logomamaninjashop

Обуйте шарените чорапи!

21-ви март е международен ден на хората със Синдром на Даун и по цял свят обуват шарени чорапи, за да покажат, че светът е шарен! И тази година Фондация "Живот със Синдром на Даун" призовава да обуете шарени чорапи в подкрепа на хората Синдром на Даун: "Предизвикваме всички вас, всички известни личности и влогъри да направят същото, като призоват и своите последователи, за да покажем, че заедно можем да се обединим и да подкрепим хората със Синдром на Даун, защото заслужават щастлив и достоен живот както всеки от нас. Споделяйте клипа и се включете в нашето шарено и забавно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! 

1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви Март!
2. Направете снимка с чорапите или видео – „Аз приемам хората със Синдром на Даун“.
3. Споделете снимката във Фейсбук или Инстаграм, като отбележете #животсъссиндромнадаун и тагнете профила ни, Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome. 
4. Предизвикайте 3-ма приятели да направят същото предизвикателство.

На 20.03. и 21.03. Фондация Живот със Синдром на Даун организира обучение със специалисти на Карин дом за около 26 директори и учители/педагози/ на тема: „Акценти в обучението на деца със специални потребности“. По време на това обучение учителите ще бъдат запознати с някои особености на деца с различни диагнози и, разбира се, Синдром на Даун, участието на фондацията е чрез споделяне на видеоклип и опит за промяна на нагласи, разбиване на стереотипи и предразсъдъци, а по-ценното е, че присъстват учители, в чиито групи има деца със Синдром на Даун от Варна и Каварна.

Живот със Синдром на Даун, финансира и организира тренировки по плуване за 10 деца с Даун от София и 10 деца с Даун от Варна в продължение на 6 месеца.

Благодарение на това, че хората си поръчват чаша на фондацията с кауза, Живот със Синдром на Даун ще организира (отново абсолютно безплатно) и летен лагер за деца с Даун и техните семейства от Варна и региона.


Препоръчваме ви още:

Какво може Микаела

Слънчевото семейство на Силвена

Светът на Мария

Последно променена в Вторник, 20 Март 2018 09:30
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам