logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 20.02 - 26.02.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Предстои ви период на мечтателност и романтика, който ако използвате добре, може да промени реалността ви в позитивна посока, скъпи Овни.

В понеделник ще имаме новолуние в Риби и това ще насочи вниманието ви към изследване на вашия вътрешен свят. Колкото и да сте убедени, че сте наясно с живота и емоциите си, ще трябва да приемете, че човешката психика и емоционалност по-скоро наподобява лабиринт, отколкото подреден архив. И именно в това е красотата на изследването на собствените емоции, мисли и фантазии. Позволете на съзнанието си да се рее свободно, да прави неочаквани асоциации, да фантазира и да изважда от себе си уж случайни спомени. Именно тези процеси, оставени на свободата на полета на мисълта и чувствата ви, могат да ви доведат до ценни прозрения. В следващите седмици някои от вас може да излекуват още неизтляли, но покрити рани, други да визуализират хоризонтите, които искат да покорят, а трети просто ще си позволят да се отпуснат и да се издигнат над ежедневните тревоги.

Също в понеделник ще получите подарък от Вселената – Венера влиза във вашия знак до 17 март. Отдавна не сте били навестявани от планетата на любовта и изобилието и ви съветвам сега да вземете максимума от разкошното ѝ влияние. Влиянието ѝ ще бъде (естествено) най-вече по отношение на любовта и привличането на блага в живота ви. Необвързаните Овни да развържат харизмата си и да се огледат много добре за подходящи партньори – определено ще има доста около вас. Обвързаните може да използват периода, за да раздвижат с романтични преживявания връзката си с любимия човек. Но най-вече – по време на тази Венера, погледнете себе си с приемащи, любящи и страстни очи – това е, което ще разгори вътрешния ви пламък, който ще упражни притегателната си сила и върху околните.

Телец

Доста благоприятни са за вас влиянията тази седмица, Телци! И забава, и полезна работа… Нека да видим.

В понеделник ще имаме новолуние в Риби, което ще освети вашия дом на приятелствата, социалните активности и дейностите в група. Имате много добри аспекти не само да заздравите връзките с приятелите си и да прекарвате качествено време заедно, а и да имате успех в инициативи, които поемате съвместно с други хора. По-ясно казано – в следващите шест месеца и особено в първите две седмици след новолунието, залагайте на екипната работа във всеки един аспект от живота. В професионален план ще успявате да се разбирате с колегите си и да достигате дори по-далеч от предвиденото в целите си. Също – ако имате желание да работите нещо, свързано с публичност или вече сте в такава сфера – натиснете газта по проектите си, защото имате всички шансове да печелите аудитория. Може би сега, докато четете тази прогноза, ви става една идея некомфортно, защото не сте чак такива екстроверти и не ви е в стила постоянно да обикаляте сбирки и партита. Но именно тук ще се намеси Луната и ще ви покаже хубавите страни на това. Ще ви е полезно малко да се отпуснете и да се заредите от динамиката, която интензивният социален живот може да ви предложи. Забавлявайте се смело, Телци!

В понеделник се случва и още нещо – Венера влиза в Овен до 17 март. В този период вие се обръщате към себе си и вашите автентични желания за това как да се развива живота ви. С други думи – ще премислите, дали всички ситуации, в които участвате, са ви на сърце и вероятно ще промените каквото можете, така че да не сте ангажирани с нещо против волята си. Подобни решения дават усещане за лекота. Така ще освободите пространство в съзнанието си и енергия, да се занимавате с това, което ви развива и ви носи удовлетворение. Вероятно и креативността и мотивацията ви ще си повишат нивата. Определено, ако се възползвате от влиянието на Венера, накрая на пребиваването ѝ в Овен може да излезете по-щастливи, свободни и продуктивни. А свободният от излишни тежести Телец може планини да повдигне. Желая успех!

Близнаци

Според хороскопа ви тази седмица, посоките са две, Близнаци – напред и нагоре!

Първо започваме с професионалния ви път и успехите, които предвиждам. В понеделник ще имаме новолуние в Риби и то ще свети именно във вашия кариерен дом. Първите две седмици след новолунието са много силен период за вас, да започнете нови печеливши инициативи. Имате достатъчно енергия и мотивация, остава само да предприемете стъпките напред. Не губете време, защото това, което посеете сега, ще може да пожънете след шест месеца на пълнолунието в Риби.

Другото влияние, което ще започне в понеделник – влизане на Венера в Овен, ще ви помогне за няколко неща, включително и в кариерните инициативи. До 17 март Венера ще се отразява добре на вашия дом на приятелствата и социалните контакти. От една страна ще имате възможност да прекарате много качествено време с хората, които съставляват приятелския ви кръг. Но от друга – може да капитализирате това позитивно влияние, което ще имате над другите и в професионален план. Например – бихте могли да спечелите съмишленици за идеите си. Или пък, ако искате да дадете публичност на нещо, с което се занимавате или на ваша позиция по даден въпрос – моментът е идеален за блога или ютуб канала ви.

С флиртовете също ще ви върви… Не, че това е новина, но все пак да отбележа, че Венера и там ще изиграе добра роля. Но по-скоро ви виждам да се вихрите наистина в сферата на флирта, а не да се задълбочавате в обвързване.

Изобщо, както ги виждам нещата – успехи в работата ви и много общуване и забавление – любимите ви неща!

Рак

Нови начала и нови светли хоризонти идват, скъпи Раци!

В понеделник ще имаме новолуние в Риби и то много силно ще освети вашия дом на покоряване на нови територии. Това може да го разбирате както буквално, така и на символно ниво. За много от вас желанието да пътуват ще се усети много силно под влиянието на новолунието. Опитайте се да организирате нещо в тази връзка, дори и да не сте го планирали предварително. В първите две седмици след понеделник влиянието ще е най-силно и именно тогава е подходящо да помислите къде мечтаете да отидете и да направите стъпките към организация.

Други Раци пък може би ще искат да научат нещо ново, да разширят диапазона си на познания и умения. Сега е моментът за онази магистратура, за която се чудите от известно време. Или дори за някой курс, който ще ви даде нова професионална перспектива. Ключовата дума тук е „развитие“ и ви съветвам да не пропускате шанса, защото след шест месеца при пълнолунието в Риби, ще оберете плодовете на това, което сега сте започнали.

В понеделник ще имаме и още едно събитие – Венера ще влезе в Овен до 17 март. Това за вас е период на възход в професионален план. Нямам предвид просто някакво повишение или да вземете бонус (макар че силно ви желая и това, разбира се). По-скоро имам предвид, че ще разширите влиянието си над околните – ще бъдете търсени, заради идеите си и ще имате зелена светлина от Венера, да ги реализирате. Ако сега се захванете с нещо ново, което добавя стойност към професионалната ви практика, имате много силни шансове то да потръгне добре и да ви донесе печалба и удовлетворение.

Смятам, че до тук всичко е много позитивно пред вас и най-полезният ви ход е да наточите щипките и да тръгнете уверено напред към бъдещето! Успех, скъпи Раци!

Лъв

В понеделник ще имаме новолуние в Риби и то ще ви се отрази по много интересен начин, Лъвове. На първо място трябва да ви кажа, че това събитие ще енергизира много силно вашия дом на еротиката и любовния ви живот. В първите две седмици след понеделник влиянието ще е най-силно и тогава ще усетите силно желание да развържете сексуалния си потенциал и вземете максимално много от тази аспект на живота. Интересното в цялата работа е, че това новолуние ще има силата да ви покаже дали връзката ви с партньора е достатъчно удовлетворителна за вас. Ако сте с човек, който усещате като правилния, връзката ви ще се задълбочи и ще преживеете прекрасни мигове заедно. Ако има обаче някакви съмнения у вас – те ще излязат на преден план и вероятно ще започнете да мислите за някакво решение за добро.

Впрочем, това последното важи и за други хора от близкото ви обкръжение. Ако усетите, че някой повече взима от отношенията ви, отколкото ви дава, твърде вероятно е този човек да бъде избутан по-надалеч от обкръжението ви.

В понеделник ще се случи още нещо – Венера ще влезе в знака на Овен, като ще остане там до 17 март. През този период за вас ще бъде силно свързан с международни инициативи. И не говоря само за пътувания. Става дума и за някакви професионални развития, свързани с работа в чужбина. Най-добре си прецизирайте профилите в професионалните социални мрежи, за да станете по-привлекателни за евентуални партньорства, за които може би дори още не подозирате. Няма да навреди и вие самите да помислите как може да разширите дейността си, извън границите, в които се намирате в момента. Изобщо – време е да заблестите още по-надалеч, Лъвове! Желая успех!

Дева

Две думи за хороскопа ви тази седмица, Деви – любов и секс. Не знам как да го кажа по-ясно – това е :)

Първото, което ще се случи в понеделник е новолунието в Риби. То е освети много ярко вашият дом на партньорство и обвързване. Ще усетите влиянието в зависимост от това какъв е статусът на връзката ви. За обвързаните в следващите шест месеца (като най-силен и важен е периодът в първите две седмици след понеделник) ще е благоприятно да планират нови неща с избраника на сърцето си. Дали това ще е стъпка напред във връзката ви – предлагане на брак, съвместно съжителство, обща ипотека или пък ще решите да си направите дълга ваканция, не знам. Знам само, че ако искате да скрепите съюза си или да постигнете нещо ново заедно – Луната ще помага.

Необвързаните ще имат много шансове да срещнат Човека си. Обаче бъдете проактивни – новолунието обича това. Оглеждайте се, измисляйте нови места, които да посетите, направете си регистрация в приложение за запознанства, питайте приятелите си познават ли някой подходящ… изобщо – бъдете креативни и късметът ви ще ви намери. Ако избирате добре сега, след шест месеца, пълнолунието ще се погрижи да ви даде свидетелство, че сте открили любовта.

Гледайки другото събитие, което ще се случи в понеделник и как то ще се отрази на вашия знак, мога да кажа, че в следващия месец няма да търсите само любов, ако ме разбирате… Венера ще влезе в Овен и ще стои там до 17 март, като през това време ще запали страстите и ще засили магнетизма ви. Не само ще ви се приискат еротични забавления, а и ще направите всичко възможно да си ги уредите. Партньорите на Деви да се подготвят ментално и физически, за да могат да издържат на темпото и изненадите. А за тези, които са хвърлили око на Дева – запазете спокойствие и изглеждайте секси – току виж ви излязъл късмета!

Везни

Готови ли сте да разчистите и подредите всичко, Везни? Готови или не – новолунието идва и в следващите две седмици ви предстои Голямото Подреждане. Новолунието идва по-точно в понеделник и още по-точно – в знака на Риби и вашия шести дом на служба, навици и грижа за себе си. Сега имате шанс и задача от Вселената, да установите такъв ред в пряк и преносен смисъл в живота си, какъвто ще ви кара да се чувствате достатъчно комфортно, за да напредвате в сферите на живота, в които искате. Представителите на вашия знак са абсолютно наясно как красивата подредба на заобикалящата ни среда може да се отрази в позитивна посока на качеството на живота ни. Затова, макар и да звучи малко скучно, всъщност влиянието на новолунието е много ценно за вас. Ако се възползвате от него, ще може да се отървете от нещата, които по някакъв начин спират развитието си и да извадите ценните си ресурси на преден план, което ще ви помогне да прогресирате.

Другото събитие, което ще се случи в понеделник е влизането на вашата управителка Венера в знака на Овен, където ще стои до 17 март. Този период ще е изключително благотворен по отношение на комуникацията във връзката ви. Вие доста добре умеете да говорите на езика на любовта… Но дали сте толкова способни по отношение на комуникацията в самите любовни отношения? Понякога сте склонни да бягате от сериозни разговори, друг път влизате в твърде философски разсъждения и се отвличате от основната тема… Случва се това да бъде объркващо за партньора ви. В периода на Венера в Овен ще имате възможност да установите стабилна комуникация с важния за сърцето ви човек. Дори и да имате партньор от години и да мислите, че това в момента не се отнася за вас, помислете пак – винаги има какво по-добре да се случи, ако общуването стане по-качествено. За необвързаните – ползвайте периода, за да си поговорите с потенциалните си партньори и да получите и дадете важна информация за потенциалната ви връзка (тоест – ухажване с разбиране един вид).

Скорпион

Страсти и духовно съзряване има в хороскопа тази седмица, Скорпиони. Да, знам че звучи леко като миш-маш, но в крайна сметка комбинацията е добра, ще видите.

Първо в понеделник ще имаме новолуние в Риби, което ще освети вашия дом на романтика, флиртове и гламурни преживявания. Новолунието е силно влияние за нови преживявания, като с най-голям интензитет влияе през първите две седмици, но се усеща до шест месеца от дата си на случване. Също така – новолунието не действа, ако сте пасивни. Така, че – ако ви се иска да раздвижите житейската си динамика в сферата на страстта – давайте сега и давайте смело. Ако случайно се чудите „Ама какво точно да давам“… Хм, сигурни ли сте, че наистина сте Скорпион? Шегувам се… Ще ви кажа какво да дадете – любопитство към околните, желание за споделени забавления, лекота на духа и вашето умение да не изпускате подходящия „обект“ от обсега на магнетизма си. Вие знаете, че флиртуването не е само с цел секс и това не е единствената полза от него. Интересни и нови запознанства са бонус от новолунието, който вие много добре знаете как да ползвате…

В понеделник се случва още нещо – Венера влиза в Овен и ще стои там до 17 март. Това за вас е период, в който да усетите и осъзнаете смисъла на (за съжаление превръщащото се в клише) правило, че за да имаме качествена връзка с друг човек, първо трябва да обичаме себе си. Да, това ще е вашата задача от Венера в следващия месец – да се обърнете към себе си, да познаете нуждите си, да се прегърнете с любов и да си позволите да пожелаете това, от което се нуждаете. Този изцеляващ процес ще се отрази благотворно на връзката на тези от вас, които имат партньор. Вероятно комуникацията ви с любимия човек ще се подобри и заздрави. За тези, които в момента търсят своя човек, осъзнаването на това кои сте и какво искате, ще ви бъде от огромна полза, за да разпознаете правилния, когато го срещнете.

Стрелец

Много активна динамика и щипка чувствителност за цвят. Това е хороскопът ви, Стрелци и нямам търпение да видя как ще хванете бика за рогата!

В понеделник ще имаме новолуние в Риби и именно то ще ви донесе щипката чувствителност, която споменах. Доста от вас ще почувстват нужда да се приберат в сигурно пространство, което чувстват като дом. Предвид спецификите на знака ви, това не означава непременно, че ще се приберете точно у дома си, може да заминете някъде и там да си позволите да погледнете навътре в себе си. Обикновено такива преживявания имат изцеляващ ефект, затова е по-добре да не бягат от тях и да не се правите, че „няма нищо“.

Другото, което ви носи новолунието е подходящ момент да оформите ясна картина на това за какво мечтаете, да го изречете пред себе си и да тръгнете след мечтата си. Ако вече сте поели по този път, имайте предвид, че Луната ще ви даде допълнителна скорост, затова не се колебайте, а действайте. С две думи – ще станат нещата, Стрелци!

Също в понеделник, Венера ще влезе в Овен, като престоят ѝ в този знак ще бъде до 17 март. Влиянието върху вас ще е в дома ви на флиртове, романтика и драматизация. Очаквам доста Стрелци да влязат в бурни преживявания, свързани с вълненията, които изпитваме когато се влюбим и сме млади - желание, страст, несигурност, пикове и падове на настроенията, романтични жестове, малките радости от получените съобщения и борбата с ревността, докато чакаме съобщенията… Преживейте си го това с пълнота, много хора биха казали, че това е солта на живота. Като излезе Венерата от Овен, тогава ще правим равносметки колко души са се влюбили във вас и на колко от тях вие сте запомнили имената…

Козирог

Този понеделник ще имаме новолуние в Риби и то ще заработи много усилено в сектора на платоничните ви връзки, както и на креативността ви. Новолунието е период, в който да сте активни и да поставяте начало на определени неща. В първите две седмици влиянието е най-силно, тогава се поставят основите и в следващите шест месеца се развиват. Във вашия случай това, за което ще имате подкрепа от Луната, е скрепяване на отношения с приятели и хора, с които работите, но не ги чувствате просто като колеги. Също – ще може да възстановите прекъснати връзки или контакти с хора, с които изглежда сте се позабравили. Всеки има нужда от подкрепяща мрежа от хора около себе си и вие, въпреки че сте „стабилягите“ на зодиака, не правите разлика в това. Така, че наистина няма да е лошо да използвате влиянието на новолунието и да отделите повече време за качествено общуване с хората, които са ви интересни и са близки до сърцето ви. Със сигурност и те ще се радват на възможността да обменят мисли и емоции с вас.

Другото влияние на новолунието е, че ще засили креативността ви. Освободете съзнанието си и не мислете само за нещата, които трябва да свършите. Оставете мисълта ви да се рее свободно и внимателно запомняйте всяка идея, която ви дойде. Нищо чудно в следващата половин година някоя от случайните ви хрумки да се окаже в основата на успешен проект.

В понеделник се случва и още нещо – Венера влиза в Овен и вашия дом на… ами на дома :) До 17 март ще искате да се свързвате с мястото, което усещате като своя крепост и ще черпите енергия за живот от там. Предвиждам, че домовете на много Козирози ще се променят докрая на този транзит на Венера. Давайте смело – сега ви е паднало господарката на естетиката да е с вас в дизайнерските ви инициативи!

Водолей

Любов и пари, Водолеи! Хороскопът ви за тази седмица не можеше да е по-хубав, дори и рушвет да ми бяхте дали…

В понеделник ще имаме новолуние в Риби и това е вашият шанс (а и задача) от Вселената за увеличаване на приходите и за създаване на устойчив и балансиран бюджет, така че от увеличението да има смисъл. Първите две седмици след новолунието са особено подходящи, да формулирате финансовите си цели за годината и да съставите план за изпълняването им. В този период ще имате късмет с парите. Но знаете, че късметът сам по себе си не прави нищо – от вас зависи. Не е нужно да решавате всичко сами, имате добри аспекти да се посъветвате с някого. Естествено, най-добре е този човек да разбира от бюджетиране… И много, много важно – повярвайте в себе си и че можете да постигнете заложените цели. Казвам го, защото знам, че единственото, което може да спре Водолей е… самият Водолей. А не виждам никаква причина да се спирате. Успех!

И нека сега заговорим за един не по-малко важен, но далеч по-приятен аспект от живота ви – любовта и романтиката. В понеделник Венера ще влезе в Овен и ще стои там до 17 март. В този период вие ще бъдете просто една машина за съблазняване, аурата ви ще свети като неонова лампа. От вас зависи как ще ползвате този магнетизъм, надявам се да го канализирате в посока, която ще ви донесе радост и удовлетворение. За свободните Водолеи това може да се окаже доста шарен и весел период на свалки и сексуални забавления. Само гледайте да не пропуснете да забележите някой, който наистина си струва и да го пуснете на въртележката, като всички останали случайни посетители на лунапарка. Обвързаните да не се пестят, а да впрегнат креативността си и да се впуснат в споделени преживявания с партньора си. Радвайте се на живота и той ще ви отговаря със същото, Водолеи!

Риби

Скъпи Риби, не само, че сме във вашия рожденически сезон, но и Луната ви предоставя вашата лична Нова година точно сега.

В понеделник ще имаме новолуние във вашия знак и както казах – това е вашето лично ново начало. Новолунието ще даде силен старт на всички инициативи, които искате да предприемете. Особено в комбинация със Слънце във вашия знак, ще можете да насочите мечти и планове към много амбициозни цели. Ако искате да поемете по нов път, но се колебаете заради някакви неясноти, мога да ви уверя, че Слънцето и Луната ще работят в полза на вашия късмет. Но дори и да не гледате към нещо напълно ново, пак ще имате подкрепа. Ако например искате да направите някакви промени в сегашната си работа или в начина си на живот, под влияние на новолунието ще можете да ги осъществите с възможно най-малко сътресения и да достигнете до удовлетворителен резултат.

В понеделник се случва и още нещо – Венера влиза в Овен и ще стои там до 17 март. Планетата на естетиката, лукса, любовта и изобилието ще ви повлияе именно в насока да си осигурите разкош в живота. Вие имате силно чувство за естетика и такива периоди не са лесни за портмонето ви, защото красивите неща, които искате да притежавате, струват скъпо. Бихте могли обаче да преминете през този период без излишни сътресения, а само с хубави емоции и естетическа наслада. Например, ако се постараете хем да задоволите желанията си, хем да го направите по най-целесъобразен начин – да си купите неща, от които имате реална полза или нещо, което може да бъде и инвестиция (произведение на изкуството или нещо подобно).

Като цяло – периодът на Венера в Овен може да бъде абсолютен празник за вас, защото планетата покровителства и естетичните промени. Така, че можете да се отдадете на експерименти за обновяване на външния си вид, гардероба, дома и дори стила ви. Това са все неща, които вие обичате и се зареждате с много приятна енергия от тях. Желая ви пъстър месец, Рибки! 

Надя Брайт се занимава с коучинг, обучения по комуникация и стендъп комедия сериозно, а с астрология - за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. Ако искате да ви помогнете да говорите пред публика и да презентирате по-добре – заповядайте на курса ѝ през февруари.

Последно променена в Понеделник, 20 Февруари 2023 08:49

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам