logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 05.12 - 11.12.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник Меркурий ще влезе в Козирог и за вас настъпва период, в който на преден план ще излязат лидерските ви способности и това има потенциал да ви отведе много напред. На ваше място бих побързала да впрегна въпросните способности до 29 декември, когато Меркурий става ретрограден и вероятно хороскопа ще претърпи промяна. Дотогава обаче се постарайте да канализирате енергията си в посока на своите цели. Независимо дали става дума за лични или професионални контакти – не бързайте и не претупвайте разговорите. Слушайте активно събеседниците си, защото от това може да произлязат добри идеи за вас. Също така – ако искате да реализирате нещо, за което са ви нужни съмишленици – периодът ще е добър, за да привлечете такива.

На 8-ми декември ще имаме пълнолуние в Близнаци, което пък ще си взаимодейства с ретроградния Марс и… ох, пак трябва да ви отправя предупреждение да внимавате като говорите, съжалявам. И то – за поне две седмици напред, защото толкова е най-силното влияние на пълнолунието. Просто в ретрограден Марс вашата откровеност може така да рикошира, че да удари самите вас и да пострадате излишно. Ключът е да общувате по-спокойно и ако искате да убедите някого в своята теза, да подхождате не толкова с обяснения, колкото с насочващи въпроси към събеседника си. Помнете, че сега работите за лидерство, а  това се постига с убеждаване, а не с налагане.

Още едно влияние във връзка с лидерство и кариера ще e влизането на Венера в Козирог от тази събота до 2-ри януари. Точно в най-празничния месец за вас приоритет ще стане работата и резултатите от нея. Всъщност за амбициозния ви знак това едва ли е толкова лошо. Единственото, за което трябва да внимавате е, как съчетавате работа и личен живот, за да не се окаже, че вместо да отдавате енергията и вниманието си където искате, се разкъсвате между двете.

Ще завърша хороскопа ви с щипка романтика – в петък, докато Венера още е в Стрелец, ще се срещне с Юпитер и тази среща ще ви посипе с романтика и преживявания „като на кино“. Възползвайте се максимално от този ден, че нали видяхте колко работа ви чака… Забавлявайте се, Овни!

Телец

Айде, отпушва се клапата за пътуване, Телци! Във вторник Меркурий влиза в Козирог и вие се превръщате в пътешественици. Препоръчвам ви да се отдадете на това влечение, както и да побързате с плановете и резервациите, преди 29 декември, когато планетата на комуникациите ще се завърти ретроградно до 18 януари. В този период също можете да си пътувате, просто проверявайте по два пъти всеки детайл от организацията. И хич не си мислете, че декември ще искате само да си седите пред камината с коледни чорапи, да си отпивате от любимата напитка и да се наслаждавате на спокойствието… Меркурий други неща ви е намислил :)

На 8 декември ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще си взаимодейства с ретроградния Марс. Тази комбинация ще благоприятства печеленето на пари за вашия знак. Значи, без да губите време, се захванете с нещата, които биха могли да ви донесат постъпления. Също – прегледайте си банковата сметка и разпределението на бюджета. Може да се окаже, че с някои промени ще промените положението към по-добро. Също така - пълнолунието и до две седмици след него е подходящ момент за искане на повишение.

В петък направо ще ви удари любовна светкавица… Венера и Юпитер се срещат много динамично и игриво и точно такова ще бъде и вашето настроение в този ден. Силно ви съветвам да не го пренебрегвате, а да завихрите партньора си в танца на страстта си. А за необвързаните моментът е подходящ да завихрят обекта на желанията си в съблазнителна игра. След това от събота до втори януари планетата на любовта ще влезе в Козирог и това определено ще подсили влиянието на Меркурий и желанието ви за пътешествия. Само че, тъй като говорим за Венера – това влечение към нови хоризонти ще е пряко свързано с любовния ви живот. Искрата за обвързаните Телци ще гори най-силно на път. А за необвързаните шансовете да срещнат човека си ще се увеличават, ако сте на пътешествие.

Честно казано – хороскопът ви ми изглежда доста луксозно, Телци – печелене на пари и после яко пътуване и любов. Да не кажете, че не ви обичам :)

Близнаци

Oh là là, Близнаци! Във вторник вашият повелител Меркурий влиза в Козирог и в дома ви на (пригответе се)… еротиката! До 20 февруари, включително и с ретроградния период 29.12 – 18.01, във вас ще горят много и разнообразни страсти. От една страна за обвързани и необвързани може да предстоят доста интересни и горещи моменти с партньора или с множество партньори. Ще трябва да избягате малко от натоварения и по-скоро уютен и особено семеен дух на месец декември и да си отворите време и пространство за секси забавления. Обаче нали знаете, че да гориш в страсти има и своята тъмна страна? Припряност, настоятелност, може би дори ревност… Не се поддавайте на това, останете си в сферата на забавлението и насладата.

Освен това и ретроградния Марс може да ви подложи на някои вътрешни противоречия, които ще е за ваше добро да обработите по конструктивен начин. Но да започнем от там, че на 8-ми декември ще има пълнолуние във вашия знак и това енергизира именно вашия „Аз“ център. Ще се устремите към целите си и към собственото си развитие. Ще бъдете абсолютно решени да се отървете от всичко, което пречи на растежа ви. И точно тук трябва да внимавате с Марс, защото той е ретрограден и взаимодействието му с пълнолунието може да ви направи много по-конкурентни от необходимото и да ви вкара в конфликти, които са излишни. Замисляйте се, когато се хвърляте в боя, за да защитите позицията си или за да се качите на следващо ниво, наистина ли има бой, в който да се хвърлите или самите вие го създавате. Марс ще е ретрограден до 12 януари.

В събота Венера ще се премести в Козирог до 2 януари и това ще омекоти малко цялата страст и напрежение, които ще усещате. Периодът е подходящ за любов и споделени спокойни моменти с избраника на сърцето ви. Това е време на дълбоко интимно свързване и обич, секс и споделяне. Какво да кажа… Радвайте се на живота, Близнаци!

Рак

Във вторник Меркурий ще влезе в Козирог и, поне до 29 декември, преди да се завърти ретроградно, за вас това ще бъде сякаш дар в комуникацията. Пребивавайки в този зрял знак, Меркурий ще ви даде възможност да водите важните за вас разговори по дипломатичен начин, така че едновременно всички страни да са удовлетворени и вие да сте постигнали своите цели. Може да използвате този период, за да изчистите стари недоразумения или да подемете труден разговор, който дълго сте отлагали. За представителите на знака, които обичат да оправдават символа му и да крият чувствата си в черупката, това е шанс да направят крачка напред и да споделят с околните части от съкровения си свят.

На 8-ми декември ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще освети вашия дом на лекуване и слагане на край. Може да използвате периода от две седмици след него, за да се отървете от неща в живота си, които ви тежат. И, въпреки че Марс е ретрограден и може би ще ви притиска да свършите всичко, ще е добре да прегледате листа си със задачи и да оставите само наистина неотменимите и тези, които са ви приятни. Не, не е нужно да се погрижите за всеки и не е нужно да умрете от изтощение на Коледната трапеза в името на желанието си всичко да е наред. Помислете за себе си, сега ви се е паднало с това пълнолуние… Особено имайте предвид прочетеното до тук, когато в петък Венера и Юпитер се срещнат и направят така, че много хора да искат много неща от вас. Сложете здравословна граница, имате право на това.

В събота пък Венера ще влезе в Козирог до 2 януари и ще ви фокусира върху любовната ви връзка или създаването ѝ (или приключването ѝ всъщност). В този период ще свалите малко гарда, ще се успокоите от вечните си вълнения и ще премислите трезво от какво имате нужда и дали тези нужди са срещнати. Раците, които са в добра връзка, ще я заздравят и ще ѝ се насладят. Тези, които не са в чак толкова добра връзка, ще се ориентират в каква посока искат да поемат, за да се чувстват добре. Много от вас ще изчистят неяснотите в отношенията си, а за необвързаните ще изкристализира към какво се стремят.

Лъв

Във вторник Меркурий влиза в Козирог и до 20 февруари (с един ретрограден период 29.12 – 18.01) вие ще обърнете внимание на себе си, Лъвове. Знам, че много хора мислят, че като цяло вашият знак има голямо его и предимно обръщате внимание на себе си, но те не ви познават. Вие и аз знаем, колко щедър знак сте и колко често поставяте другите на първо място. Е, сега, благодарение на Меркурий, идва време да погледнете себе си от А до Я. Гардероба ви, стила ви, здравословния ви режим, хората, които ви обкръжават, целите ви… Изобщо – да прегледате отгоре до долу кое как и да внесете промени, където се налага. Спокойно – имате много време да го направите, а и може да става по забавен начин, ако решите.

На 8.12 имаме пълнолуние в Близнаци и в следващите две седмици за вас ще е добре да изчистите всички стари неща, които пазите по технологичните си устройства. Файлове и контакти, които не ползвате – да се махат от пространството ви. Това е един вид започване на чисто, отваряне на пространство за нови и ценни неща.

В петък Венера и Юпитер се срещат в любовен танц и на вас ще ви стане особено любовно. Съветвам ви да се отдадете на тази емоция, да ѝ се насладите и да си я преживеете, без да ѝ придавате особено съдбовен смисъл. Просто това е супер оптимистичен ден, в който не е хубаво да взимаме решения за бъдещето, въз основа на моментите си емоции.

В събота Венера влиза в Козирог и до 2 януари задейства дома ви на здравословен живот и навици. Възползвайте се от този прилив на енергия, за да поработите над физическия и менталния си тонус и да се почувствате по-добре в празничния месец.

Дева

Ставате звезди, Деви! Това се случва от вторник, когато Меркурий влиза в Козирог и чак до 20 февруари (с един ретрограден период от 29.12 до 18.01) ще изкара на преден план всичките ви таланти. С каквото и да се занимавате, Меркурий ще направи така, че ако искате да изпъкнете поне малко, това да се случи по най-добрия за вас начин и околните да ви оценят. Аз знам и вие знаете (но понякога не си признавате публично), че имате много таланти. Е, сега ще влезете в много благоприятен период, в който да им се радвате и да радвате всички нас с тях. И не забравяйте да пожънете резултатите от това…

На 8.12 ще имаме пълнолуние в Близнаци и това ще даде много голям тласък на успехите ви. Тоест – ако сте работили усилено за нещо досега, сега ще можете да оберете плодовете му и да се насладите на резултата от собствените си усилия. Марс е ретрограден в този период и е възможно да ви направи твърде конкурентни, внимавайте да не влизате в крайности, за да не си вгоричите вкусът от победата.

В петък Венера и Юпитер се срещат и придават една особена оптимистичност на този ден. Възползвайте се от лекотата в душата си и се радвайте на живота. Не преговаряйте и не се подписвайте, защото лекотата на Юпитер може да ви заслепи и да пропуснете някои детайли.

В събота Венера влиза в козирог и до 2 януари вие влизате в ролята на абсолютен управител на живота си. Това е времето, в което да изпълните задачите, които сте си поставили до момента и да си поставите нови. Само действайте умерено и в своя полза, не се преуморявайте и натоварвайте със свръх очаквания. Помнете – вие сте шефа, трябва да се чувствате добре.

Везни

Във вторник Меркурий влиза в Козирог и едно от нещата, които ще ви станат топ приоритет до 20 февруари (с един ретрограден период от 29.12 до 18.01) ще са контактите ви с близки хора. Най-много ще ви дава енергия и смисъл тази комуникация, която е основана на близка връзка с някого, която е задълбочена, искрена и съкровена. Няма да ви се занимава с дребнотемия или някаква забавна, но повърхностна комуникация. Възможно е в този период да заздравите връзките със семейство и приятели, посредством общуване, както и да създадете нова приятелска връзка с някой, с когото сте имали удовлетворяващо задълбочени разговори.

На 8.12 ще имаме пълнолуние в Близнаци и това ще задейства вашата спонтанност и желание за пътуване и откриване на нови светове. Възможно е да го усетите като рязка промяна в нагласите си, все едно ви удря ток и изведнъж си казвате „Искам да отида някъде!“ и започвате да търсите билети в интернет. Като цяло всичко е чудесно, само дето Марс е ретрограден и ни бута към крайности, имайте го предвид. Така, че когато резервирайте билети, гледайте все пак да е следствие на вашата спонтанност, а не на някакъв невъзможен за постигане импулс.

В петък Венера и Юпитер ще се срещнат в любовен танц и това ще ви донесе късмет в работата. Важно е обаче в този ден да не се доверявате, без да сте проверили всичко, да не подписвате, да не преговаряте. Просто нивата на оптимизма ще са заслепяващи.

В събота Венера влиза в Козирог и ви обръща фокуса към дома. Ще се чувствате прекрасно комфортно у дома си до 2 януари. Това ще е мястото, което ви носи комфорт и където презареждате батериите си по време на празничния сезон. Какво по-хубаво от това, всъщност…

Скорпион

Охоо, каква социална птица ще станете, Скорпиони! Меркурий ще се погрижи за това още във вторник, когато ще влезе в Козирог и ще ви направи особено желаещи да комуникирате. И тук нямам предвид, че просто много ще ви се водят разговори. Имам предвид пълния пакет – партита, приятелски разговори, изяви пред повече хора, флиртове… Всичко. Явно звездата във вас ще излезе от черупката си и ще сте готови да омаете с чара си всеки, който излезе на пътя ви. Хубавото е, че тази еуфория ще е двупосочна. Не само вие ще имате желание да общувате, но и околните ще искат да общуват с вас и сякаш навсякъде ще срещате хора, с които чувствате радост да споделяте време заедно.

На 8 декември ще имаме пълнолуние в Близнаци и за Скорпионите това означава две седмици възпламенени страсти и еротични приключения. Вие най-добре си знаете как точно ще си осъществите фантазиите, а Луната знае, че ще ви подтиква точно към това. Само имайте предвид, че Марс е ретрограден и тласка всички ни към крайности… Внимавайте да не се окаже, че вместо да си поиграете на строги господари, сте вързали някого на фльонга (освен, ако човекът силно не иска да е вързан на фльонга, разбира се).

Има и още един детайл от пълнолунието – на тези Скорпиони, които са се постарали достатъчно, ще донесе пълен кош с пари :)

В петък любовта и късмета, представени от Венера и Юпитер, се завъртат в радостен танц и това ви действа много разглезващо и декадентско. Не е лошо да се отпуснете в този ден, просто имайте предвид, че усещанията ви за граници ще са размити и е добре да си сложите някакви спирачки.

В събота Венера влиза в Козирог и до 2 януари ще имате голям успех в съблазняването и привличането. Независимо дали търсите някого в личен или професионален план, в този период ще можете правилно да поставяте на масата както нуждите си, така и кое предлагате и да създадете подходящи съюзи. Разбира се, имайте предвид, че вие сте твърде привлекателни и затова трябва да отсявате много внимателно.

Стрелец

Във вторник Меркурий влиза в Козирог и до 20 февруари (с леки изменения през ретроградния период 29.12 – 18.01) ще имате много благоприятни аспекти да печелите пари, Стрелци. Късметът, който по принцип е ваш приятел, сега ще се залепи за вас и ще спомага начинанията ви. Има и две бележки под линия, които трябва да направя за това изменчиво явление късмета. Първо – нещата няма да ви се получават от само себе си. Но ако сте подложили добре и сте премислили кое как да се случи, Меркурий в Козирог ще прави всичко възможно да нямате излишни препятствия по пътя си и да вървите гладко. Второ – най-много ще ви върви, ако взаимодействате с други хора по проектите си. Просто позицията на Меркурий е такава, спрямо вашия знак, че благоприятства работата в групи и споделянето. Но това за вас е чудесно всъщност, защото вие обичате да сте сред хората (а и те обичат вас).

На 8-ми ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще повлияе на партньорствата ви. Ако имате нещо перспективно на дневен ред, твърде вероятно е да направите крачка към задълбочаване на тази връзка. Като имайте предвид, че това важи както за лични, така и професионални партньорства. Също може да има развитие с обратен знак, ако сте влезли в нещо, което не ви устройва или не ви дава достатъчно. Това важи за първите две седмици след пълнолунието. Внимавайте с енергията на ретроградния Марс, който тласка всички ни към крайности. Тоест – каквото и да решите да предприемате, не е нужно да става с гръм и трясък, дори и да ви се струва подходящо.

В петък Венера, която все още ще е в Стрелец и вашият покровите Юпитер се срещат в любовен танц и това може да ви изстреля в облаците. Имайте предвид в този ден, че носите розови очила и сте в прилив на еуфория и внимавайте какви решения взимате и на кого какво признавате. Може да се окаже, че сте надценили оптимизма на ситуацията.

В събота Венера ще се премести в Козирог и до 2 януари това ще ви донесе желание за усядане и успокоение. Не е лошо такова усещане да ви навести именно в края на годината, за да може да осмислите преживяното до тук и да си направите планове за бъдещето.

Козирог

Направо сте на гребена на вълната, Козирози! Във вторник Меркурий ще влезе във вашия знак до 20 февруари (като от 29.12 до 18.01 ще е ретрограден). Докато Меркурий е в Козирог, това ще бъде идеален период за вас да постигате целите си, за които е нужна комуникация. Ще можете да изразявате правилно това, което искате и да бъдете разбирани от околните. Това може да ви отвори много врати, въпросът е само вие да си помислите добре накъде искате да вървите. Не пропускайте да прегледате профилите си в социалните мрежи, презентациите на работата си и изобщо всичко, което е свързано с публичния ви имидж. Докато Меркурий е във вашия знак, ще ви бъде много полезно, да се представите на всички точно в светлината, в която искате да ви виждат.

На 8 декември ще имаме пълнолуние в Близнаци и то ще отвори за вас две седмици на възможности за развитие. Това е период, в който да гледате голямата картина и да мислите стратегически. Не позволявайте да се разсейвате с дребни задачи и си работете по основните цели. Също – периодът е подходящ да обърнете внимание на физическия и менталния си тонус. Спорт, правилно хранене, разходки на въздух, медитация и др. под. практики ще ви се отразят много благотворно след пълнолунието и ще ви заредят с много енергия занапред. Само да ви предупредя, че ретроградният Марс дебне да ви даде толкова жега, че да се изтощите напълно… Не се поддавайте на това влияние, действайте си в разумни граници.

В петък избягвайте да преговаряте, защото Венера и Юпитер се срещат в любовен танц и това може да ви накара да си мислите, че ви е прекалено широко около врата и да се съгласите лекомислено на някакви условия. По-добре в този ден се отдайте на по-малко сериозни занимания.

В събота Венера влиза във вашия знак и това ще внесе доста свежа енергия в любовния ви живот. На необвързаните предстои да разберат, че имат много тайни обожатели, а на обвързаните – че връзката им може да е източник на много положителни емоции. Накратко казано – облечете си новите дрехи, оправете прическата и се пускайте в целия си блясък в дебрите на любовта, Козирози!

Водолей

Във вторник Меркурий ще влезе в Козирог и вашия дом на лекуване, осъзнаване и слагане на край. Отсега до 20 февруари (с кратки изменения в ретроградния период 29.12 – 18.01) ще е добре да погледнете в себе си и да обърнете внимание на чувствата и съкровените си преживявания. Обикновено такива периоди са подходящи за равносметка, усвояване на житейските уроци и прошка към самите себе си. Тъй като планетата, която ще е в този дом е все пак планета на комуникациите, всичко това следва да помогне на начина, по който общувате. Тоест – поглеждайки в себе си, минавайки през уроците си и успокоявайки душата си, ще успеете да изразявате по-добре себе си и в комуникацията с другите.

На 8-ми декември ще имаме пълнолуние в Близнаци, което ще освети вашия дом на празничност, флиртове и забавления. В следващите две седмици вероятно много ще ви се празнува и много ще искате да си покажете новите дрехи и блестящата усмивка на всички. Доста добре звучи, особено през декември, когато партитата са едно през друго. Само имайте предвид, че Марс е ретрограден и тласка всички ни към крайности, така че е добре да внимавате, да не ви снимат увиснали на някой полилей, целите посипани в пайети, примерно….

В петък Венера и Юпитер се срещат в любовен танц и някак тази комбинация от любов и късмет, която завихрят, ще ви залее с оптимизъм и ще ви е благо на душата. В този ден ви препоръчвам да се видите с приятели или да се отдадете на една идея по-несериозни дейности. Не е препоръчително да преговаряте или да подписвате документи, защото ще сте по-склонни на компромиси, отколкото е здравословно.

В събота Венера влиза в Козирог и това до 2 януари ще ви направи много мечтателни в любовта. Розовите ви очила ще карат всичко да изглежда безоблачно и не съм сигурна, доколко това ще е полезно. От друга страна – какво пък? Защо да не се порадвате малко на идеална любов, особено в празничния сезон? Вие така или иначе сте си оптимисти, колко пък да ви попречи тази Венера на преценката….

Риби

Охоо, кой пак ще е в центъра на вниманието, Риби? Май вие :) Във вторник Меркурий влиза в Козирог и вашият дом на социалните и приятелски групи и технологиите. Това означава, че ще бъдете най-големите инфлуенсъри на зодиака чак до 20 февруари. Като има и един ретрограден период от 29.12 до 18.01, но за него ще ви кажа, като му дойде времето. Сега, поне до 29 декември, гледайте да разпръснете чар и харизма толкова далече, колкото можете. Всички блогъри, влогъри, автори, творци и всякакъв вид занимания, свързани с публичност, ще имат силната помощ от Меркурий. Значи не се крийте у дома, а излезте сред хората и им кажете какво ви се върти в главата и сърцето. Ще ви разберат и последват (аз на ваше място бих им искала и пари, ама вие си знаете…).

На 8 декември ще имаме пълнолуние в Близнаци и в двете седмици след него, ще бъдете майстор, дизайнер и декоратор у дома. За пореден път тази година имате подобно влияние и за пореден път очаквам домовете ви да придобият нов и вероятно по-бляскав облик. Само искам да ви предупредя, че Марс е ретрограден и това ни бута в някакви крайности. Така, че имайте го предвид, ако решите, че е много добра идея да изхвърлите ВСИЧКО старо и да го замените с ново. Вероятно има все пак някои вещи, които си струва да задържите… Между другото, може и малко да залитнете по езотерика в този период. Което пък би било забавно – една нова масичка с кристална топка, около която да каните приятели и да им врачувате, защо не?

В петък Венера и Юпитер ще се срещнат и това ще ви даде много голям тласък в професионален план. Ако чакате знак, за да натиснете педала до ламарината за нещо – ето ви го знака. Действайте смело! Само не подписвайте нищо в този твърде оптимистичен ден.

В събота Венера влиза в Козирог до 2 януари. Това ще ви направя царя на купона за всички. Възможно е през целия декември именно вие да сте тези, които организират партитата, списъците с таен Дядо Коледа и като цяло – поддържат празничния дух на макс. Не забравяйте да оставите и малко време за себе си, в което да отмаряте и да презареждате за новите купони.

Надя Брайт се занимава с психология, коучинг, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

За този хороскоп Надя първоначално ми прати снимката на нейния Джони. Слагам я и нея, защото маг без котарак не е никакъв маг.

318024406 1343038779845692 5864854716404179224 n 1 

Последно променена в Понеделник, 12 Декември 2022 21:33

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам