logomamaninjashop

Животното в моето легло

Автор: Ива Петкова

Има няколко основни мъжки видове, без оглед на височина, тегло, очи, коса (ако я има!), час, дата и година на раждане:

Мъжът-орел: силен, високомерен и прецизен. Острият му поглед бързо преценява коя е жената за грабване. Рядко пропуска и набелязаната жертва трудно успява да се измъкне от безпощадните му нокти.

Мъжът-петел: около него вечно има някаква врява. Нервен и неспокоен, почти комичен в опитите си да изглежда като орел. Обикаля трескаво насам-натам да се доказва и не пропуска, стига потенциалната цел да не бяга много бързо!

Мъжът-лъв: той не бърза. Уверен е и действа царствено. Води нещата според предпочитанията си, но великодушно може да се съобрази с нещо, ако настоявате. Може да е верен, стига жената да се грижи гривата му да е вечно лъскава!

Мъжът-змия: Хитър и лукав, направо не разбирате кога и как се е приплъзнал в постелята ви! Хладен любовник, който с радост ще изпратите на сутринта, а от спомена за допира му ще потръпвате дълго.

Мъжът-дракон: това е онзи, чието огнено дихание в близост кара кожата ви да настръхва, мозъкът ви да се превръща за секунди в пихтиеста маса, а времето и пространството да изглеждат условни понятия. За рамки, ограничения и норми изобщо не може да става дума. Това е мъжът, с който не можете да живеете, но и без него не е живот. Идва, хвърля в пламъци подреденото ви ежедневие и после пак се връща в бездната си.

Кой представител на споменатата фауна ще изберем, зависи от още много фактори, които играят съществена роля. Кой ще прелети, пропълзи или скочи в живота ни е въпрос на много лични решения и избори, които сме правили, правим и ще правим. Ние конкретно, не някой друг!

Препоръчваме ви още: 

Истински мъж
Цяла, цяла от любов
Женско царство в мъжки свят

Последно променена в Събота, 06 Януари 2018 21:45

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам