logomamaninjashop

Ако сте в Пловдив за Деня на детето, не пропускайте Капана Фест

Програмата за деца от 1 до 3 юни е на невиждано досега ниво 

Остават броени дни до Капана Фест и това лято организаторите обещават уникална програма за деца. От 1 до 3 юни кварталът на творческите индустрии ще бъде шарен, детски и вълшебен. Ако и на вас ви се иска доза качествено изкуство и веселба, за малки и големи, стягайте багажа за Пловдив.

Седмото издание на фестивала по традиция предлага цял тон артистични изживявания в направленията Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Кино, Литература, Театър и Спорт, но за пръв път обръща такова специално внимание на съдържанието за деца. Естествено, най-пълна е детската програма на 1 юни, но и следващите два фестивални дни далеч няма да са скучни.

92A16E99 ok

В Литературната зона на фестивала и в Зоната за игрално и анимационно кино 1 юни е посветен изцяло на децата и ще им предложи редица развиващи и весели занимания, като специална селекция от филми, заснети от деца за деца, и срещи с едни от най-красивите и ценни български детски книги, представени от техните автори на мини-събития, измислени и разработени специално за фестивала. На 2 и 3 юни детството в тези зони продължава с бисери като нашумелия филм на Ясен Григоров „Лили Рибката“ и вълшебната детска книга на Сотир Гелев „Как Лора се научи да брои до десет“.

MAN 6759

Една от 4-те музикални сцени на Капана Фест, Сцена Капана, също предлага специална селекция от музика, танци и театър за деца през всички фестивални дни, а освен това ще има какви ли не развиващи и образователни детски работилници, игри, батути и стени за катерене. В Базар капана над 120 съвременни занаятчии ще предлагат впечатляващите си авторски продукти, а една значителна част от тях са предназначени специално за малки човеци.

F1C05278 ok

И понеже няма щастливи деца без щастливи родители, можете да разгледате пълната програма на Капана Фест Лято 2018 и да си харесате някое изживяване по ваш вкус. Те ще бъдат много, разнообразни и уникални. 

За повече информация: Официална фейсбук страница на Капана Фест


Препоръчваме ви още:

Пролетен базар на книгата на открито

Магията превзема Център за обществена подкрепа "Св. София" в Деня на детето

Да помогнем на талантливите деца

 

Последно променена в Сряда, 30 Май 2018 15:58

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам