logomamaninjashop

Премиера на „Личният стил“ – книгата, която ни учи как да изразяваме себе си

„Личният стил“ от Румяна Пенева – най-новата книга на изд. „Софтпрес“, насочена към всички, които се стремят към по-добра и колоритна версия на себе си, ще бъде официално представена на 13 юни (четвъртък) от 19:00 ч. в клуб „Книгата“ (София, ул. „Г. С. Раковски“ 193).

61972585 2247445748701365 7808220668335489024 o

Авторката, позната от платформата Coloriten.com, ще разкаже защо е решила да събере опита си като консултант в книга и какви са нейните послания. В уютна и приятелска атмосфера ще се водят разговори за подхода към личния стил като начин да изразяваме себе си, а за пример ще бъдат дадени няколко вдъхновяващи истински истории.

IMG 06121

Гостите на премиерата ще имат възможността да получат от авторката, практични съвети за грижата за външния си вид, а един от тях ще спечели безплатна консултация от Румяна.

„С времето видях много жени и мъже, които търсеха себе си, а понякога даже не знаеха, че се търсят. Имах честта, защото наистина е чест, като консултант по цветови анализ и личен стил да мога да подкрепя техните лични процеси, да споделя знанието, което притежавам и което натрупах с времето, и после да наблюдавам чудесата, които се случват. Промените на хората вдъхновяват живота ми и вливат дълбок смисъл, от който лично аз имам нужда. И това си заслужава!“, Румяна Пенева

IMG 08811

За книгата

Често ли смятате, че няма какво да облечете въпреки препълнения си гардероб? Интересувате ли се от мода и тенденции в облеклото? Или може би не обръщате никакво внимание на външния си вид? „Личният стил“ е за всеки, който иска да направи крачка към промяната и да внесе повече увереност, красота и радост в живота си.

lichniyat stil 301

Авторката Румяна Пенева от Coloriten.com ви среща с теорията на личния стил и науката за цветовия анализ, като същевременно ви предлага експертни съвети и практични инструменти, които ще ви помогнат да подчертаете силните си страни. Работата с дрехите и цветовете не е равносилна на суета и повърхностно мислене. Тя е начин да изразим себе си, да покажем уважение към тялото си и да променим живота си за добро.

rumyana

За автора

Румяна Пенева се занимава професионално с цветови анализ и личен стил от 2007 г. и е основателка на Coloriten. Консултирала е стотици хора за подходящите цветове и съчетания за облеклото и грима.

Създадено през 1994 г. от студенти по информатика, днес „Софтпрес“ е сред най-големите български издателства. Стремежът на издателството да представя на пазара „Книги за цялото семейство“ печели любовта на читателите и го превръща в чест гост в семейните им библиотеки.


Препоръчваме ви още:

5 любими книги на български автори

Подвеждащи изрази в козметиката

Тайна с дъх на парфюм

Последно променена в Петък, 07 Юни 2019 11:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам