logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 29.05 - 04.06.2023

Овен

Седмицата ви може да е малко неспокойна в началото, заради среща между Сатурн и Слънцето срещу понеделник. Може да чувствате, че трябва да направите радикални промени в някой аспект на живота си. Обаче спокойно - не е нужно да става бурно или болезнено. Просто може да ви споходи вдъхновение да преосмислите мястото, на което се намирате в момента на житейския си път. Ако решите, че искате промяна, не забравяйте, че Сатурн е планета на дългосрочните промени. Недейте да се хвърляте веднага да събаряте статуквото, а обмислете стратегия за промяна.

В петък седмицата вече ще стане по-приятно неспокойна, а уикенда ще ви изстреля към нови и желани върхове, скъпи Овни.

В петък ви предстои отваряне на сърцето и съзнанието, защото Венера и Нептун ще се срещнат в благоприятен ъгъл и ще разгорят вашите страсти и креативност. То и какво друго да се случи, когато любовта и мечтанията се обединят? Не си слагайте спирачки, дайте на сърцето и ума си свобода, пък ще видим те къде ще ви отведат.

В неделя сутринта ще имаме пълнолуние в Стрелец - огнено пълнолуние за вашия огнен знак (намигам ви). При това, Луната ще изгрее не къде да е, а в зоната ви на пътуване, покоряване на нови територии и учене. Пълнолунията са време за обиране на плодовете от труда ви и за реализиране на подготвените идеи. Не се колебайте да бъдете истински и себе си, Овни и се втурнете в приключенията, за които си мечтаете в последните месеци.

Слагам едно малко предупреждение, че това пълнолуние може да ви подейства, така че да станете по-откровени и приказливи. Няма лошо, само мислете, ако ви се иска да се хвърлите с рогата напред към някой или нещо, какви биха били последствията. Но като цяло - дерзайте, Овни!

Телец

Началото на седмицата е малко напрегнато, заради среща между Слънце и Сатурн, която се случи точно, преди понеделник. Възможно е да усещате, че не ви свърта на едно място, искате промяна и настоящото положение в живота ви ви дразни. Имайте предвид, че Сатурн е бегач на дълги разстояние и обмислете спокойно дали и каква промяна искате, както и каква да е стратегията ви. Излишно е да правите резки движения, всичко ще се подреди с разум.

В петък започва истински хубавото на седмицата, защото Венера и Нептун се срещат в благоприятен ъгъл и ще ви отворят „банкетната клапа”. Всъщност би било чудесно да се позабавлявате някъде, нали? Сложете новите дрехи, изберете компания, пред която нямате страх, че ще се изложите и отпуснете душата. Между другото - забавленията и релакса може да подхранят вашата креативност и така да се родят и много добри идеи за работата ви.

Сутринта рано в неделя ще имаме пълнолуние в Стрелец. То съвсем ще ви оправи настроението, защото ще бъде във вашия дом на интимността и съблазняването. Освен доста интимни забавления, за които това огнено пълнолуние може да ви даде шанс, пред вас ще се отворят и възможности за развитие на личния ви живот. За необвързаните първите две седмици след пълнолунието са много подходящи за търсене и намиране на партньор. Предвид натурата ви, нека ви го кажа така - не си стойте вкъщи, Телци (освен, ако не сте влюбени в доставчика на пица, разбира се). За обвързаните ще е добре да ползват това влияние за повече общуване с партньора си и създаване на още по-здрава връзка. Давам ви една подсказка - оргазмите сближават партньорите. От мен - прогнозата, от вас - действието. Забавлявайте се, Телци!

Близнаци

Започвате малко френетично тази седмица, скъпи Близнаци… Слънцето се срещна със Сатурн, малко преди понеделник и това ви провокира да се опитвате вие самите, като едно слънце, да огреете навсякъде. Колкото и да ви се струва това възможно, може би за личната ви енергия ще е по-добре, ако се поспрете малко и селектирате по-обмислено къде си заслужава да бъдете.

В петък нещата отиват в друга, като че ли по-благоприятна посока. Тогава Венера ще се срещне с Нептун. Срещата им ще е благоприятна и ще бъде във вашия кариерен дом. Комбинацията от двете планети предизвиква креативност, така че това ще е ключът към вашия успех и подобряване на благосъстоянието ви в следващите дни. За вас да мислите „извън кутията” не е нещо ново или нечувано. Вкарайте в действие това свое умение в петък и през уикенда, в посока увеличаване на доходите ви. 

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Стрелец, което си е доста силно събитие с доста силно влияние. При вас ще се отрази в сферата на партньорствата - лични и професионални. Периодът е подходящ за действие. Какво действие да предприемете обаче, зависи от конкретната ви ситуация и желанията ви за бъдещето. Някои от вас може да се съсредоточат върху личните си партньорства - предложения за брак и съвместно съжителство ще са благоприятствани. Други може да имат фокус върху работата си - мислете за колаборации, така ще имате повече късмет. Каквото и да правите, едно е сигурно - няма да ви е скучно, Близнаци!

Рак

Седмицата започва малко напрегнато, Раци, но няма да се плашите. Тъкмо срещу понеделник Сатурн се срещна със Слънцето и това може да ви вкара в малко размисли и страсти по отношение на посоката ви в живота и дали тя ви удовлетворява. Спокойно, няма място за паника или резки движения. Каквото си помислите сега, ще може да го вкарате в стратегия и да го осъществите занапред. Просто всяка мисъл за промяна малко изнервя, така да се каже.

В петък Нептун и Венера се срещат в благоприятен ъгъл. Напомням, че Венера е във вашия знак. Ако в последните седмици се чувствате като магнит за обожатели - благодарете на Венера. А ако не се чувствате така - отворете си очите, моля, и се огледайте, за да регистрирате възхищението на околните. Но да се върнем на петък. Тогава влиянието ще бъде освобождаващо за вас в любовен план. Възможно е, нетипично за знака ви, да обмислите отношения, в които с партньора ви си оставяте повече лично пространство. Всъщност това никак не е лош опит за вас и за връзката ви.

В неделя рано сутрин ще имам пълнолуние в Стрелец, което ще ви донесе мотивация по отношение на грижата за себе си. В първите две седмици е важно да помислите какво искате да постигнете до края на годината като физическо състояние, тонус, емоционално и ментално състояние. Знаете, че ключът е в баланса, а не в опитите за тотална промяна от днес за утре. Не забравяйте също така, каквото и да правите, да го правите за себе си и вашето собствено добруване. Веднъж възприели тази настройка, възможностите са много - повече движение, по-малко поемане на стресови задачи, селекция на подходящи книги и филми, разчистване на токсичните хора от средата и др.

Лъв

Всичко е любов, Лъвове, след малко нерви, причинени в началото на седмицата от Сатурн. Планетата на големите житейски уроци ще се срещне с вашия повелител - Слънцето, малко преди понеделник, и е възможно да ви въведе в размисли за посоката на живота ви. Звучи много тежко, но всъщност от вас самите и от желанията ви зависи колко сериозен ще е този размисъл и ще доведе ли до действия. В случай, че пожелаете да предприемете нещо, помнете, че под въздействието на Сатурн е по-добре да действате стратегически, отколко импулсивно.

В петък се разсейват облаците, защото Венера се среща с Нептун в благоприятен ъгъл. В този ден ще страстите ви ще бъдат много силни и затова е препоръчително да си организирате времето така, че да бъдете именно с обекта на тези свои страсти. Възможно е комбинацията от двете планети да ви посипе с харизма и много хора да търсят компанията ви. Приоритизирайте своите желания и прекарайте времето си с този, с когото искате, а не с който настоява.

В неделя има пълнолуние в Стрелец и тук вече ще се усеща много силно благотворното влияние върху любовния си живот. В следващите две седмици може да поставите основите, върху които най-важната ви връзка ще се развива докрая на годината. Благоприятствани са предложения за брак, промени в статута ви и други развития, които си пожелавате. За необвързаните Лъвове бих препоръчала в двете седмици след неделя да бъдат активни както в търсенето на партньор, така и в оглеждането около себе си. Често се случва най-подходящият човек да е толкова близо до нас, че да не го забелязваме. Желая късмет, Лъвове!

Дева

Седмицата започва с леко напрежение, причинено от среща между Сатурн и Слънцето, преди понеделник. Може да ви споходят мисли, че искате някаква фундаментална промяна в живота си и да станете дори припряни по отношение на осъществяването ѝ. Помнете, че Сатурн е планета на дългосрочните и структурни промени и покровителства стратегическите решения. Или накратко казано - поставете си приоритети и си ги следвайте спокойно.

До четвъртък облаците ще са се разсеяли, а в петък съвсем ще изгрее слънце на вашата улица. Венера и Нептун се срещат в благоприятен ъгъл в този ден и ще ви отворят всички чакри така щото да почнете да гледате много позитивно на живота. Ползата от това може да е, че ще видите позитивните страни на някои от ситуациите, в които се намирате. Или пък ще забележите качества в околните, които до момента не са ви правили такова впечатление. Като цяло - никак не е лошо да гледате света през розови очила, някак повдига настроението и зарежда с оптимизъм. Може би обаче е по-добре да не се доверявате съвсем на нови хора около това влияние, както и да не взимате решения за покупки и нови начинания. Просто се радвайте на живота и събирайте позитивна енергия.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашата зона на дома. В следващите две седмици планирайте как до края на годината да решите всички въпроси, свързани с дома ви, които ви вълнуват. От ремонти, през премествания, до покупка на ново жилище и дори… да се разберете с някои опърничави роднини!

Везни

Седмицата започва леко напрегнато, защото точно преди понеделник Сатурн се срещна със Слънцето и започна да провокира всички ни да обмисляме житейския си път. Мислите за евентуална промяна често са споходени от недоволство и от желание нещата да се преформатират много бързо, откъдето идва и напрежението. Напомням, че Сатурн е планетата на дългосрочните решения, така че по-скоро се опитайте да си построите някаква стратегия, вместо да нервничите.

В петък става много по-спокойно, защото вашата повелителка Венера ще се срещне с Нептун и това ще ви даде знак, че е добре да се погрижите за себе си и да си починете. Разбирайте почивката в нейния пълен смисъл, не просто да си легнете на дивана или да отидете някъде да си поспите. Вероятно имате нужда да разтоварите съзнанието си от мисли за задачите си и да помислите, дали е нужно наистина да вършите толкова работа, с колкото сте се наели. Нептун ще ви мотивира да погледнете нещата през призмата на това, че и вие сте важни, а не само резултатите от работата ви.

В неделя рано сутрин имаме пълнолуние в Стрелец. Тази огнена луна ще освети вашия дом на комуникацията. Ще станете много по-общителни, изразителни и желаещи да показвате своята гледна точка на останалите. Всичко това е чудесно, ако това увеличаване на енергията в общуването може да ви бъде полезно - не се колебайте да го ползвате. Само не забравяйте, разбира се, и умението си да слушате околните, за да не изпуснете нещо важно. Предстоят ви и нови приятелства, които ще варират от просто забавни до много ценни и обогатяващи. Най-силно влиянието на пълнолунието е в първите две седмици, но може да продължи до шест месеца, ако добре си поставите основите. Забавлявайте се, Везни!

Скорпион

Седмицата идва с едно леко напрежение по целия зодиак, защото точно преди понеделник Сатурн се срещна със Слънцето и провокира всички ни да се замислим дали ни харесва житейския ни път. Често подобни мисли са съпроводени с фрустрации, които пък са съпроводени със затруднена комуникация и като цяло - с нерви. Напомням ви, че Сатурн е планетата на дългосрочните решения и ако мислите, че не сте доволни от нещо и искате до се промени, добрият подход е да направите стратегия, а не да бързате и да се ядосвате.

В петък нещата стават много розови, защото Венера ще се срещне с Нептун и вас просто ще ви залее романтика с щипка приключенски дух. За необвързаните петък и уикендът са подходящи дни да се огледате около себе си и да проверите, дали не сте пропуснали да забележите някой, който много би се радвал на вниманието ви… За обвързаните един романтичен уикенд няма да дойде никак зле. Като по-добре е да изберете дестинация, на която има повече занимания, защото ще имате нужда от динамика.

В неделя има пълнолуние в Стрелец, което си е доста огнено събитие и ще огрее вашия дом на парите. Сега имате възможност да монетизирате свършената работа от края на ноември насам, както и да се ориентирате към нови доходи. Много важно, за да се случат тези неща, е да се фокусирате в темата още в първите две седмици след пълнолунието. Така ефектът може да продължи до шест месеца. Помислете какво сте свършили в последната половин година и как може да го „продадете”, така че усилията ви да се възнаградят. Направете си финансов план, според който повече пари да остават при вас, отколкото да излизат от бюджета ви. И най-вече - направете стъпки към това да бъдете адекватно оценявани и да получавате достатъчно пари за труда си.

Стрелец

Седмицата започва напрегнато, защото тъкмо преди понеделник, Слънцето се срещна с учителя Сатурн. Подобни срещи винаги ни провокират да си задаваме житейски въпроси - накъде вървя, защо съм избрал този път, какво искам от бъдещето и други подобни. Ако във вас се появи желание за промяна или поемане на нов курс, не забравяйте, че Сатурн е покровител на дългосрочните планове и стратегическото планиране. С други думи - дори и да сте навити като пружина - в началото на седмицата използвайте тази енергия преди всичко за планиране, а не за действия.

Успокоение ще дойде в петък, когато Венера се среща с Нептун. Комбинацията ще е благоприятна, а за вас влиянието ще се отрази в желание по-скоро да се балансирате с енергията на дома си. Някои от вас ще търсят уединение, а други просто ще искат да прекарат една-две спокойни вечери. Не се притеснявайте - това, че ще искате да си стоите вкъщи няма да ви направи по-малко Стрелци. Само ще ви даде малко спокойствие. Предвид на събитието, което следва в хороскопа ви, смятам, че може да използвате този момент за заемане на поза нисък старт…

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние във вашия знак и за вас настъпва време на сериозна жътва, Стрелци. Няколко са нещата, които е добре да направите. Първо - помислете върху какво работите от края на ноември насам и натиснете газта, за да завършите работата и да се порадвате на резултата ѝ. Също така - дайте си сметка какво трябва да натягате и да преследвате и какво е по-добре да оставите само да си дойде, ако е за вас. Канализирането на енергията ще ви свърши много работа в следващата половин година. И не на последно по значение място - похвалете се за добре свършената работа дотук.

Козирог

Седмицата започва с леко напрежение, което се носи по целия зодиак… Сатурн и Слънце се срещат тъкмо преди понеделник и това провокира много от нас да се замислят за промени в житейския си път или да недоволстват вътрешно (а понякога и външно) от положението си. Ако и вас ви прихванат подобни настроения, не забравяйте, че Сатурн е планетата на дългосрочните решения, а не на бързите промени. Дайте си време да обмислите желанията си и да съставите план как да ги превърнете в реалност.

В петък ще имате една романтична изненада от планетите - Венера ще се срещне с Нептун и ще преминат през вашия дом на връзките. Когато любовта среща мечтателността и се настанява именно в зоната на връзките ви, може да очаквате само розови неща. Препоръчвам на необвързаните Козирози да се огледат, дали около тях не стои някой, който тихо ги гледа с обожание, а те не са го забелязали… И, ако е така, дали пък не бихте дали шанс на този човек? За обвързаните Козирози е препоръчително да прекарат време с любимия и просто да се насладят на начина, по който се чувстват, когато са с него. Това ще ви зареди с енергия. Разбира се, не стойте като пън до любимия, де… Организирайте си някакво хубаво преживяване заедно.

В неделя ще имаме пълнолуние в Стрелец, което ще огрее вашия дом на мъдростта, приключването на стари неща и вглеждането в себе си. Стрелецът е знакът на освобождението и действието на Луната ще бъде в посока да ви помогне да приключите нещата, които ви тежат. Обаче, за да се случи това, първо трябва да признаете пред себе си, какво ви тежи. През първите две седмици след пълнолунието влиянието ще най-силно, така че това е времето, в което препоръчвам да си поговорите откровено със самите вас, скъпи Козирози.

Водолей

Седмицата я започваме малко нервно… Преди понеделник Слънцето се срещна със Сатурн и започна да провокира всички ни да се замислим, дали сме на това място на житейския си път, на което искаме да сме. Ако и вие изпитвате някакви фрустрации, провокирани от Сатурн, нека ви напомня, че той е планета на дългосрочните промени. Тоест - ако нещо не ви харесва - излишно е да се нервирате, по-добре помислете за стратегия на промяната.

В петък Венера се среща с Нептун в благоприятен ъгъл и вие сте единствената зодия, на която няма да се отрази по-скоро розово и романтично. Вие ще трябва да преосмислите доколко желанието ви всичко в работата да е изпипано не преминава границите и дали не трябва да сте малко по-свободни. Другото, което ще искате да направите е да дадете своята обратна връзка (разбирай „критика”) на някои хора. Не е лошо да си казвате мнението, разбира се. Просто се опитайте така да се подготвите за разговора, че човекът, към когото ще са отправени критиките, все пак да оцелее…

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Стрелец, което ще ви обърне вниманието към работата ви в екип. Струва си да помислите за хората, с които сте работили през последните шест месеца. Тези, които са направили нещо за вас и са допринесли за по-доброто развитие заслужават да им отдадете нужното внимание. А тези пък, с които не ви е комфортно, заслужават да бъдат освободени от вашето присъствие. Изобщо - имате следващата половин година на разположение, за да подредите себе си точно в тези екипи, които искате. Действайте още в първите две седмици обаче, защото тогава се поставят основите.

Риби

Започваме седмицата малко нервно, защото точно преди понеделник Сатурн се срещна със Слънцето и провокира повечето от нас да осмисляме житейския си път - докъде сме се докарали, искаме ли да сме тук и трябва ли нещо да се промени. Подобни размисли може да ни доведат до фрустрации, а фрустрациите - до проблеми в комуникацията. Ако вие усещате подобна нервност, спомнете си, че Сатурн не е по бързите решения, поемете си въздух и си дайте време да помислите спокойно и да планирате занапред.

В петък Венера ще се срещне с вашия повелител Нептун. Това ще бъде ден, в който ще искате да се отдадете на хедонизъм и, честно да ви кажа, доста добре ще направите, ако последвате желанията си… Планетата на изобилието Венера ще бъде благосклонна към това да се глезите, а вашата изтънчена натура ще намери най-добрите начини за това. Ще бъдете склонни и на разгул (вижте каква хубава дума). Аз, освен че приветствам подобни уклони, съм длъжна да ви предупредя, че Нептун малко ще замъглява преценката ви и все пак е добре да си сложите някакви граници, за да не се налага после да се разкайвате. Но като цяло - доста приятно е влиянието за петък и уикенда.

В неделя ще имаме пълнолуние в Стрелец, което ще освети вашия дом на професионалното развитие. Това е огнена Луна, която разбива статуквото и границите. Тоест - единият ефект ще е, че ще може да пожънете резултатите от изработеното през последните шест месеца. Особено, ако се мобилизирате да го направите в първите две седмици, след неделя, тогава ще може да продължите и в следващата половин година. А вторият ефект ще е, че ще може да излезете извън рамките, в които сте в момента и да се развиете. Дерзайте, Риби!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Може да участвате в онлайн обучението „Да се справим с токсичните събеседници” —> https://www.facebook.com/events/185002177832285

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп: https://fb.me/e/173Mc5YYk

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 29 Май 2023 10:49

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам