logomamaninjashop

„Тайната на „Небюла“ излезе и в България

Приключения, опасности, вълнуваща международна мисия… Всичко това очаква 12-годишния Круз Коронадо, след като напуска дома си в Хавай, за да постъпи в престижната Академия на изследователите заедно с още двайсет деца от целия свят. По пътя на Круз обаче дебнат опасности. Едва пристигнал, той се сблъсква със загадки от миналото, свързани с Академията и с неговите близки – загадки, които застрашават собственото му бъдеще. Докато разгадава шифри и участва във вълнуващите учебни занятия, сдобива се с нови приятели и предприема невероятни експедиции в обогатена реалност, Круз трябва да намери отговор на най-важния въпрос: Кой се опитва да го спре и защо?

„Тайната на „Небюла“ е първата стъпка от голямото приключение на National Geographic, наречено „Академия на изследователите“ (Explorer Academy), в което откривателството и реалната наука са преплетени с невероятни и вълнуващи приключения. Много от идеите в света на 12-годишния художествен герой Круз са вдъхновени от истинските експлоръри на National Geographic. Предстои в следващите няколко години да бъдат издадени още 7 книги от поредицата.

„Академия на изследователите“ е мултиплатформен, интерактивен проект на National Geographic, който се реализира в световен мащаб. Освен книжната поредица включва уеб портал с интригуващи факти и спиращи дъха видеа, забавни игри с дешифриране на кодове, допълнителни издания със занимателно съдържание, филмови и телевизионни продукции, както и изграждането на няколко специални центрове за забавление за цялото семейство в различни краища на света.

Повече за изданието можете да прочетете тук

NebulaSecret ok

За Труди Труит

Тя е автор на повече от 100 книги за деца – художествена и нехудожествена литература, които се приемат еднакво добре от детската аудитория. Любовта ѝ към писането се заражда, когато Труди е едва в четвърти клас и влиза в ролята на сценограф, режисьор и главно действащо лице в първата си пиеса. По-късно Труди работи като репортер и телевизионен синоптик, но знае, че писането е нейното призвание. Живее в Еверет, щата Вашингтон. Обожава фотографията, котките си и всичко, направено от шоколад.

TrudiTrueit ok

„Егмонт“ е водещо издателство за книги и периодика в България. Мисията на компанията е да създава качествено и иновативно съдържание, което вдъхновява, образова и забавлява. В портфолиото на издателството влизат утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Сара Дж. Маас, Джон Грийн, Вероника Рот и Стефани Майър. Сред основните му партньори са световни гиганти като Disney, Mattel, National Geographic, Hasbro, Microsoft и Mojang. Издателството е част от водещата скандинавска медийна група Egmont с дейност в 30 държави и над 6200 служители. Създадената през 1878 г. компания се развива в сфери като кино, телевизия, книги, списания, електронна търговия и дигитални услуги. Egmont е фондация, която дарява над 13 милиона евро годишно за осигуряване на по-добър живот на деца и младежи.

Повече за „Егмонт” в България: www.egmontbulgaria.com

Препоръчваме ви още:

Какво ще четем у дома тази есен

Камен и пиратите от 5 Г

Книжки, които оживяват

Последно променена в Понеделник, 01 Октомври 2018 11:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам