logomamaninjashop

И моето дете го може

С началото на новата година започва и новият курс в Първа Детска Академия за Добри Обноски. Курсът за бъдещи дами и кавалери е в лек игрови формат. Темата на модула е „И моето дете го може – мечта или мисията възможна“. Той ще продължи 12 седмици, в които детето ще се доусъвършенства в правилното общуване и ще ви впечатли с добри маниери и поведение. Модулът започва на 10 януари и завършва на 31 март с връчване на сребърни сертификати за завършен курс на Първа Детска Академия за Добри Обноски.

Курсът се провежда вече четвърта година и с него децата усвояват знания и умения, добри норми на поведение и правила за етикет – и това вече е помогнало на много деца и техните родители. Децата стават по-възпитани, умерени, което им помага в общуването с околните, изграждат позитивен образ и тръгват по пътя към успешното бъдеще.
akad3
Невена Басарова-Дичева е основател на академията и водещ на обучението. Тя е лектор с голям опит в комуникацията с деца и родители. Тази година получи специално отличие на Годишните награди на списание Business Lady, в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта за успешно личностно развитие и лидерство. Невена е автор на новата методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в дисциплина и уважение към правилата и в същото време им се дава свободата и простора да се развиват.

Повече информация можете да намерите на сайта.

 

Препоръчваме ви още:

Ама къде ви е възпитанието?

Как да НЕ отгледаш НЕхранимайко

Правилата на интернет общуването

Последно променена в Вторник, 19 Декември 2017 10:36

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам