logomamaninjashop

Подходящите коледни подаръци според зодиите

С децата е лесно. Те пишат писма до Дядо Коледа и той си знае. Виж, с възрастните е по-сложно. Едни не обичат изненадите, други са твърде скромни, трети трудни за разгадаване. Когато няма писма, помагат астролозите.


Овен
Овните са активни и обичат да бъдат забелязвани. Затова необичайният, красив и бляскав подарък е добра идея. Ако вече сте избрали нещо „по-обикновено“ погрижете се поне опаковката да е ефектна. Тъй като девизът на Овните е: „Аз съм!“, можете просто да поднесете плик с определена сума, която те с удоволствие ще си похарчат сами.

Телец
Телците обичат уюта, комфорта, домашната обстановка. Нещо топло, меко, приятно на пипане е идеалният подарък за тях. Едно кашмирено одеяло е добро дошло, особено ако върви в комплект с удобно кресло. Избирайки подарък за Телеца не забравяйте, че знакът се управлява от Венера, затова красотата и разкошът гарантирано ще му допаднат. Но тъй като все пак е земен знак, трябва да има нотка на практичност и надеждност. Можете да допълните подаръка с цвете, ще го зарадвате.

podaryk3

Близнаци
Подаръкът, който ще изберете, трябва най-напред да удовлетворява жаждата за знания, нови впечатления или поне любопитството на вашия Близнак. Избягвайте скучните, предсказуеми подаръци. Най-важният елемент е изненадата, независимо дали става дума за хубава книга или билет за задгранично пътуване. Разбира се, Близнаците олицетворяват комуникацията и връзките – всякаква технологична играчка ще бъде добре приета – смартфон, таблет, лаптоп, аксесоари за тях.

Рак
Представителите на тази зодия са грижовни, обичат дома си и създават уют за околните. Но най-добрият подарък за тях би било едно пътешествие. Непременно проучете кои страни интересуват любимия ви Рак. Не е задължително това да е луксозен круиз, по-важно е местата, които ще посети, да са му наистина интересни. Желателно е пътуването да е съвместно. Раците не обичат самотата. Жената Рак ще зарадвате и с бижу – по поръчка, в любимата цветова гама.

pod4

Лъв
За Лъва е важен статусът, който ще му донесе подаръкът. Може да е вечеря в разкошен ресторант, билети за концерт на много популярен изпълнител, дреха или украшение от известен дизайнер. Пътешествието също е добра идея, но трябва да съответства на престижа му. Предпочитани от Лъва места са Франция, Италия, Великобритания, САЩ, Канарските острови, Малдивите, Сейшелските острови.

Дева
За този земен знак най-важното е практичността. Не задължително свързана с домакинството, но пък и защо не? Няма да върнат някоя супермодерна съдомиялна машина или сушилня. Но най-добре ще направите, ако попитате Девата какво би искала да получи. Един такъв въпрос ще я зарадва. Още повече, че представителите на този знак не обичат да се затрупват с ненужни вещи. Хубав подарък за жената Дева е скъпа козметика - грижа за кожата или косата.

pod5

Везни
Този зодиакален знак се управлява от Венера. Везните имат слабост към красивото, изящното, ценят добрия вкус. Подаръкът трябва да им съответства – нещо изтънчено, елегантно, с изискан дизайн или просто много красиво. Това може да е дреха, бижу (особено ако е от бяло злато). Но запомнете – никога не питайте Везните, какво да им подарите! Дори не става дума за това, че обичат изненадите. Проблемът с избора е основната житейска мъка на този знак. С въпроса си ще ги затрудните и ще развалите празничното им настроение.

Скорпион
Най-тайнственият и загадъчен знак. Много труден избор. Никой не знае какво точно харесват Скорпионите. Ако не сте в състояние да разгадаете, дайте им пари, те с радост ще ги похарчат. Представителите на този знак обичат силните усещания. Скок с бънджи, полет с балон, билет за Формула 1 са добре дошли, ще осигурят нужния адреналин. И още нещо, без да звучи зловещо, мъжете Скорпиони обичат хладните оръжия – скъп ловджийски нож ще зарадва любителите на това хоби.

pod6

Стрелец
Този знак се управлява от Юпитер, планета на щедростта и завоюването на нови територии. Стрелецът винаги се стреми да разшири обсега си на действие, затова пътешествията са добре дошли. Всичко, свързано с тях ще ги зарадва. От пътеводител Lonely Planet до екскурзия в най-отдалечения ъгъл на планетата. Ще се зарадва на сувенир от задгранично пътуване, вещ необходима за далечен поход, дори игра, която би направила пътуването по-поносимо.

Козирог
Най-добрият подарък за тази зодия са парите. Козирогът е твърде практичен за ексцентрични или символични подаръци. Но на пари ще се зарадва винаги.
Козирозите често са запалени по някакво хоби. Всеки подарък, свързан с увлеченията им, ще бъде приет с благодарност. Тъй като са работохолици и отдадени на кариерата си можете да ги поглезите с ваучър за СПА процедури или почивка. Сами няма да си го позволят, но ще оценят грижата за тях. Не избирайте ефектни и помпозни подаръци, това са практици, които няма да се впечатлят от подобен жест.

pod7
Водолей
Това е най-неординерният зодиакален знак. Затова и подаръкът трябва да му съответства. Постарайте се да го удивите. Водолеят се управлява от планетата Уран. Тя покровителства гениите, учените, астролозите, всичко свързано с Космоса. Всичко, което може да ви хрумне като технологична джаджа, е добре дошло. Няма да върнат и един домашен телескоп. Водолеите също са пътешественици и ще се зарадват на туристически поход и всякакви свързани с това пътуване аксесоари.

Риби
Рибите обичат изненадите. Мъжът Риби ще оцени квалитетния алкохол. За жената Риби вниманието е по-важно от самия подарък. Затова се постарайте връчването му да е въздействащо, в ефектна опаковка, имате работа с естет. Рибите обичат мистиката. Бижу със загадъчен камък или амулет би им харесало, персонален хороскоп за идната година също е добра идея. Рибите са сантиментални. Сувенир с нежно послание ще стопли сърцето им, а романтичната обстановка няма да забравят никога.


Припоръчваме ви още:

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа какво пиеш

Зодиите на детската площадка, в клас и в любовта

Какво да не слагаме под елхата?

Последно променена в Събота, 16 Декември 2017 08:58

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам