logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 31.01 - 06.02

Автор: Надя Брайт

Овен

Геният ви ще се изяви, Овни! Във вторник ще имаме новолуние във Водолей, което ще отпуши във вас всичките ви смели и прогресивни идеи. И не само, че ще бъдете много находчиви, а и ще имате добри шансове за реализация. Водолей покровителства иновациите и технологиите, а новата Луна в този знак ще освети вашия дом на изключителните идеи и, както вече споменах – гениалността. Подходете с особено внимание към тези проекти, които са свързани с технологии и комуникация. Най-вероятно там се крие ключът към успеха ви.

Също е добре тази седмица хубаво да прегледате онлайн профилите си и да ги направите по-представителни. Изтрийте публикации, които могат да ви злепоставят по някакъв начин или са противоречиви и добавете информация, която ви представя в добра светлина. Това е препоръчително не само заради новолунието, но и заради преминаването на Меркурий в нормален ход (най-накрая) в четвъртък. Вече е време да се отърсим от проблемната комуникация и играта на развален телефон, която тази планета ни организира с ретроградността си. И не само това – Меркурий ще влияе благотворно на вашия дом на амбициите чак до 14 февруари. Което означава, че ако се подготвите добре и лъснете имиджа си, в близко бъдеще имате много големи шансове да осъществите прогрес с новите си начинания. Проявете повече дипломатичност и се опитайте да работите в екип, това ще увеличи резултатите. Пише ви се лидерска позиция, но за да се получи добре, трябва да си поставите за цел да мотивирате и вдъхновявате околните. Успех!

Телец

Вълнуваща седмица се очертава, Телци! Първо във вторник новолунието във Водолей ще предизвика креативната ви страна. Тази седмица ще можете да решите някои от проблемите, които ви притесняват. Ключът към това обаче ще е творчеството. Забравете традиционните подходи и започнете да мислите „извън кутията“. Дори и да нямате проблем за решаване - възползвайте се от влиянието на новата Луна и упражнявайте този поглед над нещата. Тренировките за гъвкавост на мисленето и творчески процес ще ви донесат само ползи за кариерното развитие.

И като казах кариерно развитие – тази седмица има две посоки, в които можете да помислите. Първата е привличане на нов човек в екипа ви. Огледайте се, дали около вас няма някой, който само чака да получи добро предложение за вас. Втората благоприятна посока е смяна на вашето работно място или пък минаване на по-високо ниво на настоящата ви работа. Мислете стратегически по този въпрос, имате шест месеца – до пълнолунието във Водолей на 11 август, за да планирате и осъществите промяната.

В четвъртък Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно и ще можем да си отдъхнем от обърканите комуникации. До 14 февруари ще усещате влиянието му над вас за пътуване и приключения. Смело отваряйте картата и вижте накъде ще ви „дръпне“ сърцето… Най-вероятно мястото, което ще изберете по този начин, ще носи за вас някакъв духовен смисъл или ще открие нещо, което искате да научите.

Близнаци

Седмицата ще е интересна, вдъхновяваща и малко непредвидима. Доколкото познавам знака ви, това трябва да ви харесва, Близнаци.

Започвам с новината, че във вторник ще имаме пълнолуние във Водолей и това ще захрани естествения извор на вдъхновение, който носите в себе си. Ще се освободите от някои граници, които сами сте си поставяли и са ви тежали. Вече ще бъдете автентичните себе си и ще развивате потенциала си свободно. Освен това – погледът ви ще се обърне към по-мащабни или дори глобални инициативи. Пътува ви се, работи ви се извън границите на държавата, изобщо – искате да видите свят и светът да види вас. Това желание е свързано с някакъв вид работа, постижения и развитие, а не просто с ваканция. Обаче ви съветвам освен да преследвате такива мечти, наистина да помислите и за организация на ваканцията. Просто сега имате добро влияние за избор на интересно място и намиране на добри оферти.

В четвъртък вашия управител Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно и тези странни емоционални обрати, които чувствахте в последните три седмици, ще отшумят. Може би, следствие на тези промени в настроението в ретроградния период, някои от вас са влезли във връзки, в които не се чувстват добре или са променили положението във връзката си в не най-добрата посока. Сега, благодарение на новолунието и завъртането на Меркурий в правилната посока, ще можете да поправите всичко и да дишате свободно.

Рак

Отваря се нова и вълнуваща страница в живота ви, Раци! Първата позитивна промяна ще ви донесе новолунието във Водолей, което ще се случи във вторник. В следващите шест месеца – до 11 август, когато ще е пълнолунието в този знак, във вас ще се разгори страст на съблазнител. Връзките ви са на прага на голяма положителна трансформация. Не става дума само за това, че бройката на сексуалните партньори може да се увеличи. Имате аспекти за силни духовни връзки с хора, от които да се учите и да израствате от взаимодействието си. В първите дни след новолунието ви съветвам да направите две неща. Първото е да обогатите плановете си с интересни събития и със запознанства с нови хора. Интересните връзки няма да се случат, ако си седите вкъщи… Второто е да си направите списък с трима души, с които искате да установите свързване. Хора, които ще са важни за вашето развитие в духовен план. Ако сте избрали мъдро – във времето до пълнолунието ще почерпите от потенциала на тези връзки.

Друго положително влияние за връзките си ще усетите в четвъртък, когато (най-накрая) Меркурий ще спре да се върти наобратно и ще ви помогне да подредите комуникацията си в личен план. Ще ви бъде по-лесно да достигате до хората, с които искате да се свържете. Но не забравяйте, че вие трябва да извървите своята част от пътя към човека. Не пестете усилия, но и следете, дали има баланс и не давате повече, отколкото получавате. Що се отнася до семейните ви отношения – с партньор или роднини – ще можете да поставите здравословни граници и да въведете равновесие. Отново на преден план излиза деликатната тема „колко давам и колко получавам“ и вие ще успеете да постигнете баланса, който ви удовлетворява.

Лъв

Купидон почва да се вихри в знака ви, Лъвове! Във вторник, новолунието във Водолей, ще влее свежа енергия във вашия дом на връзките и партньорствата. Ползвайте тази енергия, за да разнообразите любовния си живот, независимо дали сте обвързани или не. Вашият знак е действен и вие се чувствате добре, когато сами създавате своята реалност. Любовта не прави изключение от това, така че – бъдете активни в разчупването на рутината с партньора си. Сигурно няма да стане изведнъж, защото в последните шест месеца бяхте в нещо като режим на хибернация. Обаче бъдете сигурни, че още в първите дни след новолунието идеите ще започнат да ви осеняват и настроението ви ще бъде по-игриво. Това влияние ще продължи поне до пълнолунието във Водолей на 11 август, така че явно ви очакват наистина прекрасни пролет и лято.

Що се отнася до бизнес партньорствата – възможно е да чувствате някаква несигурност по отношение на договорки, които сте направили напоследък. В момента най-добрия начин да се освободите от съмненията си е, ако приложите нестандартен подход, разтърсите ситуацията и видите какво ще излезе.

В четвъртък най-накрая Меркурий ще спре да ни тормози с ретроградния си ход и ще се завърти в правилната си посока. Подредете всичко, което отлагахте да подредите в последните седмици, за да можете сега да започнете на чисто с новата енергия, която усещате и да постигнете това, което се върти в главата ви. Също – обърнете внимание на здравословния начин на живот. Здрав дух в здраво тяло е равно на доволен Лъв.

Дева

Напоследък ви беше малко трудно да установите ред в живота си, а това не е най-приятното състояние за една Дева. Сега обаче идвам с добри новини. Във вторник ще имаме новолуние във Водолей и за вас това ще донесе баланс и спокойствие да подреждате дните си както е добре за вас. Имате чудесни аспекти да установите здравословен режим и да влезете във форма. Не мислите ли, че времето е много подходящо за това? Така с настъпването на топлия сезон ще бъдете неустоими.

Другото влияние на новолунието върху вас ще е, че ще бъдете малко припряни. Ще ви се иска нещата да се случват по-бързо, хората да възприемат по-лесно какво им казвате и изобщо… да става на вашето. Възможно е да нервничите, а както знаете – това не помага на работния процес (или на който и да е процес). От подобни излишни ситуации могат да ви спасят две неща. Едното е да се доверите на някой, който да работи в тясно сътрудничество с вас и да обира напрежението. Другото е да си помагате с технологии, доколкото е възможно – приложения за графици, проследяване, пресмятане и т.н.

В четвъртък ще се зарадваме на Меркурий, който най-накрая ще се завърти в нормална посока и ще спре да разбърква комуникацията ни. За вас настъпва любовен сезон, Деви. До 14 февруари ще имате много добри аспекти за създаване на връзки, както и за преминаване на следващо ниво във връзката за тези, които вече са обвързани.

Везни

Подреждат се нещата, Везни… Тази седмица като че ли ви нося предимно добри новини. На първо място – любовта ще потръгне с новолунието във Водолей този вторник. Романтичният ореол, с който сте родени ще заблести с пълна сила и ще привлича, когото си поискате. И именно тук е разковничето – кого искате. Може би не сте особено наясно или пък не гледате сериозно на въпроса… Каквото и да е, имайте предвид, че ще трябва да се определите и да изпратите ясно послание на Вселената. В противен случай рискувате да разберете, че не сте получили правилното нещо за вас, чак след като се събудите сутринта…

Друга хубава новина е, че искате публичност, ще можете да я постигнете сравнително лесно. Просто трябва да покажете на света какво ви радва, както и своя автентичен образ. Едва ли има нещо по-хубаво от това да сте приети, каквито сте, нали? Е… може би да сте приети и да ви се възхищават е още по-хубаво. Под влияние на новолунието и това ще стане.

През последните три седмици, докато Меркурий беше ретрограден е възможно да сте имали доста противоречия със семейството и хората, с които живеете. Третата хубава новина за седмицата е, че Меркурий ще се завърти в правилната посока в четвъртък. Ако сте напът да вземете някакво радикално решение, свързано с близките си и отношенията ви – по-добре изчакайте два-три дни след четвъртък и помислете отново. Решения взети под влияние на ретрограден Меркурий много често са обречени на несполука. Така, че – не се знае – може би вместо прекъсване на отношения ви се очертава сдобряване :)

Скорпион

Като че ли малко ще ви отеснеят пространствата, Скорпиони… Ще имате нужда да подреждате и пренареждате. И най-вероятно това ще е израз на вътрешното ви състояние, а не на желанието ви да се вихрите в сферата на интериорния дизайн. Определено роля за това ще изиграе новолунието във Водолей, което настъпва във вторник. Ще ви подтикне в известен смисъл да размествате границите си, да променяте реалността си. Може би е добре да имате предвид две неща. Едното е, че ако не сте наясно със себе си какво искате, разместванията (във всеки смисъл на думата) няма да решат проблема. А другото е, че подобно напрежение може леко да изнерви близките ви и е добре да разговаряте с тях по темата. Новолунието ще ви донесе и усещането, че искате повече истинско човешко общуване и че не сте съгласни да приемете в живота си нито самотата, нито рутината във връзката си.

Резултатът от всичко това може би ще са няколко сериозни разговора с близките ви, в които вие ще поставите вашите желания на дневен ред. Имате добри аспекти за съгласие, ако обсъдите и темата за личните граници, както и за баланса на взаимодействие с партньора и другите си близки. Казано накратко – ще поставите нуждите си като приоритет.

В четвъртък най-накрая Меркурий ще ни зарадва и ще започне да се върти в правилната посока. Това за вас е много добре, защото ще се отрази благоприятно на социалния ви живот и ще обере от напрежението на новолунието.

Стрелец

Тази седмица идва с позитивни развития, Стрелци! Първо, благодарение на новолунието във Водолей във вторник ще се завърнете в обичайното си общително състояние на духа. Липсвахте ни – лъчезарни и неуправляеми огнени хора! Със завръщането на веселия ви нрав и с увеличаването на контактите ви, естествено ще дойдат и новите ви идеи. Вашият иновативен начин на мислене и отказът ви да се съобразявате с обективната реалност, когато искате нещо, със сигурност ще ви поведат в нова посока. Възползвайте се от периода между новолуние и пълнолуние във Водолей – от 1 февруари до 11 август и осъществете някоя от новите си идеи от начало до край.

С желанието ви да общувате повече, ще се появи и потребност да пренаредите социалния си кръг. Ще направите преоценка на това какво искате да получавате от връзките си с хората и по какъв начин ви обогатяват те. Това ще доведе до промени в приятелския ви кръг и ще се обградите с по-подходяща компания за пътя, по който искате да вървите.

Нося ви добра новина и за баланса по сметките ви. В четвъртък, когато Меркурий най-накрая ще спре да е ретрограден и ще се завърти в правилната посока, в дома на финансите ви ще се усети много благоприятно влияние. Заемете се с осъществяването на тези планове, които смятате, че ще ви донесат добра възвращаемост. Времето е благоприятно и за ревизиране на бюджета ви, така че да съкратите излишни разходи и да ви дойдат идеи за нови приходи.

Козирог

Започвам хороскопа с добри новини за парите ви, Козирози! Във вторник ще има новолуние във Водолей, което ще ви донесе късмет в осребряването на труда ви. Периодът от 1 февруари до 11 август, когато ще е пълнолунието във Водолей е подходящ за намиране на нова работа, договаряне на повишение или разширяване на бизнеса. Заслужавате го, след като изтърпяхте няколко месеца, в които късметът не работеше за вас и се налагаше да пресмятате много добре как живеете. Не че това с пресмятането отпада… Все още е по-разумно да имате бюджет. Но пък ви се отваря път към увеличаване на благосъстоянието.

Добре е да имате предвид, че по отношение на парите в този период трябва да сте по-скоро дискретни и да пазите плановете си за себе си. Имате леко неблагоприятни аспекти по отношение на хора, които биха се възползвали от доверието ви, за да се обогатят. Или пък такива, които биха попречили на плановете ви, водени от нечисти намерения.

В четвъртък Меркурий спира да е ретрограден (най-накрая) и не само това, а и ще бъде във вашия знак до 14 февруари. Когато планетата на комуникацията е във вашия знак, това означава само едно – фокусът сте вие и имиджът ви. Покажете на света най-добрите си страни, обявете целите и ще спечелите съмишленици. А знае ли човек – може да намерите нови приятели или пък някой да спечели сърцето ви…

Водолей

Във вторник ще имаме новолуние не в кой да е знак, а именно във вашия, Водолеи. Това ще ви възвърне типичната за вас енергия и ще ви донесе усещане, че сте непобедими. Моментът е добър за да последвате мечтите си или поне да се хвърлите в изпълнение на много амбициозни планове. От сега до пълнолунието във вашия знак на 11 август имате възможност да си поставите някаква цел и да я осъществите. Определено промяната витае около вас.

Вашият управител – волният Уран ще влезе в противоречие с Луната и това ще се развива в дома ви на семейство и корени. Твърде вероятно е близките ви да не разбират към какво се стремите и какво изобщо правите и да се опитат да ви наложат своите виждания. Определено ви съветвам да отстоявате своето и да не разрешавате да минават границите ви. Нека това, че не успявате да се харесате на всички, да не ви спира по пътя ви. Имате много силен шестмесечен период пред себе си и не трябва да го пропилявате в излишни обяснения. Разбира се – опитайте се да решите конфликтите с възможно най-мирни средства – за доброто на всички.

Хич не ви беше лесно с ретроградния Меркурий, нали? Влиянието му беше насочено към вътрешния ви свят и преживяването на личните уроци, което на практика означава да преживеете и осмислите случаите, в които сте били наранени или понасяли загуби. Е… надявам се, че ви е било полезно и с радост ви съобщавам, че в четвъртък идва краят на това. Сега ще можете да вървите напред и да организирате живота си, без да чувствате смущенията на ретроградността. Успех, Водолеи!

Риби

Превърнете мечтите си в планове, Риби! Във вторник ще имаме новолуние във Водолей и за вашия знак то осветява дома на трансформациите. От съществено значение е да реализирате промените, за които мислите напоследък, както и (да бъдем честни) промените, за които не мислите, но е добре да бъдат осъществени. Периодът от 1 февруари до 11 август, когато ще е пълнолунието във Водолей, е много силен за поставяне на цели и тяхното осъществяване. Само внимавайте за влиянието на Уран, което ще се появи с новолунието при вас. Тази свободолюбива планета ще ви подтиква да казвате каквото ви дойде наум, а това невинаги е добра идея. Бройте до 10 преди да кажете нещо, което ви се струва много остроумно и интересно…

Подгответе се от сега за периода след 18 февруари, когато ще настъпи вашият сезон и ще можете да разцъфнете в пълния си блясък. Заредете се с енергия на физическо и психическо ниво – организирайте ежедневието си така, че да имате възможност да релаксирате и презареждате. Все пак – когато дойде моментът да сте на трона на зодиака, трябва да имате сили да вземете най-доброто от ситуацията.

В четвъртък Меркурий спира да е ретрограден и ще се върти в правилната посока в Козирог и във вашия дом на екипната работа. Погледът ви ще се избистри и ще се насочи към бъдещи проекти. Може да тествате хората, с които искате да работите, с някакви по-малки съвместни дейности и след това да прецените с кого да се обвържете с дългосрочни планове. 

 image0

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Последно променена в Понеделник, 31 Януари 2022 09:42

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам