logomamaninjashop

Жена зад волана


Какво да имате предвид, ако се окажете неин спътник

Времето на тръгване определя дамата, но то не е окончателно. Тя има право да променя началния час, колкото пъти иска, докато той не съвпадне с реалното време на тръгване. Истинският джентълмен мълчи, не привлича вниманието върху себе си и в никакъв случай не се опитва да ускори процеса. В противен случай може да се промени не само часът на тръгване, но и датата.

Независимо от размера на автомобила, е най-добре да тръгнете с минимално количество багаж. Още по-добре е, изобщо да не вземате багаж. Да, възможно е да не бъде зает целият багажник с чантите на дамата, но това се случва изключително рядко, а и винаги има какво да се купи по път.

Не можете просто така да поканите най-добрия си приятел да пътува с вас. Дамата планира да си почине, включително и от най-добрия ви приятел. Но за разлика от вас, тя има пълното право да покани майка си, приятелката си, сестра си или да вземе със себе си любимия си шпиц/йорки.

Имайте предвид, че шпицът/йоркито е с повече права от вас. Ако той трябва да извърши своите нужди, най-вероятно ще спрете веднага. Ако вие имате същите нужди – потърпете. Най-добре е, да използвате пълноценно времето на почивките, които се правят заради шпица/йоркито.

Да развличате дамата по време на каране можете само в случай, че забележите надпис „разпродажба“. Всъщност, дори в този случай, може да не ви се наложи. Първо, това е загуба на време и второ, ако тя не спре, значи вече е била там.

В никакъв случай не се опитвайте да я учите как да шофира. Представите за правилна маневра на мъжете и жените понякога са толкова различни, колкото при състезател от Формула 1 и капитан на подводница. Ако дамата си кара по определен начин, значи така й е удобно. А това, че вас ви е страх (или ви е страшно скучно) е изключително ваш проблем.


Изборът на музика (и силата на звука) са приоритет на дамата. Разбира се, вие може да послушате любимо изпълнение, но само, ако го е пуснала тя.

Помощ при паркиране можете да окажете само ако дамата лично ви помоли. В останалите случаи е крайно опасно - може да има жертви и разрушения.


В натоварен трафик трябва да сте готови да се застъпите за дамата във всяка спорна ситуация, особено ако не е права.

Ако по нейна вина е предизвикано произшествие, кажете на полицая същото, което е обяснила и тя. Това, което наистина се е случило, забравете, както правите със страшните сънища.

Препоръчваме още:

Как само ме дразниш! 
20 сексистки фрази 
10 неща, които щастливите двойки НЕ правят

Последно променена в Сряда, 05 Юли 2017 20:32

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам