този аспект от живота си. Използвайте влиянието още в първите две седмици след неделя, за да може да удължите ефекта до шест месеца. Ако сте обвързани - отдайте се на романтични преживявания с партньора си. Ако в момента търсите - вкарайте в действие пословичния си чар и вижте кой ще се завърти в орбитата ви. Между другото - влиянието може да се отрази и в по-широк аспект - приключенският ви дух се ще се обади и ще бъдете склонни да се впускате в нови и забавни начинания. Мисля, че доста добре звучат нещата и тази Луна ще ви зареди с много приятни емоции. Какво друго да кажа… Радвайте се на живота, Везни!

Скорпион

В събота Сатурн ще влезе в своя ретрограден ход в Риби и вашия дом на романси, флиртове и гламур, като ще задържи този курс до 4 ноември. Както се сещате вече - ретроградността ще ви насочи към едно по-спокойно развитие на нещата в този аспект на живота ви. Препоръчително е да бъдете по-тихи и внимателни, когато се устремите към някаква цел, която искате да съблазните (разбирайте съблазняването и неговите цели в широк смисъл). Периодът е по-скоро подходящ за планиране на активности, отколкото за тяхното шумно разгласяване. Също - осъществяването на идеи може да бъде забавено, но не го приемайте негативно - Сатурновите забавяния са свързани с възможност за по-добро структуриране, поставяне на по-здрави основи на плановете и съответно - по-ефективното им изпълнение в бъдеще. В този период ще ви е нужно и търпение, което може и да ви изнервя, ако сте жадни да осъществите амбициите си, но спомнете си, че търпението е едно от уменията, които Скорпионите владеят. Само трябва да си припомните защо ви е нужно търпението, каква е главната ви цел и силите ви ще се задействат.

В неделя имаме много добро събитие - новолуние в Близнаци и вашия дом на интимните връзки. И ето ни тук - възможно противоречие между влиянието на Сатурн и на Луната, защото както е добре да балансирате страстите в романтичния си живот, така и ще бъдете дарени с (още по-) силен магнетизъм. За да съчетаете мъдро и приятно двете влияния, може да пробвате следното: Използвайте суперсилите си за съблазняване там, където има най-малко риск. Така хем ще преживеете радостите на интимността, хем няма да влизате в рискове с нови начинания, които може би Сатурн няма да благоприятства. С други думи - силни страсти на проверени места и всичко ще бъде повече от наред, скъпи Скорпиони :)

Стрелец

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно в Риби и във вашата зона на дома, скъпи Стрелци. Планетата на структурата и житейските уроци ще държи този курс чак до 4 ноември. За много от вас това ще бъде период, в който да преосмислите значението на дома си във всеки смисъл на концепцията. Някои от вас ще бъдат заети да осигуряват материално своя дом - ремонти, дострояване, оптимизиране, инвестиране в имот и др. под. Други Стрелци пък ще поразсъждават върху значението, което техния дом има в живота им. Познавам представители на зодията ви, за които собствения дом е просто хотел и други, за които е крепост (в която гледат да не се задържат прекалено дълго). Какъвто и смисъл да откриете за себе си в дългия ретрограден период, ще постави за вас основа на нов поглед и може би промяна в организацията на живота ви занапред. Сатурн покровителства обмислените, неприбързани и структурирани действия. Така, че обуздайте малко спонтанността си и мислете стратегически и концептуално за своя дом. След началото на ноември ще можете да изпълните промените, които сте планирали дотогава.

В неделя ще имаме новолуние в Близнаци и във вашия дом на романтичните връзки. Това са изключително добри, даже бих казала - весели и игриви новини за вас, скъпи огнени приятели. Не знам как да го кажа по-ясно - ще имате успех и щастие в романтичния си живот и ще ви е добре. Всичко това, разбира се, ще се случи ако го пожелаете… Тоест - помислете си какво искате в романтичен план и се протегнете към него, възможно най-скоро след неделя. В първите две седмици след събитието влиянието е най-силно и ако се възползвате тогава, може да се удължи за цели шест месеца. Затова, приятели мои - отворете сърцето си, дайте свобода на мисълта си и ако ви тегли романтично в някоя посока - просто поемете по нея. Дайте на сърцето си каквото иска, защото заслужава. И се забавлявайте!

Козирог

В събота вашият повелител Сатурн ще се завърти ретроградно в Риби и във вашия дом на социалните контакти, като ще задържи това положение до 4 ноември. Не бързайте обаче да решавате, че ви предстои период с по-малко срещи с хора и да планирате тайно, как ще работите повече или пък кротко ще се изолирате някъде… Не става дума за това. Урокът, който идва с този ретрограден период (защото това е, което Сатурн ни дава - уроци) за вас ще бъде да промените качеството на разговорите с хората, които срещате. Може би ще е добре, ако превърнете повърхностните разговори в по-задълбочени… Така ще научите повече за хората, които срещате. А и кой знае още колко неща може да научите, нали? Разбира се, една такава посока на общуване идва и с по-внимателно подбиране на потенциалните събеседници, което значи - и на събитията, които посещавате. Именно това ще е задачата ви в следващите месеци - да направите равносметка за кръговете, в които се движите и, ако има нужда, да калибрирате компанията си. Със сигурност ще има полза за вас, защото вие умеете да извличате същественото от общуването си.

В неделя пък ще имаме новолуние в Близнаци, което ще огрее вашия дом на навиците и грижата за самите вас. Време е да помислите за себе си, Козирози. Ако се възползвате от това влияние още в първите две седмици, след неделя, ще може да удължите влиянието му до шест месеца напред. А как да се възползвате ли? Ами, като помислите за първия по важност човек в живота ви - самите вие. Не е лошо да си осигурите качествена почивка - не само да си кажете, че не работите, а наистина да се откъснете от ежедневието. Дори за малко, колкото да ви се прочистят мислите. Периодът е добър за промени в хранителния режим и за въвеждане на повече движение в ежедневието ви. Насърчавам ви за всякакви здравословни глезотии - масажи, козметични процедури, разточителни вечери (с по-малко алкохол, мазнини и захар, разбира се)… Почувствайте се добре - така ще дадете добра енергия и на света около вас :)

Водолей

В събота Сатурн - планетата на стратегическите уроци, ще се завърти ретроградно в Риби и във вашия дом на финансова сигурност до 4 ноември. Сатурн е тежка гемия, но не се плашете от неговата ретроградност. Целта му е да ни научи на нещо и то така, че да може да ползваме наученото за дълго време напред. Тоест - имате няколко месеца пред вас, в които да поработите над планирането на финансите си. Ключови думи - старание, стратегия, ревизия на старото и поставяне на устойчиви основи за развитие. Това е, което е добре да направите по отношение на благосъстоянието си. Наясно съм, че не обичате дребните сметки. Но съм и наясно, че както изглеждате много над нещата, така и няма Водолей, който да не цени паричните постъпления. А и обикновено представителите на вашия знак умеят да си докарват постъпления. Значи това, което се иска от вас до началото на ноември, е да си направите добра преоценка на начина, по който управлявате финансите си, както и да въведете подобрения в него. Може да ви дойдат идеи за оптимизиране на разходи, както и за привличане на нови доходи. Не бързайте, обмислете всичко добре, създайте стабилен план и го задвижете в началото на ноември. Шумът на парите е един от любимите ви звуци, съвсем изпълнимо е да увеличите интензитета му. Желая успех!

В неделя ще имаме събитие с много благотворно влияние - новолуние в Близнаци. Този път Луната ще освети вашия дом на любовните връзки. И как ще го освети само… Имате много добри аспекти за преживяване на силни любовни вълнения и за задълбочаване на връзката си с любимия човек. Ако пък в момента сте свободни - огледайте се по-добре около вас и проявете инициативност за намиране на подходящ партньор. В първите две седмици след неделя предприемете стъпки за обогатяване на любовния си живот и за разпалване на страстите в него. Такива действия имат потенциала да ви осигурят любовен рахат (какъв хубав израз измислих във ваша чест) за следващите шест месеца напред. Че кой бяга от хубавото? Не и вие, Водолеи… познаваме се :)

Риби

В събота Сатурн ще се завърти ретроградно във вашия знак и ще продължи да го прави до 4 ноември. Сатурн е планетата на уроците и на стратегическите и дълготрайни промени. Тоест - добре е в следващите месеци, докато е ретрограден, малко да забавите темпото и да се отдадете на премисляне на житейския си път. С което нямам предвид да прекарате лятото и есента в отшелничество, разбира се. Имам предвид, че ще имате шанс от Вселената да направите равносметка къде се намирате в живота си и къде искате да бъдете. Под влиянието на Сатурн нещата не се случват спонтанно и бързо, но за сметка на това - когато се случат е качествено и води до съществени промени. Използвайте един от най-големите си таланти - да мислите философски за живота и да взимате решения, които обслужват вашите цели, но пък и всички околни остават доволни от това (или поне силно вярват, че са доволни, което си е същото). Така или иначе обичате да сте в посоката, която ви удовлетворява - сега Сатурн ще ви фокусира именно върху тази тема - какво ви удовлетворява и как да го постигнете.

В неделя ще имаме друго - по-весело влияние - ще изгрее новолуние в Близнаци и във вашата зона на дома. Мисля, че не се сещам за друга зодия, освен вашата, която би могла да направи едно сравнително скучно влияние, като това върху дома, така весело и пъстро. Особено като имаме предвид знака, в който ще действа Луната - очаквам много Риби да преобразят интериорите, в които битуват във весели и цветни места. За щастие - влиянието няма да е само върху интериорния ви усет. Може да има и други промени… Да се нанесете на ново място, да поканите някой да живее у вас или най-лесното, но никак не за подценяване - да организирате доста цветни партита по домашному.

Каквото и вдъхновение да ви осени, важното е да се забавлявате, скъпи Риби :)

 

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Тази седмица може да я гледате всеки ден в предаването „Пресечна точка” по телевизия Нова от 16:10.

Ако искате да се посмеете с нея на стендъп шоуто „София срещу провинцията” на 23.06., гр. София, за билети вижте тук.

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 12 Юни 2023 21:08

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам