logomamaninjashop

Едно семейство в цирка

Понякога се шегувам, че моето шумно семейство е цял цирк. Но сега имам удоволствието да ви представя едно семейство, което наистина е цирк. С целия му блясък, забава, изумителна акробатика, красота и феерия.  

Тя е Деси Иванова на 35 години, майка на три деца, съпруга, въздушна акробатка, дизайнер на сценични костюми и рекламен мениджър на цирк „Иванов“. Звучи доста натоварващо, но всъщност всяка работа е интересно приключение за нея. Като дете мечтае за светлините на манежа, гледайки родителите си, днес изпълнява екстремни въздушни каскади под купола на цирка. Голямата ѝ любов към изкуството я среща със съпруга й, също потомък на циркови артисти.
FB IMG 1498773253794

Двамата са собственици на цирк „Иванов“. Основали цирка си в Италия, но от седем години гастролират в родината. Върнали се в България, за да отгледат децата си у дома, не като емигранти. Според тях в България има бъдеще, ако се трудиш и не се отказваш от мечтите си. Това е най-важното, на което учат трите си деца.
Най-голямата дъщеря Ани (на 16 години) от малка се изявява на манежа и вече е отличен професионалист, изпълнява майсторско жонгльорство с крака и има доста покани за работа в известни чуждестранни циркове, но засега училището е неин приоритет.
IMAG2115Втората дъщеричка Кристина е само на 5 години и вече е сигурна, че иска да стане артистка, тренира художествена гимнастика и отскоро участва в акробатичен номер на ролкови кънки в цирка.
22291684 1480326875383922 1456409438 nНай-малкият член на фамилията е Девин, който наскоро навърши една годинка, но не пропуска представление, всеки ден гледа и ръкопляска на каките и на мама и татко.
22359147 1480327888717154 517630186 n

Деси проектира и изработва костюмите на всички артисти в спектакъла на цирк „Иванов“ и не само, от три години изпраща свои костюми по цял свят, облякла е вече над 120 артиста в Австралия, Англия, Германия, Белгия, Чехия, Италия, Испания, Португалия, Ирландия и САЩ, но все още нарича това „хоби".
FB IMG 1498773305727

В семейния цирк всеки прави по нещо, в което е добър, в това е тайната на успеха. Три поколения работещи заедно за една кауза, тази на сърцето, защото цирковото изкуство не е работа, а призвание. Любов, която се предава от поколение на поколение.
FB IMG 1498773438058Най-важната насока в работата на фамилия Иванови е мнението на най-малките членове на семейството, защото те най-добре знаят какво биха харесали потенциалните зрители на цирка - децата! Тази година цирк „Иванов“ ще завърши националното си турне в София и за да зарадва най-малките, е подготвил спектакъл изпълнен с приказни герои, интересни животни, акробатика и много смях, уютен и красив интериор на залата. 
Концепцията на цирка е най-вече да превърне вечерта ви истински празник за цялото семейство.

Следете изявите на цирк "Иванов" на официалната фейсбук страница. Снимките са от личния архив на Деси.

Препоръчваме ви още:

5 идеи за работещи мами 
За веселата лудница на една мама преводач 
Аз съм майка и още нещо

Последно променена в Неделя, 08 Октомври 2017 12:08

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам