logomamaninjashop

Еротичният сън на една домакиня

Автор: Корнелия Романова-Колеолова

Беше понеделник. Помня точно, защото сутринта изпратих дъщерята в крайно лошо настроение за училище и изслушах поредната тирада на мъченичката-третокласничка за вредата от ранното ставане, огромните домашни и скубането и сресването на дълга до кръста коса. Блъскайки вратата зад нея и ослушвайки се за бебешки рев откъм спалнята, се потътрих към кухнята за ритуала по приготвяне на закуска за бебе. И понеже бебето е крайно НЕпридирчиво към храната, започнах да приготвям три варианта на сутрешното ядене.
Докато запарвах чая за попарата, ме осени споменът, че предната вечер нагласих прането, препарата, омекотителя, програмата, НО уви, пропуснах да стартирам прането. Изругах прилично, както подобава на дама, и натиснах копчето. Сега вместо да простра и да напълня сушилнята, ще чакам още два часа.


А имах план-програма за деня. Освен гореизтъкнатото пране, трябваше да разтребя след урагана "Ива", да въведа ред в няколко чекмеджета и един мъжки гардероб, да пусна прахосмукачка в четирите помещения, които благородно наричаме стаи, а не обор, и да приготвя тристепенно бебешко меню за обяд и вечеря. Освен това, за срамотите, макар и да бе февруари, прекрасната ни коледна елха още се кипреше насред всекидневната, за радост на децата. Имах планирано (или по-скоро бленувано) миене на прозорци, баня и тоалетна.


Сега е моментът да уточня, че не съм топ домакиня, нито пък съм мечтала да бъда, НО поддържането на минимална хигиена и ред в дома, наричан от мен приветливо “кочина”, беше се превърнало в мечта, химера, за която се борех всеки ден.


И така, чудейки се откъде да започна, кански рев ми напомни, че не съм сама във вселената и конкретно в апартамента. Спринтирайки като олимпиец между нахвърляните дрехи и играчки, се втурнах при беба. Тя се бе събудила и след кратък оглед на стаята бе установила, че основният елемент от обслужващия персонал т.е. МАМА, не е на разположение. Простестът й, макар и буен, беше резонен и се заех с успокояването: песни-игра-хранене-игра-приспиване с елементи на игра-приспиване с елементи на хранене.

Тук някъде жажадата ми за сън е надделяла над стремежа за подреден и уютен дом и съм заспала.
 Явно дълбоко, защото първоначално трудно долових настойчивото, продължително и, бих казала, нахално звънене на вратата. Кой, по дяв... може да се пръкне по това време у дома?! Отхвърляйки съпруга, детето и други роднини, ангажирани с работа, учене и други скучнотии, предположих, че е или комшийката отгоре или инкасаторката. И понеже като всяка жена, поподнала в безбрежните води на майчинството, не знам коя дата е, заложих на инкасаторката.


На път към врата в огледалото установих, че облеклото (пижама с петна от черни бебешки капки за нос, кърма и неидентифицирана лига) не е баш прилично, реших да компенсирам пред огледалото със сресване на буйната руса грива, забърсване на гурела от лявото око (по-голям беше от десния) и нагласяне на приветливо изражение - тип усмивка. Така пременена поех към вратата и рязко отворих.


Известно време -10 секунди (Ама съм бърза, а?!) не можех да осмисля какво виждам. На срещата ми се бяха подредили като на витрина: Брад Пит, Джони Деп, Джордж Клуни и Орландо Блум. Последният неясно защо се беше пременил в елфски дрехи.


Заеквайки попитах, "Ка-ка-ка-кво искате?". А в това време си мислех, че трябва да откажа дрогата. Ама се сетих, че не взимам нищо по-силно от беналгина за мигрена и се поуспокоих. "Кого търсите?"- запелтечих отново.


"Ние сме тук заради теб, Нели!"- каза Клууни на чист български. А Орландо ми смигна заговорнически: "Тук сме, за да изпълним най-тайните ти и съкровени желания и мечти. Само пожелай!" и сръга закачливо Джони Деп в ребрата. Аз по принцип трудно се решавам, нали съм зодия Везни, ама ми влезте в положението и ме разберете... Вкарах ги моментално вкъщи. Хем да се почва, па и да не давам повод на комшийката да злослови. И директно в спалнята. С Клууни де. Нали е лекар. А пък Беба напоследък все е сополива. И да й смени памперса, че май намирисва. После скринчето с бодита и ританки да пооправи, ама да изглади дрешките преди това, нищо че са се стерилизирали в сушилнята.

Орландо го метнах в банята. Доместос, Циф, гъба и айде да лъска плочките и огледалото. После да мине и тоалетната и пода в коридора.
Макар и с пиратски одежди, ама най-артистичен и силно метросексуален подредих Джони Деп на мивката с гадния тиган от снощната  скара. После да посготви за нас и за бебето. Ама здравословно! И вкусно! 
Като Джейми Оливър. Брад Пит доброволно яхна прахосмукачката, мопа и изми прозорците в целия апартамент. Е, тук-там позамаза малко, ама после се поправи.

Сконфузиха се момчетата, ама свършиха работата. Даже елхата развалиха и прибраха в мазата. И после с половин уста ме пита Орландо: "Ама нямаш ли някоя по-пикантна мечта?!" Викам си, като питат, пък да споделя. Килимчето да измият на балкона и после да изхвърлят боклука. Избягаха с торбите, ама нейсе...


Къщата светна, а с нея и моята усмивка. Щастлива бях. Само дето сянка на съмнение се промъкна в душата. Що не дойдоха Сталоун, Шварценегер и Брус Уилис?! Щяха старата секция и гардероба да разглобят и изнесат, па и тапетите да освежат малко с латекс. Карай. Другия път!

Нещо изпищя в мен. Не. До мен! Бебето. Странно. Нали Джордж я нахрани? А защо така мръснишки и мрачно ме гледат прозорците? И защо елхата ехидно ми се хили от всекидневната?! Ами прането защо не се поклаща приветливо на балкона?

Нима е било сън?!

Трохите по килима и камарите дрехи и играчки ме върнаха в действителността. Не може да се хваща вяра на холивудски актьори!
И защо изобщо го пих снощи това червено вино?! Само ми размъти главата! От днес само кока кола! 

Затътрих се към кухнята. След малко ще се прибере и големият звяр от училище и тогава вече ще стане страшно...

************

Прочетохте ли Сънят с момичето с жълтия бански? 

Посмейте се и с тази история за Тъмните сили.

 

Последно променена в Събота, 03 Февруари 2018 22:41
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам