Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Теория на свалките

Мъжките списания не падат по-долу от женските. И там се развиват стратегии в стъпки – как да се разведеш, как да изневериш, как да забиеш гадже. Ври от съвети и тестостеронова мъдрост. И понеже ни води известната максима: „Опознай врага, за да го обикнеш“, ние не излизаме от подобни сайтове. Шпионажът е древно женско занимание. Така стигнахме до инструкциите по свалки, които един мъж дава на своите събратя.

Да видим…
Свалката е цяла философия, използваща методи и похвати, изведени по пътя на емпиричния подход към изкуството на съблазняването и оплитането в любовните мрежи (никога не е елементарно). Това е школа, която учи как да сваляш с пределна простота и за рекордно кратък срок.

В основата на How tо pick up a girl идеологията лежи разглеждането на междуличностните отношения като бойно поле или като боксов мач, по време на който мъжът може всеки момент да получи смъртоносен удар под кръста. Но докато все още е жив и мърда, той трябва да се държи с жената максимално открито и условно честно.

За да свалиш една жена не е нужно да си голям хубавец или да ти е дебел портфейлът. За да отбележиш „трите точки“ са необходими само две качества – увереност и настойчивост. Който ги владее, винаги е на крачка пред съперниците.

Две хубави очи

Най-сигурният начин да се убедите, че усилията ви няма да бъдат напразни, е да погледнете дамата в очите (имаме предвид очите), още преди да сте направили дебютния щурм. Ако непознатата не отклони погледа си и дори отвърне на вашия с усмивка, шансовете за успех са големи. Ако обаче избягва погледа ви, мръщи се и дава вид, че търси някого с поглед, няма смисъл да се прави какъвто и да било опит. С цялото си поведение девойката ви казва, че не чака вас.


Единствената

Ако вече сте оферирали с поглед някоя от дамите, не опитвайте същия номер и с друга от нейното обкръжение. Всяка жена мечтае да е уникална, единствена, неповторима в очите на мъжа, пък било то и за една вечер. Забивката дава резултат, ако обектът е сигурен, че е единственият набелязан.

По- по- най-

Нека непознатата почувства, че е най-удивителната и уникална жена, от всички които сте срещали през живота си (колкото и да са много). Бъдете най-искреният й поклонник, засипете я с изискани и оригинални комплименти. 

Dollarphotoclub 83480245 700x466

Анализирай това

Не се хвърляйте през глава в ухажване на дамата, не я довеждайте до безсъзнание с комплименти и шегички. Първо винаги е наблюдението – обърнете внимание как се държи, с кого от присъстващите поддържа разговор, какво пие, евентуално на каква музика реагира. Изградете стратегията си върху тези наблюдения, за да ви се случат нещата.


Без нелепи клишета

Древният лаф: „Срещали ли сме се някъде?“ не е добро начало за разговор. Не показвайте неувереност и неопитност, не използвайте клишета като "Да не си от Венера, че около теб е толкова горещо?". На теми като времето и Формула 1 също не бива да възлагате надежди. Почерпете жената, споделете впечатлението си от мястото, където се срещате, поискайте съвет какво да си поръчате. Жените много обичат да съветват.

Мястото на срещата се променя

Традиционно се смята, че най-доброто място за свалки са нощните заведения. Но жените, които ги посещават обикновено са много добре запознати с правилата на играта, която играете и владеят всички методи за игнорирането й. Опитайте да осъществите стратегията си в мол или в кино, изобщо на места, където жените са с притъпена бдителност. Поискайте помощ да си изберете вратовръзка например, бельо е малко дръзко на този етап. Интересувайте се от мнението й за филма. Ако сте в хранителен магазин или в дрогерия, темите за консултация са безкрайни. Нека изненадата е ваш съюзник.

Има и други рибки в морето

Няма по-жалка гледка от упорит мъж, който не разбира (или отказва да проумее), че с него не искат да имат нищо общо. Обръщайте внимание не само на думите на събеседничката си, но и на езика на тялото й. Ако едва сдържа прозявката си и разсеяно гледа встрани, най-вероятно умира от скука, макар да не го казва в прав текст. Най-доброто, което можете да направите в подобна ситуация е да се сбогувате по най-бързия начин и да започнете търсене на нов обект. Светът е пълен с жени, които вас чакат.

Още за мъжката стратегия на оцеляването можете да прочетете в Как да се разведеш с жена си в 10 стъпки и Мъжки манифест.

Прочетете този интересен текст за съвременните онлайн свалки и как мъжете просто са спрели да полагат усилия.

Последно променена в Събота, 03 Юни 2017 12:50
Прочетена 2057 пъти

LIVING DINOSAURS SOFIA 300x250

  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Из групите на майките

Из групите на майките

18 Окт, 2017 Истории

Мамо, ние бедни ли сме?

Мамо, ние бедни ли сме?

17 Окт, 2017 Възпитание

Гамени в метрото

Гамени в метрото

21 Сеп, 2017 Истории

Мамо, не ми крещи!

Мамо, не ми крещи!

19 Окт, 2017 Възпитание

Утрешен

Утрешен

03 Окт, 2017 Блог

Нашите заблуди

Нашите заблуди

21 Окт, 2017 Блог

Синдромът "Мили мами"

Синдромът "Мили мами"

20 Окт, 2017 Мама

За мама... няма!

За мама... няма!

20 Окт, 2017 Забавно

Моят приятел сополът

Моят приятел сополът

20 Окт, 2017 Здраве

Как да сме приятни гости

Как да сме приятни гости

20 Окт, 2017 Развлечения

Колко боли да имаш крила

Колко боли да имаш крила

19 Окт, 2017 Истории

Осмели се да опиташ

Осмели се да опиташ

19 Окт, 2017 Кариера

Facebook