Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Книжчици

„Във всяка книжчица влагаме щипка любов и желание.“

Книжчица обединява въображението, сръчността и предприемчивостта на три талантливи жени. Боряна е архитект и дизайнер. Работи в тази сфера от 7 години. Майка е на прекрасната Анна, която я вдъхновява за Книжчица. Елена е маркетинг специалист. И тя споделя интереса към hand made изделията от толкова време. След дълги години, прекарани в университети в чужбина, от около година живее и твори отново в България. Милена е завършила социална педагогика, но в момента работи като мениджър в голяма компания. Обича децата и всичко свързано с тях.

kn 1

Симпатичната причина за създаване на този проект е малката Ани - дъщеричката на Боряна. Интересът ни беше провокиран от педагогическата система на Мария Монтесори. Освен това всички сме любители на хендмейд. Така Книжчица се превърна в една добра комбинация от хоби и образование.

kn6

Материалите, от които са изработени книжките, са третото звено в нашето начинание. Използваме естествени, цветни, семпли и интригуващи материали. Те са подходящи за всички възрасти – дори и за малки бебенца - и могат да се перат и почистват. И, разбира се, са ръчно ушити.
kn3
Идеите за различните игри в книжките са внимателно и дълго обмисляни, но понякога идват и спонтанно. Водещото в създаването на игрите е как ще въздействат на децата и какви умения ще създадат у тях. Нека не забравяме, че ние трите сме една добра комбинация от педагог, дизайнер и маркетинг специалист.

kn4

С всеки клиент комуникираме индивидуално. За нас е важно да получим информация за детето – интереси, възраст, пол, лични предпочитания, и така помагаме в избора на страници (игри) на клиента - обикновено родители и близки приятели.

kn5

Съвсем наскоро зарадвахме почитателите на Книжчица с нов продукт. Къщичка от Книжчица. Вече е факт и нашият сайт, който дава възможност всеки клиент сам да избере, сглоби и поръча книжка по свой вкус. Продължаваме да работим и развиваме нашите идеи, а те са толкова многооо.....  и се надяваме скоро да зарадваме всички приятели на Книжчица. 

Още книжчици можете да разгледате и тук.

Последно променена в Четвъртък, 02 Ноември 2017 11:41
Прочетена 1564 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Обидно

Обидно

12 Ное, 2017 Възпитание

Докога така

Докога така

10 Ное, 2017 Истории

Тъмни сили

Тъмни сили

20 Ное, 2017 Забавно

Завистта с приятелско лице

Завистта с приятелско лице

08 Ное, 2017 Отношения

Двадесет минути разлика

Двадесет минути разлика

28 Окт, 2017 Истории

"Непоносимите" майки и успешните им дъщери

"Непоносимите" майки и успешни…

07 Ное, 2017 Възпитание

Откритото писмо на една майка

Откритото писмо на една майка

24 Ное, 2017 Образование

Иван ще да е

Иван ще да е

24 Ное, 2017 Блог

Ако детето се изгуби

Ако детето се изгуби

24 Ное, 2017 Възпитание

Невярната болест

Невярната болест

23 Ное, 2017 Добра форма

Майстор Джепето гостува в LIDL

Майстор Джепето гостува в LIDL

23 Ное, 2017 Актуално

Преди и ние бяхме като вас

Преди и ние бяхме като вас

23 Ное, 2017 Истории

Facebook