Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Жена зад волана


Какво да имате предвид, ако се окажете неин спътник

Времето на тръгване определя дамата, но то не е окончателно. Тя има право да променя началния час, колкото пъти иска, докато той не съвпадне с реалното време на тръгване. Истинският джентълмен мълчи, не привлича вниманието върху себе си и в никакъв случай не се опитва да ускори процеса. В противен случай може да се промени не само часът на тръгване, но и датата.

Независимо от размера на автомобила, е най-добре да тръгнете с минимално количество багаж. Още по-добре е, изобщо да не вземате багаж. Да, възможно е да не бъде зает целият багажник с чантите на дамата, но това се случва изключително рядко, а и винаги има какво да се купи по път.

Не можете просто така да поканите най-добрия си приятел да пътува с вас. Дамата планира да си почине, включително и от най-добрия ви приятел. Но за разлика от вас, тя има пълното право да покани майка си, приятелката си, сестра си или да вземе със себе си любимия си шпиц/йорки.

Имайте предвид, че шпицът/йоркито е с повече права от вас. Ако той трябва да извърши своите нужди, най-вероятно ще спрете веднага. Ако вие имате същите нужди – потърпете. Най-добре е, да използвате пълноценно времето на почивките, които се правят заради шпица/йоркито.

Да развличате дамата по време на каране можете само в случай, че забележите надпис „разпродажба“. Всъщност, дори в този случай, може да не ви се наложи. Първо, това е загуба на време и второ, ако тя не спре, значи вече е била там.

В никакъв случай не се опитвайте да я учите как да шофира. Представите за правилна маневра на мъжете и жените понякога са толкова различни, колкото при състезател от Формула 1 и капитан на подводница. Ако дамата си кара по определен начин, значи така й е удобно. А това, че вас ви е страх (или ви е страшно скучно) е изключително ваш проблем.


Изборът на музика (и силата на звука) са приоритет на дамата. Разбира се, вие може да послушате любимо изпълнение, но само, ако го е пуснала тя.

Помощ при паркиране можете да окажете само ако дамата лично ви помоли. В останалите случаи е крайно опасно - може да има жертви и разрушения.


В натоварен трафик трябва да сте готови да се застъпите за дамата във всяка спорна ситуация, особено ако не е права.

Ако по нейна вина е предизвикано произшествие, кажете на полицая същото, което е обяснила и тя. Това, което наистина се е случило, забравете, както правите със страшните сънища.

Препоръчваме още:

Как само ме дразниш! 
20 сексистки фрази 
10 неща, които щастливите двойки НЕ правят

Последно променена в Сряда, 05 Юли 2017 20:32
Прочетена 4812 пъти
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Майко, разбери ме

Майко, разбери ме

16 Дек, 2017 Отношения

Гушкащо време

Гушкащо време

16 Дек, 2017 Истории

Големият Коко

Големият Коко

16 Дек, 2017 Отношения

Ти все нямаш време за мен

Ти все нямаш време за мен

15 Дек, 2017 Възпитание

Ало? Обажда се Дядо Коледа!

Ало? Обажда се Дядо Коледа!

15 Дек, 2017 Забавно

Facebook