logomamaninjashop

Играчки, създадени с любов и грижа

"ESNAF toys" е марка за дървени магнитни играчки за деца и възрастни, създадена с много любов и грижа от пловдивските архитекти Бистра и Атанас в семейната им работилница. 

Пъзелите са подходящи за най-ранна детска възраст. Те развиват въображението на децата като ги възпитават да се концентрират, да оценяват добрия дизайн и устойчивото използване на материалите. 

Всички играчки са ръчно изработени от висококачествена дървесина.

09c2839f2a87020c44db3906efdced1f original
Това са играчки, създадени да ви провокират да поиграете с децата си, да се състезавате в сглобяването им и да създавате истории заедно. Те са страхотен начин децата да учат за животните, тяхното местоположение, еволюция и видове.

Game of dinosaurs е предстоящата колекция на ESNAF, която ще бъде представена за първи път на Кикстартър.

С тази кампания искаме да допринесем още повече към нашите продукти като им дадем допълнителна стойност, разказва Бистра Попова.

Искаме да създадем образователни видеа с нашите герои, които да разкриват любопитни факти за животните. Ние вярваме в ученето чрез игра. Подкрепата на кампанията ще ни помогне да израснем до следващия етап от нашето развитие и да продължим да развиваме един изцяло устойчив, местен, семеен, малък бизнес. И не на последно място всички продукти по време на кампанията ни ще бъдат намалени.

Препоръчваме на всички наши клиенти, които искат да купят играчки, да използват платформата на Кикстартър, където продуктите ще бъдат намалени в периода до 24 юли.

8394d41a7f5daae4d14838e0138348b6 original

Вижте също:

С деца у дома

За какво са ти книги, нали си имаш таблет?

Последно променена в Вторник, 16 Юни 2020 11:01

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам