Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

10 новогодишни суеверия

Ако не сте от хората, които се въртят три пъти и плюят в пазвата си, когато черна котка им мине път, този текст не е за вас. Той е за онези суеверни натури, за които последният ден от старата година е определящ за цялата следваща. Те трябва да знаят, че има някои неща, които категорично не бива да правят, ако искат новите 365 дни да са по-добри от изминалите.

1. Решили сте да посрещнете настъпването на Новата година удобно облечени в анцуг или пижама? Груба грешка! Дори да не сте успели да си купите нещо новичко, извадете от гардероба любимата си официална дреха и се нагласете. Това минимално усилие ще ви гарантира, че 2018-а ще е година на успех и обновление.

2. Не посрещайте Новата година с празни джобове. В тях трябва да дрънкат, не семки и бонбонки, а метални левчета (в никакъв случай банкноти). Звънът на парите в полунощ ви гарантира финансов успех през следващата година.

3. Веднъж седнали край масата, не говорете за работа и делови планове. Ще уплашите късмета!

4. Забравете частицата „не“, когато изричате празничните си желания. Не казвайте: „Не искам да бъда беден!“ Прошепнете на Вселената: „Искам да бъда богат и успешен!“

5. Не сядайте на празна маса. Направете го едва, когато вече е сервирано. Поглезете се с любими ястия. Това ви гарантира сита година.

6. Омарите, раците и всякакви ракообразни не са подходящото гурме за тази вечеря. Иначе през цялата година ви очакват провали и неуспехи.

7. Не посрещайте Новата година в уединение. Дори големите компании да не са ви по вкуса, присъединете се към близки или приятели. Така ще се предпазите от самота през идната година.

8. Макар конфигурацията „петел сред кокошки“ да е благоприятна за господата в друго време, тази вечер не е време да блестите сам сред дамите. Ако няма друг вариант, можете поне в полунощ да излезете и да поздравите съседа с наздравица. Иначе ви очакват трудности в личния живот.

9. Не лягайте преди да е настъпила Новата година, иначе тя ще ви „отмъсти“ и няма да ви донесе ярки събития и интересни запознанства, ще премине вяло и тъжно.

10. И когато вдигнете чаша в полунощ, не съжалявайте, ако отиващата си година не е била достатъчно успешна. Благодарете й и с надежда мислете за тази, която идва. Така ще привлечете радостта в живота си!

По материали от интернет за вас подготви Янка Петкова.


Препоръчваме ви още:

12 идеи за незабравима новогодишна нощ

Коледни пожелания за зевзеци

Как да сбъднем новогодишните си планове

Последно променена в Събота, 30 Декември 2017 10:03
Прочетена 3125 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Чат с малолетна

Чат с малолетна

02 Ян, 2018 Възпитание

Алфа мъжкар

Алфа мъжкар

04 Ян, 2018 Забавно

Късметът на Явашеви

Късметът на Явашеви

26 Дек, 2017 Забавно

Първо да възпитаме бащите

Първо да възпитаме бащите

08 Ян, 2018 Възпитание

За бабите с любов!

За бабите с любов!

16 Ян, 2018 Забавно

Никой не обича гейове

Никой не обича гейове

16 Ян, 2018 Истории

Братята

Братята

20 Ян, 2018 Блог

Тъмната стая

Тъмната стая

20 Ян, 2018 Възпитание

Жената, която не съм

Жената, която не съм

19 Ян, 2018 Отношения

Facebook