logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 14.03 - 20.03.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Съберете сили през седмицата, защото важните влияния ще се случат през уикенда, Овни! Важни и хубави… В петък, 18 март, ще има пълнолуние в Дева и това ще ви вдъхнови бързо да изровите от гардероба спортния екип и да разпънете постелката за спорт насред хола. Добрата новина е, че пълнолунието не само ще ви донесе мотивация за постигане на перфектна овенска фигура, но и ще ви помогне наистина да влезете в топ форма. Следващите две седмици са супер благоприятни да станете толкова великолепни външно, колкото сте и вътрешно.

Другото, в което пълнолунието ще окаже подкрепа, е смяна на работата или искане на повишение. Подгответе си добре домашното, ако искате да правите някои от тези неща. Изчистете детайлите по CV-то и онлайн имиджа си, ако сте в търсене на ново място. За повишението – направете точен списък с всичките си постижения и не забравяйте да се усмихвате мило на шефа си.

В събота обичащата лукса и харченето Венера ще се срещне със спонтанния Уран и, така да се каже, ще ви удари в емоциите. И най-вече - в желанието за покупки. Внимавайте с харченето, за да не се окаже, че сте се сдобили с прекрасна нова вещ и празен джоб. Опитайте се да балансирате между това да се поглезите и това после да имате пари за тока…

В неделя влизаме в сезона на Овните! Предстои ви силен месец – вашата лична нова година ще започне сега. Подходящо е да направите равносметка, да подредите приоритетите и да намерите малко време за почивка. Заслужавате, а и имате нужда да презаредите батерията.

Телец

Добре е да си Телец тази седмица, скъпи представители на този знак. Само трябва да внимавате как ще използвате пълнолунието в Дева в петък и после всичко тръгва по мед и масло. Това пълнолуние може или да ви даде много енергия за постижения или да ви притисне с невъзможно големи очаквания към вас самите. Вие изберете каква да е настройката ви. В двете седмици след петък ще имате възможност да постигнете много от целите си или поне да начертаете устойчив план за тези, които са по-дългосрочни. Просто не трябва да позволявате да влизате в спиралата на перфекционизма. Защото тя, освен че носи неудовлетворение, ще ви забави с взиране в детайлите. Вие сте Телци – ще свършите работата добре, няма нужда от излишно напрежение.

Пълнолунието носи и друг много приятен аспект на благотворни влияния – любов. Отдайте се на романтични преживявания без никакви угризения. Партньорът ви ще е щастлив да усети тази нежна ваша черта, която може да запрати всеки на седмото небе. За необвързаните периодът е подходящ да срещнат своя партньор. Или поне – партньорът си за следващите две седмици.

В събота Венера и Уран се срещат и създават у вас противоречиви чувства. От една страна – типично за Телец искате да играете по правилата и да си отмятате житейските задачи. От друга – тази комбинация на декандентската Венера и спонтанния Уран ви дърпа в посоки като „Ама защо не?“ и „Какво би станало, ако…“ Помислете си добре. В крайна сметка и вие заслужавате приключения, не сте длъжни постоянно да сте най-стабилните на света. Просто се опитайте да пресметнете рисковете и последствията. И ако сметките излизат – смело напред към неизвестното!

В неделя започва сезонът на Овните и с това влизаме в последната фаза преди вашите рождени дни. Ползвайте този месец за почивка и духовно изчистване. Сложете край, където е време нещо да се приключи. Изхвърлете ненужните вещи и емоции и направете място за новата година и това, което тя ще ви донесе.

Близнаци

Интересна седмица, Близнаци… Малко като фойерверките – няма, няма и праас! Но спокойно, не ви чакат кой знае какви избухвания. Просто движението ще е в края на седмицата.

Започвам с петък, когато пълнолунието в Дева ще ви вдъхнови да чистите. И нямам предвид, че просто ще хванете прахосмукачката и ще си почистите хола. Имам предвид цялостно разчистване и пренареждане на пространствата, които обитавате. Ще изхвърлите стари неща, ще отворите място за нови – ще поканите пролетния сезон у вас. Никак не е изключено това желание за нов и по-добър ред да се прехвърли и върху отношенията и задачите ви и излишното да изчезне. Почти като прераждане ще ви се отрази това пълнолуние…

В събота внимавайте какво говорите. И да, знам, че обичате да говорите и обикновено доста добре ви се получава. Просто в този ден Венера и Уран се срещат и много силно ви влияят на спонтанността и откровеността. Само, че не ви гарантирам, че ще повлияят и на околните така, че да понесат вашето говорене без филтър и цедка. Премисляйте предварително каквото и да имате да кажете, независимо дали намеренията ви са 100% добри или наистина искате да засегнете някого (защото и вие сте хора, понякога може да ви се иска някой малко да се разплаче).

В неделя влизаме в сезона на Овните и това отваря за вас период на екипна работа, общуване с приятели и изобщо – късмет в начинанията с групова динамика. Мисля, че това са си абсолютно ваши води, така че предвиждам само успешни развития в следващия месец.

Рак

Спокойна седмица с динамичен завършек за вас, Раци. В петък имаме пълнолуние в Дева и в следващите две седмица домошарският ви знак ще излезе на сцената на събитията и купоните. Изобщо не се колебайте и не си мислете „ама вкъщи си ми е добре, къде ще ходя сега да се бутам по клубовете“. Проверете местния календар със събития – със сигурност ще намерите интересни места за посещаване. В периода на влияние на пълнолунието имате благоприятни аспекти да срещнете нови приятели и дори да намерите сродна душа. Това ще е период за създаване на платонични и много здрави връзки в живота ви. Както и за приятно изкарване на времето.

В събота Венера и Уран се срещат и ви правят особено спонтанни. И как няма – влюбената Венера, която обича лукс и забавления и непризнаващият граници Уран. Това е взривоопасна комбинация, която или може да ви донесе много забавни преживявания или малко да се опарите от нея… От вас зависи по кой път ще поемете и как ще ползвате влиянието. Но накъдето и да тръгнете, една рокля с пайети и бутилка студено шампанско в ръка, ще помогнат.

В неделя влизаме в сезона на Овните и това активира много силно вашият дом на успеха. Изобщо не губете време, а се залавяйте за работа по постигане на целите си. Със сигурност стремежът към това е мотиваторът, който в този период ще ви движи най-силно. Вашата задача е да не позволявате на ежедневните малки задачи или пък на емоциите ви да ви разсейват от главната цел. А целта ви е успех.

Лъв

Една дума за тази седмица, Лъвове и тя е „напредък“. А може и две думи – напредък и растеж. Всъщност по-голямата част от седмицата ще е спокойна, развитията ще дойдат в нейния край. Първото е в петък, когато ще имаме пълнолуние в Дева. Това ще активира у вас размисли (а и действия) на тема кои ваши поведения са полезни и ви водят напред, както и кой от околните ви влияе добре на развитието. Хубавото е, че освен размисли, ще предприемете и действия в посока на изграждане на по-здравословно поведение, както и среда за себе си. В следващите две седмици може (а и е препоръчително) да направите промени, които ще ви накарат да дишате по-леко и да цените себе си повече.

В събота Венера и Уран се срещат и много сериозно предизвикват вашата зона на традициите и установения ред. Ще искате да промените нещо, да направите стъпки напред. Възможно е точно в този ден да видите нещо ново и голямо, което искате да постигнете през 2022г. Всъщност – бъдете особено внимателни към визиите, които ще се появят в главата ви тогава. Независимо дали са големи или малки неща – със сигурност ще са значими за вас и е добре да помислите как ще ги сбъднете.

В неделя влизаме в сезона на Овните и вашият огнен знак наистина ще усети как се пали отвътре. И това ще ви хареса. Желанието за пътуване и покоряване на света ще стане особено силно и ако питате мен – най-добре му се поддайте. Не виждам причина един Лъв да стои затворен, вместо да обикаля царството си (целият свят ви е царство, нали?).

Дева

Деви, тази седмица ще завърши абсолютно във ваш стил – чисто, подредено и с елементи на изисканост. Надявам се това да ви донесе любов душевен мир.

Но нека да започна с най-добрата новина. В петък ще има пълнолуние в Дева, което е нещо като малка нова година за вас. Ще можете да оберете плодовете от свършената през последните шест месеца работа. Разбира се, ще оберете плодовете, ако се протегнете, за да го направите. Покажете постиженията си на другите и поискайте заслуженото. Ако премисляте, дали е готово, дали трябва да се изтъквате, сега ли е подходящият момент и каквито и още въпроси да ви хрумват – нищо няма да стане. Дайте го по-уверено, а Луната ще помага.

В събота Венера и Уран се срещат и ви предлагат редкия шанс (наистина е рядък, защото ви се случва само два пъти годишно) да се отдадете напълно и без угризения на удоволствия. Каквото и да имате планирано за вършене – махнете го от плана, ако не е нещо, което ви носи наслада. Ето – днес е понеделник и аз ви предупреждавам отсега, че съботата трябва да е посветена на приятни емоции – имате време да направите програмата.

В неделя влизаме в сезона на Овните и това за вас ще е месец на подбиране на компанията (особено в интимен план) и прекарване на качествено време с качествени хора. Не го мислете и не страдайте от угризения – имате право да поддържате близкия си кръг толкова чист, колкото е душата ви. Направо завиждам на тези, които ще попаднат сред избраните…

Везни

Седмицата ще е спокойна, докато не стане малко неспокойна, Везни… Сега ще ви кажа как да го разбирате това :)

На първо място се пригответе за пълнолунието в Дева в петък. То ще ви постави задача в следващите две седмици да се разделите с тези хора и ситуации в живота ви, които ви напрягат и ви тежат. Вашият знак не е особено щастлив, когато трябва да слага край, но това ще е за добро. Едва ли ще ви е много лесно да балансирате, ако от едната ви страна висят токсичните багажи, нали? Така, че – не заемайте типичната си поза „над нещата“, а помислете добре за негативните хора и поведения, без които ще дишате по-лесно. И после действайте – имате 14 дни, в които Луната ще е на ваша страна.

В събота Венера и Уран се срещат и създават особено динамична комбинация от любов и спонтанност. За вас това е едно от любимите неща и душата ви ще затрепти именно с тази вибрации. Обаче трябва да ви отправя едно предупреждение и се надявам да не го пренебрегнете. Денят ще бъде определено много интензивен с тези емоции за вас, а това не ви е чак толкова приятно. Възможно е да изгубите контрол, да бъдете по-изискващи и нетърпеливи и накратко – от играчка да стане плачка. Затова не потъвайте без да мислите в емоциите, а се опитайте да преживеете хубавото от тях.

В неделя влизаме в сезона на Овните и за вас периодът до 19 април ще е време за обвързване и посвещаване. Това е моментът да работите за сериозните си връзки и дългосрочните си ангажименти. Също – да започвате начинания, които изискват сериозно планиране и резултатите им ще се проявят във времето.

Скорпион

Скорпиони, както винаги вашият хороскоп е интересен и ви поставя задачи. Какво да правиш… някои са родени постоянно да вършат нещо.

Първата задача идва в петък, когато имаме пълнолуние в Дева. В следващите две седмици ще трябва (а и ще го искате) да покорявате обществените сцени, независимо дали говорим за забавление или за работа. Просто това е, което ще ви донесе най-голям напредък и ви съветвам да вложите енергия в тази посока. Освен това, признайте си, когато сте в настроение ви е приятно да сте в компания. Особено, ако сте център на внимание, нали? Сега ще имате възможност да намерите хора, които да помогнат за постигане на целите ви, както и да се свържете в нови приятелства. Като се замисля… май трябва да се прилепя към някой Скорпион, за да си осигуря интересни преживявания за 14 дни напред :)

В събота Венера среща Уран или иначе казано – любовта среща спонтанността и резултатите ще се непредвидими. За вас специално има два пътя и според мен трябва внимателно да изберете по кой да хванете. Единият е на изненадите и романтиката, а другият е на необмислените действия във връзката. Възможно е да сменяте настроенията и да обърквате любимия човек с топло и студено отношение. Бъдете себерефлективни и не позволявайте временните дразнения на Уран да пречат на отношенията ви.

В неделя влизаме в сезона на Овен и до 19 април вие имате много добри разположения да си подредите живота (във всеки аспект). Също, това ще е време за служба и отдаване на целите ви.

Стрелец

Успех, любов и маалко съмнения… На мен лично ми изглежда, че всичко ще бъде добре, защото ще завърши добре, Стрелци! Нека да видим прогнозата.

В петък ще имаме пълнолуние в Дева и за вас това слага начало на двуседмичен период, в който можете да се качите на следващо ниво в професионален план. Облечете си сериозните дрехи, хранете подмишница папката с резултатите от работата си и се насочете към правилния човек, който да бъде вашата ракета носител нагоре. Дали това е шефът ви или някой, който може да ви осигури финансиране или пък нов делови партньор, не знам. Знам обаче, че вие трябва да намерите този човек и да не го оставяте на мира, докато не получите искания резултат от него. А доколкото съм запозната с чара ви – този човек ще е щастлив да ви помогне.

В събота ще имате леко смущение на сигналите, защото Венера се среща с Уран и създава доста силни вибрации на смесени емоции у вас. Възможно е в този ден да изпитате съмненията, за които споменах в началото. Ако започнете да се чудите дали сте достатъчно добри, дали сте постигнали необходимото и къде сте тръгнали изобщо… Спокойно, това е просто Уран. Изчакайте един-два дни и ще видите, че тези въпроси ще зазвучат по друг начин.

А любовта идва с влизането в сезона на Овен в неделя. Събуждате се за романтика от един немного кратък сън и това е чудесно! Чудесно е най-вече за тези, дето ви чакахме да ни обърнете внимание… Но оставете ни нас. Важното е, че вие ще се отдадете на любовта не само в смисъла ѝ на преживяване между двама души (или повече, не знам), но и в нейната творческа сила и съзидателност. Изобщо – чакаме ви да заблестите в следващия месец, Стрелци!

Козирог

Добре се подгответе за края на седмицата, Козирози! Ще бъдете много енергични и ви предлагам да използвате тази енергия по най-добрия за вас начин. За целта – през седмицата си помислете, дали не потискате някакви чувства в себе си. Добре е да ги канализирате, за да не избухнете като забравена тенджера под налягане точно, когато най-малко го очаквате… Направете това през работната седмица, защото в петък пълнолунието в Дева ще ви зареди с огромни количества енергия и ако не сте свободни да я приемете… казах вече за тенджерата под налягане.

Също така – ще имате свободата да насочите сами тази енергия, с която пълнолунието ще ви дари. В следващите две седмици само от вас зависи, дали ще се посветите на работата си, на някаква кауза или пък на семейни дела. Риск за вас има само ако не сте целенасочени. Ако нямате идея, а просто влагате усилия и страст в различни посоки, шансът да постигнете значими резултати не е голям.

В събота Венера се среща с Уран, което преведено на земен език означава „силната любов среща рискованото поведение“. И да, дори и Козирозите са склонни на рискове, когато са завладени от силна страст. Затова, позволете ми да ви предупредя, че „Ама аз не знаех, че си имаш гадже“ и „За малко забравих, че съм женен“ не са фрази, които ще ви оправдаят, след като работата е свършена. Придържайте се към романтичните изненади, за да ви е мирна главата.

В неделя влизаме в сезона на Овните и до 19 април имате много добри аспекти да подредите всички пространства около вас и да започнете нови дела в комфортна обстановка.

Водолей

Задават се сериозни и хубави неща на хоризонта, Водолеи!

На първо място – в петък ще имаме пълнолуние в Дева и това ще ви донесе добри възможности за сериозно обвързване. Дали ще изберете да дадете ключ от дома си на любимия човек, да предложите брак или да се включите в нов проект – зависи от вас и етапа, на който сте. При всички положения – няма нужда да действате спонтанно, пълнолунието ще ви влияе в следващите две седмици. Обмислете добре желанията си и посоката, която искате да поемете. А може и да са няколко посоки – имате енергия за всичко, само гледайте да е добре за вас.

И като казах „да е добре за вас“… В събота красивата Венера и любимият ви рисков играч Уран, се срещат в интензивна комбинация, която ще ви постави пред някои сложни ситуации. Има шанс много хора да ви дърпат в различни посоки и да искат от вас нещо – внимание, ангажираност или друго подобно. Вие сте приятелски настроен знак и ще ви се иска да огреете навсякъде, но това може да се окаже много изтощително. Не се хвърляйте спонтанно във всички посоки, обмислете къде наистина сте нужни и искате да се вложите.

В неделя влизаме в сезона на Овена и до 19 април ще можете (за кой ли път) да привлечете много хора на ваша страна и в подкрепа на каузите ви. Обаче, тук има една особеност. Този път ключът към успеха няма да е чара на изявите ви, а уменията ви да слушате и разбирате другите. Ще бъдете много по-високо оценени, ако обръщате внимание на това, което околните имат да кажат. Вярвам, че можете!

Риби

Темата за връзките и отдаването излиза на преден план за вас тази седмица, Риби. Вие сте свръх романтичен знак, но това не означава, че сте склонни да се разтваряте във връзките си. Хванат ли ви в мрежа, за вас всичко приключва. В петък ще имаме пълнолуние в Дева и то ще изкара пред вас точно тези въпроси. Както в любовен, така и в делови план, ще обмисляте партньорствата си и ще преценявате до каква степен искате да сте им отдадени. Що се отнася до любовта – вие имате верен компас в сърцето и винаги може да разчитате на него за посоката си. Обаче е хубаво да уведомите и партньора си за решенията, които сте взели, за да знае и той накъде плувате.

По отношение на деловите ви партньорства – обърнете се назад към последните шест месеца. Ако с някой сте имали плодотворно сътрудничество – най-вероятно това е човекът, с когото да продължите напред с нови неща или с довършване на вече започнатите.

В събота Венера и Уран се срещат и влияят малко взривоопасно на чувствата и тяхното изразяване. Ако държите нещо в себе си и потискате емоции, този ден не е най-подходящият за освобождаването им. Рискувате повече да нараните (дори неволно), отколкото да решите някакъв проблем. Но обърнете внимание все пак на чувствата си, няма да е зле в следващите два-три дни да изчистите неяснотите, които ви терзаят.

 

В неделя вече ще доядем тортите от рождените ви дни и ще влезем в сезона на Овена. До 19 април за вас е време на продуктивност и усилена работа по постигане на целите ви. Не позволявайте нищо да ви разсейва, сега е време да посеете каквото искате да пожънете тази година! 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. На живо можете да я видите и да се посмеете с нея на 18.03 - ето повече за събитието тук.

273195722 7546994325325894 4352085501028736761 n

 

Последно променена в Понеделник, 21 Март 2022 09:08

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам