logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 10.05-16.05

Автор: Надя Брайт

Овен

Нещо ви се върти с парите и нещо вие въртите парите, мили Овни. Във вторник Телец застъпва в дома на финансовия ви стабилитет и... всъщност нищо особено няма да се случи, ако не се постараете. На първо време – преосмислете покупките си. Какво си купувате, защото просто ви харесва и от какво наистина имате полза? Забележете – не ви казвам да харчите по-малко, казвам ви да харчите по-разумно. Второто много важно нещо е, че ако сега си поставите цел за натрупване на някаква сума със спестяване или изкарване на пари – към края на ноември ще бъдете приятно изненадани колко добре сте се справили. Тогава вече може да благодарите на Телеца.

От четвъртък до края на юли влизате в период за почивка. Нямам предвид да спрете да работите (че кой е виждал Овен да не работи?!). Просто преценете как по-разумно да отдавате силите си и как да презареждате.

Тази седмица може (и даже ви съветвам да го направите) да започнете да се освобождавате от всичко излишно в живота си. Имате цяла година на разположение, за да изпълните този сложен процес по най-добрия за вас начин. Хора, които ви натоварват – трябват ли ви наистина в живота ви и ако да – как да поставите границите си? Проекти, които ви изстискват без да ви се отплащат – направете си хубава равносметка и ги махнете един по един. Вещи, спомени, чужди изисквания... всичко ненужно трябва да си отиде до 10.05.2022г. и този процес започва от сега! Успех!

Телец

Сипете си някаква приятна напитка, седнете на любимо място и си помислете какво добро искате да ви донесе животът ви. След 6 месеца ще има новолуние в Телец и тогава планираното тази седмица ще трябва да даде плод. Поне за вашия знак съм спокойна, че разбирате идеално разликата между „планирано“ и „помечтано“ и няма нужда да обяснявам.

Има нещо друго важно, на което искам да акцентирам. Започвайки работа по плана си, трябва да подходите с любов и топлота към себе си. Помнете, че ще имате много повече енергия, ако не изцеждате силите си докрай и не се товарите с излишни амбиции. Все пак – ако не се чувствате добре – какъв е смисълът да постигате каквото и да е?

Така че – от 13 май направете така, че да спрете да се самоизгаряте за крайните срокове и се захващайте с неща, които наистина ви радват. Знам, че на думи звучи лесно, но никой не може просто да се откаже от задълженията си. Ще ви помогне, ако се опитате да разпределите задачите и на хора около вас, както и да намерите повече съмишленици, с които заедно да бутате напред.

В любовта нещата са аналогични – търсете хубавото във връзките си, споделяйте с партньори и близки и действайте заедно по проекта „Щастлив Телец – светло бъдеще“!

Близнаци

Скъпи чаровници (обръщам се към всичките ви личности), време е да бъдете честни със себе си и да си оправите емоционалните бакии. Ако има нещо, което ви притеснява, но си живеете с него – сега е моментът да го извадите на повърхността. Мотивацията да го направите е знакът, който планетите ви дават сега – решаването на скритите емоционални проблеми ще ви донесе свобода. Ще се изненадате колко подкрепа ще получите от хората, които ви обичат, ако тръгнете по този път. Защото всички искаме Близнаците да са щастливи :) 

Решаването на емоционални проблеми, както и подобряването на начина на живот започват със себепознание. Тази седмица ви се отваря възможност да се впуснете в дълбините на емоциите си по един неболезнен и приятен начин. Не подценявайте възможността за пътуване към неизвестното, защото ще се върнете от там по-щастливи и още по-способни на подвизи.

В работен план ви се пише късмет, считано от четвъртък до края на юли. Ако сте посяли нещо в последните месеци – сега се очаква да видите добра реколта. Също така – периодът е добър за смели стъпки в нови посоки. Не само предприемаческата ви звезда ще бъде позитивно настроена към вас. Ще имате добри възможности за изграждане на (още по-) добро име. Едва ли точно на Близнаци трябва да обяснявам как името ще работи за тях – вие най-добре знаете как се капитализира репутация.

В любовта – нищо ново. Всички ще са запленени от вас и това ще ви харесва!

Рак

От вторник планетите ви дават знак да направите дигитален детокс. Със сигурност ще ви се отрази добре да намалите времето, в което се взирате в дисплеи и да го замените със занимания, които стимулират мозъка и дават почивка на нервите. Даже бих ви препоръчала да не гледате на това като на временен детокс, а да вложите старание в това да изградите здравословен балансиран режим що се отнася до технологиите.

Планетарните влияния, свързани с технологиите, стигат и по-далеч от контролиране на времето пред екрана. Ще ви се отрази добре, ако поствате по-малко неща в интернет, но показвате повече от истинската си същност. Също – има добри аспекти за записване на курсове или самообразоване в сферата на дигиталния маркетинг. Явно всичко говори за намаляване на количеството (време и постове) и увеличаване на качеството.

Ето нещо забавно, Раци! Наистина много се вълнувам, като ви съобщавам това! След дълъг период на себерефлексия и самоизучаване (на което Рак е цар), от четвъртък до края на юли настъпва период на пътувания и приключения! От десет години не сте имали период, в който щипките да се превърнат в крила и да полетите щастливи накъдето си поискате! Побързайте с плановете, защото възможността не е за изпускане!

Това влияние ще се отрази и на работата ви и е възможно да се впуснете в нови и интересни самостоятелни проекти. Успех!

Лъв

Както се пееше в една песен „От дето мине – любовта пламва“. Ето така ще сте и вие от вторник. И не говоря само за любов, а по-скоро за симпатии и пленени от лъвския чар хора. Събирайте смело последователи, съмишленици и приятели на ваша страна – периодът е чудесен за това.

Сега е моментът да си поставите 1-2 много дръзки цели и да започнете да работите по тях. Разбира се – заедно с привлечените от извънредния ви в този период чар. Поставете си срокове до края на ноември да сте изпълнили заддачите и действайте. Този шест месечен период е благоприятен за постигане на чудеса. 

Не преувеличвам с чудесата – каквото и да искате да привлечете – любов, пари, нови проекти – всичко ще може да ви се случи. Просто пред вас се прожектира огромна зелена светлина.

Искам да предупредя обвързаните Лъвове да не забравят да въвлекат и половинката си в шеметното развитие на живота си следващите шест месеца. Не се главозамайвайте, защото това ще помрачи блясъка на короната.

Тази седмица хороскопът ви е по-кратък, но какво повече да кажа... Ще ви върви във всичко и ще сте номер едно!

Дева

Нека първо изясним нещо – обичате да планирате, но не обичате еднообразието. Скуката не е част от играта ви. Което е чудесно, защото от вторник се завихрят някакви нови неща, свързани с любов или пътуване, а може би нова работа. Ще бъдете примамени от интересното и непознатото и това никак не е лошо. 

Планетите не само ви предлагат нови възможности, а се опитват да ви избутат пред другите. Има добри аспекти да станете по-известни с това, което правите или да блеснете пред по-широка аудитория. 

Честно казано – наистина вихърът е толкова завихрен около вас, че нямам представа накъде ще ви отведе. Към края на ноември може да се направи равносметка за това.

В четвъртък игривият Юпитер влиза в дома на интимните ви партньорства и там също нещата стават доста интересни. До степен на революционно интересни. Не знам какво ще ви хрумне... Може да се ожените, например. А може и да не се ожените, а да завлечете партньора си на вълнуващо пътуване в Непал, например. Или вълнуващо да му съберете багажа... Наистина не знам. Знам само, че няма да е скучно.

Много вероятно е с присъщата мъдрост на Девата да извлечете поуки и да помъдреете от всичко ново и невероятно, което ви се случва. Близките ви ще трябва да влязат в крак с духовното ви израстване – помогнете им.

Везни

Малко ми е трудно да ви поднеса тази вест, но... Влизате в период, в който никак не е препоръчително да се осланяте на баланса, който досега сте изградили. Ще трябва да се вгледате в препъни камъните, за които си затваряте очите и да ревизирате отношенията си с близки и околни.

Когато Везната се разклати, загубата на баланс се отразява и на партньора ѝ. Напомням, че няма нужда нито от драматизации, нито от дребнавости. Просто фини пренастройки на честотите – това е.

Изглежда ще се вторачите и в разходите на домакинството и кой какво поема от тях. Няма нищо лошо, просто не гледайте цифрите много отблизо, за да не загубите голямата картина. Партньорството не е само делба на сметки и по принцип вие сте наясно с това, добре е и сега да не го забравяте.

Много Везни имат шанс да срещнат някой, който пали едновременно тялото, душата и съзнанието им (точно както вие си обичате). На вас ще оставя преценката, дали да се впускате, ако сте обвързани... Защото планетите дават такива възможности, но аз искам да остана неутрална.

В четвъртък пред вас се отваря период, в който да погледнете грижата за здравето си като дългосрочен проект. Вярвам, че за изтънченият ви знак ще е интересно да разбере повече за чистата храна, да си съставя менюта и режими и да се радва на ефекта от здрав дух в здраво тяло.

Скорпион

Започваме с това, че от вторник планетите слагат акцент върху връзките ви. Основното е, че ще трябва да търсите едновременно здравословен баланс и вълнуващи преживявания. Малко съм объркана, защото е все едно да ви кажа „Тичай до другото дърво, но гледай да не се измориш“. 

В общи линии – помислете кои са тези точки от връзките ви, в които сте загуили баланс и поработете там. Може би сте започнали да обсебвате партньора, или пък да го неглижирате – погрижете се за границите си. Ако имате нужда от интересни преживявания – създайте ги вие. Изобщо – вижте къде има нужда от „поправка“ и я направете, защото периодът е подходящ за това.

В работата – делегирайте, делегирайте, делегирайте! Не само защото е мъдро, а защото ще ви трябват повече време и енергия за това, което се случва от четвъртък. Тогава, мили Скорпиони, настава време прожекторите да се насочат към вас. А ако не се насочват сами – да ги светнете вие над прекрасните си персони.

Каквото и да е полето на вашата дейност – от сега до края на юли, се промотирайте неуморно навсякъде. Имате рядък шанс да се окъпете в славата си – не го изпускайте.

Задават се и интересни пътувания, които могат да ви обогатят емоционално и интелектуално. А освен това – може като споделени преживявания да освежат връзката ви. За необвързаните ще кажа направо да купуват билети за някъде, защото е твърде възможно да срещнете подходящ човек на някое ново място.

Стрелец

Нещо интересно и ново може да се случи в работата ви от вторник. И нямам предвид да си купите нова кафе-машина за офиса. Имам предвид, че може да поискате да завладеете нови ловни полета в бизнеса и да се втурнете в неизвестна посока. Не че ще ви е за първи път... Спокойно (това го казвам за околните ви, вие сте си спокойни). В края на ноември ще стане ясно, че „неизвестната посока“ е израсла като успешен проект.

Знам, че сте много нетърпеливи и ви се иска всичко да се случи веднага. Ще ви се наложи отново да сдържите огъня, за да може систематично да си свръшите работата. Даже последните две изречения си ги копирайте някъде в телефона и си ги четете всяка седмица, защото са валидни не само за този период.

Едновременно ви влече да пътувате и да се занимавате с някакъв бизнес с имоти. Може би си струва да отделите внимание на тези желания и да прецените как може да ги комбинирате. Например – да давате апартамент под наем в Airnbnb? Или пък да се образовате за работата на брокерите? Не знам – послушайте вдъхновението си.

Ще акцентирате на семейните отношения. Семейството ви може да порасне, чрез бременност или пък да приемете някой от роднините ви да живее с вас. Юпитер излива щедро във вас серум за истината и ако досега сте си прехапвали езика за неща, които не са ви по вкуса – сега всичките ви роднини ще бъдат осветлени директно какво мислите. Неведнъж съм казвала – Стрелецът първо говори и после брои оцелелите!

Козирог

Любовната тема пак огрява вашия знак и аз лично намирам това за прекрасно! Обаче трябва да сте активни. 

Ако сте необвързани – направете всичко въможно да срещнете нови хора. Може да разгледате отново приложенията за запознанства или дори да се обърнете към агенция. А може, разбира се, да се срещнете с хора от социалния кръг на приятелите си.

Обвързаните да се заемат с измислянето на съвместни дейности с партньора си. Опитайте се (макар и да сте много сериозни) да организирате и романтични срещи с половинката си, за да възпламените по-силно огъня между вас.

Освен в любовта, явно ще ви върви и в публичните прояви. Може да получите признание от широк кръг хора и също така – разпознаваемост на работата си. Имайте предвид, че тези влияния ще продължат почти до края на ноември. Така че – съвсем спокойно може да планирате нещо, което е свързано с популярност и да си го изработите в този период.

Може да участвате в много интересни колаборации в професионален план в следващите два месеца и половина. Възможно да е работите с хора, които досега сте смятали за конкуренция. Това не ме учудва, защото малко хора са способни да работят чисто и необременено от лични дрязги, както Козирозите могат. 

В общи линии – хоризонтът е чист, а копитцата ви парят, Козирогчета!

Водолей

Влече ви да си стоите повече вкъщи, да подреждате и изобщо – да сте малко нещо домошари. Това е чудесно. Само гледайте да обяснете на близките си, защото е възможно те да бъдат крайно учудени от подобно развитие на нещата, че просто хороскопът така се е подредил.

Дори ще ви се иска малко да намалите работата и да си дадете почивка. Може би тук е редно аз вас да успокоя – не се разболявате, няма страшно. Просто до края на юли планетите се опитват да ви оттеглят от сцената, за да ви презаредят за нови подвизи.

Ефектът от това ще е дори по-благотворен защото ще помислите за парите и финансовата си сигурност. И не само ще помислите, а ще излезете с много добър план, който да реализирате в следващите шест месеца. Защото никой не си е помислил, че като си почивате, си изключвате мозъка все пак...

В общи линии – не предстоят някакви бурни развития. Честно казано – радвам се за това. Последните месеци се раздавахте много на всички полета и наистина е добре да съберете малко сили сега и да помислите какви ще са новите ви вдъхновения.

Ще отправя едно послание към близките на Водолеите – по-добре им разрешете да преподредят цялата къща, за да изхабят тази енергия някъде и да не тръгнат да подреждат и при съседите!

Риби

Ставате много общителни от вторник. Но не като просто размотаване и интересни разговорчета с хората. Ставате общителни и търсещи на по-дълбоко ниво. Искате да намирате сродни души – да обменяте с тях интелектуална и духовна информация и да обогатявате себе си чрез другите. 

Подобен вид общуване изкарва на преден план една ваша черта, която околните понякога забравят – самовглъбяването. Вие обичате да философствате (в добрия смисъл) сами със себе си. Да не забравяме, че на вашия знак се пада честта да може да осмисли живота от неговото начало до края му.

От всичко изброено ще стане така, че ще отрежете много контакти, които не ви носят нищо съществено и може би ще развиете нови интереси. И то не в шопинга, както последните седмици ви се случваше, а в по-задълбочени неща.

От друга страна – отваря се шестмесечен период, който сякаш ще ви поставя всички шансове и възможности на тепсия. Както знаете, защото сте мъдри, подобно нещо може да ви отведе до много погрешни решения, ако не мислите с хладен и фокусиран ум.

Дошло е време да подредите приоритетите си и да взимате само това, което наистина ще носи смисъл за вас. И не по-малко важно – да се влагате там, от където може да излезе нещо истински важно. 

Последното важи както за работа, така и за хора. Във вас настъпва промяна в отношението към хората и определено предстои кръгът около вас да се предефинира.

 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота.

Последно променена в Понеделник, 17 Май 2021 13:42

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам