logomamaninjashop

10 мита за жените, в които мъжете все още вярват


1. Жените все още чакат принца

Не чакат. „Висок, добре сложен, неприлично богат и щедър интелектуалец, с гъста коса и идеална усмивка, който е луд по децата и животните.“ На подобно описание отговаря и Дядо Коледа.

За щастие, в живота всичко е по-просто. Жените нежно обичат своите непохватни айтита, макар да нямат никакви коремни плочки, или срамежливите архитекти, дори саркастичните травматолози със среден ръст. Достатъчно е човекът да е добър, а дали е принц или не, няма никакво значение.

princess in golden clothes carries candleholder with burning candles 1304 3079

2. Жените обичат парите. Само парите

За съжаление, много мъже използват този мит, за да прикрият неспособността си да започнат връзка с някоя жена.

Образът на златотърсачката е архаизъм от миналия век. Любовта към парите не зависи от половата принадлежност, а и жените отдавна се научиха да изкарват парите си сами.

pretty bride smelling bunch 1153 3018

3. Жените мечтаят за голяма, разточителна сватба

Ще ви разочароваме. Не всяка свободна жена държи под леглото си кутия с изрезки от сватбени списания, визитки на агенции, фотографи и скици на сватбени рокли като по филмите.

Повечето от нас предпочитат интимния празник в тесен кръг, с най-близките хора, или малките тридневни сватбени пътешествия, на които можеш да се уединиш. А и бракът, като институция, загуби смисъла си за много от нас.


4. Жените очакват от мъжете сексуални подвизи

Всъщност, ако ще говорим за очаквания, ние разчитаме само на това, че споделяте желанието ни да си прекараме добре заедно.

Сцените от филмите за възрастни твърде рядко имат уау ефект извън екрана, затова преди да викнете: „Камера!“ е добре да обсъдите сценария с нас.
 sporty young couple doing muscular exercise in gym 1301 5721

5. Жените не споделят мъжките увлечения

Вие все още си задавате въпроса да отидете ли за риба или да прекарате времето си с нас? Тогава ние ще се присъединим. Опитайте да споделите увлечението си с нас, поканете ни волейбол или ни предложете втория си джойстик. Може и да се изненадате приятно.


6. На жените им е в природата да флиртуват

Всъщност елегантните маниери или находчивата шега „по темата“ най-често са сигнал за доброто ни възпитание. Взимайте пример!

7. Жените непрекъснато имат нужда от романтика

Споделената любов от пръв поглед (и за цял живот), гирляндите от цветя, килограмите шоколад, гората от ароматни свещи и предложението за брак на фона на Айфеловата кула се случват по-често в холивудските сюжети, отколкото в реалния живот. Наясно сме.

След дълъг, изтощителен ден значително по-романтично ще е да приготвите нещо топло за вечеря и да измиете чиниите, отколкото да разхвърляте розови листенца по килима и да ни пуснете Франк Синатра.


8. Жените са луди по лошите момчета

Отличничките не обичат лошите момчета, падат си само по някои техни качества - смелост, увереност, самостоятелност и енергичност. Тях може да ги притежава всеки, дори най-интелигентният доцент от катедрата по най-сложните науки.

silhouette of angry man with his wife kneeling 1150 353
9. Жените са луди по децата

Всъщност, според статистиката при 10% от жените майчинският инстинкт отсъства, но има много по-важни причини, заради които не искаме да имаме деца точно днес и сега – от отсъствието на подходящи оферти за баща, който ни създава усещането за сигурност, до баналното желание да се насладим още малко на живота без отговорности. Ако се вярва на същата статистика, жените много по-често се оплакват от шумни детски компании в заведенията.


10. Жените не могат да се справят без мъжко рамо

Това е самата истина. Без вас сме заникъде. Но когато в отдела за санитарен фаянс симпатична девойка попита вас, а не продавач-консултанта, кой от двата смесителя е по-добър, или когато очарователната ви колежка помоли да й отворите буркана с кисели краставички по време на тиймбилдинга сред природата, спомнете си за Мит номер 6. Може би се опитват да привлекат вниманието ви и са настроени да пофлиртуват. 


Източник: menscult.ua

 

Препоръчваме ви още:
Как да стана интелигентен колкото жената
Правилата на пишман джентълмена
Да е умна, но не много

Последно променена в Вторник, 14 Ноември 2017 17:48

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам