logomamaninjashop

Лятна театрална работилница за деца в Сатиричния театър

През юли Сатиричният театър организира лятна работилница по актьорско майсторство за деца. Тя ще се ръководи от известния режисьор и педагог Димитър Еленов. Децата ще усвоят елементите на актьорската професия, репетирайки образи на любими герои и ще се забавляват с етюди и игри.

Кастингът ще се проведе на 1 и 2 юли 2018 г. от 11 ч. Желаещите да бъдат пред Сатиричен театър “Алеко Константинов” на една от датите. Младите кандидат артисти трябва да изпълнят стихотворение или песен по техен избор, или да разкажат смешна история или виц.

Репетициите ще се провеждат всеки ден от 10:00 ч. до 13:00 ч. и от 14:00 ч. до 17:00 ч. по програма, зададена от режисьора, в периода от 1-ви до 31-ви юли. Приемат се деца от 6 до 18 години. За целия период на репетиции таксата е 240 лв.

defosto

Участниците в работилницата ще интерпретират образи от драматургичния текст по „Хъкълбери Фин и Том Сойер” на Марк Твен, чиято премиера ще бъде в началото на театралния сезон. Някои от преминалите успешно курса по актьорско майсторство, ще имат възможност още от есента да станат част от трупата на младите актъори към Студия “Дефисто” на Сатиричния театър.

В театралната студия децата се учат да работят в екип, да общуват, да изразяват себе си и емоциите, които ги вълнуват, повишaват говорната и двигателната си култура, развиват нови комуникативни умения. Курсът ще спомогне за развиване на детското въображение и творческо мислене.

Лятото е прекрасна възможност децата да прекарат време близо до сцената, да усетят магията на театъра и да разкрият таланта си.

За контакти:  0889966515


Препоръчваме ви още:

Идеи за летни лагери 2018

Градско лято

13 жестоки идеи за лятно парти!

Последно променена в Четвъртък, 28 Юни 2018 09:50

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам