logomamaninjashop

Вдъхновяващи истории на успели българи

На 26 октомври, четвъртък, от 19 часа, в Софтуерeн университет ще се състои българската премиера на книгата „Вдъхновяващи истории на успели българи“, проект на онлайн списанието „Амбиция“.

Това са разказите на 61 иноватори, спортисти, музиканти, художници, бизнесмени, фотографи, бохеми, пътешественици от цял свят, които споделят как постигат мечтите си. Сред тях са Христо Тенчев от XS Software, съосновател на Софтуерен университет, Татяна Миткова от ClaimCompass, Александър Найденов от Paper Hive, Мартин Ангелов и Михаил Кленов от Halfbike, Станислав Трифонов - Nasimo.

10 автори, в продължение на 2 години, са работили по проекта. Книгата излиза в три варианта: сборник с 50 истории на хартиен носител и безплатна електронна и аудиокнига с други 11 истории.

Премиерата на „Вдъхновяващи истории на успели българи“ в София се организира в партньорство със Софтуерен университет, в. Труд и радио "105.6 Новините сега”. Заповядайте, за да сдобиете първи с копие от книгата, както и да се включите в дискусия за това каква е цената на успеха и какво ни вдъхновява.

Авторите и героите на книгата ще се срещнат с читатели в Лондон (11 ноември), Русе (14 ноември), Мюнхен (16 ноември).

Можете да получите безплатната електронна книга като въведете вашия имейл тук. Направете предварителна поръчка на печатната книга тук с първа доставка след 18 октомври.

За подробности и връзка с медиите пишете на ел. поща на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., irina@ambiciа.com.


Препоръчваме ви още:


Иван Ночев - българинът, който вписа името си в космическата история
Вечер на добродетелите 2017 
Благодаря ти, мамо! 

Последно променена в Понеделник, 16 Октомври 2017 15:29

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам