logomamaninjashop

Мое момиче...

След като ви разкрих защо искам да съм "ненужен" родител, ми писа Деси Михайлова, чиято дъщеря замина да учи в чужбина. Писмото, с което я е изпратила, е трогателно. Споделям го с вас. 

Настъпи съдбовният ден. След няколко часа ще тръгнеш и дори да има хиляди неща, които бих искала да ти кажа, преди да се качиш на самолета, ще се опитам да ти кажа най-важните.

Обичам те!

Винаги съм те обичала, дори и да не съм ти го казвала толкова често, колкото ти се е искало.

Гордея се с теб!

Ти ми показа, че вече не си дете (въпреки че за мен винаги ще останеш такава), а млада жена, с която всеки родител трябва да се гордее.

Прости ми!

Прости ми за всичките пъти, когато не успявах да бъда до теб, за всичките пъти, когато не успявах да те разбера, за всичките пъти, когато ти повишавах глас, за всичките пъти, когато ти забранявах нещо. За това, че не бях перфектната майка, която ти искаше да бъда. Прости ми!

Прощавам ти!

Прощавам ти за всичките пъти, когато си била непокорна, за всичките пъти, в които си ме ядосвала, за всичките пъти, в които си ме карала да губя търпението си. Прощавам ти!

Аз ще бъда до теб!

Дори да не се виждаме с месеци, ще бъда до теб! Моите мисли винаги ще са там, близо до теб, ден и нощ. Каквото и да правиш, където и да отидеш, аз ще бъда до теб! Когато след месец или година решиш да се върнеш, аз ще бъда тук, за теб!

Сега отговорността е твоя!

Ти взе важни решения, много важни: показа, че си зряла, че можеш да направиш своя собствен избор, че си в състояние да се справяш сама, че знаеш да построиш живота си, живот, който аз ти дадох, но сега е твой, само твой, прекрасно твой!

Ти МОЖЕШ!

Вярвам в теб, горда съм с теб, ти си моят малък воин и съм сигурна, че трудностите никога няма да те поставят на колене, защото си силна! Знаеш какво искаш и знаеш как да го получиш! Ти не си човек, който се отказва. Винаги помни, че нищо не е невъзможно, че нищо не може да те спре, защото ти Можеш!

Светът е пред теб.

ПОКОРИ ГО!

Обичам те.

Mама

53103210 m
Препоръчваме ви още:

След 3 години ще мога да те изгоня от къщи

Писмо до тийнейджъра

Не се извинявай, не се страхувай, не крий сълзите си

Последно променена в Сряда, 25 Юли 2018 22:20

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам