Книжчици

„Във всяка книжчица влагаме щипка любов и желание.“

Книжчица обединява въображението, сръчността и предприемчивостта на три талантливи жени. Боряна е архитект и дизайнер. Работи в тази сфера от 7 години. Майка е на прекрасната Анна, която я вдъхновява за Книжчица. Елена е маркетинг специалист. И тя споделя интереса към hand made изделията от толкова време. След дълги години, прекарани в университети в чужбина, от около година живее и твори отново в България. Милена е завършила социална педагогика, но в момента работи като мениджър в голяма компания. Обича децата и всичко свързано с тях.

kn 1

Симпатичната причина за създаване на този проект е малката Ани - дъщеричката на Боряна. Интересът ни беше провокиран от педагогическата система на Мария Монтесори. Освен това всички сме любители на хендмейд. Така Книжчица се превърна в една добра комбинация от хоби и образование.

kn6

Материалите, от които са изработени книжките, са третото звено в нашето начинание. Използваме естествени, цветни, семпли и интригуващи материали. Те са подходящи за всички възрасти – дори и за малки бебенца - и могат да се перат и почистват. И, разбира се, са ръчно ушити.
kn3
Идеите за различните игри в книжките са внимателно и дълго обмисляни, но понякога идват и спонтанно. Водещото в създаването на игрите е как ще въздействат на децата и какви умения ще създадат у тях. Нека не забравяме, че ние трите сме една добра комбинация от педагог, дизайнер и маркетинг специалист.

kn4

С всеки клиент комуникираме индивидуално. За нас е важно да получим информация за детето – интереси, възраст, пол, лични предпочитания, и така помагаме в избора на страници (игри) на клиента - обикновено родители и близки приятели.

kn5

Съвсем наскоро зарадвахме почитателите на Книжчица с нов продукт. Къщичка от Книжчица. Вече е факт и нашият сайт, който дава възможност всеки клиент сам да избере, сглоби и поръча книжка по свой вкус. Продължаваме да работим и развиваме нашите идеи, а те са толкова многооо.....  и се надяваме скоро да зарадваме всички приятели на Книжчица. 

Още книжчици можете да разгледате и тук.

Последно променена в Четвъртък, 02 Ноември 2017 11:41
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Да ги научим да учат

Да ги научим да учат

18 Сеп, 2018 Възпитание

Възпитание според зодията

Възпитание според зодията

17 Сеп, 2018 Възпитание

Пред прага на училището

Пред прага на училището

17 Сеп, 2018 Образование

Расте, но не старее

Расте, но не старее

17 Сеп, 2018 Истории

Не искам да съм мечка

Не искам да съм мечка

16 Сеп, 2018 Възпитание

Чао, чао, какиии!

Чао, чао, какиии!

16 Сеп, 2018 Образование

Facebook

This look... #babybobby

A post shared by Maria Peeva (@mimipeeva) on

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам