logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 17.04 - 23.04.2023

Овен

Започвам отзад напред, за да вървя от по-малко хубавото към най-хубавото, скъпи ми Овни.

В петък Меркурий ще стане ретрограден и ще задържи „въртенето назад” до 14 май. В този период по-внимателно си гледайте парите. Бъдете разумни в харченето - избягвайте разхищенията и се въздържайте от глезене през тези три седмици. Препоръчително е да не вземате решения за инвестиции в този период. Ако обаче сте решили преди това и документите вече са разписани - Меркурий няма чак толкова да ви се бърка. Възможно е след приключване на ретроградния период да се окажете с много добра идея за увеличаване на доходи в главата. В следващите редове ще ви разкрия защо така ще стане.

Готови ли сте да духнете последните за годината свещички на рожденическата си торта, Овенчета? В четвъртък. 20 април Слънцето излиза от вашия знак и се мести в знака на Телец, където ще стои през следващия месец. Не само ще бъде в един от най-стабилните знаци, но и ще се подвизава във вашия дом на финансите. Това е период, в който ако Меркурий не беше ретрограден точно в този ваш дом, можеше да развиете нови начини за печелене на пари. Всъщност още може, просто няма да е веднага. Всичко, което се иска от вас е да бъдете разумни, да премисляте добре и да се подготвите за скока, който бихте могли да осъществите след 14 май. Или иначе казано - опичайте си акъла и пари ще има :)

Най-хубавото събитие ще се случи също на 20 април - тогава ще имаме новолуние, комбинирано със слънчево затъмнение не къде да е, а точно във вашия знак!

Време е да пристъпите към сбъдване на най-големите си мечти, огнени приятели! Новолунието е ново начало, а когато е във вашия знак, можете да бъдете много смели и да действате с размах. Планирайте и поставяйте основите в първите две седмици след четвъртък и работете усилено в следващите шест месеца по поставените цели. Желая успех!

Телец

Всичко е прекрасно тази седмица, Телци! Само ретроградният Меркурий ще се опита да внесе леки смущения по линията, но има как да избегнете негативното влияние, не се бойте.

В четвъртък ще имаме новолуние в Овен, което ще освети вашия дом на мъдростта, слагането на край и лекуването на душата. В двете седмици след четвъртък поставете собствения си душевен комфорт на първо място. Помислете от какво имате нужда, за да се чувствате в мир със себе си и света и не се свенете да си го дадете. Дори и това да означава раздяла с някой, с когото сте в близки отношения. Ако този човек не ви кара да се чувствате добре - освободете се от присъствието му.

Друго важно нещо, което се случва в четвъртък е, че Слънцето ще излезе от знака на Овен и ще влезе именно във вашия знак. В следващите четири седмици много Телци могат да преоткрият себе си и по-специално - това, което им дава усещане за призвание. Възможно е да се ориентирате към нова професионална посока или да надградите по отношение на проектите, с които се занимавате. Важно е да не се потискате, а да демонстрирате уменията и талантите си, за да може да получите заслуженото признание. Отново и тук идва темата за отърваването от обстоятелства и хора, които ви дърпат назад. Няма какво да се лъжем - достатъчно висока скорост може да се развие само след премахване на излишните тежести.

Що се касае обаче до високите скорости, имам да направя и едно уточнение. В петък Меркурий се завърта ретроградно, като смята да държи този курс до 14 май. В тези четири седмици се отдавайте повече на планиране, отколкото на действие. Просто планетата на комуникациите обича да ни създава спънки в новите дела, когато е ретроградна. Затова най-добре би било до 14 май да използвате горните добри влияния, за да си подготвите всичко и след като Меркурий се завърти в правилната си посока, да се впуснете в незабавни действия. Успех!

Близнаци

В хороскопа ви пак ще има от най-хубавото, Близнаци! А именно - пълно отсъствие на скука и монотонност.

Започваме с новолунието в Овен, което ще се случи в четвъртък и ще бъде съчетано със слънчево затъмнение. Тогава Луната ще огрее много силно вашия дом на екипната работа, груповите активности и технологиите. Новолунието е време за поставяне на ново начало, което да развивате в следващите шест месеца. Предполагам, че вече се ориентирате с какво е най-добре да е свързано новото ви начало - с работа през някакъв вид технологии. Със сигурност вдъхновението ви не е заспало и само чака да ви снабди с идеи за професионално развитие. Не забравяйте - наистина е важно да увлечете и други хора в изпълнението на идеята.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето се мести в знака на Телец и вашия дом на несъзнаваното и фантазиите. В следващия месец ще трябва постоянно да балансирате между реалността и това, което вие измисляте с богатото си въображение. Защото въображението е монета с две страни. От добрата ѝ страна може да ви вдъхновява за творчество - нестандартни идеи и решения на ситуации, иновативни проекти и пр. Но от друга страна може да замъглява преценката ви какво всъщност се случва и как да действате. Начинът да не се подхлъзнете по обратната страна на монетата е, като много внимателно слушате, дали вътрешният ви глас ви говори с оптимизъм и вяра в собствения ви късмет или се стараете да анализирате и да гледате обективно на обстоятелствата, в които се намирате.

В петък пък Меркурий, който отдавна не беше правил проблеми, ще се завърти ретроградно до 14 май. В тези три седмици е възможно за вас да се завърнат на дневен ред уж забравени конфликти (или дори предателства) с близки хора. Ако това се случи - запазете спокойствие - щом ретрограден Меркурий поднася нещо, значи иска да се реши окончателно и да приключи. Тоест - за вас това ще е шанс, дори с цената на малко нерви, да разплетете (или заровите завинаги) някакъв възел и да продължите напред с лекота. Желая успех!

Рак

Голям берекет в работата ви предстои, скъпи Раци! Както и добро сработване с хората, около вас… Не знам какво повече може да се иска от един хороскоп :) Но нека ви го представя по-детайлно.

В четвъртък ще имаме новолуние в Овен, съчетано със слънчево затъмнение. Това мощно влияние ще свети именно във вашия кариерен дом. Не губете и минута време, а си начертайте точно какво искате да сте постигнали след шест месеца, когато ще е пълнолунието в същия знак. Имате всички шансове за постигане и на най-смелите си планове, защото доста добре подгряхте в последния месец, докато Слънцето светеше в кариерния ви дом. Много е важно да вярвате в себе си и да разчитате на собствените си сили, както и да бъдете последователни - именно това ще ви доведе до желания успех. Дерзайте, Раци!

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето се мести от знака на Овен в знака на Телец до 20 май. Влиянието ще бъде позитивно и ще е в дома ви на екипната работа. В следващия месец може да се възползвате от благоприятните условия и да заздравите връзките с екипа си. На тези от вас, които обичат да се товарят с много работа, няма да навреди да направят опит да си разпределят задълженията с някой друг. Пробвайте го това - ще видите, че е по-добре за всички замесени, както и за резултатите.

В петък Меркурий, който отдавна не беше правил магарии, ще се завърти ретроградно и ще ви завихри в сантименталности. По принцип никак не са ви чужди носталгичните чувства, просто сега вероятно ще са насочени към стари приятелства. Ако имате нещо неразрешено в отношенията с някого и е по-скоро заметено под килима - сега ще излезе на дневен ред за решаване. Дори и да не е най-приятното - не може да отречете, че поставянето на край (какъвто и да е той) е важно и полезно.

Лъв

Предстои ви да се качите до върха, независимо, дали ретроградният Меркурий ще се опита да ви се пречка, Лъвове!

В четвъртък ще имаме новолуние в Овен, съчетано със слънчево затъмнение, което много мощно ще освети вашия дом на пътуване, приключения и учене. Както вероятно вече знаете, първите две седмици след новолунието са най-важни за поставяне на начало и планиране на дейностите ви за следващите шест месеца. А дейностите може да са от разни до най-разнообразни, в зависимост от вашите интереси и амбиции. Някои Лъвове може да погледнат сериозно на организирането на далечни пътувания, други може да запишат най-накрая магистратурата, дето все им се върти в главата, трети може да започнат нов бизнес (това си е приключение), четвърти да… ами каквото си искате! Стига да е нещо ново и да ви предизвиква - сега имате благословията на Луната, от вас се иска само да действате.

В четвъртък ще се случи и още нещо - вашият повелител Слънцето излиза от знака на Овен и влиза в знака на Телец, като ще пребивава там до 20 май. За вас това ще бъде месец на кариерни успехи и израстване. Ако желаете да се издигнете или да отбележите по-голям успех, сега е вашето време да напрегнете сили и да постигнете желаното. Разбира се, не забравяйте, че шансовете за успех са по-големи, когато имате съмишленици. А и, когато говорим за Лъв - винаги е по-забавно с повече хора, нали?

Меркурий ще се опита да замърси честотите, на които предавате, от петък до 14 май. Смущенията ще се изразяват най-вече в недопускане да продължите напред в това, което правите, ако всички детайли не са изпипани. Тоест - ако някъде имате заложен компромис в качеството на изпълнение - Меркурий ще ви върне, да си го оправите. Просто бъдете търпеливи и всичко ще се подреди, Лъвове.

Дева

Интересни времена предстоят, Деви! Ама спокойно… имам предвид в добрия смисъл. Започвам направо да изреждам какво ви е подготвила Вселената.

Първо, в четвъртък ще имаме новолуние в Овен, което ще бъде съчетано със слънчево затъмнение. Влиянието на това събитие е много мощно и ще се отрази във вашия дом на интуицията, подсъзнанието и еротичните преживявания. В следващите шест месеца (като особено силно ще е в първите две седмици след новолунието), ще имате много изострено усещане за това какво всъщност се случва под повърхността на ситуациите, в които се намирате. Това е силен период за разбулване на тайни, стигане до дъното на истории и разкриване на не толкова видими черти от характера на хората около вас. И, разбира се, нека не забравяме еротичния аспект - ще имате силно изострен апетит за интимни контакти и то такива, които да ви носят нови преживявания и да събуждат откривателския ви интерес.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето ще се премести от знака на Овен в този на Телец и ще освети вашия дом на пътувания, приключения и учене. Сезонът на Телец продължава до 20 май, така че не губете време, а послушайте сърцето си и вдигнете поглед към някой хоризонт. Независимо, дали ще става дума за ваканция, екскурзия или пък командировка - опитайте се да организирате нещо в този период и преживяването определено ще ви се отплати. За тези от вас, които се колебаят, дали да запишат образователен курс (пък бил той и курс по танци) или магистратура - астрологично погледнато, сега е моментът да спрете да се колебаете. Разбира се, вие си решавате какво е по-добре, но ако решите да учите - Слънцето ще е на ваша страна.

В петък, вашият повелител, Меркурий ще напомни за палавата си страна и ще се завърти ретроградно до 14 май. В тези три седмици ще имате вътрешни борби между това колко откровено да се изказвате и колко дипломатично да мълчите. Няма как да знам кое от двете ще е по-добре за вас - вие преценявате. Само ще ви посъветвам да броите (поне) до десет, преди да говорите, за да бъде казаното наистина плод на решение, а не на моментно настроение.

Везни

Готови ли сте да се превърнете в герой/иня от горещ латино сериал, Везни? Или пък направо да се превърнете в самия сериал? Готови или не, Вселената ви е приготвила именно такива развития. Останете с мен, започвам да ги разкривам…

Първо, в четвъртък, ще имаме новолуние в Овен, което ще бъде съчетано и със слънчево затъмнение. Това ще окаже мощно влияние на вашия дом на любовта и ще засили и без това забележителния ви магнетизъм. В следващите шест месеца (като влиянието е най-силно в първите две седмици), ще сте в центъра на любовните вихрушки. На необвързаните какво да кажа - то е ясна вашата… Късметът ще ви излиза и вие трябва да внимавате само да не давате прекалено много надежди. За обвързаните предстои благоприятен период за изглаждане на различия, както и за преминаване на следващ, по-сериозен етап във връзката.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето се мести от знака на Овен в Телец. Което пък означава, че до 20 май ще имате много благотворно влияние в зоната си на еротика и интимност. И значи каква стана тя? Хем магнит за любов, хем машина за с…ъкровени преживявания. Да кажа на тези от вас, които по някаква причина си слагат спирачки в интимните забавления или пък не смеят да разкрият фантазиите си - пускайте се смело, хора! Който ви харесва - ще ви приеме и ще иска да ви е добре, а който не ви харесва достатъчно - за какво ви е изобщо? Докато Слънцето ви е в този дом, няма какво да се чудите…

Елементите на сериал ще дойдат от Меркурий, който все пак ще ни напомни, че може да е ретрограден. В петък планетата на комуникациите ще се „завърти наобратно” и ще продължи с този си ход до 14 май, като ще бъде във вашия дом на тайните. Тоест - в тези три седмици ще ви е трудно да правите разлика между истина и интрига и това може да ви доведе до редица неочаквани ситуации. За да се измъкнете с минимални поражения, опитвайте се да разсъждавате трезво и да не реагирате прибързано. Но в крайна сметка - каквото стане, пък! Вие сте Везни - ако вие не създадете любовна драма, кой да го направи?!

Скорпион

Добре са нещата, Скорпиони, даже много добре! Само да обръщате повече внимание на това какво ще изречете, преди да сте го изрекли и всичко ще бъде наред (ама наистина наред). Започвам да ви информирам по надлежен ред.

Първо, в четвъртък, ще имаме новолуние в Овен, което ще бъде съчетано със слънчево затъмнение. Това ще бъде много мощно влияние във вашия дом на грижа за себе си и ежедневни навици. Значи от целия зодиак, най-вероятно е вие да изглеждате като манекени на плажа през лятото. Защото влиянието на новолунието е дълго - стига до шест месеца (като най-силно е в първите две седмици след събитието). Но далеч не става дума само, че ще е благоприятно да започнете диета. Влиянието ще е по-обхватно и по-значимо. Ще можете да помислите за себе си през т.нар. холистичен подход - да обърнете внимание на емоционалните и физическите си потребности и връзката между тях. Качествената грижа за самите нас не само предпоставя добро здраве, а и ни дава сила и мотивация за постижения, както и ни прави по-щастливи. Така че, скъпи Скорпиони, яхвайте новолунието и се погрижете за себе си.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето ще се премести от знака на Овен в знака на Телец и ще освети вашия дом на партньорствата. До края на сезона на Телец - 20 май, вие ще бъдете особено съсредоточени във връзката си и ще черпите енергия именно от там. За обвързаните сред вас периодът е подходящ за по-дълбоко свързване с партньора, каквото и да означава това за вашата връзка - етапът на който е и нейната динамика. Просто имате благоприятни влияния да заздравите партньорството. За необвързаните фокусът в търсенето ще бъде върху човек, който може да предложи задълбочени отношения.

В петък пък Меркурий, който отдавна не си беше показвал рогата, ще влезе в ретрограден период до 14 май. В тези три седмици особено много внимавайте как говорите на околните, какво пишете в имейли и на съобщения и дали не реагирате прекалено бързо, на чутото в разговора. Просто планетата на комуникацията ще е ретроградна именно във вашия дом на комуникацията и затова се иска повишено внимание. Не се напрягайте - шансът да излезете без последствия от цялата работа е висок, само трябва да броите до десет, преди да говорите (или до повече).

Стрелец

Доста горещи месеци ви се очертават, но едва ли точно вас ще уплаша с такава прогноза, скъпи ми огнени Стрелци… Любов, спорт и малко ретрограден Меркурий за цвят ви се пишат и ми се струва, че ще ви бъде доста интересно :) Започвам по ред:

Първо, в четвъртък, ще имаме новолуние в Овен, което ще се съчетае със слънчево затъмнение. Това ще бъде много мощно влияние във вашия дом на флиртове, романси, забавления и гламур. В първите две седмици ще се усеща най-интензивно, но ще продължи в следващите шест месеца. Ще бъдете нещо като окото на бурята, но по един незаплашителен начин. Ще има флиртове, страсти, ще бъдете душата на компанията, ще огреете навсякъде… Звучи малко повърхностно, но всъщност не е, защото това събитие има силата да обърне нова страница в личния ви живот. Ако, разбира се, вие поискате това. Каква ще бъде страницата и накъде ще се обърне, зависи от статуса ви в момента - дали сте обвързани, необвързани, удовлетворени, търсещи и пр. Хубаво би било обаче да не се предоверявате на оптимизма си и да не вярвате, че ако нещо е забавно в момента, то ще е забавно завинаги… Нека го кажа така - не забравяйте, че освен жизнерадостни сте и умни и всичко ще бъде наред.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето ще се премести от знака на Овен в този на Телец и във вашия дом на грижа за себе си и здравето си. До 20 май има всички предпоставки да си припомните, че сте най-спортният знак в зодиака (или поне един от най-спортните и със сигурност сте в топ 3). Разбира се, шансовете да се хвърлите стремително в спортната зала, да направите няколко чудеса и да се откажете към края на периода, също не са малки. А би било жалко, нали? Затова ще е най-добре да се възползвате от влиянието, за да направите устойчив план на грижата за себе си, който да следвате последователно за трайни резултати. Успех!

В петък Меркурий, който отдавна не се беше вихрил, ще се завърти ретроградно и ще се опита да пречи на организацията ви чак до 14 май. Три седмици, в които или трябва да планирате по-внимателно и детайлно, или да не се изнервяте, ако нещо се обърка. Това е всичко :)

Козирог

Някак всичко се върти около личния ви живот този път и честно казано - само позитиви виждам от това, скъпи Козирози. Е, може би като изключим малката намеса на ретроградния Меркурий… Но и с нея, пак са си наред нещата. Почвам едно по едно:

В четвъртък ще имаме новолуние в Овен, което ще се съчетае със слънчево затъмнение и ще окаже много силно влияние на вашата зона на дома. Обаче този път не означава, че просто ще правите ремонти и ще купувате ново обзавеждане в следващите шест месеца. Тук говорим за едно по-обхватно значение на понятието „дом”. За много Козирози на преден план ще излезе въпросът, дали са щастливи там, където живеят. Не само като локация и покрив над главата ви, а и като цялостна система - с кого, къде и как живеете. Първите две седмици след новолунието са особено подходящи да си зададете въпроса колко сте щастливи и какво можете да направите, за да бъдете по-щастливи. В случай, че има какво по-различно да пожелаете за себе си и го направите - до края на септември ще е времето, в което да работите усилено за промяна, за да бъдете възнаградени.

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето се мести от знака на Овен и този на Телец и във вашия дом на страстта, романтиката и флиртовете, където смята да пребивава до 20 май. И ето тук се появява едно леко противоречие, защото Меркурий ще се завърти ретроградно от петък до 14 май именно в този ваш дом. Тоест - от една страна Слънцето ви казва „Хайде, забавлявайте се Козирози, правете любов, правете бебета!” (да, има и такова влияние), а от друга страна ретроградният Меркурий ви залага леки пречки по пътя.

Не се притеснявайте обаче - има как да излезете сухи от водата. Просто трябва мъдро да съчетаете двете влияния. А когато става дума за мъдрост - вие ги владеете нещата.

Хвърляйте се в приятните преживявания, но не забравяйте научените уроци от миналото. Това е ключът към успеха за този сезон. Защото ако повтаряте стари грешки, Меркурий ще ви накара да си осъзнаете уроците, дори с цената на известна болка. Но ако вървите уверено напред и се забавлявате чистосърдечно, но и разумно - всичко ще бъде наред.

Успех и приятно изкарване, Козирози!

Водолей

Уважаеми Водолеи, събитията, които предстоят тази седмица изискват фин баланс от ваша страна, за да могат да заработят 100% във ваша полза. Честно казано, аз нямам никакви притеснения, дали ще успеете да балансирате, защото знам, че много ви бива в това. Но нека ви кажа какви ще са влиянията.

Първо, в четвъртък, ще имаме новолуние в Овен, което ще се съчетае със слънчево затъмнение и което ще активира много интензивно вашия дом на социалните контакти и приятелствата. Влиянието е особено силно през първите две седмици, но действа шест месеца след новолунието. Ще ви върви във всичко, свързано с групи от хора. От популяризиране на работата ви, през създаване на нови приятелства, до намиране на любовта в лицето на някого, когото до момента сте възприемал като платоничен герой от обкръжението ви. За обвързаните Водолеи е силно препоръчително да присъединяват и любимия си човек към своите социални активности. Споделянето ще ви свърже по-силно. А от друга страна има опасност липсата му да ви раздалечи. Това единият баланс, за който трябва да следите.

Другият е свързан с влиянието на Слънцето, което точно в четвъртък се мести от Овен в Телец и във вашата зона на дома. Определено ще ви се иска да прекарвате време вкъщи и това ще е в известен дисонанс с желанието ви да общувате с повече хора, поради новолунието. Слънцето ще бъде в Телец до 20 май, тоест имате един месец, в който да съчетаете желанието за домашен уют с желанието за контакти. Мисля, че някои отговори идват от само себе си… Кой каза „гости”?

В петък пък Меркурий ще се завърти ретроградно, защото отдавна не го е правил и просто няма как да минем без това. Ретроградният период ще продължи до 14 май и за вас ще се характеризира с това, че ще сте по-чувствителни от обикновено. Възможни са изблици на емоции в тези три седмици и дори усещане, че не можете да се контролирате. Но помислете все пак - защо трябва да се контролирате? Не е ли по-добре да си „чувствате чувствата”, да дадете пространство на емоциите си и ако в крайна сметка нещо ви тежи - да се утешите и да продължите напред? Бъдете добри със себе си - ретроградният период ще премине, но ползата да сте приели себе си с всичките си автентични чувства е дълготрайна.

Риби

Мили Риби, всичко е доста розово във вашия хороскоп тази седмица. Само една идея повишено внимание, поради ретрограден Меркурий ще трябва и да сте топ. Нека ви разкажа едно по едно за предстоящите събития.

Първо, в четвъртък, имаме новолуние в Овен, което ще се съчетае със слънчево затъмнение. Това събитие ще има много мощно влияние върху вашия дом на финансите. Най-силно се усеща в първите две седмици, но ще има ефект в следващите шест месеца. А ефектът е, че ще развиете креативни подходи към решаването на финансовите си въпроси. „Въпросите” може да са от различен характер, в зависимост от това какво е вашето състояние в момента. Някои Риби може да намерят начин да намалят разходите, други ще потърсят допълнителен доход, трети ще инвестират, а четвърти ще завъртят търговия… Изобщо, настройте си една мисъл да да работи за увеличаване на благосъстоянието и да видим до пълнолунието в Овен, в края на септември, докъде ще ви е довела…

В четвъртък се случва и още нещо - Слънцето се мести от знака на Овен в този на Телец, като ще пребивава там до 20 май. За вас това означава много приятелски срещи през този месец. И не само приятелски - срещи с братя и сестри, роднини, съседи и всякакви платонични близки. Ключовото обаче е, че ще са приятни срещи с хора, които са ви поне симпатични. Тоест - много добре ще си изкарате в сезона на Телеца. Разбира се, няма да е просто повърхностно забавление. Къде ти Риби да контактуват с хора и това да не ги обогати по някакъв начин или да не създаде ярки спомени за всички… Накратко казано - в сезона на Телеца ще плувате щастливо в социалното море, а какво ще си уловите в него, ще видим накрая.

Вселената слага един лек контрапункт с последното влияние, като от петък завърта Меркурий в ретроградна посока. До 14 май общителната планета ще се „върти наобратно” и за зла врага ще се върти така точно във вашия дом на комуникацията. Това би могло да бъде предпоставка за множество комични, ако не и объркани ситуации, но добре, че вашата астроложка е тук, за да ви предупреди какво да правите. Най-важното е да не се изказвате под афект или твърде импулсивно. Също - проверявайте по два пъти имейли или съобщения, преди да ги изпратите. И ако се засегнете от нечие говорене - първо се убедете, че наистина сте разбрали точно какво казва събеседникът ви и после реагирайте. Ще мине и това, един Меркурий не може да ви уплаши вас!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

За да ви помогне да поставяте граници в общуването с токсични събеседници - запишете се на онлайн семинара ѝ тук: https://www.facebook.com/events/s/поставяне-на-граници/172942245653771/

Ако искате да ви разсмее, заповядайте на стендъп шоуто с нейно участие: https://www.facebook.com/events/s/софия-срещу-провинция-stand-up/259540343170022/

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 17 Април 2023 09:40

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам