Наръчник за мултифункционален домакински уред „мама“

Благодарим Ви, че избрахте мултифункционален домакински уред „мама“. Тази инструкция за употреба съдържа важна информация относно инсталацията, употребата и поддръжката на машината.

Моля, прочетете внимателно това ръководство, за да осигурите правилна употреба на уреда и да удължите живота му. Гаранционният срок няма да бъде зачетен в случай на повреда, причинена от потребителя поради неспазване на предпазните мерки. Моля, запазете всички документи на сигурно място за бъдеща справка. Ако имате съмнения за евентуална повреда, обърнете се веднага към оторизиран сервиз или търговски представител.

Уредът е подходящ за деца с тегло от 0,5 до 150 кг и възраст от 0 до 100 години, като може да се използва и извън тези категории с повишено внимание и изцяло на ваша отговорност.

Инсталация:

Моля да не инсталирате този уред в електрическата мрежа. Той функционира с вградени батерии, които при необходимост зарежда със съответните храни и напитки. Освен това уредът е самопочистващ се и няма нужда от никакви допълнителни грижи и внимание.

Основни функции на уреда:
Гушкане – уредът ви гушка по всяко време и ваше желание, в будно и спящо състояние, независимо от възрастта и пола ви.
Обличане – уредът ви облича до 4-5 годишна възраст, след което е желателно да не злоупотребявате с тази му функция.
Хигиенизиране – уредът ви хигиенизира с вода, препарат или мокри кърпички, навън или в домашни условия, с памперс, гърне и седалка за тоалетна или зад храстче. Уредът има вградена поносимост към всякакви миризми и консистенции.
Кърмене – уредът кърми на поискване или по режим, в комбинация с адаптирано мляко или без, според конкретните ви нужди и инструкции на педиатъра. Единственото, което е необходимо е да сигнализирате своевременно чрез гукане, плач, рев, вой или директна заповед „дай мойта цица“.
Хранене – уредът захранва по конкретно зададен му режим според личните ви нужди. Има допълнителна функция за обучаване в самостоятелно хранене, почистване на бебешко столче, маса, килим, под, таван и странични мебели, смяна и пране на облекло, лигавници и покривки, пострадали при процеса. Възможно е в някои индивидуални случаи да издава пронизителен звук, наподобяващ отчаян писък, но това не пречи на основните му функции и не бива да ви безпокои. По желание можете да включите и екстра за разиграване на кратък домашен театър, имитиране на маймуна и други животни, издаване на неприсъщи звуци и професионална клоунада, всичко с цел повишаване на апетита ви.
Приспиване – уредът приспива на ръце, с подскачане, полюшване, подтичване, на разходка в количка, или в леглото с кърмене, според вашето конкретно желание. Ако уредът заспи преди вас, просто го блъснете силно в горната част. Ако все още не се буди, подскочете няколко пъти върху него, ефектът ще е незабавен. По желание уредът може да чете приказки преди заспиване или да пее, като репертоарът е разнообразен и зависи от вашите интереси.
Игра – уредът може да се използва за всякакви игри и забавления – от „хей, ръчички“ и „конче“ до футбол, шах и спаринг партньор в компютърни игри, докато ви е интересен. Когато вече не ви е интересен, минава в режим „нося на майтап“ и можете просто да му се подигравате колко е слаб.
Разхождане – уредът е особено подходящ за разхождане в парка, страната и чужбина, с кола, колело или пеш. Има допълнителни екскурзоводни функции, предлага сладолед, освежителни напитки, солети и плодове.
Пране и гладене – уредът купува, пере, глади и подрежда всичките ви дрехи, докато пожелаете.
Почистване – уредът почиства жизненото ви пространство и го прави приятно и уютно за обитаване. Уредът прибира и подрежда всичките ви играчки, книги, електроника и лични вещи по необходимост. В редки случаи съществува известен риск да постави някоя от тях на погрешното място, затова е препоръчително да поемете сам тази функция възможно в най-ранна възраст.
Готвене – уредът пазарува, подрежда хранителните продукти и приготвя храната ви по три пъти на ден или колкото е необходимо. После прибира масата и мие чиниите. Някои уреди имат вградена „гурме“ функция, но за жалост това е твърде скъпа екстра и не всеки може да си я позволи.
Обучение – уредът може да ви помага с подготовката на домашните и образованието до една определена възраст. Не бива да имате твърде високи очаквания към него и ако ви пишат четворки на домашните, по-добре избягвайте да използвате тази функция и наблегнете на самоподготовката.
Възпитание – уредът има и възпитателна функция, която понякога може да ви се струва излишна, но крайният резултат от редовната й употреба е много положителен. Съветваме ви да я използвате редовно.
Други функции:
Пеене – всички уреди имат вградена тази функция, но докато при някои е отлично разработена, при други дава леко отклонение от стандарта. Репертоарът е различен и твърде многообразен при различните уреди – от „на-на-на“, през „Зайченцето бяло“ до Криско, Азис или Селин Дион.
Разговор – всички уреди „мама“ са смарт-технологични и могат да водят смислен разговор на всевъзможни екзистенциални и философски теми от „гу-гу“ и „как прави патето“ до „защо тя/той ме заряза заради най-добрия ми приятел/ка“, „как да се предпазим от акне“ и „има ли бог“.
Лечение – уредът „мама“ е идеален за лечение и обгрижване при настинки, вируси и всякакви заболявания. Освен че следи за спазването на медикаментозния режим и диетата ви, той мери температура, поставя компреси, обработва повърхностни рани и сменя леки превръзки, слага капки в носа (понякога въпреки волята ви), прави инхалации и ви води до медицинско заведение за по-сериозни интервенции, когато е необходимо. Уредът не може да ви извади сливиците или апендицита, затова не бива медицинските му функции да ви вдъхват опасения.
Козметични грижи – уредът перфектно реже нокти на ръце и крака. При нужда може да скубе вежди, да прави сложни прически и да оказва асистенция за бръснене, обезкосмяване и почистване на черни точки. Някои уреди могат и да подстригват, но тази функция оставяме изцяло на ваша отговорност.
Грижи за домашен любимец – уредът е напълно способен да се грижи за всякакви домашни любимци – рибки, костенурки, хамстери, котки, зайчета, кучета и в по-редки случаи – тарантули и гущери. Купува им храна, почиства им, разхожда ги и ги води на ветеринар. Вие нямате никакъв ангажимент към тях, освен да им се порадвате веднъж на ден за десет минути.
Планиране и организация на рождени дни и събития – уредът има капацитет самостоятелно да посрещне, изхрани и забавлява N на брой гости от всякаква възраст и разновидност, да закупи подарък по ваше желание до определена стойност, да изпрати гостите, да почисти след тях, да компенсира щетите и да извърши нужните козметични ремонти на жилището.
Планиране и организация на екскурзии и почивки – уредът планира и урежда ваканциите ви до конкретно зададена дестинация, стяга багаж, разопакова багаж, носи багаж и разтоварва багаж, докато не сте в състояние и настроение да поемете сами тази функция.
Ъпдейти и ъпгрейди – уредът редовно обновява и поддържа софтуера си. Предупреждаваме ви, че с течение на времето може да се амортизира или понадраска от употреба, но дотогава ще сте свикнали с индивидуалните му особености и леките дефекти няма да ви дразнят.

Поддръжка на мултифункционален домакински уред „мама“
– Уредът се нуждае от минимални грижи, за да функционира правилно. Достатъчно е да му се усмихвате редовно, да го прегръщате от време на време, да го зареждате с подходящи хранителни продукти и напитки. Препоръчително е периодично да бъде оставян да почине, за да не се пренатовари мотора.
– Уредът е „смарт“, но за да не активира грешна програма, трябва да получава правилна и навременно подадена информация за нуждите ви.

Моля, обърнете внимание, че веднъж включен, уредът не може да бъде изключен по ваше желание и функционира многогодишно до пълна амортизация. Гаранционният му срок е доживот. Уредът може да бъде поправен при съмнения за повреда и неправилно функциониране, но не може да бъде заменен, тъй като е изработен по индивидуална поръчка. Съветваме ви да избирате внимателно подходящия уред за вашите лични нужди, защото рекламацията е невъзможна. Ако имате оплаквания и въпроси, моля да се обърнете към наш търговски представител в най-близката църква или храм, или при спешен случай, директно към Производителя.

Последно променена в Вторник, 07 Февруари 2017 13:07
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам